Goingorganic.nl

Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml)

Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml) by Desert Essence Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.27 kg, 20.1 x 7.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner, Bath, Beauty, Shampoo, Hair, Scalp, Conditioner

Desert essence, organics, shampoo, citroenthee boom, 8 fl oz (237 ml) – verduidelijking voor olieachtig haar. Nsf bevat organische ingrediënten. Verwijder overtollige olie en het product opbouwen met de woestijn essentie organische citroenthee shampoo. Bevat citroentheeolie en citroenschil-extract om de overmaat olie los te maken en op te lossen. Bevat organische maca wortel extract die bekend staat om haar te versterken en te beschermen. Met regelmatig gebruik is haar zacht, glad en beheersbaar. goingorganic.nl Ik hou van de citroengeur. Deze shampoo reinigt mijn olierige hoofdhuid / haar zoals geen ander.

 Ik moet elke dag mijn haar wassen, en ik heb gemerkt dat het dagelijks gebruik van deze shampoo mijn hoofdhuid te droog maakt en een beetje flakkerig is. daarom gebruik ik het elke andere dag, afwisselend met zachtere, regelmatige shampoos voor dagelijks gebruik. Mijn zus en mijn vader vinden het ook leuk en begonnen met het gebruik ervan. Ook een beetje gaat een lange weg. Zeer goed product. Update (3/29/12): het lijkt erop dat de formule voor deze shampoo is gewijzigd. De spullen in de nieuwere flessen zijn veel minder geconcentreerd dan voorheen, wat betekent dat het nu twee keer zo veel shampoo kost om een ​​goede schuim op te bouwen. Een beetje gaat niet meer verder. Ook is de sterke citroengeur verdwenen. Jammer. Ik heb alles geprobeerd, maar een van de shampoo-conditioner sets in deze productlijn, en ik ben onder de indruk van hen allemaal.

Ze zijn de enige die ik heb gevonden die geen versie van sulfaten hebben, en beheersen mijn ultrafijne haar goed. Voor mijn haar is de Italiaanse druif het beste, maar ik gebruik de citroen in de zomer, zodat insecten me niet voor fruitsalade missen. Ik heb bijna mijn haar met dit product verwoest. Ik kocht het aan het denken dat het een goede shampoo zou zijn om resten te verwijderen van haarproducten die ik gebruik. Het kan wel goed zijn om dit af en toe te gebruiken, maar het moet nooit regelmatig gebruikt worden, omdat het haar van alles inclusief vocht stript. Het duurde me maanden om mijn haar terug te krijgen in een gezonde staat. We gebruiken dit om het onbeschaafd probleem te behandelen. We gebruiken het ook omdat we van de geur genieten: een combinatie van sterke citroen en milde thee boomolie. We hebben het ook gebruikt als we luizen hebben, omdat de citroenthee-olie de luizen, eieren en nits (eierschalen) heeft losgemaakt of afstoten. Mijn haar is vettig, maar misschien is deze shampoo niet voor mij. Het ruikt prachtig, dat is vanzelfsprekend, maar het drinkt mijn haar te veel, laat mijn haar frisse en na het poetsen van mijn haar, is de kwast over een wit-ish spul. Niet zeker of het roos is of niet, maar het gebeurt niet met mijn normale shampoo. Ik ga het nog een paar keer gebruiken, en als het niet beter wordt, zal ik stoppen met het gebruiken.

Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Haar wast goed en wordt dik en met een goede hoeveelheid. Helpt echt om mijn olierig haar onder controle te houden. De shampoo voelt goed, zacht en schoon. Zeer lichte geur dus ik voeg 2 druppels thee of laventelolie toe. Deze verpakking is echter niet geschikt voor de shampoo. Ik kocht 4 op een keer en gaf aan mijn vriend en zussen. We hebben allemaal onze buis lek als ze rechtop staan. We moeten het ondersteboven leggen en tegen de muur leunen. Ze zouden de verpakking echt moeten veranderen. Ik heb nogal wat van de shampoo verspild! Het is oké, misschien wel een ander product, heel erg droog haar na shampoo. Het vetgehalte helpt niet. koop niet opnieuw. Natriumlaurylsulfaat = natriumcocosulfaat, woestijn-essentie. Woestijn essentie.

Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Ik hou van fruitreeksen desert-essentie shampoos, en ik heb ze allemaal getest. Dit is een van de favorieten. Het wast mijn haar om te piepen en heeft een lekkere geur van citroen. Het zal niet voor dagelijks gebruik werken, dus ik vervang het met andere woestijn essentie shampoos. Als u eigenaar bent van olierig haar dat snel versheid doet, raad ik het aan. Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml) Dit is een fantastisch geur- en reinigingsproduct voor het haar. Ik heb meerdere chemische gevoeligheid en dit werkt goed voor mij. Ik hou van aroma, maar helaas met mcs, kan ik niet veel van hen tolereren. Maar deze producten door woestijn essentie zijn absoluut geweldig!

Review: Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree, 8 fl oz (237 ml)

Ze maken me niet ziek. Ik heb een erg felle hoofdhuid en droge uiteinden. Ik gebruik dit niet dagelijks maar een of twee keer per week. Loooove hoe het laat mijn hoofdhuid schoon ruiken erg leuk. Als ik het meer gebruik, dat ik meestal doe nadat ik mijn haar was gewassen van alle gebouwen van haarspray en andere dingen, kon het mijn gehele haar uitdrogen. Dus alleen op de wortel is geweldig voor mij! Reinigt de hoofdhuid! Ik hou van de citroengeur van citroen, laat mijn haar schoon en voelt me ​​ook mooi. Mijn haar is natuurlijk krullend en krankzinnig en deze shampoo doet een goed werk om de onregelmatigheid te tammen. Het zou bijna perfect zijn maar het heeft niet genoeg vochtinbrengende middelen voor deze koude droge wintermaanden en mijn haar heeft nog wat meer vocht nodig, dus ik zal waarschijnlijk nog wat argan of avocadoolie toevoegen en probleem opgelost. Wauw, heb net uw site bezocht en bedankt voor de tip over hoe u het haar kunt reinigen zonder shampoo te gebruiken. Haarverzorgingsproductensets, shampoo- en haarconditionersets, professionele salonhaartipsets professionele haarverzorgingsproducten, salonstylinggiftsets chi haarverzorgingsets en sexy haarshampoo en conditioner sets maken perfecte cadeaus, vooral wanneer u besluit uzelf traktaat te verwennen . Deze formule is een nieuw soort gezichtsscrub en bevat exfoliërende kokosnootschelp die is gesuspendeerd in kokos- en druivenpitolie om tegelijk te vervellen en zacht te worden.

 Laten we een moment nemen voor nostalgie om tot rust te komen, zullen we- dit product doet de strik van bliksem haar zonder er koperachtig uit te zien. Shampoo (voor droge hoofdhuid), conditioner (voor krullend haar), mousse, spuitgel, droog met een diffuser. De juiste textuur kan een schoonheidsproduct maken of breken. Ik ging vandaag naar de apotheek van mensen in Austin, waar ze je handboter aanbevelen voor het eczeem van mijn dochter. En in deze ruimte was de beste organische verzorgende shampoo en body wash van de aarde onze favoriet. Dus het beste is om te zoeken naar een shampoo die gecertificeerde, biologische ingrediënten gebruikt, zoals kruidenextracten en andere plantaardige additieven. Ik heb de baking soda twee keer gebruikt om mijn haar tijdens de week zonder problemen schoon te maken. De formule bevat niacinamide, een vorm van vitamine b3 die goed is voor je huid, plus een verscheidenheid aan ceramiden, die als conditioners werken. Ik mis de mooie geur van shampoo en conditioner, dus ik heb er enkele druppels etherische oliën of een parfumsmaak aan mijn haarborstel aan toegevoegd. Dus ik denk dat natuurlijk zijn de manier is om te gaan. Mijn stad had grote waterproblemen in de winter en ik weet wat mijn haar als vies ruikt en het is niet prettig. Voor de eenvoud zijn er ook shampoos en conditioners gecombineerd tot één product. Maar het is niet alleen wat u op uw haar aanbrengt, het kan ook irritatie veroorzaken, omdat uitdroging en jeuk ook tekenen kunnen zijn van andere huidaandoeningen.

Kokosnoot, zorgt voor zachte sulfaatvrije reiniging, afgeleid van de vetzuren van kokosolie. Wrijf een kwart klodder conditioner tussen je handen. Ik gebruik de azijn niet heel vaak alleen omdat ik vind dat ik dat niet hoef te doen.