Goingorganic.nl

DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml)

Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml) by DeVita Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Hyaluronzuur Huid

€ 19,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml)
Prijs: € 19,00
Inhoud: 0.09 kg, 3.8 x 3.8 x 16 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Hyaluronzuur Huid, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Wrinkle Creams, Hyaluronic Acid Skin

Devita, perfecte tijd, leeftijd die vochtinbrengende stof met argireline ontdooit, 2. 5 oz (75 ml) – natuurlijke huidverzorging. Vrij van parabenen. 100% Veganist. 'Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap'. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknamen, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Op dat moment had ik een klein essentieel oliënbedrijf en begon ik met organische aloe vera als dynamisch afleveringssysteem te werken, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Dus na uitgebreide en uitgebreide onderzoek en ontwikkeling – is devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie. Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita.

In liefde en in de gezondheid. Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab so lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. Dag, nacht, altijd is het perfecte tijd. Met deze veer lichte en pure vochtinbrengende crème – het is zelfs perfect voor degenen die meestal dronken over het gebruik van een moisturizer! Geformuleerd met de kracht van argireline (doelstellingen om het rimpelformuleringsmechanisme en de verschijning van dieper rimpels te verminderen) en palmitoyl tripeptide-5 (collageenbooster), samen met hyaluronzuur (vocht liefhebbende molecuul!) Combineren om deze geweldige leeftijd te verteren vochtinbrengende stof voelt als vloeibare zijde. Het is licht genoeg om onder je make-up te dragen, absorbeert snel, maar laat de huid voeden en voelt zo zacht en glad.

DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Hyaluronzuur Huid

Het is perfecte tijd. goingorganic.nl Dit is een fantastische gezichtlotion. Een paar weken geleden kocht ik de devita try-me kit, die deze lotion bevatte (eerder genoemd voedingsmiddel vochtinbrengende dag) en vond het gewoon geweldig. Ik ben 40 en heb nog steeds moeite met dagelijkse gezichtsblemen, maar deze lotion helpt echt. Ik ben nu ook aan het gebruiken van europese klei poeder, en thayers rozen petal hekselhaar alcoholvrije toner, en het lijkt erop dat alle drie de producten goed samenwerken en de resultaten zijn opvallend. Ik ben al jarenlang op zoek naar iets, en denk dat ik eindelijk de juiste combinatie heb gevonden. Wanneer ik dit gebruik, merk ik op resultaten. Goede spullen, hoewel het je huid niet volledig hydrateert, eindig ik met twee verschillende vochtinbrengende middelen voor volledige hydratatie, maar zal het niet stoppen met het gebruik van dit, omdat het wonderen doet op mijn huid. Het kan ook om de ogen steken. Ik vond dit op zoek naar moisturizers voor gevoelige huid. Het brandde me alsof ik de eerste keer gebruikte. Was het onmiddellijk af.

DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Rimpelcrèmes, Hyaluronzuur Huid

Ik raad dit product niet aan. Wat een geldverspilling. Wanneer ik deze nauwe ogen aanbrengt, worden mijn ogen geïrriteerd. En de toegepaste huid heeft ook een stekende sensatie. DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml) Verschrikkelijk. Ik heb dit product in mijn devita travel kit (die ik aan iedereen aanraden voor vakanties en reizen). Het is echt goed, heel snel absorbeert, waardoor de huid zacht en hydraterend wordt. De grootste vochtinbrengende crème die ik ooit heb geprobeerd! Ik heb vette huid, en het heeft al mijn problemen opgelost. Na ongeveer een maand was er een significant verschil, en nu, na 2 maanden (het is nog steeds niet afgerond) is mijn huid zo glad, zacht en probleemloos, het is absoluut geweldig.

Review: DeVita, Perfecting Time, Age Defying Moisturizer with Argireline, 2.5 oz (75 ml)

 Ik hou er van, heb al een andere gekocht, ik heb gevoelige, acne-gevoelige combinatielevel die jarenlang door harde producten is geblazen met kleine verbetering, dus ik heb een jaar geleden besloten om over te gaan naar meer natuurlijke producten. Ik gebruik deze vochtinbrengende crème in de ochtend, samen met de zonnebeschermende vochtinbrengende crème en de avondrijke vochtinbrengende crème 's nachts. Sinds het gebruik van deze, heeft mijn huid getransformeerd. Het is zachter, duidelijker, helderder, en geneest veel sneller als ik een lust krijgen. Deze producten voelen zich geweldig wanneer ze worden toegepast en mijn dorstige huid uitblazen (ik woon in de droge zuidwestelijke woestijn) zonder olie te veroorzaken. Ik hou van Devitas producten en ik zal ze blijven gebruiken zolang ze beschikbaar zijn! Een zeer goed natuurlijk product, het voelt goed op de huid, absorbeert meteen, maar voor de winter is het misschien zwak. Mijn huid is droog en het heeft veel hydratatie nodig, dus ik zal waarschijnlijk verder gaan met dr hauschka rooskreeft, en in de lente / zomer zal ik zeker terugkeren naar deze geweldige devita crème. Btw, ik woon in Servië, en deze merken zijn hier helemaal niet bekend, daarom hou ik er nog meer van, ik heb gemengde gevoelens over deze room. Op een of andere manier steekt het mijn ogen (ik doe het niet onder mijn ogen) en maakt ze waterig. Anders dan is het hydraterend. Niet te zwaar, niet te licht, gewoon perfect. Ik heb een combo gevoelige ontwaterde huid en deze crème was alleen hydraterende in warmer dagen. Geweldige basis voor make-up al.

Ik heb veel natuurlijke producten voor mijn huid geprobeerd. Dit is de enige die mijn gezicht niet heeft uitgebroken. Ik beveel het sterk aan. Een licht, gemakkelijk geabsorbeerde dagelijkse vochtinbrengende stof. Voor mij is het altijd belangrijk dat alles wat ik op mijn huid installeer, natuurlijk is, bij voorkeur organisch en niet op dieren getest wordt – het devita-assortiment trekt al die dozen. Ik hou van het gevoel van deze vochtinbrengende crème, mijn huid drinkt het gemakkelijk, het heeft een zeer subtiele, aangename en natuurlijke geur en het lijkt me echt te verjongen van mijn huid. Lichte textuur, goed gevoel, niet vettig = liefde!

Dit is een geweldige moisturizer. Ik ben al jarenlang duurder met alle natuurlijke producten en ik moet zeggen dat dit zo goed is zonder de dollars te besteden. Het geven van vijf sterren als ik van deze dagelijkse crème hou. Het bevat ook hyularionzuur dat de huid heerlijk hydrateert, echt mooie lotion. Het is dik en vet maar absorbeert snel op mijn vette huid! Heeft neutrale geur. Ik gebruikte het slechts 's ochtends, 75 ml buis duurde ongeveer 4 maanden. Zo licht, teder en mooi op mijn huid. Vochtigt perfect. Handige verpakking en heel handig om me de hele tijd mee te nemen. Ik ben helemaal niet onder de indruk van dit product.

Heeft geen effect opgemerkt. Gewoon een gewone crème. Mitrina.