Goingorganic.nl

Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps

Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps by Culturelle Supplementen, Probiotica, Acidophilus

€ 20,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps
Prijs: € 20,50
Inhoud: 0.05 kg, 14.2 x 9.7 x 3.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Probiotica, Acidophilus, Supplements, Probiotics, Acidophilus

Culturele, gezondheids- en wellness-probiotische, 30 veggie caps – nu 15 miljard actieve culturen! ***. Met het # 1 klinisch gestudeerde probiotische. Herstelt de natuurlijke balans van goede bacteriën in uw spijsverteringskanaal. Ondersteunt uw gezond immuunsysteem. Helpt uw ​​spijsverteringsstelsel beter te werken. Gluten *, zuivel ^ en suikervrij. 100% Vegetarisch.

Eens daags vegetarische capsules. Voedingssupplement. 10 miljard actieve culturen. # 1 Werelds meest onderzochte probiotische. Bescherm uw kerngezondheid het hele jaar door met culturelle. Kerngezondheid begint in de kern van je lichaam – het darmkanaal, waar ongeveer 70% van je immuunsysteem woont. Dieet, af en toe stress, reizen en zelfs sommige medicijnen kan soms onevenwicht hebben tussen de goede en niet-gunstige bacteriën in het darmkanaal. Culturelle met 100% lactobacillus gg, de meest klinisch gestudeerde probiotische stam, helpt veilig en natuurlijk het evenwicht van goede bacteriën in je spijsverteringskanaal voor een sterke kerngezondheid te herstellen. Culturelle helpt uw ​​spijsverteringsstelsel beter te werken en ondersteunt uw immuun gezondheid. Garantie van zuiverheid en kracht. De lactobacillus gg stam (lactobacillus rhamnosus gg – atcc 53103) werd in 1985 ontdekt aan de Universiteit van Tufts in Boston, ma. Gekeken als het belangrijkste probiotische ter wereld, heeft lactobacillus gg het onderwerp van meer dan 800 wetenschappelijke studies. Culturelle is het enige voedingssupplement merk met 100% lactobacillus gg. Wij bevestigen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen van zuiverheid en sterkte. In tegenstelling tot sommige producten die het aantal probiotische culturen op het moment van fabricage meten, garandeert culturelle het aangegeven aantal levende natuurlijk verkregen lactobacillus gg culturen door de vervaldatum op het pakket. ***. Culturelle het is # 1 om een ​​reden.

Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps: Supplementen, Probiotica, Acidophilus

Nielsen xaoc 52 weken eenheid / dollar verkoop eindigt 1/23 / 16. *** Gegarandeerde kracht door datum op doos als opgeslagen volgens onderstaande instructies. * Voldoet aan de richtlijnen van de fda voor glutenvrij ^ Terwijl er geen zuivel afgeleide ingrediënten in het product zijn, wordt het geproduceerd in een faciliteit die ook zuivelbestanddelen behandelt. Bevat sacharose, die een dieet onbelangrijke hoeveelheid suiker toevoegt. Niet een verlaagd calorie voedsel. Gebaseerd op het aantal lactobacillus gg klinische studies, vanaf mei 2015. goingorganic.nl Lactobacillus gg is vrij prijzig, waar je het ook hebt, maar webshop heeft ongeveer de beste prijs om en dit bijzondere merk heeft een goede kwaliteit. Als u op zoek bent naar gg, dan gaat u niet mis met deze. Als de prijs voor gg gewoon te hoog voor je lijkt, dan zou je volgende beste weddenschap gaan met lactobacillus sporogenes (veel minder duur en misschien net zo effectief. De sporogenen kunnen zelfs hoge maagzuurzuur overleven, wat ervoor zorgt dat het nog steeds actief is tegen het moment dat het je darm bereikt. Ik heb dit product uit nieuwsgierigheid geprobeerd en het was geweldig! Ik heb altijd moeite gehad om darmbewegingen te hebben door stressgerelateerde problemen. Ik heb geprobeerd het nemen van diuretica, laxeermiddelen, vezelrijke voedingsmiddelen, fruit, groenten, maar alleen dit doet de truc!

Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps: Supplementen, Probiotica, Acidophilus

Ernstig was het geweldig. Het zorgde ervoor dat ik me zo schoon voelde en mijn darmbewegingen sterk toegenomen. Mijn buik was ook platter. Ik beveel het zeker aan, vooral omdat het zo zacht is. Dit en l. Reuteri zijn mijn favoriete probiotica. Ze lijken veel meer voordelen te geven dan andere probiotische (stammen) die ik heb geprobeerd. Ik ben op lange termijn antibiotica therapie voor lyme ziekte en ik heb constant aanmoediging van probiotische bacteriën nodig, dus ik weet wat werkt en wat niet. Na het proberen van elke acidophillus, bifodophillus en / of lactobacillus product op de markt voor systemische gist, vond ik eindelijk een product dat werkt. Ik heb culturelle aan mijn hele familie en al mijn vrienden aanbevolen voor immuunondersteuning, evenals de spijsverteringskwaliteit. Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps

Review: Culturelle, Health & Wellness Probiotic, 30 Veggie Caps

Ik hou van dit product! Culturelle is het enige probiotische dat lactobacillus gg biedt, een stam die wordt gemeld om maagzuur te overleven en in de dunne darm te koloniseren en slechte bacteriën te elimineren. De meeste andere supplementen maken het er nooit of zijn er niet genoeg levende cellen. Nadat een bronchitis me de derde keer in een jaar sloeg, besloot ik de ronde antibiotica te zitten en concentreerde ik zich op het stimuleren van mijn immuunsysteem via gezonde darmen. Er zijn maar een paar andere stammen die dezelfde effectiviteit hebben getoond en ik neem ze ook maar niet samen (het kan elkaars effectiviteit verminderen). Mijn bronchitis is weg en de gastro-intestinale gezondheid lijkt beter na 6 weken. Het hoeft niet te worden gekoeld – in tegenstelling tot sommige anderen die ik neem – wat helpt als ik reis, maar ik hou het nog steeds in de koelkast.

Dit is een fenomenaal probiotisch product dat clostridia volledig van mijn man gut heeft geëlimineerd – gecontroleerd via tests. Houd er rekening mee dat sommige mensen ernstig allergisch zijn voor de lactobacillus-bacteriestammen. Mijn moeder ontwikkelde een allergische reactie bij het nemen van dit product, waaronder blaas- en nierproblemen en ernstige uitslag op haar armen. Nergens is deze mogelijke reactie op het product vermeld. Dit duurde weken tot we meer onderzoek gedaan hadden. We moesten meerdere zoekopdrachten op internet doen en kwam tegen deze bevinding. Binnen 48 uur na het stoppen van culturelle, verminderden haar symptomen.

Eng. Pas op. Ik heb dit product al meer dan 4 jaar gebruikt en het lijkt me werkelijk het spijsverteringsstelsel te regelen. Ik begon het te gebruiken na mijn eerste baby toen ik fruitallergieën ontwikkelde – mijn gezicht zou zwellen als ik fruit zou eten – binnen 6 mos. Ik zou weer fruit kunnen eten. Dit was niet het enige wat ik deed om mijn darm te genezen, maar ik geloof dat het een enorme rol speelde. Ik heb jarenlang Candida gehad. Ik denk dat ik alle probiotica op de markt heb gebruikt. Van 10 miljard cfu tot 450 miljard cfu (ja 450 miljard). Ik weet niet wat een probiotische werk beter maakt dan een ander. Ze zeggen allemaal dat ze beter zijn dan andere, om bepaalde redenen. Maar dit werkt eigenlijk. Ik begon 3 keer per dag te nemen, en dan 1 bij elke maaltijd, maar nu heb ik maar één nodig per dag.

En één per dag is geweldig, alles wat ik nodig heb. Zes en een halve sterren! Vijf jaar geleden kreeg ik intraveneuze antibiotica voor longontsteking, wat resulteerde in ernstige antibiotica-geïnduceerde, brandende diarree. Ik heb veel dingen gedaan en het duurde een lange tijd om het uit te vinden, maar cultureel was het enige wat effectief was voor mij. Eén pil per dag en binnen twee dagen waren alle bewegingen goed en goed gevormd. Culturelle plus b6 genezen ook de anale spleten die de verbranding volledig hebben uitgeschakeld. Voor diarree problemen is culturele (en ook appelcider azijn) een essentieel onderdeel van mijn persoonlijke farmacopeia. Zowel mijn man als ik kon culturelle niet tolereren. We hebben allebei oncomfortabel en langdurig darmgas gehad en opgeblazen, net na een capsule, eenmaal per dag voor een aantal dagen, totdat een vriend ons heeft verteld dat sommige mensen niet inulin in culturelle kunnen tolereren.

We hebben gestopt met het nemen van dit product, maar de bloating blijft nog steeds. Hoop dat het binnenkort zal dalen. Wees alsjeblieft gewaarschuwd. Het is jammer dat het nieuwe bedrijf de productie van culturelle overneemt, heeft gekozen om de capsules van een 30 miljard potentie tot 10 miljard te nemen en dezelfde prijs te betalen. Ik was op asacol voor de symptomen van ulceratieve colitis. Culturelle is het enige product dat mijn ongemak verligde. Probeer het! Je hebt niets te verliezen behalve veel uitstapjes naar de badkamer.

Dit is de meest belangrijke aanvulling die ik ooit heb meegemaakt, en het is elke cent waard. Ik ben een 37 jarige vrouw die geboren was met onverklaarde splenomegaal (vergroting van de milt, de mijne was de grootte van een voetbal). Toen ik 6 jaar was, werd de milt chirurgisch verwijderd en werd ik dagelijks 500 mg penicilline voorgeschreven, onbepaald (gasp). Ik bleef gedurende 14 jaar door tot dit leeftijd van 20 jaar, toen ik besloot om mijn arts te raadplegen en mijn gezondheid terug te nemen (en stop met het creëren van antibiotica resistente pathogene bacteriën). Er was veel schade aan de hand. Ik ontbrak niet alleen een milt, maar de meeste goede bacteriën in mijn lichaam (die eigenlijk bijdragen aan ongeveer 70% van die immuniteit) werd vernietigd door de antibiotica. Begrijpelijk was ik door middel van twintig jaar voortdurend ziek van verkoudheid, bronchitis en andere aandoeningen – zelfs nadat ik de penicilline stopte. Het was pas toen ik 10 jaar geleden culturelle begon te nemen, dat mijn gezondheid begon te draaien (ik ben ook begonnen met acupunctuur, en ik geloof dat beide deze sleutel waren). Ik word nu zelden ziek!

Ik heb ook andere merken van probiotica geprobeerd, waaronder dokter Ohhira, maar cultureel werkt beter voor mij. Ook deze werken goed als een behandeling voor vaginale gistinfecties – gebruik je 1-2 keer per dag als vaginale zetpil totdat de symptomen opgelucht zijn (zeker ook een pantyliner gebruiken). Helaas werkte het me helemaal niet goed. Ik lijd aan ibs en ik had het onder controle met een ander probiotisch, ik nam deze voor 1 maand en het maakte mijn ibs, kom gewoon terug. Zal het niet meer krijgen. Beoordeelde een van de beste probiotica door dokter Andrew Weil. Dit is mijn 1e doos en ik gebruik twee weken een keer per dag. Ik gebruik samen met nu super enzymen en mijn spijsverteringssysteem is in goede staat. Dit is de beste probiotische die ik heb gebruikt. Probeer het en ik weet zeker dat je het leuk vindt. Oh, en vergeet niet om het van webshop te kopen, ze hebben de beste prijs erop en leveren het snel aan u. Na galblaaschirurgie had verschrikkelijke problemen. Alles wat ik at of dronk had een negatieve reactie. Begonnen met het nemen van culterelle en de problemen zijn praktisch verdwenen. Ideaal voor iedereen die chronische of periodieke spijsverteringsproblemen kan hebben. In het verleden heeft dit product grote dingen voor mij en voor mijn twee honden bereikt.

Helaas lijkt het helemaal niet meer te werken. Ik ben erg teleurgesteld.