Goingorganic.nl

Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets

Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets by Deva Vitaminen, Vitamine D3, Vitamine D 2 (Ergocalciferol)

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.05 kg, 4.8 x 4.8 x 8.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamine D 2 (Ergocalciferol), Vitamins, Vitamin D3, Vitamin D 2, Ergocalciferol,

Deva, veganist, vitamine d, d2, 2400 iu, 90 tabletten – veganistisch gecertificeerd. Voedingssupplement. Ergocalciferol is het enige type vitamine d dat in dit hoogwaardige product wordt gebruikt. goingorganic.nl Ik was ongeveer een jaar geleden gediagnosticeerd met vitamine d tekort (14 was mijn niveau op dat moment). Sindsdien nam ik 4 van deze tabletten dagelijks maandag tot vrijdag – 5 keer per week voor een totaal van 48.000 ius per week. Ik heb geen weekend gehad. Ik had net mijn bloed opnieuw gecontroleerd en mijn niveaus zijn nu op 51, wat geweldig is. Zo werkt dit product niet alleen maar ook blijkt dat vitamine d2 in tegenstelling tot d3 perfect werkt om uw vitamine d-niveau in het bloed te verhogen. Ik ben erg blij met dit product en de resultaten die het meebrengt. Dit is een goed product, maar ik ben niet erg blij met de verpakking. Er is meer dan genoeg ruimte om tenminste nog eens 90 tabletten in te vullen. Ik heb mijn onderzoek al lang geleden gedaan en dit is een bewezen bedrijf dat veganen en niet-veganen gebruiken. Ik heb tests gedaan terwijl ik het nam en het geabsorbeerd. Uit tests bleek dat het werkte, als je een veganist bent en op zoek bent naar een alternatief voor d3, dit is een geweldig product. Het werkt net zo goed en is goedkoop.

Ik beveel dit product sterk aan. Vitamine D is goed om in de winter te nemen of als je depressie bekampt. Het leven in Canada is geweldig om een ​​veganistisch vitamine d in een hogere dosering te vinden. Dit maakt de wereld van verschil voor ons zowel in de wintermaanden als daarbuiten mogelijk. Geweldig product, uitstekende prijs, goed product, ik vind het leuk dat dit product een hoog d2 inhoud heeft, dus ik hoef niet veel pillen te nemen. Goed product tot nu toe, 2 pillen per dag gecorrigeerd mijn tekort. Ik ben getest door een gewone dokter. Klein makkelijk om geen tablet te gebruiken zonder dierproduct. Nadat ik mijn d3 dosis te snel verminderde, viel ik voor een week en bestelde deze d2 om mijn vitamine d2 / 3 dosis te verminderen van 8k iu tot 5,5k iu. Na een paar dagen van gebruik maakte het een groot verschil. Perfect als ik een veganese geweldige prijzen goed gedaan heb jullie zijn het beste voor bedrijf en service en goede prijzen, hou ervan hou ervan, hou ervan! Xxx Cherri, het is een kleine tablet die goed ophoudt.

Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamine D 2 (Ergocalciferol)

Het is stevig en krumt niet gemakkelijk. Geweldig, is wat het zegt het is! Met dit merk al jaren heb ik al enkele jaren een lage vitamine d gehad. Mijn dokter moet d-3, 50, 000 i voorschrijven. U. S gedurende meerdere weken tegelijkertijd, om erachter te komen dat ik na de 6 weken moest terugkeren naar 50, 000 i. U. S opnieuw. Hij stelde voor dat ik probeer om d-2 toe te voegen en hij vond dit product online voor mij. Ik ben blij dat ik mijn d-3 met dit geweldige veganistische d-2 product heb, heb ik geen problemen gehad. Ik ben erg blij met dit product. Beveel het sterk aan voor degenen die d-2 / d-3 supplementen nodig hebben. Gemakkelijk om na smaak geen smaak of onaangenaam te maken. De prijs en kwaliteit van het product zijn uitstekend. Goede service, snelle levering, bedankt! Geen funky smaak en is precies wat ik nodig heb.

Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamine D 2 (Ergocalciferol)

Bekend als de zonneschijnvitamine, wordt vitamine D geproduceerd door het lichaam in reactie op zonlicht. Het eten van deze voedingsmiddelen kan helpen om uw vitamine D-spiegel te verhogen, maar blootstelling aan de zon is de beste manier om symptomen van vitamine D-tekort te voorkomen. Vitamine D-supplementen zijn gemaakt van de ergocalciferolvorm of vitamine d2. De allereerste biologische, duurzame en plantaardige vitaminetablet die 2000 duizendvitamine-vitamine d3 levert afkomstig van korstmos, zonder smaakstoffen, zonder vulstoffen. Een tekort aan vitamine D kan resulteren in het verzachten van uw botten, wat osteomalacie wordt genoemd, of een botafwijking die rachitis wordt genoemd. Kan ik elke dag een otc-vitamine d nemen (zeg 2.000 iu) in plaats van de mega-dosis om de andere week, dan lijkt het me beter om een ​​constant niveau in het systeem te hebben dan hoogtes en dieptepunten, afhankelijk van welke dag van de week is het. Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets Sommige voorstudies koppelen lage vitamine D-spiegels aan ziekte later in het leven. De twee soorten vitamine D zijn d2, of ergocalciferol, en d3, ook bekend als cholecalciferol. In zonnige landen zoals Nigeria, Zuid-Afrika en Bangladesh, waar rachitis voorkomt bij oudere peuters en kinderen, is dit toegeschreven aan lage calciuminname, wat kenmerkend is voor ontbijtproducten op basis van granen met beperkte toegang tot zuivelproducten.

Review: Deva, Vegan, Vitamin D, D2, 2400 IU, 90 Tablets

Vitamine d verhoogt de expressie van het tyrosine hydroxylase gen in bijniermergcellen. Identificatie van 1,25-, een vorm van vitamine d3 die metabolisch actief is in de darm. Over het algemeen mogen vitamine- en voedingssupplementen alleen onder toezicht van uw arts worden gebruikt. Effexor behoort tot de klasse van medicijnen die snris worden genoemd en die werken door een balans te brengen in de chemicaliën norepinephrine en serotonine in de hersenen die uw symptomen veroorzaken. A: Zowel vitamine D als dhea kunnen beter worden opgenomen en gebruikt als het wordt ingenomen met voedsel. Het is de meest voorkomende vorm van vitamine d die in het bloed wordt aangetroffen en is de vorm die wordt gemeten in bloedtesten om het vitamine D-gehalte van een persoon te bepalen. Zoals hierboven vermeld, is vitamine D een in vet oplosbare voedingsstof, dus er is een kans dat u overtollige hoeveelheden kunt opslaan uit een hoge dosering. Door zijn activering van het eiwit osteocalcine, helpt vitamine K nieuw geabsorbeerd calcium te binden aan de minerale matrix in het bot.

A: Het recept vitamine D is een vrij grote dosis en als u niet dat tekort aan vitamine D heeft, kan dit enkele bijwerkingen veroorzaken zoals botpijn, spierproblemen, pijnlijke ogen, metaalsmaak en overmatige dorst. Als uw arts vaststelt dat uw nieren niet goed werken tijdens een infectie, kan het nodig zijn om vitamine D in de reeds geactiveerde vorm te geven. Overmatige hoeveelheden vitamine D kunnen niet-specifieke symptomen veroorzaken zoals misselijkheid, braken, slechte eetlust, constipatie, zwakte en gewichtsverlies. Om te onderzoeken of vitamine D-supplementen de symptomen van ad helpen verminderen, werd een systematische review en meta-analyse van de gepubliceerde literatuur uitgevoerd door Kim en Bae. Symptomen van te veel vitamine D omvatten hoofdpijn, zwakte, slaperigheid, droge mond, misselijkheid, braken, constipatie, spier- of botpijn, metaalachtige smaak in de mond, gewichtsverlies, jeukende huid, veranderingen in hartslag, verwardheid, ernstige buikpijn, en flauwvallen.

 Vitamine D wordt ook gebruikt voor de behandeling van verlies van botdichtheid (osteoporose), verzachting van de botten (osteomalacie), botverlies bij mensen met een aandoening genaamd, en een erfelijke ziekte genaamd osteogenesis imperfecta, waarbij de botten bijzonder broos en gemakkelijk te breken zijn . Van vitamine D tot hormoon d: Fundamenten van het vitamine D-endocriene systeem essentieel voor een goede gezondheid. (40) Bewijs dat vitamine d mogelijk een rol speelt bij het voorkomen van type 1 diabetes komt uit een 30-jarig onderzoek dat meer dan 10.000 Finse kinderen vanaf de geboorte volgde: kinderen die regelmatig vitamine D-supplementen kregen tijdens de kindertijd hadden een bijna 90 procent lager risico op diabetes type 1 ontwikkelen dan diegenen die geen supplementen kregen. Vitamine d2, een van de vormen van vitamine D kan giftig zijn voor het lichaam. Dit geeft aan dat het een belangrijke rol speelt in de hartfunctie, vooral bij mensen met ziektetoestanden. Je hebt misschien het gevoel dat je minder fysieke energie hebt in het leven.