Goingorganic.nl

DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml)

Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml) by DeVita Schoonheid, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging, Bad, Make-Up, Vloeibare Make-Up

€ 22,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml)
Prijs: € 22,00
Inhoud: 0.09 kg, 4.1 x 4.1 x 16 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging, Bad, Make-Up, Vloeibare Make-Up, Beauty, Facial Care, Spf Facial Care, Bath, Makeup, Fluid Makeup

Devita, vochttinten, multi-benefit schoonheidsbalm, licht, spf 15, 2,5oz (75 ml) – | zo luit | mineralen. Breed spectrum spf 15. Parabenvrij. 100% Veganist. Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap. Het absolute verhaal over | ab so lute | minerals. Devita's weg naar | ab so lute | mineralen is lang geleden zeker, langzamer dan verwacht, maar ons doel was niet om met een andere minerale make-up lijn op de markt te komen. We concentreren onze concentratie op het creëren van de juiste minerale make-up lijn, in plaats van het creëren van een minerale make-up lijn nu. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van prachtige, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica. We hebben onvermoeibaar gewerkt om een ​​minerale cosmetische lijn te creëren die de devita naam waard was en waardig is van het vertrouwen dat onze trouwe devita klanten in ons hebben geplaatst. We hebben je niet laten vallen – | ab so lute | mineralen is echt het absolute in minerale kleur cosmetica.

Onze basisfilosofie. Maak het schoon, laat het werken. Maak het natuurlijk maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en in de gezondheid. Cherylanne devita. Onze best verkopende zonnebeschermende vochtinbrengende stof ontmoette onze revolutionaire nieuwe | zo luide | mineralen en voila – vochttinten werden geboren! Onze prachtige combinatie van actieve moisturizers en zonnescherm, plus verlichtende pigmenten, en devita's handtekening leeftijd verontreinigende ingrediënten verenigen om de meest geavanceerde one-step bb crème (beauty balsem) te creëren beschikbaar – devita vocht tinten. Uw dag is net beter en sneller geworden met deze all-in-one uit de deurkijk. Zonbescherming + natuurlijke moisturizer + getinte dekking = perfectie. Gewoon geweldig, gezond dekking waar je op kan rekenen – absoluut. | Zo luidruchtig | mineralen door devita. goingorganic.nl Ik denk dat dit tot nu toe mijn favoriete make-up product is.

DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging, Bad, Make-Up, Vloeibare Make-Up

Het ziet er heel natuurlijk uit. Het heeft een beetje dekking, maar het is vrij schoon, dus het is goed voor dag make-up. Ik vind dat mijn huid er veel meer even uitziet, dan zonder dat. Maar als u vindt dat u veel dekking nodig heeft, kan een ander product beter zijn. Absoluut geen dekking – nul! Het is als een vochtinbrengende crème met spf zonder dekking, begrijpt niet waarom ze het bb (Blemish Balm) of getint noemen. Hou van dit product! Lichte delicate dekking geeft één natuurlijke toon voor mijn gezicht. Doest omdat acne of puistjes zoals andere bb (Blemish Balm) crèmes doen – dat blijkt dat het echt natuurlijk is.

Ik vind deze bb (Blemish Balm) zo leuk! Het geeft mijn huid een goede vochtigheid en lichte bedekking. Gebruik deze schaduw voor de winter en voorjaar. Uitstekend voor elke dag. Voor een strand is het tijdschaduw beter. Ik heb geprobeerd verschillende soorten gekleurde moisturizer / bb (Blemish Balm) crèmes, maar deze is mijn favoriet, 2 buizen van dit product duurt mij een jaar. Ik heb geen behoefte aan veel gebruik van uw product. Het heeft een lichte bedekking en een zeer natuurlijke afwerking. Als ik onvolmaakt heb om te bedekken, zet ik een los poeder bovenop dit product. Ik hou ook van de geur van dit product. Geaccentueerde elke droge huid die ik had en te wit bleek. Minder dekking dan de gemiddelde bb (Blemish Balm) crème. Misschien probeert u de donkerder. Ik ben echter niet donkere door enige maatregel. Adems, apenas cubre imperfecciones.

DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging, Bad, Make-Up, Vloeibare Make-Up

Wanneer u het eerst aanbrengt, lijkt het er niet op als iets speciaals, maar het duurt een paar minuten voor het instellen en dan laat het mijn huid zo stralend en fris zien. Het is geen basis, dus verwacht dekking niet. Het vergroot mijn huidtint, maar verbergt geen vlekken. DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml) Als u een zeer droge huid hebt, gebruik dan een andere vochtinbrengende stof of een druppel gezichtsolie, laat het zinken en doe dit dan aan. De ingrediëntenlijst is ook indrukwekkend. Ik ben steeds meer blij met alle devita producten. Ze zijn diervriendelijk, glutenvrij, chemisch vrij en hebben producten die eigenlijk goed voor je huid zijn, en beschermen tegen de gevaarlijke zonnestralen. We creëren de wereld waarin we willen leven door de keuzes die we elke dag maken over hoe we ons geld en onze levens uitgeven.

Review: DeVita, Moisture Tints, Multi-Benefit Beauty Balm, Light, SPF 15, 2.5 oz (75 ml)

Veel mensen vinden dat ze zichzelf alleen moeten beschermen op zonnige dagen of bij een bezoek aan het strand, zegt dr. Deze oplossing, ontwikkeld door de Amerikaanse dermatoloog dr lancer, maakt gebruik van innovatieve stamceltechnologie om zonschade aan te pakken, om te zeggen dat deze oplossing lichtgewicht is, een understatement omdat deze bijna zonder fles loopt. De warme schaduw is het beste voor gele, gouden of olijfkleurige ondertoon en koel voor blauwe, rode en roze huidtinten. Met name voor een korte reis, bespaar ruimte en gewicht in je make-up tas voor reizen door alleen zoveel te nemen als je nodig hebt. Therapeutische goederenadministratie (TGA). Wat dit betekent is dat wanneer je de huiduitstap over het gewenste huidgebied verspreidt, deze snel wegzakt en geen enkel bewijs achterlaat. Alle experts die we raadpleegden, waren unaniem het eens over één ding: dat zonnebrandmiddel het meest cruciale huidverzorgingsproduct is. Melk, olie en crèmes verzegelen de actieve ingrediënten en hydraterende lagen. Een recente toevoeging van heilige graal die ik aan mijn ochtendroutine maak, is de filterfilterroom voor zoon en park ($ 32).

 Ik heb verschillende favoriete zonneschermen voor mijn huidtype, afhankelijk van mijn activiteit, de tijd van het jaar en andere factoren. Het is niets nieuws in geuren, waar veel oude en nieuwe lanceringen als unisex zijn gepositioneerd. Huidgevoeligheid van atopische personen. Het is zo vanzelfsprekend dat mensen niet-toxische producten willen kopen, dus het is prachtig dat sommige van de meest populaire merken gevaarlijke chemicaliën blijven gebruiken, hoewel er veiliger alternatieven beschikbaar zijn. Niet te brutaal, niet te licht, dit middentonenkoraal ziet er helder en fris uit en voelt aan alsof de zomer in make-up is vastgelegd. De collectie is gemaakt door het creatieve team van taylor taylor london en niet alleen worden onze producten dagelijks in hun salons gebruikt, maar ze maken ook deel uit van hun essentiële kitbag wanneer ze de wereld op reizen met kappersopdrachten. Het kan daarom in de porie komen, wat een talgfollikel is gevuld met olie, en helpen om deze olie te verwijderen, zegt ze. Sommigen voldoen zelfs aan de usda-normen of worden als veganistisch beschouwd.

Prystowsky beveelt eens per week concealer- en foundationborstels aan. Om deze reden kunnen dermatologen minerale make-up als zachter voor de huid beschouwen dan make-up die deze ingrediënten bevat. Tropez zelfbruinende pre-douchemousse 120ml eiland paradijs zelfbruinende druppels medium 30ml elizabeth arden achtuurige crème gerichte zonverdedigingsstick spf50 hoge bescherming 6. Lab lowdown: analyse onthulde dat hydratatie van de huid 28% verhoogde en uv-vlekken met 11% verminderde in vier weken . Als het op kleuren aankomt, zullen we niet minder dan all-inclusive nemen (zelfs pinterest meldt een toename van 378% in zoekopdrachten naar combinatiematching) met verwachtingen voor het 40-schaduwbereik van fenty beauty om de norm voor iedereen te worden. Ik kan eerlijk gezegd geen andere spf meer dragen na deze. Producten uit de europese unie moeten een vervaldatum hebben voor alles dat minder dan 30 maanden duurt. Het was sociaal aanvaardbaar voor actrices in de jaren 1800 om make-up te gebruiken, en beroemde schoonheden zoals sarah bernhardt en lillie langtry konden worden gepoederd. Ze verzadigen de lippen tijdelijk met een kleurstof.

 Lab lowdown: een test van 34 vrouwen gaf aan dat de lotion meer dan 22 dagen na gebruik de celvernieuwing heeft verhoogd, waardoor de huid helderder is geworden, blijkt uit evaluaties. Deze lichte en donkere tonen worden op de huid gemengd om de illusie van een meer uitgesproken gezichtsvorm te creëren. Juiste dichte zwarte vloeistof en een stevige, eenvoudig te bedienen borstel maken het perfect voor scherpe lijnen en felgekleurde bewegingen. Het is gemakkelijk om te praten over het gooien van verlopen cosmetica, maar als je je schoonheidsroutine niet hebt ontgift en nog steeds producten gebruikt die de vuile dozijn bevatten (en talloze andere carcinogenen, pesticiden, reproductietoxines, hormoonverstoorders, weekmakers, ontvetters en oppervlakteactieve stoffen), het is niet veilig om ze gewoon in huishoudelijk afval te gooien. Het laat mijn huid niet plakkerig of gecoat achter en het heeft niet die stroperige textuur die veel serums hebben. Resultaten worden alleen gezien door consistent gebruik, legt ze uit.