Goingorganic.nl

DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml)

Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml) by DeVita Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezicht Toners

€ 15,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml)
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.36 kg, 19.3 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezicht Toners, Beauty, Facial Care, Skin, Facial Toners

Devita, koele komkommer toner, 5 oz (150 ml) – Devita natuurlijke huidverzorging. Vrij van parabenen. 100% Veganist. Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknameproducten, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Op dat moment had ik een klein essentieel oliënbedrijf en begon ik met organische aloe vera als dynamisch afleveringssysteem te werken, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Ik begon ze te gebruiken en goede resultaten te krijgen, die mijn familie en vrienden opmerkten. Ze wilden natuurlijk op mijn geheim laten gaan, dus na een uitgebreid en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling was devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie.

Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en in de gezondheid. Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab so lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam.

DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezicht Toners

Koel, groen en sereen. Wikkel jezelf in het kalmerende aroma van verse komkommers en kamille. Deze uniek ontspannende, maar opwindende, natuurlijke skin toner wordt een verslaving! Maar waarom gebruik je een toner ?! Omdat toners belangrijk zijn. Toners verwijderen alle residuen die na het reinigen achterblijven, helpen ze om de hydratieniveaus te normaliseren en de receptoren van de huid te openen, zodat het het volledige voordeel van eventuele behandelingsproducten of vochtinbrengende middelen kan krijgen. Onze uiterst zachte mix van natuurlijk actieve vruchtenzuren helpt het gevoel van gladdere, frisse huid te bevorderen. Ook kalmerende allantoïne en Japanse groene thee helpen u om de zichtbaarheid van roodheid en reactiviteit te verachten en kalmeren. Devita's knappe, schone toner is voor alle huidtypes – het is zelfs geweldig voor mannen – nu is het cool. goingorganic.nl Ik heb een gevoelige, olieachtige, acne-gevoelige huid en zelfs voordat ik dit kocht, wist ik dat het op mijn huid moeilijk zou zijn door de 3 verschillende soorten zuren. Maar de ingrediënten waren vergelijkbaar met proactieve toner, alleen zonder alle chemicaliën, dus ik wilde het eens proberen. Ik besloot een katoenen bal te koken met koud water en spuit het met slechts twee tonnen toner (richtingen zeggen 3-4) en solliciteren (ochtend en nacht). Zelfs dat was te hard op mijn huid. Mijn supervette huid was zo droog dat het gevlochten en gebarsten was. Nu gebruik ik het alleen 's nachts, een spray op een natte katoenen bal. Ik kan misschien elke andere dag beginnen, omdat ik nog te droog ben, zelfs met vochtinbrengende stof.

DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezicht Toners

Ondanks het extreem drogen lijkt het te werken – houdt mijn huid helder en snel geneest de af en toe puistje (waarschijnlijk door mijn huid uit te drogen). Het is goed vochtinbrengende tonic, maar een geur is een beetje te sterk. Ik heb een klein flesje in mijn devita reis kit, beide met Marokkaanse roos tonic, en ze zijn al een beetje te stinkend voor mij. Ik hou echt van hoe deze toner mijn huid niet uitdroog, omdat ik combinatieschil heb, maar meestal droog is, behalve voor mijn neus. Het werkt goed als een toner om mijn huid voor mijn serum en moisturizer te bereiden. DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml) Ik vind de geur leuk omdat het niet sterk is. Ik vind deze toner heel erg leuk. Zeer zacht, laat de huid glad en gehydrateerd. Zeer goede toner. Zeer verfrissend en uitstekend, zelfs geweldig voor jonge tweens. Het is zacht genoeg om dagelijks te gebruiken, maar ik persoonlijk gebruik het ongeveer één keer per week. Onze nieuwe aromatica-toners helpen onze huid in balans te houden wanneer het uit de gratie is, en het terug te brengen naar een gezondere ph-balans, maar we hebben geëxperimenteerd met andere toepassingen voor deze verbazingwekkende ruikende toners.

Review: DeVita, Cool Cucumber Toner, 5 oz (150 ml)

Als dat het geval is, kunt u kiezen voor een in evenwicht brengende toner. Slaappakketten of nachtmaskers: maskers of slaappakketten voor overnachting hebben een dikkere textuur en helpen bij het insluiten van de ingrediënten die u eronder plakt. Op basis van wat voor soort huid je hebt – en dus, wat voor soort toner je zou moeten gebruiken – zul je ook leren hoe je huidtoner kunt gebruiken om het beste in je gezicht naar voren te brengen. Deze olie-balancerende toner absorbeert overtollige olie en werkt als een zachte anti-acnebehandeling, vecht tegen vlekken en uitbraken. Melkzuurserum: alleen omdat u een gevoelige huid heeft, betekent dit niet dat u exfoliërende eigenschappen kunt overslaan. Maak uw huidreinigingsroutine compleet door uw normale reinigingsmiddel op te volgen en een verfrissende toner te gebruiken. Jennifer macgregor, bij union square laser dermatology in new york. Misschien heb je in het verleden afschudden van toner omdat je hebt gehoord dat het in sommige gevallen de huid uitdroogt en het in anderen hydrateert.

Als u een gevoelige huid heeft, is het het beste om een ​​reinigingsmiddel te kiezen dat geen sulfaat bevat om te voorkomen dat het ph-niveau wordt verlaagd en waardoor de beschermende barrière op uw huid wordt verzwakt. Vraagt ​​u zich af wat te gebruiken in plaats van een toner, hier onthullen we waarom het nu tijd is om te overwegen of toning nog steeds goed is voor uw huid en wat de alternatieven zijn. Reinig diep in de poriën met deze voorreiniger die onzuiverheden zoals olie, vuil, waterdichte make-up en zonnebrand wegspoelt. Onze gezichtsessenties zijn samengesteld uit rijke ingrediënten die uw huid te allen tijde glad, gehydrateerd en vlekvrij houden. Toner is iets dat ik beschouw als een tweede stap in het reinigingsproces, zegt dr. Glossier melkachtige jelly cleanser zou een koele, quivery cleanser zijn die make-up oplost en hydrateert als een nachtcrème en ook ruikt naar helemaal dromerig rozenwater. Over het algemeen zal een toner je poriën niet verstoppen, maar je moet luisteren naar wat je huid je vertelt.