Goingorganic.nl

Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml)

Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml) by Desert Essence Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoel, Tandenbloeding

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.52 kg, 21.1 x 8.6 x 4.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoel, Tandenbloeding, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Mouthwash, Teeth Whitening

Desert essence, whitening plus mondspoel, koele munt, 16 fl oz (480 ml) – natuurlijke thee boom olie. Heldert de tanden. Versnelt adem. Suikervrij en alcoholvrij. Vegan. Vernieuw je adem en houd je lach helder zonder harde schuurmiddelen of irriterende chemicaliën. Bevat ademverfrissende spearmint, wintergroen en Australische theeboomoliën. Zinkcitraat helpt de plaque te verminderen. Voor een helderder lach en langduriger fris adem, gebruik twee keer per dag woestijn essentie whitening plus tandpasta, mondspoelmiddel en thee-boomtand. goingorganic.nl Als de geek ben ik, ik heb altijd ph-test mondspoelen om ervoor te zorgen dat ze alkalisch zijn, die nodig is voor de bescherming van email. Ik ben geschokt door deze – het komt op ph4, wat zeer zuur betekent. Daar heb ik me af gewonderd van het kijken naar de ingrediënten voor aankoop, maar hoopte dat de apothekers wat magie hadden gewerkt.

Schaam omdat het anders een goede formule is – fris genoeg en niet te sterk. Ik voeg natriumbicarbonaat toe om het op ongeveer ph8 te brengen, die met de formule kan rommelen, maar ik zal tenminste mijn glazuur met zuur niet spoelen: |. Ik hou van de grootte en het voelt fris, maar ik zie helemaal geen whitening effect. Echt aangename smaak, een beetje aan de lieve kant, niet helemaal glad, je kan nauwelijks de thee-boomolie voelen die normaal gesproken een zeer verschillende smaak heeft. Ik heb nog niet veel whitening effect opgemerkt (halve fles naar beneden, maar verfrissend en schoonmaak. Mooi geprijsd, zal opnieuw ordenen. Deze mondspoel is geweldig. Het heeft een mooie, mintige smaak en het maakt mijn tanden een beetje witter. Niet een dramatisch verschil maar ik hou er nog steeds van. Ik heb dit meerdere malen gekocht. De meest frisse natuurlijke mondspoel die ik daar heb gevonden. Ik heb zo veel geld verspild om verschillende merken te proberen die niet dicht bij de woestijn essentie komen. Hou van deze mondspoel, goede mintsmaak en laat mijn mond fris en vochtig voelen als dat zinvol is. Niet uitdrogen als andere op alcohol gebaseerde mondspoelen. Ik en mijn familie houden van woestijn essentie spullen. Hun whitening tea tree / mint tandpasta is de hand daar ook de beste daar ook!

Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoel, Tandenbloeding

Beste waarde, hoge kwaliteit. Ik heb het product een week geopend na ontvangst. De zeehond keek intact, maar zag vorms aan de binnenkant van de binnenkant. Vergeet niet om de vervaldatum te controleren, maar ik heb geen slechte dingen om te zeggen over dit product, afgezien van het feit dat het niet met een grote genoeg pet om te gebruiken als uw kopje. De smaak is oke en het lijkt te werken zonder te hard te zijn. Geen alcohol, geen dierproeven! Ik hou ervan! Maar voor degenen die een teveel schoongemaakt gevoel van de mond niet leuk vinden, is dit misschien niet voor jou. Ik hou van dit merk, maar mijn mond voelt daarna gestrekt van enig vocht. Over het algemeen goed product als u iets sterk vindt. Ik ben tevreden met het product, maar weegt niet meer koopplaats wegens hoge prijs, sterke smaak voelt alsof het werkt. Geen dierproeven. Dingen zoals koffie, wijn, frisdrank en vooral roken kunnen allemaal een negatieve impact hebben als het gaat om hoe wit je tanden eruit zien.

Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoel, Tandenbloeding

Een ding om in gedachten te houden is dat kokosolie uithardt op kamertemperatuur. Het vervangen van de dentale restauraties door een fellere tint is in dit geval de enige optie. De gebitsbeschermer zorgt ervoor dat de bleekgel gelijkmatig en veilig de kleur van uw tanden verandert. Aan de andere kant zal overmatige consumptie van zure dranken de glazuurlaag langzaam oplossen, waardoor het onderliggende, geelere dentine zichtbaarder wordt en donkerder wordt. Om eerlijk te zijn, het eerste dat me opviel, was het feit dat dit product glutenvrij is. En ze hebben zaden, die fungeren als microbolletjes om je tanden te scrubben. De ada beveelt aan dat als u ervoor kiest om een ​​bleekmiddel te gebruiken, u dit alleen doet na overleg met een tandarts. Een volledige reiniging duurt een paar minuten, maar het zal u helpen ervoor te zorgen dat uw hele mond schoon is. Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml) New York tandarts lee gause, die zorgt voor de prachtige grijns van Ford modellen en burgers, beveelt crest tandpasta; bekijk kam 3d witte emailvernieuwing. Ik heb een aantal opwindende feedback van onze tandartsenpraktijk op uw tandheelkundige / orale gezondheidsmengsels. De tandarts kan vervolgens de patiënt adviseren en toezicht houden op het gebruik van bleekmiddelen in het kader van een uitgebreid, op de juiste manier gesequenceerd behandelplan.

Review: Desert Essence, Whitening Plus Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (480 ml)

 Er zijn letterlijk maar twee stappen om te volgen, dus er is geen brainiac nodig om erachter te komen. Door de tand intern te bleken, moet er een gat in de pulpakamer worden geboord dat zich niet meer dan 2 mm onder de tandvleesrand bevindt, waarbij geïnfecteerd of verkleurd dentine wordt gereinigd, het wortelkanaal wordt afgesloten en gevuld met gutta-percha-punten, waarbij de binnenkant van het kanaal wordt gereinigd met etsmiddel en het plaatsen van een peroxidegel of natriumperboraattetrahydraat in de pulpakamer zodat ze direct in de tand op de dentinelaag kunnen werken. Er zijn veel vrij verkrijgbare opties voor het bleken van tanden, en een type van gemakkelijk toegankelijke whitening-producten worden vaak verfbleek-middelen genoemd. Bleekmiddelen moeten minstens 20 minuten in contact zijn met de tanden om een ​​kleurverandering te bewerkstelligen. Vooral als het twee keer per dag moet worden gedaan. Pak in plaats daarvan een lippenstift met een blauwe ondertoon zoals lippenstift, de hello-matrozenlip van de koningin, die bovenaan blauw in de buis verschijnt, maar die bij het aanbrengen een subtiele, diepe bessentint laat zien. Een pluim voor hygiënist, cheryl, om elke afspraak zo aangenaam mogelijk te maken.

Omdat kinderen de neiging hebben om per abuis oraal te spoelen, mogen kinderen van 12 jaar en jonger deze niet gebruiken. Lippenstiften met kersenrood, wijn en blauwe kleuren maken tanden er witter uit, terwijl oranje ondertonen geel in je tanden naar voren brengen. Ik nam contact op met Stacy met een goede geur om een ​​paar weken terug enkele vragen te stellen over haar tandheelkundige lijn. Invloed van bleekmiddelen en desensibiliserende vernissen op het watergehalte van dentine. Uw tandarts geeft een whitening-behandeling om thuis te gebruiken. Zoek uit of het bleken van tanden geschikt is voor u. Het stelt ons in staat om alles dat niet voor ons bestemd was los te laten, zodat we verder kunnen gaan op onze reis om te worden wie we altijd waren. Met behulp van een tandheelkundige kleurengids (een strook die de gradatie van wit laat zien), vergeleek de tandarts hoe witte tanden eruit zagen voor en nadat iemand bepaalde lippenstiftkleuren aanbracht, en 12 clinique-tinten vond die ervoor zorgden dat tanden er een vol schaduw witter uitzagen.

Hierdoor kan de verbinding worden gemengd met andere chemicaliën en helpen vervelende vlekken van het oppervlak van de tanden te verwijderen. Ik ben bijna aan het einde van de fles en zag in eerste instantie niet genoeg resultaten, maar ik heb ook gewoon een gezonde koffie aan mijn dieet toegevoegd (dronk niet eerder koffie) en whoa, doet koffie vlekken snel opkomen! In feite is er een verscheidenheid aan mondspoelingen beschikbaar om verschillende aspecten van mondgezondheid te bevorderen. Het eerste dat u moet overwegen, is de betaalbaarheid. Noch moet u een reis naar de tandarts nemen en een vervelend proces ondergaan dat u uiteindelijk vrij veel geld kan kosten. Opmerking: dit is geen aanbevolen mondwater! Dit is goed als snelle, effectieve resultaten vereist zijn.