Goingorganic.nl

DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml)

Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml) by DeVita Schoonheid, Oogcrèmes, Gezichtsverzorging, Huid

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml)
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 12.2 cm
Productcategorie: Schoonheid, Oogcrèmes, Gezichtsverzorging, Huid, Beauty, Eye Creams, Facial Care, Skin

Devita, revitaliserende ooglift crme, 1 oz (30 ml) – natuurlijke huidverzorging. Met polypeptiden. Vrij van parabenen. 100% Veganist. 'Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap'. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknamen, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Ik begon met biologische aloe vera te werken als een dynamisch leveringssysteem, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Dus na uitgebreide en uitgebreide onderzoek en ontwikkeling – is devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie.

Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en gezondheid. Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab, dus, lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. De ogen hebben het. En ze zullen zeker als je Devita's rijke, maar veerlichte, oogvoedende room gebruikt. De toonaangevende formule van devita, die de winnende formule oplevert, helpt de uitstraling van puffiness, donkere cirkels en fijne lijnen te verminderen, terwijl er vocht nodig is met: hyaluronzuur (pluimen en hydrateren).

DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml): Schoonheid, Oogcrèmes, Gezichtsverzorging, Huid

Shea Boter (verzacht & gladde). Vitamine K (circulatie booster). Tetrapeptide-3 (collageen / elastine booster). Zorg ervoor dat je ogen natuurlijk vernieuwen met onze zachte formule die speciaal is gemaakt voor het delicate oogoppervlak. goingorganic.nl Na het geven van een goede week aan deze crème, het spijt me te zeggen dat het nergens in de buurt van de pre-2011 (nu gereformuleerde en ineffectieve) mychelle fabelachtige oogcreme past. In feite heb ik zojuist mijn fec-tester van een 2011-kit gevonden en het verwijdert nog steeds de onder-ooglijnen op contact, een applicatie en weg! Helaas heeft Mychelle alles in 2011 gereformuleerd en hoewel ik de volgende week de fec full size fles kocht, werkt het helemaal niet! Ze veranderden formules zonder waarschuwing! Terug naar devita: Ik hou van het is gevoel maar het doet absoluut niets voor mijn onder ooglijnen. Ik ben niet zeker of ik zal terugkopen. Wat ik hou van is de pomp: ik kan de kleinste hoeveelheid uitdrukken en niets verspillen! Geweldig!

DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml): Schoonheid, Oogcrèmes, Gezichtsverzorging, Huid

Maar. De pomp is zelf een griezelige kakkerlakschaduw van bruin! Het zou wit moeten zijn als hun nieuwere producten! En de pet zal niet blijven, het is te groot en ik heb deze glazen pomp 3 keer al gedronken door het van boven af ​​te pakken, ik heb het geluk dat het niet gebroken is! De crème is geel en helemaal unscented waar ik van hou, maar ik kan niet geloven dat het niets doet! Geen verandering in uiterlijk niet direct als bij de m. D. Fec noch na 1 week, en ik moet het vaak opnieuw aanbrengen! Het is erg dun, niet rijk, niet echt hydraterend, een beetje verzachtend en voelt lekker. Ik vind het leuk dat het niet giftig is en zal het nog steeds gebruiken. Ik denk dat deze creme een goed koopje is – een betaalbare prijs voor 30 ml, die zeer lang zal duren. Het is een goede vochtinbrengende stof in de eerste plaats en zacht voor de huid om de ogen. Ik heb weinig kleine rimpels onder mijn ogen, en deze creme lijkt een zacht heffen effect te hebben (maar geen stretching). DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml) Ik weet niet hoe het zou werken op iemand met dieper rimpels, maar op mij werkt het prima, het cosmetische effect is best zichtbaar. Echter, ik gebruik deze crème alleen 's nachts omdat het retinol bevat en sommige citrusvruchten die lichtgevoelig zijn. Ik wacht echt op de herfst als ik met deze crème in een daglicht kan lopen, de crème heeft een lichte, gevoelige textuur, niet strak (voor de zomer is het erg goed). Absorbeert snel en gemakkelijk, geen gevoel van film en kleverig.

Review: DeVita, Revitalizing Eye Lift Crme, 1 oz (30 ml)

Zelden waarneembare geur van iets bloemen. Gebruikt zeer spaarzaam door lichte consistentie. Hydrateren bij 5 + + + make-up (ik gebruik mineralen) om wonderbaarlijk naar hem te gaan, de room glijdt niet. Niet regelmatig gebruiken, afwisselend met oliemengsels, die ik zelf doe. Deze crème met anti-aging effect, voor mij, als preventie van rimpels en investeringen in de toekomst van mijn huid. Een ander onbetwistbaar voordeel is dat het 30ml is, dit is hoe de twee standaardcrèmes! Genoeg, minstens nog zes maanden., 5 (-, 30,30. Leuke crème, misschien niet genoeg hydraterend wanneer je je gezicht net gewassen hebt. Geen geur helemaal, maar na een tijdje merk je een grappige geur op, zoals sommige crèmes als ze verlopen zijn, een beetje rancid. Het is veel beter de eyr contourcrème in hetzelfde merk.

Ik verwachtte iets beter omdat de ingrediënten zo goed zijn. Maar na 1 maand gebruik ik het elke dag, ik kan niet zien dat het werkt. Ik zal volgende keer iets anders proberen. Deze crème helpt bij het verminderen van donkere kringen onder mijn ogen! Ik was verrast! Ik heb ook een lift effect opgemerkt. Dit flesglas, ik vind het leuk. Niet zo cool als verwacht, het laat zwaar teken op mijn huid en ik zie geen resultaat. Het is echt mijn favoriete oogcrème dat ik ooit heb gehad. Het levert alles wat in de beschrijving wordt genoemd, het stoot mijn ogen niet, het vult het ondereye gebied af, het omcirkelt de donkere kringen onder het oog.

Ik hou van deze oogcreme. Eenvoudig geabsorbeerd, hydrateert de huid, glijdt zichtbaar, kan 's nachts worden toegepast en zijn niet in de ochtend bang om te zwellen. Prachtig product. Aanvankelijk was ik niet onder de indruk, maar het is eigenlijk een goede crème. Ik denk dat het mijn huid onder de ogen helderder en zachter maakt. Ik heb het maar een maand gebruikt, dus ik ben niet helemaal zeker of ik het nogmaals zal bestellen, maar ik geef het nog steeds een kans om me meer te bewijzen. Ik heb het maar een tijdje gebruikt, maar ik heb geen verschil gezien met mijn donker onder oogcirkels. Ik vind het leuk dat het wreedheidloos is en het gaat goed, dus misschien zal het met mijn donkere kringen in de loop van de tijd helpen, aangezien ik het verder gebruik. Ik vond de ingrediënten en de textuur van de room leuk. Groot voor mijn zeer gevoelige oogoppervlak. Dit is een zeer mooie oogcrème, dit bedrijf lijkt grote ingrediënten te gebruiken en de textuur is erg romig.

Voelt zo rustgevend voor het ooggebied. Deze crème is het beste product voor ogen die ik ooit heb gebruikt. Het heeft geholpen om rimpels, puffiness en donkere kringen onder mijn ogen aanzienlijk te verminderen voor een paar dagen van gebruik. Zal zeker opnieuw bestellen! Het is goed maar niet zo goed voor mij. Ik wil meer hydrateren in dit gebied. Ik wil het voelen. Zeer vettig voor mij. het is beter voor een zeer droge huid, ik gebruik het als nachtvoedende crem omdat het vrij dicht is, vooral voor de zomertijd. Ik vind het perfect voor de winter (zelfs voor de dag om onder de huid te beschermen tegen koude). Het werkt echt om bovenste ooglidjes op te tillen en heeft een goede textuur.

Het product heeft geen parabenen of ftalaten. De aanwezigheid van vitamine k zal de kneuzingen van de operatie bestrijden. Dit heeft een mooie zijdeachtige textuur en absorbeert goed. Soms zien we geen grote verschillen van de producten die we gebruiken, maar dat betekent niet dat ze onze huid niet veilig houden en verdere schade en veroudering voorkomen. Ik heb dit nu al bijna 3 weken gebruikt en ik moet zeggen dat het geweldig is! Het werkt echt en je kunt het strak effect direct voelen. Het heeft mijn donkere kringen veel gereduceerd en is geweldig om te gebruiken onder make-up om te voorkomen dat het wordt geklapt. Zou het absoluut aanraden! Eet goed vocht de huid om de ogen. Groot geen resultaten.

Room goed voor jonge huid. Room voor volwassenen hebben moeilijker ingrediënten nodig.