Goingorganic.nl

Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml)

Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml) by Desert Essence Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Gezondheid, Huid

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.29 kg, 5.1 x 5.1 x 19.1 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Gezondheid, Huid, Beauty, Facial Care, Facial Cleansers, Health, Skin

Desert essence, grondig schoon gezichtswas, normale huid, 8. 5 fl oz (250 ml) – met eco-oogst thee boom olie en zeekelp. Wij in de woestijnsintentie geloven in vernieuwing. Vernieuwing voor lichaam, geest en geest. Geïnspireerd door de helende geest van de woestijn, trekken onze duurzame, natuurlijke producten uit voedingsrijke rijke desert botanicals zoals jojoba, aalwyn en thee, die allemaal in native culturen voor hun diepe helende eigenschappen bezitten. Natuurlijk effectief, zonder sterke chemicaliën, werken onze producten in harmonie met uw lichaam om te verzorgen, kalmeren en te herstellen. Woestijn geïnspireerd. Schoonheidsvernieuwing. Deze zachte en unieke reinigingsoplossing laat uw huid schoon en zijdeachtig voelen. Ecologische oogst thee boom olie, een bekende antiseptische bladeren huid voelen grondig schoon. Echinacea en Licorice root extracten werken met krachtige anti-oxidant rijke groene en witte thee extracten om de huid te kalmeren en te beschermen. Minerale rijke zeekelp, geoogst uit de zee, voedt de huid om het levendig gezond te laten zien. Regelmatig gebruik helpt altijd zo zachtjes de textuur, helderheid en uitstraling van uw huid te verbeteren. goingorganic.nl Ik heb dit product al meerdere weken gebruikt en ik heb het gevoel dat het een verschil maakt. Ik heb een combinatie huid die erg gevoelig is.

Ik breek meestal slecht uit mijn kin vlak voor mijn periode en ik heb normaal gesproken zwarte koppen op mijn neus en een paar op mijn wangen en kin. Sinds gebruik van dit heb ik alleen uitgebroken als ik naar bed gegaan zonder mijn make-up uit te nemen. Er zijn ook minder blackheads. Een beetje hiervan gaat een lange weg en het laat je zijn huid ongelooflijk schoon gevoel. Ik volg altijd met een moisturizer, dus ik weet niet of het erg droog is. Het product is niet van hoge kwaliteit, het wast goed, maar drijft het huid meer dan reinigt. Het heeft een zeer slechte pak, wanneer u op de pomp drukt, stroomt de behandeling van overal maar niet uit het speciale kleine gat! Het is zeer vloeibaar, zodat het snel overal uitkomt, en al snel wordt het pak met het product gesmeerd. Ik koop het nooit meer! Geweldig product! Leder goed en reinigt goed. Het is een beetje droog, maar niets dat een beetje jojobaolie of arganolie niet kan oplossen.

Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Gezondheid, Huid

Zowel mijn bf als ik heb een grote verbetering opgemerkt in onze complexen en dat zegt iets gezien zijn eczeem en is extreem acne-gevoelig en ik heb een combo huid. Zal terug kopen! Dit is het beste schone gevoel dat mijn gezicht ooit heeft gehad. Ik heb droge huid en het is moeilijk om producten te vinden die mijn huid niet droog maken. Dit product heeft mijn huid schoon, gehydrateerd en glad gelaten. Dit product is goed voor alle huidtypes. Mijn zus heeft normaal tot vette huid en ze had dezelfde goede resultaten als ik deed.

Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Gezondheid, Huid

Zodra u dit product probeert, wordt u voor het leven aangesloten. Tot nu toe vind ik dit product echt leuk. Meer dan de thee, awaphui gezicht was. Het heeft een lichte aangename geur en verontreinigt mijn huid niet. Het is een beetje droog (misschien omdat het winter is) en bevat polysorbaat 80, die erg slecht is zoals ik ontdekte, dus ik zal het niet opnieuw bestellen. Ik hou nog steeds van de geur. Ik ben erg teleurgesteld over dit product, het reinigt de huid heel goed als het het droogt. Ook de geur is erg sterk en onaangenaam. Dit product gaf me ook wat acne die verdwenen is toen ik ermee stopte. Het is zo vloeibaar dat het moeilijk is om het niet in je ogen te krijgen. En het ergste van alles ruikt als zadelsap! Gezichtswas werkt goed zonder het uitdrogen van mijn gezicht!

Sorry voor mijn slechte Engels! Ik hou ervan! Je hebt zo weinig nodig, de fles zal me voor altijd houden! Het maakt mijn huid schoon, zodat ik kan wassen, zonder het droge gevoel dat ik meestal na het reinigen heb. Maakt het werk perfect. Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml) Ik was mijn gezicht gewassen met woestijn essentie olieachtige en combinatie huid, maar het droogte mijn huid een beetje, dus ik veranderde in de normale huidversie en wooww! Dit is echt een geweldig product! Het is als cetaphil maar met alleen natuurlijke producten daarin. Mijn huid voelt gladder en zachtder als ik hiermee wassen! Stop dit product alstublieft! Ik vind dat zijn product goed reinigt maar de huid niet uitdroogt. Ik moest stoppen met het gebruiken, want na een paar dagen maakte de geur me het gevoel dat ik ziek zou worden, elke keer als ik er een beetje kreeg. Ook brak de pomp snel en begon te lekken.

Review: Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Normal Skin, 8.5 fl oz (250 ml)

Verschrikkelijke geur. Ik ben gewend aan de een voor vette huid die een fijne geur heeft. Deze blijft bij me de hele dag en ik wou dat ik het kon teruggeven. Maar helaas, nee. Als u liever geen sterke geuren hebt, ga dan naar een andere gezichtswas. Ik ben heen en weer gegaan met natuurlijke producten. Ze woven me niet altijd aan. Dit is een van die producten die niet zo geweldig was. De geur is aangenaam. Het liet een vreemd filmachtig gevoel op mijn gezicht achter. Iedere keer zou ik een paar kleine puistjes op mijn kin krijgen. Ik hou echter van de verpakking. De kleine clip die voorkomt dat het product overal uitkomt is genie. Ik heb senstive huid en mijn tiener zoon heeft een beetje vette huid en het werkt prima voor ons allemaal.

Ik hou van dit product heel erg! Het laat mijn gezicht piekerig schoon en de prijs is geweldig! Het is een beetje te vloeibaar-y, maar ik zie er heel erg uit. Na het ontdekken van dit, is deze een beetje zachtder dan die met theeboomolie, die mijn huid sterk droogt. Deze is goed! Gostei. Ultra-kalmerende ingrediënten zoals biologische kokosmelk, calendula-olie en kokosolie werken samen om geïrriteerde huid te kalmeren en tegelijkertijd vocht en bescherming te bieden. Eigenlijk wast u uw gezicht met honing op dezelfde manier als met elke reiniger. Een fantastische organische gezichtswas voor mensen die hun huid willen opfleuren en het uiterlijk van donkere vlekken willen verminderen. Gemaakt met organische verzeepte oliën van kokos, olijf en jojoba, deze organische reiniger zorgt voor een mooie schuimende wasbeurt die je huid niet zal ontdoen van natuurlijke oliën. Een beetje contra-intuïtief, op olie gebaseerde reinigingsmiddelen zoals boscia make-up-opbreken koele reinigingsolie ($ 30; Sephora. Als je nog nooit een probleem hebt gehad met geparfumeerde producten, en een uitzonderlijk zachte gezichtswasbeurt wilt, is tammy spatbord een goede reiniger om te overwegen (vooral gepaard met een speciale oogmake-up remover). Jeffrey lewis heeft mint uitgekozen toen we met hem spraken over etherische oliën.

Hij vertelde ons dat het een tintelend gevoel op de huid veroorzaakt dat voor sommigen irritatie kan veroorzaken, maar heeft ook het voordeel dat het de bloedstroom naar het gebied versnelt, waarvan hij zegt dat het kan toenemen cell-turnover (bevordering van een gezonde huid). Dit instagram-favoriete masker maakt gebruik van een mix van zes huidhelderende zuren om puistjes en mee-eters te voorkomen, dit alles terwijl de vette huid er mat en glad uitziet. (Hier zijn de 5 beste vitamines voor een mooie huid). Dus wanneer de winter komt, schakel ik over naar een op olie gebaseerd reinigingsmiddel en een zwaardere gezichtscrème voor het meerdere keren hydrateren gedurende de dag, indien nodig. Wie wist dat het wassen van je gezicht even bedrieglijk ingewikkeld was als de juiste manier om je tanden te verzorgen of je oren te onderhouden – je hoeft waarschijnlijk niet zo veel tijd te besteden aan je eigen regime als mijn moeder aan de hare doet, maar een echte een die rekening houdt met je huidtype is beter voor je huidgezondheid en je uiterlijk dan de old-school splash en scrub, ongeacht of je een kerel of een dame bent. Een gecertificeerde organische hydraterende gezichtsreiniger van het Australische huidverzorgingsmerk, mukti organics. Bijvoorbeeld, nivea verfrissende reinigingsmelk met amandelolie en hydra iq. De beste organische reinigingsmiddelen voor vette huidtypes zijn schuimende reinigingsmiddelen.