Goingorganic.nl

Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g)

Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g) by Davidsons Tea Eten, Kruidenthee, Tulsi Thee

€ 3,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g)
Prijs: € 3,90
Inhoud: 0.09 kg, 14.2 x 8.4 x 7.6 cm
Productcategorie: Eten, Kruidenthee, Tulsi Thee, Food, Herbal Tea, Tulsi Tea

Davidsons thee, tulsi, zachte muntthee, cafeïnevrije, 25 theezakjes, 1. 58 oz (45 g) – viering van 40 jarig bestaan. Gezondheid door de slok. Bevordert de levensduur en verbetert welzijn. Biologisch en cafeïnevrij. Herbal supplement. Usda organisch. Fair trade gecertificeerd ingrediënt. Bevat 25 theezakjes. Certified organic by otco. Onze filosofie blijft hetzelfde sinds onze reis in 1976 begon.

 We hebben onvermoeibaar gewerkt om mengsels te ontwikkelen die echte reflecties van hun namen zijn, terwijl ze zich inzetten voor gezonde ingrediënten die door generaties vakbekwame kleine boeren zijn gekweekt sinds de vroege jaren 1900, die zich bezighouden met duurzame maatschappelijk verantwoorde landbouwpraktijken. Als eerste exclusieve organische thee purveyor brengen wij u de beste verse biologische thee voor de meest veeleisende paletjes. Geniet van davidson's organica, de organische thee die de normen voor de hoogste kwaliteit stelt. Onze belofte aan u. Terwijl u uw geest en lichaam verheerlijkt, nodigen wij u uit om de grote voordelen van het drinken van thee te ervaren wanneer de smaken waar en opwindend zijn, en wanneer ingrediënten puur en onbuigzaam zijn. Zo geniet u van elke zuivere organische thee, rechtstreeks van onze boerderij naar uw beker, en samen met ons collectieve welzijn. Uniek davidson's. We groeien onze thee. Wij importeren onze thee.

We mixen onze thee. Wij verpakken onze thee. Tulsi mellow munt. Davidson's combineert drie soorten tulsi (krishna, rama en vana) met fijne pepermunt en spearmint om het perfecte evenwicht te creëren van minty-smaken met milde stimulerende en spijsverterende eigenschappen. Tulsi, ook bekend als ocimum sanctum, de heilige basilicum of tulasi, is een soort basilicumplant die al duizenden jaren is gekweekt. Tulsi is sinds de introductie van de samenleving uitgegroeid tot een van de hoekstenen van ayurvedische geneeskunde. Tulsi wordt vaak gekweekt voor religieuze en spirituele doeleinden, en wordt erkend als de elixir van het leven. Bovendien wordt tulsi veel gebruikt als kruidenthee en is bekend om zijn hoge antioxidant- en adaptogene eigenschappen. Deze eigenschappen bevorderen wellness door het immuunsysteem van het lichaam te versterken tegen milieu- en emotionele invloeden. Ten slotte wordt tulsi door zijn medicijnwaarden vaak gebruikt om verschillende huidcondities te behandelen, maagpijn te verlichten, bloedcirculatie te bevorderen en koorts te verminderen, om maar een paar te noemen. ** Fair trade gecertificeerd. goingorganic.nl Teleurgesteld geen mint of kruid smaak / geur helemaal zal ik volgende keer twinings kopen. Alle lof gaat naar de complexe biochemische samenstelling van deze planten van ocimum genus. Het wordt geleverd in een doos met een schets van een man die een veld met een paard ploegt. Tedrow zegt dat heilige basilicum kan worden gebruikt als een mondwater om slechte adem, tandvleesaandoeningen en zelfs mondzweren te behandelen, dankzij zijn antimicrobiële eigenschappen.

Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g): Eten, Kruidenthee, Tulsi Thee

Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g): Eten, Kruidenthee, Tulsi Thee

We zijn overgestapt op tulsi (Aka holy basilicum) nadat we gehoord hebben dat het geweldig is voor het stimuleren van het immuunsysteem en voor stressvermindering, hoewel we het alleen voor het ongelooflijke aroma en de smaak zouden blijven gebruiken. Naast het betalen van fair trade-premies, doneert davidson's 10% van de opbrengst van tulsi aan een fonds dat betaalt voor projecten die ten goede komen aan de boeren die tulsi telen. Neem geen tulsi-thee als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Wilt u uw artikelen snel krijgen zonder de prijzige verzendkosten – met shippingpass van Walmart, kunt u elke dag lage prijzen genieten met het gemak van snelle, gratis verzending. Probeer dit savior-tulsi-theerecept gemaakt met de goedheid van basilicum, gember, honing en een vleugje citroensap, die je zintuigen en gemoedstoestand in een oogwenk verfrist en tegelijkertijd alle spanning wegneemt. Het hebben van een verwarmende verzachtende tulsi kurkuma en gemberthee is de nieuwe gewoonte die je moet creëren! Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g) Hier kunt u het juiste product vinden door naar uw gezondheidsprobleem, een specifieke gaia kruidenproductnaam of door kruideningrediënt te zoeken. Tulsi-thee heeft een hoog antibacterieel (Staphylococcus, bacillus, pseudomonas, vibrio-soorten), antischimmel (Candida-soorten), antimycotische, antivirale en antimicrobiële activiteit vanwege hoge niveaus van specifieke flavonoïden, terpenoïden en fenolzuren zoals linolzuur (1). Maar ik ga de gemakkelijkste en snelste manier om het te maken delen.

Review: Davidsons Tea, Tulsi, Mellow Mint Tea, Caffeine-Free, 25 Tea Bags, 1.58 oz (45 g)

Door heel India wordt tulsi (ook bekend als heilige basilicum) beschouwd als de koningin van kruiden en wordt vereerd als een heilige plant doordrenkt met genezende kracht. Metabolische stress als gevolg van slechte voeding, lage fysieke activiteit en psychische stress is een prominente eigenschap van moderne levensstijlen en het metabool syndroom wordt geschat op ongeveer een derde van de moderne populaties. D, auteur van een gebruikershandleiding voor natuurlijke en veilige pijnverlichting. Net als veel andere kruiden, kunnen de bladeren van de tulsi-plant worden gedroogd en worden gebruikt om een ​​zacht smakende, heerlijke en ontspannende / verjongende thee te maken. Of je kunt het kruiden zoals Masala Chai en het opdienen met melk en honing. De gecertificeerde biologische theeën van Mercola zijn uitsluitend afkomstig van organische theeboerderijen van topkwaliteit volgens de strengste biologische teeltpraktijken en -standaarden, met mildere, milieuvriendelijkere meststoffen en amendementen goedgekeurd door het nationale biologische programma. Hoewel de effecten aanvankelijk subtiel zijn en de tijd nemen om zichzelf te laten voelen, zijn ze echt en onmiskenbaar. Dit kruidenbrouwsel werkt door je metabolisme te verhogen, wat op zijn beurt helpt bij het versnellen van het vetverbrandingsproces. Tulsi is de sanskrietnaam van de heilige basilicum (Ocimum sanctum).

 Heilige basilicum bevat ook andere therapeutische componenten, waaronder gamma-caryophylleen en methyleugenol. Neem voor het maken van dit Tulsi-theerecept een groot voorwerp en zet het op hoog vuur, voeg er drie kopjes water in toe. Tulsi is ook verkrijgbaar in capsules, tabletten of vloeibare tinctuuroplossingen voor mensen die niet noodzakelijk theedrinkers zijn. De gember is ongelooflijk verzachtend voor het spijsverteringskanaal, terwijl de natuurlijke zoetheid van de kaneel precies genoeg is voor een kick om te voldoen aan het verlangen naar een maaltijd na de maaltijd. Alle verklaringen of claims over de gezondheidsvoordelen van supplementen of voedingsmiddelen die hier worden gemaakt, zijn niet door de FDA beoordeeld en zijn als zodanig niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. 3-Inch strip sinaasappelschilmethode: Breng uw kopje water aan de kook. Door alleen natuurlijke landbouwmethoden te gebruiken, verbeteren we de bodem en verjongen we het land voor toekomstige generaties.

 Naast stress, wordt dit antioxidant kruid aanbevolen door kruidkundigen om te helpen bij depressie, angst, ontsteking en immuniteitsopbouw, eetluststimulatie en zelfs als een voorbehandeling voor mogelijke oxidatieve schade, zoals zonnebrand. En aangezien deze theeën geen cafeïne bevatten, kunnen ze ook 's nachts gemakkelijk worden gedronken.