Goingorganic.nl

DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml)

Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml) by DeVita Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging

€ 19,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml)
Prijs: € 19,00
Inhoud: 0.25 kg, 5.8 x 5.8 x 20.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging, Bath, Beauty, Sunscreen, Spf 30-45, Facial Care, Spf Facial Care

Devita, vochtinbrengende zonne-lichaam, spf 30+, 7 oz (210 ml) – natuurlijke natuurlijke huidverzorging. Breed spectrum SPF 30+. Minerale zonnebrandcrème. Vrij van parabenen. 100% Veganist. 'Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap'. Verhoog schilden tot volle intensiteit. U wordt nu beschermd door een effectieve lichaamsvochtinbrengende crème en het zonnescherm allemaal in één! 100% Natuurlijk minerale zonnebrandcrème, absorbeert na een paar snelle wrijven, en is nooit olierig of vet. Licht en comfortabel om te dragen en altijd geurvrij, onze natuurlijke formule is geladen met hydraterende hyaluronzuur, verzachtende groene thee, huidverdedigende vitaminen en ondersteunende essentiële oliën.

 Biedt breed spectrum uva / uvb zonnebescherming met behulp van zuiver gemikroniseerd zinkoxide. Dit is een zacht, fysiek minerale zonnebrandcrème dat huid en oceaanvriendelijk is. Veilig voor volwassenen en kinderen en mensen met een gevoelige huid. Titaandioxide vrij. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab, dus, lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. Toepassingen: biedt volledige spectrum uva / uvb zonwering. Niet waterdicht – opnieuw aanbrengen na wateractiviteit of transpireren. goingorganic.nl Gewoon perfect. Licht, geen witte gegoten, gezondheidsvrije ingrediënten en veel product voor uw geld. Manieren om te gaan, Devita! Althans aanbevolen, o) update: ja, ik heb rave over deze en ik gebruik het nog steeds omdat het echt fantastische ingrediënten is en wat het kan doen voor huid als een moisturizer, maar: toen ik onlangs naar Goa ging droeg ik dit De hele tijd denkt dat ik me meer dan alleen een klein beetje zal looien. Ik was zo verkeerd. Devita moet dit controleren!

DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging

 Mijn gok is dat het beschermingsniveau veel dichter bij 15 dan 30 is en dat is niet goed. Koper let op! Desalniettemin ben ik maar één ster verwijderd en zal ik dit blijven gebruiken door de voornoemde voordelen, maar ik beleg in een echt 30 spf zonnebrandcrème nu, 11,2012: Geweldig product. Ingrediënten lijken schoon. Gemakkelijk toegepast, snelle absorptie. Geen wit gezicht / lichaam. Ik gebruik het ook voor het gezicht. Zoals de geur doet denken aan de lijm die ik als kind heb gebruikt (ok misschien niet geweldig voor iedereen?) Ik heb 5 sterren niet gegeven omdat het niet waterdicht is. Redelijk geprijsd. Love webshop, geweldige service, prijzen, verzendkosten.

Update 12,01,14: Niet zo fantastisch, zoals de vorige gebruiker al zei, is de zinkformulering veranderd en het is moeilijker om te appliceren met een klein wit residu en handen die uiteindelijk wit worden. Gelieve terug te gaan naar de vroegere formulering, dit zonnescherm voelt geweldig, is licht en gemakkelijk geabsorbeerd. Maar het is niet effectief in het blokkeren van de sterke zon die we in nz hebben. Ik heb het liberaal en regelmatig toegepast maar nog steeds verbrand. Het komt ook onmiddellijk uit, dus niet effectief bij het surfen. Dit is de beste zonnebank die ik ooit heb gebruikt. De ingrediëntenlijst is uitstekend. Het bevat geen titaandioxide. Wat betreft sommige mensen.

DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Gezichtsverzorging, Spf Gezichtsverzorging

Het laat geen witte rest over. Ik zal nooit zonnebaden, maar voor degenen onder jullie die doen, zoals je wordt gelooid, zal de zonblok rechtstreeks in de huid blussen en absorberen. Geen vet residu achtergelaten, geen wit residu en geen geur. Zou geschikt zijn voor alle huidtinten. Een exellant product dat ook fungeert als een grote moisturizer. Zal opnieuw kopen. Aangezien er een grote hoeveelheid is (ik gebruik dit ook op mijn gezicht) duurt het lang. Het geld waard. Deze zonnebrandcrème heeft een nieuwe formule, en het is niets zoals de oude. Nou, de formule is hetzelfde, behalve dat ze veranderden in een ander type zink, dat de textuur van het product volledig verandert. DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml) Voordat het glad bleef zonder witheid. Nu is het veel whiter (alleen een potentieel probleem op het gezicht alhoewel). Maar slechtste van alles, het balt op. Dat ziet er niet goed uit. En waarschijnlijk gedeeltelijk afneemt is het effectiviteit.

Review: DeVita, Solar Body Moisturizer, SPF 30+, 7 oz (210 ml)

Ik heb 3 drie buizen thuis die ik probeer te gebruiken. Ik kan ze alleen op mijn armen gebruiken. De enige plaats waar de balling niet zo opvalt. Zodra ze opgebruikt zijn, zal ik niet opnieuw kopen. Het is te erg. Devita zou een betere zink moeten vinden, of hun productieproces verbeteren. Omdat ik dit zonnebrandcrème echt leuk vond. Vervolgens veranderde devita hun zinkleverancier – nu gaat het omhoog en laat een witte rommel achter. Ik gebruikte dit op mijn gezicht en op het lichaam, en het was echt de beste gladste niet-irritante zonnebrandcrème ooit! Ik vind dat ik het niet eens op mijn armen kan gebruiken, aangezien ik het overdekt op kleding en ze gaan zo op elkaar. Ik voel me niet dat ik goede dekking krijgt. Zeer mooi en makkelijk aanbrengen van zonnecrème die goed werkt. Maakt u niet whitish, hoewel de handen wit zijn nadat u dit op het lichaam toepast. Ik heb dit ook op mijn gezicht gebruikt, die veel vertelt over de goede kwaliteit van dit product. Alleen minpuntje is dat dit helemaal niet is en ik bedoel echt niet helemaal waterdicht.

Geniet van je webshop reis! – het is niet kort en zakt te snel, maar smelt goed, maar de afwerking is nogal matig. Geeft geen witte cast (het heeft geen chemische zonnebrandcrème – alleen zinkoxide – de andere ingrediënten zijn ook erg goed) – en heb een mooie milde geur van amandelen. Zuivere luxe – nooit eerder een zonnebrandcrème gebruikt. Wens dat ze dezelfde formule gebruiken voor het maken van een getinte hydraterende crème – gewoon een beetje van de gootsteen met andere natuurlijke mineralen uitgewisseld – met kurkuma voor de geelachtig om nog meer anti-oxidanten toe te voegen – dan zou ik ook dagelijks make-up gaan gebruiken. Dit is geen chemische suspblock. Dus ik was verrast. Het is helemaal niet vettig en geen wit residu. Zelfs als een moisturizer! Ook geen irritatie!

Ik was tevreden 100% u zou dit product gebruiken en u bent helemaal geen teleurstelling. Ik beloof! Dit is de eerste keer dat ik dit product gebruikt. Het kreeg romige textuur en wit van kleur. Het heeft geen witte vlekken en is niet kleverig. Ik draag het gewoon voor dagelijks gebruik, dus ik heb het niet op de proef gesteld alsof je naar het strand ging. Ik vind het niet slecht in het algemeen.

Eén grote nadeel is echter dat het opduikt. Het maakt mijn huid (vooral het gezicht) met witte kleine ballen aan en dat ziet er niet goed uit. Hoop delvita kan een betere formule gebruiken om dit probleem te vermijden. Tot dan denk ik niet dat ik een nieuwe zal kopen als ik de huidige heb gebruikt. Update op 25 aug 2016: Ik heb ontdekt dat als ik het snel aanmeld, er minder ballen zullen zijn. Dus, ik denk dat je het snel moet aanbrengen, omdat het snel kan opdrogen. Zal posten als er verdere updates zijn. Allereerst, sorry voor niet goed Engels schrijven. Hoewel ik niet veel gebruikt heb, vind ik dat het een goed product is, ik was verrast hoe goed dat uitstrekt en afwerking dat de huid verlaat (de applicatie is erg makkelijk, omdat de crème zeer licht is en het resultaat niet absoluut zwaar is , in tegenstelling tot wat er gebeurt met de meeste lotions SPF). Ook heeft geen geur. Mijn zus heeft meer tijd gebruikt en zij is gelukkig omdat het beschermd is tegen de zon zonder een spook te zien, dus het is een product met een dubbele voordelen: spf en hydraterende lotion (overigens werkt het heel goed voor het aanbrengen van mineraal make-up poeder). Dit voelt alsof een lotion aan de hand is en geen zonnescherm geur heeft. Mijn kinderen ontwikkelen een uitslag van elke andere zonnebrandcrème die we hebben geprobeerd.

Dit is de enige die we hebben gevonden die hen geen uitslag geven. Hou ervan! Voor 2013 ging dit heel gemakkelijk en was niet vettig en in tegenstelling tot andere zonneschermen veroorzaakt geen acne breakout. Maar sindsdien is het veel dikker en vergelijkbaar met de meeste andere zinkoxide gebaseerde zonnebrandmiddelen. Nog steeds goed maar niet geweldig. Deze zonnecreme heeft een zeer goede ingrediëntenlijst, maar heeft een enorm probleem! De creme laat overal witte vlokken overal, het absorbeert niet in de huid, het gaat gewoon over de huid. Het stokt en laat een witte film op onze kleding. Wanneer u de room begint te drogen en wanneer het droog begint te vlokken naar chunk personeel. Het is helemaal niet goed en deze voor het gezicht doe hetzelfde. Ik neem vandaag contact op met devita omdat ik 4 lichaams- en 1 gezichtcrèmes heb gebroken. Ik geef alleen een 2 sterren omdat ik een goede ingrediëntenlijst heb! Ik moet zeggen dat ik grote verwachtingen had van dit product.

Ik heb het twee keer gebruikt sinds ik het heeft besteld. De geur is echt slecht. Na het aanbrengen van het product komt de huid niet in de huid, deze vormen deze witte patronen en uiteindelijk schilfers van – heel onaangenaam. Ik ben er erg teleurgesteld over en zal niets anders bestellen van dit merk. We bestelden 2x de devita, zonne-body moisturizer, spf 30+, 7 oz (210 ml). We zijn net terug van onze vakantie naar Turkije en de creme verlaat witte vlokken overal, het absorbeert niet in de huid, het gaat gewoon over de huid. Het stokt en laat een witte film op onze kleding. Verschrikkelijk! 1. Ik denk niet dat dit spf 30 is, omdat ik er met me mee getinkt wordt als het andere product met SPF 30 veel beter werkt. 2. De consistentie is verschrikkelijk, daar kunt u kleine witte ballen vinden die niet gelijkmatig op de huid kunnen worden verspreid, mijn familie en ik gebruik al jaren deze zonnebrandcrème. Het gaat vlot en geeft je geen witte, lichte uitstraling. Zelfs mijn man maakt gebruik van deze zonder klacht). Het werkt goed.

Ik kon zonnebaden en had geen zonnebrand gedurende de hele zomer. Fantastisch. Hou er veel van en gebruik het voor gezicht en lichaam omdat ik een lui persoon ben en het is geweldig: laat mijn gezicht niet vettig of zweetig. Ja, soms is er wat kleine witte vlokken verschijnen, maar het is makkelijk te verwijderen en het is geen groot probleem. Consistentie is zijdezacht, een must voor mij hebben.