Goingorganic.nl

Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m)

Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m) by Desert Essence Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandvlies, Mondhygiëneproducten

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.02 kg, 6.6 x 5.8 x 1.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandvlies, Mondhygiëneproducten, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Floss, Oral Hygiene Products

Desert essence, thee boom olie tandheelkundige floss, gewassen, 50 yds (45. 7 m) – vegetarisch. Desert essence tandvlies is natuurlijk gewassen en verzadigd met pure, inherent antiseptische thee boom olie. goingorganic.nl Een tandvlies zonder chemicaliën! Het laat een mooie thee boom smaak na het flossen. In ieder geval voel ik me veiliger inslikken mijn eigen speeksel in vergelijking na het gebruik van een tandvlies met schadelijke chemische stof. De theeboomolie helpt om de schadelijke bacteriën te vermoorden die rond het eerder vastgelopen voedsel raken. Deze floss is vrij dun als normale tandvlies. U zult uw edelstenen nog snijden als u te veel kracht toepast. Deze floss slaat ook makkelijk af. Over het algemeen heb ik dit gebruikt met de dikke versie tandheelkundige floss die ook van woestijn essentie komt. Beiden hebben het gebruik, afhankelijk van de situatie. Deze floss is ook geschikt voor vegetariër. De prijs wordt redelijk beschouwd.

Het is veel langer dan de dikkerere versie (27,4M). Ik heb gebruikt om het bereik van mond-, b-, colgate- of winkel- / generieke merken van tandvlokken te gebruiken. Terwijl ik bij de tandarts stoel zat op een tandarts schoonmaak afspraak, heb ik opgemerkt dat de tandarts assistent een soort floss gebruikte die nogal dikker was dan ik was gewend. De floss was zwaar en in tegenstelling tot veel van de floss die ik had geprobeerd, stond het tegen shredding. Intriqued, ik vroeg haar wat voor soort floss het was. Het is woestijn essentie, zei ze. Nadat ik thuis kwam, kocht ik meteen een pak desert-essentie en probeerde het op mezelf – ik was hooked. De woestijn essence tea tree olie is in tegenstelling tot een soort floss die u daar zal vinden. De floss is helemaal niet draadloos, het is plat en breedbandig. Ik vind dat de grotere oppervlakte helpt om meer pest en puin tussen de tanden te verwijderen. De floss is taai en zeer bestand tegen shredding. Het is ruim gewassen, dus het heeft geen probleem om tussen de tanden te glijden. De essentie van de woestijn, de tandenbloem van de theeboom is ook zacht en zacht op je tandvlees. Ik hou van het gebruik van natuurlijk was en extra bescherming van thee-boomolie en het heeft geen van de vieze additieven of chemicaliën of coatings die uw gewone floss heeft. Ook is het comfortabel en glijdt perfect tussen mijn tanden.

Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandvlies, Mondhygiëneproducten

 Het is gedrenkt in thee-boomolie, een geweldige natuurlijke anti-septic voor het helpen van het vechtenbederf. Sinds het ontdekken van woestijn essentie tandvlies, weigert ik geen andere vorm van tandvlies te gebruiken. Geef het een werveling – je vindt je misschien net zo aangenaam als ik ben! Ik hou van de geur en smaak van de thee in die floss, het is erg verfrissend! Prijs is ook goed! Deze floss begint te plukken zodra ik het tussen twee tanden steekt. Zelfs als ik ongeveer twee meter ervan gebruikt, zodat het voortdurend verschuift, is het nog steeds helemaal vervloekt tegen de tijd dat ik klaar ben met flossen. Ongelooflijk frustrerend, vooral omdat het zo veel vezels tussen mijn tanden verlaat. Wat ik dan moet proberen te flossen.

Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandvlies, Mondhygiëneproducten

Ik had ook gehoopt dat de theeboomolie verfrissend zou zijn, maar ik kan niet zeggen dat er iets op deze floss is. Heel blij dat ik het als een gratis monster heb gekregen, omdat ik het product zeker niet zal kopen. Het beste bij deze tandvlies is dat het het enige dat ik ooit heb gevonden in de markt die zonder schadelijke chemische stoffen komt. Het is ook erg goedkoop. Goede, dikke draad, ik vind het leuk, ruikt lekker maar voelt fris, ik probeerde de tandenband en was niet een grote fan van de dikte ervan. Deze floss van hetzelfde bedrijf is echter geweldig! Thee boom om bacteriën te doden, en geen kleuren of kleurstoffen. Ik heb de neiging om te vergeten hoe belangrijk het is om te flossen en mijn tanden voelen zo schoon sinds opnieuw opgestart. Deze kleine doos duurt nog even. Geen problemen met het knippen of breken van de floss. Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m) Het is erg duurzaam.

Ik heb en zal dit nog eens kopen! Ik vond deze floss tot onlangs leuk toen ze het bijna tweemaal dikker maakte. Het past niet meer tussen mijn tanden: (Niet erg sterk, snijdt makkelijk en zit vast tussen de tanden. Dit tandvlies kost een lange tijd. Het is dik genoeg om grondig tussen de tanden te reinigen. In olie is de tandvlies zeer duur. In tegenstelling tot het flossen is de beste manier om de geïnfecteerde tandvlees en zakken te genezen, met een mengsel van warm water en zout te spoelen. Dit vernietigt de slechte bacteriën en hun toxinen in de mond. Ongelooflijk is het zo simpel als dat. Het is te groot voor mij, het zit tussen de tanden vast. Te dik en hard. Onmogelijk om te gebruiken bij mijn dichtstaande tanden. Oral-b is veel beter voor mij. Kwaliteit Waxed Floss Met Verse Smaak.

Review: Desert Essence, Tea Tree Oil Dental Floss, Waxed, 50 Yds (45.7 m)

Zeer goed, deze floss is een beetje dunner dan commercieel floss. Het heeft niet veel smaak van theeboomolie, in tegenstelling tot de dikke dental tape die ik verkies. Deze floss is beter dan gewone als gevolg van thee-boomolie – het helpt bij het voorkomen van bacteriën op de tanden. Ik hou van dit product. Als je toch flossen met thee, maakt olie het verschil. Theeboomolie is het beste voor het behandelen van de tandvlees. Wanneer dit gebeurt, wordt het poetsen en reinigen tussen de tanden moeilijker en kan het tandvlees opzwellen of bloeden. De binnenkant van een gezonde mond is bekleed met slijmvliezen, een speciaal soort huid dat glad is en koraalroze van kleur; elke afwijking van zijn typische uiterlijk kan echter een waarschuwing zijn voor een pathologisch proces, met als ernstigste geval orale kanker. Tandverval en tandvleesaandoeningen zijn beide het gevolg van bacteriële plaque: een kleurloze film die aan de tanden langs het tandvlees blijft plakken en als broedplaats voor gevaarlijke bacteriën kan fungeren. Een uitgebalanceerd dieet zal echter helpen om het immuunsysteem van uw lichaam te stimuleren, waardoor u minder kwetsbaar bent voor mondziekten. De online make-upwinkel positioneert zichzelf als het antwoord op een oververzadigde schoonheidssalon met een intensieve productcontrole en een hoog samengestelde selectie; toen beauty director jayme cyk in 2015 bij het team kwam, stelde ze voor om tandheelkundige producten toe te voegen. Praat met uw tandarts over welke mondspoeling het beste bij u past.

Cu zegt dat cocofloss begon toen haar zus, die in de buurt van Silicon Valley werkt, gefrustreerd was over het feit dat haar patiënten zich druk maakten over gezondheid en welzijn, maar dat ze niet flossen. Tandpasta (tandpasta) met fluoride is een belangrijk hulpmiddel om gemakkelijk te gebruiken bij het tandenpoetsen. Terwijl u door de tandartsgang in uw plaatselijke apotheek bladert, kunt u met de grote verscheidenheid aan producten uw hoofd laten draaien. Wat betreft kleur, tandenborstels komen nu in een hele reeks niet-primaire tinten zoals stoffig rood, millennial roze en een yves klein-y blauw. Een mondhygiënist kan u dagelijks leren hoe u goed voor uw tanden en tandvlees moet zorgen. Tandenborstels heffen en verwijderen tandplak uit tanden en tandvlees. Zorg voor tanden en tandvlees is net zo belangrijk in elke fase van je leven. Dat komt omdat flossen plaque verwijdert, evenals puin dat zich kan hechten aan tanden en tandvlees en tussen de tanden. Je kunt de nauwe ruimtes tussen je tanden en onder het tandvlees niet bereiken met een tandenborstel. Soms zijn tanden na tandheelkundige behandeling gevoelig voor warmte en koude.

Breng vandaag nog tandpasta van hoge kwaliteit voor vandaag mee naar huis.