Goingorganic.nl

DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml)

Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml) by DeVita Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml)
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.25 kg, 5.8 x 5.8 x 20.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion, Health, Skin, Stretch Marks Scars, Bath, Beauty, Body Lotion

Devita, Shea Boter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml) – Devita Natural Skin Care. Vrij van parabenen. 100% Veganist. Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknameproducten, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen.

Op dat moment had ik een klein essentieel oliënbedrijf en begon ik met organische aloe vera als dynamisch afleveringssysteem te werken, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Ik begon ze te gebruiken en goede resultaten te krijgen, die mijn familie en vrienden opmerkten. Ze wilden natuurlijk op mijn geheim laten gaan, dus na een uitgebreid en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling was devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie. Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. In liefde en in de gezondheid. Cherylanne devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab so lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. Als de hemel een geur heeft – dit is het. Het geurige verdrietige aroma van tahitische vanillebonen doordringt dit exotische en rijke hand- en lichaambrulee (yum!). Verzadigd met 100% pure shea boter, verrijkt met geavanceerde tetrapeptiden en vitamine K, penetreert devita's exclusieve formulering diep in je huid en helpt haar jeugdige uiterlijk na een paar toepassingen terug te brengen.

DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml): Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

 Het helpt de omzetting aan te moedigen, de verschijning van spinnen aderen en streepjes te bestrijden, zelfs als het je huid verterkt, verzacht en hydratert, waardoor het met het uiterlijk van een satijnglans wordt verlaten. goingorganic.nl Deze lotion maakt uw huid jonger en zachter na slechts één gebruik! Het slikt snel in en is niet vettig. De kwaliteit ingrediënten laten je vochtig voelen, en de geur is licht maar niet overweldigend. Devita merk wordt aanbevolen door de eco-bewuste zoals adria vasil. Sterk aanbevolen. Dit is de perfecte body balsem! De geur is erg comfortabel en helemaal niet sterk. Niet erg typisch vanillegeur, maar het ruikt erg goed. En de kwaliteit van deze crème is heel goed! Ik ben een huidtherapeut, en deze is beter dan de meeste dingen die ik eerder heb geprobeerd. Ik heb net mijn tweede fles besteld, en ik wil ervoor zorgen dat ik nooit weglopen.

DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml): Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

Het ruikt niets zoals vanille. Hou van dit licht zeer hydraterende crème. De geur is zo goed! Behalve de prachtige geur, de crème doet het echt, het is werk – maakt de huid zo zacht! Hou ervan! Dit is zo zo delicaat, smakelijk en verzachtend lotion! Het ruikt heerlijk! Maar is niet overdreven zoet of sterk. Leuk en licht in geur en gewicht. Groot voor de zomer wanneer ik geen zware lotion wil. Hou van de ingrediënten. Het gaat verder als zijde op de huid en niet vettig.

De tahitische vanille-geur is niet overweldigend. Gewoon, hou ervan. Smelt goed (niet erg vanille zoals) en maakt de huid zacht! Zal opnieuw kopen! Mooie geur. Gemakkelijk aan te brengen en te absorberen. DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml) En het doet wonder!

Ik had verschillende lichaamsvochtinrichtingen geprobeerd en blij om deze te vinden. Zal zeker herbestellen. Zou willen baden in dit product. De geur is goddelijk en hangt niet rond. Geweldige geur niet vettig doet veel werk, de geur is fijn en het werkt goed om de huid te verzachten zonder enige plakkerigheid. Zeer zacht, ruikt goed. Het is perfert voor body lotion. Nu kunt u diep ademhalen, ontspannen en de diepe stretching voor yoga bewaren. De waarheid is dat genetica de sterkste voorspeller is van striae. Sommige mensen hebben irritatie of rode huid na het struikgewas. Daarom is het een uitstekende keuze voor zwangere vrouwen die willen garanderen dat ze producten gebruiken die veilig zijn voor hun ongeboren kind. effectieve crème voor striae van dit product heeft ertoe bijgedragen dat mijn oude striemen op mijn kuiten minder lijken. Afhankelijk van je fitnessniveau en de oefeningen die je kiest, raden we aan te starten met één dag per week en geleidelijk op te lopen naar twee, drie, vier of zelfs vijf dagen per week. Hoewel producten die benzoylperoxide bevatten over het algemeen veilig worden geacht om te gebruiken tijdens de zwangerschap, moet u misschien toch uw arts raadplegen als u erover denkt om er een te gebruiken. Tijdens de trainingen is de vorming van dergelijke onaangename en niet-esthetische symptomen hoogstwaarschijnlijk niet het geval. Dit gebeurt wanneer de huid zich ver uitstrekt voorbij de elastische limiet, of wanneer er een snelle uitzetting van de weefsels is, waardoor er kleine scheurtjes rond het aangedane gebied ontstaan.

Review: DeVita, Shea Butter Brule, Tahitian Vanilla Bean, 7 oz (210 ml)

Het ruikt heerlijk, de fles heeft een handige pomp en het absorbeert snel zonder vettig residu achter te laten. Ze bieden een brede selectie producten, waaronder zeep die is ontworpen om veelvoorkomende problemen te behandelen. Daarom hebben we een volledig veilige lichaamsolie gemaakt met behulp van voedselkwaliteit, organische voedingsstoffen. Cacaoboter werkt om de toon en de textuur van de huid te verbeteren door littekenweefsel te verzachten en dringt onder de oppervlaktelaag van de huid door en bereikt de dermislaag waar echte genezing plaatsvindt. De meeste crèmes en lotions kunnen niet worden opgenomen in de dermislaag van uw huid, waar zich de striae bevindt, dus verwacht niet dat uw striae na een paar toepassingen verdwijnt. De verschillende manieren waarop u olijfolie kunt opnemen in uw huidverzorgingsroutine om striae kwijt te raken. En het ondersteunt ook je gezonde immuunsysteem, dat je nodig hebt!

 Het is niet alleen van toepassing op striae, maar ook op littekens, acne putten, littekens van puistjes of insectenbeten, en nog veel meer. Follow-up met een goed uitrekkende mark-fighting moisturizer.