Goingorganic.nl

DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml)

Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml) by DeVita Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Rosacea, Gevoelige Huid

€ 19,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml)
Prijs: € 19,90
Inhoud: 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 12.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Rosacea, Gevoelige Huid, Health, Skin Serums, Beauty, Facial Care, Skin Type Rosacea, Sensitive Skin

Devita, natuurlijke huidverzorging, huidverhelderend serum, 1 oz (30 ml) – natuurlijke huidverzorging. Met emblicalextract. Vrij van parabenen. 100% Veganist. 'Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap'. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknamen, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn.

En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Ik begon met biologische aloe vera te werken als een dynamisch leveringssysteem, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Dus na uitgebreide en uitgebreide onderzoek en ontwikkeling – is devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie. Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en in de gezondheid.

Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab so lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. Alle dingen helder en mooi. Verminder het uiterlijk van verkleuring van de huid en zoek uw lichte en mooie zelf zonder chemische bleekmiddelen!

DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Rosacea, Gevoelige Huid

Devita's exclusieve formule van een bio-engineered skin lightening compound, complexe kbt, kan geweldige resultaten creëren – en alles zonder de meest voorkomende irriterende huidbleek, hydrochinon te gebruiken. Met kojiczuur en arbutine die synergistisch werken om hyperpigmentatie op te breken en fruit extract te verfraaien, een bewezen huidverlichting, die de uitstraling van een evenwichtige huidtoon geeft. Effectief op alle soorten die hulp nodig hebben bij chemische peeling, leeftijdsplekken, zonnevlekken en andere vormen van hyperpigmentatie. goingorganic.nl Het is niet eens zo slecht! Het heeft een lichte geur die kort na het aanbrengen verdwijnt. Dit is zoveel veiliger dan hydrochinon. En dat heeft een vreselijke geur! Wat de resultaten betreft weet ik het nog niet.

Het zegt dat het tot 8 weken kan duren om resultaten te zien en ik heb er voor drie gebruikt. Oh, ik weet niet waarom ze het een serum noemen. het is een crème basis. Update op 3/22/11 Ik heb helemaal geen verandering gezien na het gebruik van dit voor een lange tijd. Als u naar de fles kijkt, is kojiczuur op de lijst van ingrediënten. Ik belandde naar webshop en kocht een verhelderende gel die het als tweede ingrediënt noemt en ook natuurlijk is. verspil je geld niet! Ik heb het ongeveer 3 weken geprobeerd en mijn gezicht ontwikkelde een uitslag met ernstige jeuk. Ik keek vervolgens de bijwerkingen van kojiczuur op, die het belangrijkste ingrediënt is.

DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Rosacea, Gevoelige Huid

 Gevoelige huid: dit is de bekendste bijwerking van kojiczuur. In principe is er onderzoek gedaan dat suggereert dat als kojinezuur langdurig wordt gebruikt gedurende langere tijd, de huid van de gebruiker kan leiden tot een verhoogde gevoeligheid die sommige mensen in bepaalde mate permanent kunnen worden. Technisch bekend als dermatitis, wordt dit bijwerking gekenmerkt door verhoogde jeuk, rode uitslag, irritatie, enz. (Vergelijkbaar met poison ivy). DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml) De geur van het serum is ook verschrikkelijk. kon het niet helpen, maar voelde me alsof ik een slechte keuze had gemaakt en daardoor geld gemist. Toen ik in China woonde, zou ik handgemaakte kruidenalfjes van internet kopen, verkocht door particulieren, niet door een bedrijf, de salven wierpen lieren zoals magie, maar deze niet. Evenmin is er iets voor mijn kleurenvlekken gedaan. Maar het ruikt niet zo goed, ik hou niet van dit serie. Ik werd wakker, mijn gezicht was puffy en gezwollen. Mijn huid ziet er geïrriteerd en droog uit en gewoon niet leuk.

Review: DeVita, Natural Skin Care, Skin Brightening Serum, 1 oz (30 ml)

Goede lichte textuur, absorbeert snel. Gebruik 's nachts. Smaken is niet erg aangenaam, maar verdwijnt snel. Ik kan je niet vertellen of het een goede huidverfrisser is omdat ik dacht dat het een beetje te dik was voor mijn gezichtweefsel om te absorberen en niet makkelijk te maken met andere serums. Maar ik gebruikte het op mijn nek alvorens mijn gewone body boter toe te passen. Wat een goed serum! Mijn nek ziet er veel zachter en jonger uit dan ooit. Gebruik het voor ongeveer een maand om te helpen met mijn zonvlekken. Ze zeggen dat ik in ongeveer drie maanden een verschil zal zien. Ik ben hoopvol. Het ruikt echt niet slecht. Ik zal binnen drie maanden opnieuw posten. Ik heb dit omdat webshop stopte met het devita vitamine C serum. Lijkt niet zo effectief te zijn. webshop is uitstekend! Alles komt binnen als 2 dagen bij de standaard verzending.

Ik beveel het sterk aan. Ik heb het product nog niet geprobeerd, maar ik hou van de dienst van webshop. Medihoney is verkrijgbaar bij apotheken en reformwinkels. Bedankt voor het abonneren op ons Blog over huidfeiten. Je hebt niet zoveel dingen nodig, maar ik speel waarschijnlijk meer met andere producten dan andere mensen. Op crèmes gebaseerde wasbeurten zijn geweldig voor het toevoegen van vocht en schuimende reinigingsmiddelen hebben de neiging om de huid uit te drogen. Ik kreeg metrogel voorgeschreven, maar dat hielp niet een beetje. Tegenwoordig is er een oneindige verscheidenheid aan formules die is afgestemd op de verzorging van onze unieke huidtypen, maar deze werken alleen op hun best als u de skin gebruikt die voor uw huid is bedoeld! We hebben alle gezichtsbehandelingen die we op deze pagina aanbieden zorgvuldig getest, van reinigingsmiddelen tot anti-rimpel-serums en alles daartussenin. Het is geurloos, glutenvrij en een favoriet van voedende klanten.

Van de Herefordshire-gebaseerde kruidenfarmacie, deze crème is gericht op de handen, hoewel er ook een andere speciaal voor voeten beschikbaar is. We onderzoeken regelmatig de dermatologische literatuur om artikelen te publiceren waarvan we vinden dat onze klanten informatief en interessant zullen vinden. Het goede nieuws: er is veel dat je kunt doen om deze kerstsituatie te kalmeren. Degenen met rosacea moeten streven naar zachte oplossingen, omdat ze waarschijnlijk een gevoelige huid hebben. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een Koreaanse huidverzorgingsroutine voor een voor roodheid gevoelige huid, of als u gewoon een of twee producten aan uw huidige routine toevoegt, moet u er rekening mee houden dat reactieve huidtypen altijd naar producten moeten grijpen die ingrediënten bevatten die ontstekingen verminderen en de huid versterken. natuurlijke beschermende barrière. Dit heerlijke masker is gemaakt van organisch hibiscusbloempoeder, Franse groene klei en biologische lavendelpoeder. Of uw rosacea actief of in remissie is, uw huid is nog steeds gevoelig en heeft zorgvuldig geselecteerde huidverzorging nodig om rosaceaopflakkeringen te voorkomen.

Natuurlijke collageenproductie vertraagt ​​met de leeftijd en de huid lijkt minder mollig. We geloven dat we het beste en hardst werkende rosacea-behandelingsserum op de markt hebben. We weten dat u voortdurend op zoek bent naar nieuwe en verbeterde manieren om er jonger uit te zien, om u gezond en verjongd te voelen en om er stralender uit te zien.