Goingorganic.nl

DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml)

High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml) by DeVita Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Huid

€ 22,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml)
Prijs: € 22,50
Inhoud: 0.16 kg, 16 x 3.8 x 3.8 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Huid, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Wrinkle Creams, Skin

Devita, hoogwaardige glycolzuur mengsel, 1. 7 oz (50 ml) – natuurlijke natuurlijke huidverzorging. Vrij van parabenen. 100% Veganist. Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknameproducten, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, heb ik besloten om mijn achtergrond in de chemie te zien om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen.

Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Op dat moment had ik een klein essentieel oliënbedrijf en begon ik met organische aloe vera als dynamisch afleveringssysteem te werken, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Dus na uitgebreide en uitgebreide onderzoek en ontwikkeling – is devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie. Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en in de gezondheid. Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – [ab. zo. lute] mineralen.

DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Huid

Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. Vraag het op naam. Van rups naar vlinder. Ontdek je innerlijke schoonheid met onze natuurlijke glycolzuur mengsel formule. Glycolzuren zijn al lang aangetoond om een ​​snelle verandering in ruwe, lusteloze huid te bevorderen door de snelheid van de cellulaire omzet aan te moedigen, die het uiterlijk van een gladdere, jongere huid, verminderde poriegrootte en een blozen, gezonde gloed kunnen veroorzaken. Helpt bij het minimaliseren van uitbraken, en milia, vermindert het uiterlijk van fijne lijnen, dieper rimpels en verduisterde gebieden op het gezicht. Onze exclusieve formule maakt gebruik van de nieuwste geltechnologie die onze natuurlijke bron van fruitzuurmengsel uit Italië bevat.

 Dus wees mooi, vlinder. goingorganic.nl Ik was aanvankelijk teleurgesteld in dit. Ik wilde een glycol vloeistof als directe droge huidoplosser om het aha-masker te vervangen dat ik momenteel op mijn zandpapier droge huid gebruikt. Ik dacht dat deze gel het zou zijn maar nee. Om u een idee te geven als dit voor u kan werken, leef ik in een woest woestijnklimaat, met een combinatie van een vettige en dikke droge huid (ja, het ergste van hen allemaal: stel een super ruwe droge huid voor die schijnt als een olievlek! maar niet gevoelig. Ik heb strenge mcs en dit is 100% ongesneden voor mij. Ik heb gekocht in cool weer). Product stakte lichtweg de eerste keer waar de huid ruw was. Ik verwachtte dat dit mijn bovenste laag zou verbranden, drogen en schillen en hopelijk een kleine patch van sommige oude (maar milde) kuiltjes op mijn wang afscheiden en mijn hobbelige kin losmaken van een zeer acne gevoelige jeugd. Dit doet dat niet. Ik heb echter gemerkt dat dit de huid verzacht op contact en niet droogt maar diep hydrateren. Na een week van het gebruik van deze dagelijkse, samen met hun avond moisturizer en badger roosolie, is mijn droogheid helemaal weg, omdat deze producten goed werken voor 12+ uur. Ik lag als volgt: olie, dan vochtinbrengende crème en afwerking met dit) niet alleen maar maar horizontale neklijnen zijn afgedekt op contact, mijn huidfeksen zijn fluwelen, glad en zien jeugdig en poriën, voorheen de grootte van de maankraters, zijn nu onzichtbaar en strak! Dit effect is voorlopig tijdelijk.

DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Huid

DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml)

Merk op dat ik nu midden van de leeftijd ben. U moet een probleem hebben om te repareren of natuurlijk, u ziet geen resultaten. Met deze 3 producten ziet mijn huid er veel beter uit dan in mijn acne-gevoelige 20's. Opmerking: ik heb nu devita geprobeerd zonder de badger roosolie, het was niet zo effectief op mijn droge huid. Hetzelfde geldt alleen met olie. Ik ben op een leeftijd waar ik alle 3 producten nodig heb om droogte te genezen voor 12+ uur. Als het klimaat vochtigt, komt de olieigheid snel terug. Nu, voor het slechte nieuws: ik heb de devita rx-crème niet gevonden met multi-peptiden en nog een ander serum, ik ben er nooit rond gekomen, ik ging naar devitas website: tot mijn verbazing hebben ze veel van hun fijne crèmes gestopt! Zijn deze uitstekende producten daarna? Is het bedrijf snel ontmanteld? Ik zou alles kopen dat webshop op voorraad heeft, maar voor een kan ik het niet veroorloven, en twee, ik heb maar één gezicht, dus ze zouden verlopen voordat ik ze allemaal kon gebruiken, dus ik ga hier de informatie doorgeven en je laten proberen ze in plaats van ze allemaal voor mezelf te houden, zoals ik graag zou willen doen), mijn angst is aan het loggen en erachter dat ze zijn beëindigd of slechter, hervormd zoals mychelle deed hun!

Review: DeVita, High Performance Glycolic Acid Blend, 1.7 oz (50 ml)

Ik hoop dat webshop hen voor altijd draagt, omdat ik haat om niet in mijn favoriete winkel te zijn, maar ik ga elders al naar de zaken die webshop helaas niet meer heeft gedaan. Ik hoop dat ik je genoeg details heb gegeven om te beslissen of het ook voor jou kan werken. Doe alsjeblieft uw producten op uw eigen specifieke behoeften, huidtype en klimaat. Ik hoop dat het je huid zo veel zal verbeteren als het van mij was. Heren naar ons allemaal kijken het beste wat we kunnen met wat we hebben. Wees wel, iedereen! Deze gekocht als een vervanging voor de neo-strata-gladingscrème 10% aha, die ik al een aantal jaren had gebruikt. Ik had geen irritatie, behalve als ik een moisturizer over de devita gel probeerde leggen, zo best gebruikt als een stand-alone product. Ik vond het leuk!

 Terwijl ik de derde fles gebruikte, maar het is het resultaat: de persoon als geheel was helderdere plekken (ik had van de zon) geplakt in het algemeen, de huid ziet er fris, gladde nasolabiale rimpels uit. Ik vind dit de verdienste van zuren en van cordycepszwammen. Hopelijk, tegen het einde van de fles, blinken nog steeds donkere vlekken, het heeft me het meest gestoord! Ik heb al een tijd op zoek gegaan naar een gel-gebaseerde glycolzuur en ik heb Devita gevonden. Het heeft ook ongeveer 10% sterkte, maar het voelde me zo goed op mijn gezicht, ik heb geen sterk gevoel gehad. Het voelde me koelen na het aanbrengen, verliet mijn gezicht stralend en vloog de volgende morgen! Ik heb opgemerkt dat deze gel me ook gebroken heeft! Zeker een waardevolle investering voor de huid, zal het opnieuw kopen.

Ik ben erg blij met dit product – geweldige ingrediënten en na een paar weken zie ik een duidelijke verbetering in mijn huid. Ik neem een ​​ster weg voor de niet zo aangename geur (ik meng het gewoonlijk met een essentiële olie) en een ster weg voor de gebrekkige pomp die nooit werkte (ik moet het product uit de fles schoppen elke keer als ik gebruik het). Over het geheel genomen adviseer ik het nog steeds als een goede oplossing voor het verminderen van hyperpigmentatie en het verbeteren van de huidtoon. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar het was het enige product in webshop dat goed was voor Milia. Nou ik heb het een poging gedaan en ik moet zeggen dat ik het verschil kan zien en voelen, mijn poriën zijn kleiner en mijn huid voelt erg glad en gezond en mijn milia probleem wordt veel beter! Ik heb een combinatievette huid en na meer dan een week is deze huid duidelijker en gladder. Ik heb geen acne, maar ik heb gemerkt dat mijn zwartkoppen minder zijn dan voorheen. Ik voelde geen tintelende sensatie maar over het algemeen werkt het.

Geweldig product! Dit product is niet geschikt voor een gevoelige huid! Mijn huid bleek rood en brandde na het aanbrengen van deze peeling. Daarna is dit onaangename gevoel volledig verdwenen in de volgende 10 minuten. Ik merkte op dat mijn huid veel gevoeliger werd geworden na een halve fles gebruikt. Bovendien had ik mijn huidtoon niet verbeterd, rimpels, hyperpigmentatie, enz. Verminderen. Misschien denk ik het maar, maar mijn huid ziet er mooier uit sinds ik dit product begon te gebruiken. Dit is ideaal voor elk deel van het lichaam dat je de dode huid moet afbreken.

Heel zacht en best 's nachts onder je moisturizer. Ik hou van dit product, het heeft geholpen met mijn pigmentatie en geeft me een mooie gezonde look en de tijd, ik heb dit nog maar 2 weken gebruikt en zie alvast fijne lijnen verdwijnen – ik ben 49 en ik heb een vettige huid met grotere poriën je hebt alleen maar één pomp van de fles per gebruik nodig, minder is eerlijk gezegd, het is helemaal niet dat ik verwachtte van dit product. Het is mooi, zacht, maar het heeft mijn huid niet veranderd. Ik heb milde acne rond mijn kaakgebied en mijn voorhoofd. Toen ik het eerst op mijn gezicht stelde, stak het niet eens, zoals het zou moeten. Ik denk dat het percentage glycolzuur hier erg klein is. zal niet opnieuw kopen. Ik ben niet erg blij met dit product. Ik heb niets gezien of ik voel me iets aan het doen (ik ben 55) en ik heb het nu drie weken gebruikt, ik denk niet dat ik weer zal bestellen, ik heb een heleboel zeer kleine hobbels aan de zijkant van mijn wang. Ik zag zelfs een dermatoloog en kocht zijn hele reeks producten die het niet helpen en zelfs verergerde omdat het een sterke chemische peeling was. Dus ik woonde er een jaar mee. Bij eerste aanraking voelde de huid glad en strak.

Nu zijn de meeste stoten verdwenen en mijn gezicht voelt echt glad en glanzend. Het voelt een beetje droog omdat ik niet op een vochtinbrengende stof zou willen stapelen omdat de oliebultjes voor mij nu het grootste probleem was. Ik ben nu een devita converter. Dit is een geweldige natuurlijke huidverzorgingslijn zonder schadelijke chemicaliën. Ik heb geen echte verandering gemerkt nadat ik het heb gebruikt, het voelt me ​​niet erg geconcentreerd, ik vind dit product echt leuk, maar ik heb een zeer gevoelige huid en het steekt een beetje. Het klinkt misschien vreemd, maar naar mijn mening zijn de resultaten de moeite waard. Het doet mijn huid niet rood en het is niet ontstoken en het dragen van een rijke moisturizer helpt. Binnen enkele toepassingen waren mijn poriën kleiner, de huidtint is gelijk en de rimpels lijken fijner. Het helpt ook om acne sneller te genezen en lijkt een beetje te voorkomen. Mijn huid lijkt en voelt goed na gebruik van het product in een week.

Nu gebruik ik het elke andere dag.