Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Diindolylmethaan (Dim), Broccoli Cruciferous

DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets by Source Naturals

DIM (Diindolylmethane) Source Naturals

€ 16,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets
Inhoud: 0.07 kg, 8.9 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Garden of Life, MyKind Organics, Men's Once Daily, Whole Food Multivitamin, 60 Vegan Tablets

Bron naturals, dim (diindolylmethaan), 200 mg, 60 tabletten – omschrijving: voedingssupplement. Geschikt voor vegetariërs. Dim is een indoolfytochemische die een natuurlijke metaboliet is van verbindingen die in kruisgroenten zoals broccoli, spruitjes en kool worden gevonden. In preklinische studies is aangetoond dat daling leidt tot de preferentiële vorming van oestrogeen metabolieten die gecorreleerd zijn met gezonde borst-, endometrium- en cervicale weefsels. Deze unieke eigenschap stelt dim afgezien van andere plantenvoedingsstoffen. Bron Naturals dim is geformuleerd met fosfolipiden, vitamine E en bioperine. mironon Goed voor acne behandeling, maakt de huid minder vettig. Voorkomt van borsten pijn voor perioden en van slechte stemming op pms. Opgemerkt grote verbetering na twee weken van gebruik. Het helpt echt. Dit is mijn meest benodigde product op Nederland.

Ik kan niet meer zonder dat leven. Het maakte mijn huid gezond en niet zo vettig. Dank je. Ik had al mijn leven acne. En ik koop dit product regelmatig. Het helpt mijn huid helemaal uit. Dit nam om mijn oestrogeengehalten te regelen, in het algemeen zou ik zeggen dat mijn gezicht een beetje meer heeft opgeheven en heeft geholpen met hete flitsen, die ik ben geneigd tot (niet-menopauzale). Geweldige prijs ook!

 Ik kocht het omdat het een goede prijs is. Ik nam 1 capsule na de maaltijd en mijn urine is roodachtig, roze maar dat zou me niet erg storen als ik ook geen hoofdpijn had. Op een of andere manier voel ik dat het me niet goed doet. Ik was aan het gebruik van natuurwijzen dim 100mg en alles leek goed. Heeft me echt geholpen in het proces om mijn lichaam weer in evenwicht te brengen. Ik raad dit product echt aan, want het is een goede prijs voor het en het werkt. Laat me de hele dag ziek worden. Echt slecht gevoel. Mijn zus heeft me aangemoedigd om het dunne supplement te proberen als een gewichtsverlieshulpmiddel en als een manier om mijn menstruatiecycli zelfs uit te trekken. Ik heb het maar een paar weken genomen maar mijn eerste cyclus ging er goed uit.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Empty Vegetarian Capsules, Size 0, 500 Veggie Caps by Solaray

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Ik had minder krampen en klontjes. Ik ben 49 en pre-menopauze en het lijkt erop te helpen. Aan het nadeel kan dompel leiden tot een zeer fel oranje urine die in het begin een beetje schokkend is. Ik vind het, ik drink er 500ml water mee, ik krijg er niet zoveel van. Het kan ook voor sommige mensen hoofdpijn veroorzaken. Mijn zus heeft een paar weken geleden maar ik heb het niet gedaan. Ik heb nog geen gewichtsverlies voordelen gezien, maar ik heb het maar een korte tijd genomen.

 Ik ga 7-keto toevoegen aan de mix en hoop dat het gewichtstoename begint te springen. Ik heb ernstige gezondheidsproblemen bij het ovuleren – ik kan niet meer zitten, praten of eten voor de twee dagen rond ovulatie. Het is vreselijk. Mijn dokter suggereert een soort allergie voor mijn eigen oestrogeen (of iets! Brain mist heeft me daar gekregen) en stelde deze voor om de oestrogeen receptoren tijdens de ovulatie te blokkeren. Ze lijken te helpen, maar ik ben begonnen met onregelmatige en pijnlijke perioden sinds het begin dim – mijn periodes zijn altijd erg klokwerk geweest en ik heb heel weinig pijn gehad en om mijn periode tot aan het dompelen. Ik blijf het op de paar dagen die ik echt nodig heb, maar lijkt me mijn hormonen te pesten. Als een kantnota is ik gediagnosticeerd met endometriose en pcos en heb ik laparoscopische chirurgie voor ovariumcysten en fibroïden gehad. Anders, perfect geleverd aan het Verenigd Koninkrijk door Nederland zoals altijd. De formule bevat ook een verscheidenheid aan kruiden-versterkte medicinale paddestoelen en plantenextracten om de cellulaire gezondheid van de borst te bevorderen. Ik geloof dat minder meer is als het gaat om supplementen, dus ik zou niet willen zeggen dat het toevoegen van nog een ander noodzakelijk is om je te helpen je doelen te bereiken. In wezen helpt dimmen om acne te verbeteren en zelfs te elimineren door te voorkomen dat potentieel schadelijke androgenen in hun receptoren terechtkomen. Eerder werk heeft aangetoond dat borstkanker cellijnen die pdgf-d tot expressie brengen, inclusief de mda-mb-231 en sum-149 lijnen, invasiever zijn dan die welke geen pdgf-d tot expressie brengen.

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets: Supplementen, Broccoli Cruciferous, Diindolylmethaan (Dim)

Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
New Chapter, Bone Strength Take Care, 240 Tiny Tablets

Review: Source Naturals, DIM (Diindolylmethane), 200 mg, 60 Tablets

 35 In vergevorderde stadia van tumorontwikkeling is dim aangetoond in tumorcellijnmodellen om de expressie van genen die betrokken zijn bij angiogenese en energiemetabolisme te remmen, inclusief die welke betrokken zijn bij de inductie van survivine 37 en hypoxie-induceerbare factor-1. D, gebaseerd op onderzoek met betrekking tot het gebruik van het gebruik van diindolylmethaan (Dim) en de fytochemische verbindingen (indool-3-carbinol) gevonden in kruisbloemige groenten waarvan dim is afgeleid. Diindolylmethane heeft unieke voordelen die de activiteit van enzymen ondersteunen die het oestrogeenmetabolisme verbeteren. De voordelen van dimmen zijn onder meer het verlichten van opvliegers, nachtelijk zweten en andere symptomen van hormonale onbalans. Dit vertegenwoordigt echter slechts een klein deel van het totale testosteron, dat gelijk is aan slechts 2% van het totaal bij mannen en zelfs minder bij vrouwen. Als u op zoek bent naar een krachtige antioxidant die kan helpen kanker te voorkomen of die de verspreiding ervan dramatisch vertraagt, kan dim het supplement voor u zijn. Geneesmiddelen die de aanmaak van maagzuren blokkeren, zoals maagzuurremmers, histamine 2 (H2) receptorantagonisten en protonpompremmers, zouden waarschijnlijk de vorming van dim en icz voorkomen. Kruisbloemige groenten bevatten een natuurlijke samenstelling genaamd glucobrassicine.

De sleutel tot het behandelen van schildklieraandoeningen (omdat de meeste auto-immuunziekten veroorzaakt worden door een verstoorde spijsvertering) is om uw spijsvertering te herstellen. Emedtv merkt op dat het gebrek aan onderzoek het onmogelijk maakt om een ​​veilige en effectieve dosering van diindolylmethaan voor welk doel dan ook aan te bevelen, en beveelt het aan om de instructies op de etikettering van het product te volgen. 7 Een overzicht van epidemiologische gegevens voor prostaatkanker vond een bescheiden ondersteuning voor een beschermend effect van brassica-groenten, waarbij 4 van de 12 onderzoeken een statistisch significante bescherming aantoonden, maar waarbij vooringenomenheid een bijzonder probleem was. Een dergelijke synergistische activatie is niet geëvalueerd voor de combinatie van sulforafaan en indool-3-carbinol. Voel je je verveeld door je gebruikelijke recepten met kruisbloemigen – voeg deze heerlijke bloemkool en kokosnoot rode linze dal schotel toe aan je kookrepertoire. Er zijn nog andere redenen waarom een ​​zwak supplement kanker kan helpen voorkomen. Ik ben moe van de medicijnen. Ik hou van een natuurlijke route om me te helpen mijn schildklier te genezen of in balans te brengen. Ik had al bestraling, maar een paar jaar later werd ik weer actief. Voor andere natuurlijke manieren om borstkanker te bestrijden, bekijk dit recente bericht. Jpg, beschrijving:, Breedte: 500, Hoogte: 500, Alt: Dim's populariteit onder borstkankerpatiënten is waarschijnlijk te wijten aan het groeiende aantal bewijzen dat de fytochemische effectiviteit aantoont in het verlagen van de oestrogeendominantie met weinig bijwerkingen.

 Dim voorkomt ongewenste oestrogeenstimulatie en saw palmetto beperkt de ongewenste effecten van testosteron. De twee krachtigste variëteiten worden sulforaphane en indole-3-carbinol genoemd. Je kunt niet verkeerd gaan om dit supplement aan je huidige regime toe te voegen, vooral als je neigt naar oestrogeen dominantie die de meesten van ons doen als we de menopauze naderen. Britse onderzoekers testten i-3-c-supplementen als een behandeling voor vulvaire intra-epitheliale neoplasie (Vin), een aandoening die wordt gekenmerkt door laesies op de vulva die soms precancereus is. Overmatig oestrogeen bij mannen kan leiden tot aanzienlijke gezondheidsproblemen, zoals prostaatvergroting en borstontwikkeling. Dat stimuleert je immuunsysteem en ondersteunt de gezondheid van je hele lichaam. Die omzetting gebeurt gedeeltelijk in de lever via een proces dat dejodering wordt genoemd.

Komt in flessen van 60 plantaardige capsules – een voorraad van 30 dagen.