Goingorganic.nl

De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml)

Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml) by De La Cruz Kruiden, Gentiaans

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.05 kg, 7.6 x 3 x 3 cm
Productcategorie: Kruiden, Gentiaans, Herbs, Gentian

De la cruz, gentiaanse violet, eerste hulp antiseptische, 1 fl oz (30 ml) – 1% sol. Alcohol 10%. Betrouwbare kwaliteit Gentian violet is een krachtig antiseptisch middel voor extern gebruik op zweren, blaren of kleine stukken. Toepassingen. Eerste hulp antiseptische om te helpen voorkomen infectie in kleine: snijdingen. Krassen. Burns. Houd in gedachten dat een moderne kruiden is geschreven met de conventionele wijsheid van de vroege jaren 1900. Het gentiaankruid wordt ook gebruikt voor de behandeling van febriele aandoeningen door de overmatige hitte van de lever.

Dit is waarom je het als een ingrediënt in de levertonctuurformule van jon barron zult vinden. G, indien aangebracht zonder voorafgaande toediening van prednisolon, of wanneer gebruikt bij patiënten met bepaalde gradaties van rhinosinusitis. En ze vat samen dat de behandeling van haarverlies moet voldoen aan de regels van deficiëntiesyndromen vermengd met overtollige, het elimineren van pathogenen en het versterken van vitale qi. Gentiaanwortel is een spijsverteringsbitter met koeling en droogeigenschappen. Voeg desgewenst honing en / of citroen toe naar smaak. Vermoedelijk begint de actie van gentiaan wanneer deze wordt opgenomen door de vliezen van de mond. Van deze schadelijke vrije radicalen is aangetoond dat ze verschillende ziekten veroorzaken, waaronder kanker. Volgens michael moore zijn gentianen de beste maagtonics in het plantenrijk.

Maar in grote dosis belemmert het de spijsvertering. Gentiaanwortelsupplementen zijn te vinden in thee, extract, tinctuur en poedervorm. Niet om hier te stereotyperen, omdat er ongetwijfeld een groot aantal opmerkelijk veerkrachtige ebs zijn, maar ik wil graag delen uit tal van ervaringen waarbij, tegen de tijd dat ik ebs ontmoet, ze zo geteisterd zijn door ongunstige behandelingsreacties op drugs, kruiden, supplementen , fysieke therapieën enz. Verhoogt galsecretie, hepatoprotectief, diureticum, beïnvloedt de cns (lage doses zijn stimulerend, hoge doses hebben een kalmerend effect), antibioticum, verhoogt maagzuursecretie indien ingenomen vóór de maaltijd; kan worden gebruikt voor de behandeling van encefalitis, chronische hepatitis. Bijvoorbeeld, in modern Duitsland wordt geschat dat dagelijks meer dan 40 miljoen doses bittertjes worden geconsumeerd, en niet alleen omdat mensen denken dat het goed voor hen is; ze genieten er echt van. Daarom verkopen of delen we geen namen of informatie aan derden of andere mailinglijsten. De sacharine-bestanddelen van gentiaan zijn dextrose, laevulose, sucrose en gentianose, een kristalliseerbare, fermenteerbare suiker. Gentiaankruiden hebben antiseptische en antispasmodische eigenschappen die spierkrampen van vrouwen tijdens de menstruatie kunnen verlichten.

De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Gentiaans

 Net als andere bittere kruiden en voedingsmiddelen, gebruiken kruidkundigen vaak de smaak en kwaliteit van gentiaan om de spijsvertering te ondersteunen, omdat het helpt bij het stimuleren van gal, het aantrekkelijker maken van voedsel en het ontgiften van de lever, galblaas en andere organen. Men gelooft ook dat gentiaankruid effectief is om het hele lichaamssysteem te verbeteren door het spijsverteringsstelsel, de bloedsomloop, belangrijke organen en vele klieren te stimuleren. Ik noemde pulstesten juist daarboven en het is een vaak herhaalde observatie geweest dat velen van de koelere en drogere eb-samenstelling een bijzondere affiniteit hebben met bittere kruiden in het algemeen en gentiaan in het bijzonder. De verminderde hr is waarschijnlijk ook het gevolg van de verhoogde dp / dt. 4 Een open onderzoek toont aan dat gentiaantinctuur het gevoel van volheid na het eten remt, wat suggereert dat het de slechte eetlust zou kunnen verbeteren. Gentiaan heeft ook effectieve bacteriostatische, cholagogue, anthelmintische en choleretische eigenschappen die de glandulaire cellen van de spijsverteringsorganen stimuleren. Het consumeren van gentiaanwortelextract kan ook de vorming van kankercellen voorkomen. Er wordt aangenomen dat Gentiaan een natuurlijke kruidenbehandeling is voor anorexia, uitputting en het verkrijgen van gewicht. En vertel ons hoe dit bericht je heeft geholpen. Europees tijdschrift voor pediatrische neurologie.

De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Gentiaans

De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml)

Review: De La Cruz, Gentian Violet, First Aid Antiseptic, 1 fl oz (30 ml)

Dit kan schadelijke chemicaliën en overtollig urinezuur elimineren, wat de lever en de nieren gezond kan houden. Gentiana lutea is een van die natuurlijke kruiden die een extreem sterke en bittere smaak hebben. Het stimuleert de productie van heilzame maagzuren en spijsverteringsenzymen en verlicht ook een opgeblazen gevoel, gas en misselijkheid. Johnson, (red.), De kruiden- of algemene geschiedenis van planten (1633), (herdrukt door dover-publicaties, new york, 1975). Er is geen bewijs dat een van deze eupeptica vagale transmissies verbetert, zelfs als de hartslag daalt. De gerapporteerde resultaten hoeven niet noodzakelijk bij alle personen te voorkomen. Zal volgende proberen sommige jeneverbessen toe te voegen als een smaakvol, zacht makend additief dat zou moeten helpen om een ​​opkomende boost voor de jenever te bieden.

 Timing is belangrijk om het best mogelijke resultaat te krijgen, voor een algemene aanbeveling zou ik 3-5 minuten voor eten voorstellen, langer is prima, dus is minder, hoewel de effecten mogelijk worden verminderd als de actie niet lang genoeg voelbaar is . Gentiaan, botanische met een kruisbladige plant: Gentiana cruciata — gebruikt deel — wortel. Een onderzoek toonde aan dat het geven van 600 mg gentiaanwortel per dag symptomen verlichtte, zoals buikpijn, misselijkheid, brandend maagzuur, winderigheid, obstipatie, verlies van eetlust en braken. Dit zou geen verrassing moeten zijn voor kruidkundigen, omdat studies hebben aangetoond dat gentiaan antibacteriële, antischimmel-, antitrypanosomale, antivirale en anti-angiogene eigenschappen heeft. De verhoogde pvr ondersteunt deze hartactiviteit en faciliteert een adequate pph. Gentiaanwortelsupplementen komen voor in thee, extract, tinctuur en poedervorm. Een laxeermiddel zou een paar uur later dezelfde overtuiging bereiken, maar een voelbare spijsvertering tonic is een veel vriendelijker manier om het aan te pakken. Verschillende gentiaan soorten kunnen worden gevonden in de teelt, en worden gewaardeerd vanwege de ongewone intensiteit van hun blauwe bloemen. Het kan ook tot verschillende gezondheidsproblemen leiden als er niet meteen aandacht wordt besteed. 'troost het hart en bewaart het tegen flauwvallen en zwijmelen: het poeder van de droge wortels helpt het bijten van gekke honden en giftige dieren. Het heeft een zeer lange geschiedenis van gebruik in kruidengeneesmiddelen, vooral voor de behandeling van maagaandoeningen, leverziekte en hulp bij de spijsvertering.

Onvoldoende hoeveelheid voeding maakt je haar broos, ruw en levenloos. Koelere en demper-beren-constituties kunnen gedijen op een gentiaangang en ik heb weinig aarzeling om het te gebruiken als er een van de typerende tekenen is van slecht spijsverteringsvuur in combinatie met een van de chronische problemen die beer-achtig zijn. Het artikel kan het meest geschikt worden gecombineerd met dergelijke relaxerende tonica als eupatorium, anthemis of liriodendron; of met dergelijke ontspannende alterants zoals arctium, celastrus of euonymus.