Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Biologische Gezondheidsproducten, Mannen, Testosteron, Diindolylmethaan (Dim)

DIM, 250 mg, 30 Capsules by Olympian Labs Performance Sports Nutrition

DIM Olympian Labs Performance Sports Nutrition

€ 19,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 250 mg, 30 Capsules
Inhoud: 0.05 kg, 6.1 x 6.1 x 10.9 cm
Categorieën: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Chlorella, (Broken Cell-Wall), 100 Vegetable Capsules by Solgar

Olympische labs inc. , Prestatiesportvoeding, dim, 250 mg, 30 capsules – prestatie sportvoeding. Glutenvrij. Allergen vrij. Testosteron beschermer. Leun spiermassa ondersteuning. Vetverbrandende stofwisseling ondersteuning. Test booster. Vetverbrander. 30 porties.

Voedingssupplement. Dagelijks. Mannen hebben ook oestrogeen (niet alleen vrouwen), en hoe meer je lichaam heeft, kan je testosteron niveaus daadwerkelijk verlagen. Diindolylmethaan (dim) zet sterke en schadelijke vormen van oestrogeen in zwakkere vormen om, zodat uw testosteron wordt beschermd en uw balans van testosteron naar oestrogeenverhouding is in de gaten. Onderzoek toont hogere niveaus van testosteron en lage niveaus van oestrogeen zijn gekoppeld aan maer spiermassa, een efficiënt vetverbrandingsmetabolisme en laag buikvet. Olympische labs formule bevat bioperine, een gepatenteerde ingrediënt toegevoegd voor het vermogen om de absorptie van voedingsstoffen te verhogen. Olympische labs, incl. De producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en vervaardigd volgens de huidige goede productiepraktijken (cgmp). mironon Ik was echt sceptisch over dit product.

Ik heb het ongeveer 4 weken gebruikt en ik voel het wel! Ik ben 51 jaar oud mannetje, dat was de hele tijd niet griezelig, zonder enige echte reden. Ik neem dit voor het bed en ik word 's ochtends wakker zonder de knappe man. Ik voel me veel duidelijker en rustiger als ik wakker word. Ik ben ook begonnen om minder vet rond mijn midden te zien. Voor mij is het een duidelijk verschil. Goed, geweldig product. Het vinden van het is echt helpen bij het evenwicht van oestrogeen en het helpen met spierwinst.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
BSN, Amino-X, Endurance & Recovery, Blue Raz, 2.24 lb (1.01 kg)

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 250 mg, 30 Capsules: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Wanneer ik dit product dichter bij mijn periode / tijdens dit helpt, helpt mijn hormoon angst – maar dit is op mijn tweede maand te proberen. Maar als ik het meeneem wanneer ik niet dichter bij mijn periode ben, heb ik me erg geïrriteerd. Dus ik neem dit product alleen tijdens mijn periode, ik gebruik deze omdat ik opmerk dat ik een veel gelijkmatige maandelijkse cyclus heb en ik ben minder humeurig. Ik merk ook dat ze iets met mijn armspierdefinitie een beetje helpen. Ik zou niet zeggen dat ze helemaal nodig zijn, maar het is een leuke kleine aanvulling. Grote pak kleine inhoud – wil graag een pak zien dat echt vol is. Onnodig dure momenteel als u in porto voegt. Ik gebruikte het minimum voor vier dagen, en had twee ernstige hoofdpijn. Ik heb nooit eerder een hoofdpijn gehad, en sinds ik stopte met het gebruik van deze heb ik er nog geen van gehad.

Misschien werkt het voor iemand anders, maar voor mij, geen manier. Het belangrijkste voordeel is dat het vermogen om het lichaam te helpen bij het metaboliseren oestrogeen. De kwaliteitsscore van een pagina is echter geen absolute score, maar eerder een score ten opzichte van andere pagina's op de website die een vergelijkbaar doel hebben. Dit kan een probleem voor de ouder wordende mannen in het bijzonder. De goede 2-hydroxy-oestrogeenmetabolieten vergemakkelijken ook direct de afgifte van opgeslagen vet op een aantal manieren: ten eerste helpen deze metabolieten de specifieke vetverbrandende hormonen, catecholamines genaamd. Mannen hebben meestal last van zaken als risicofactoren die verband houden met hart- en vaatziekten, verlaging van de testosteronniveaus, kansen of zelfs hoge risico's van kanker die verband houden met hormonen. Het supplement is ook vrij van vele problematische ingrediënten zoals zuivel, tarwe, noten, soja, gelatine, eieren en schaaldieren. Het is gebruikelijk dat mensen, voornamelijk vrouwen, zich baseren op anticonceptiepillen voor hormoonregulatie. Een van de actieve ingrediënten van kruisbloemige groenten, dim is een gezonde, natuurlijke aanvullende behandeling die algemeen wordt bestudeerd voor hormoongevoelige kankers (bijv.

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 250 mg, 30 Capsules: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

 Er wordt beweerd dat het werkt door oestrogeen te verminderen, terwijl het ook optimale vrije-testosteronniveaus bevordert via gereduceerd shbg (geslachtshormoon bindend globuline). Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 250 mg, 30 Capsules Naarmate vrouwen ouder worden, bestaat er vaak een disbalans tussen hun oestrogeenspiegels en progesteron, vooral als ze in de buurt van de menopauze komen. Het kan ook positieve effecten hebben tegen borst- en prostaatkanker. Bij mrsupplement zijn we er trots op dat we de beste bron zijn voor alle aanvullende supplementen. Verbeterd oestrogeenmetabolisme met dim produceert meer goede oestrogeenmetabolieten, die concurreren met testosteron voor eiwitbinding, wat helpt om een ​​iets hoger vrij testosteronniveau te handhaven. Hoewel dim in de vorm van een supplement een vrij recente uitvinding is, is het al lang bekend dat kruisbloemige groenten goed zijn voor de gezondheid. Diindolylmethane (Dim) informatiecentrum. Dim in pilvorm nemen is meer bekendheid genieten. Zoals we hierboven vermeldden, is dim gekoppeld aan verlaagde oestrogeenspiegels.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
NutriBiotic, Ear Drops with Grapefruit Seed Extract, 1 fl oz (30 ml)

Review: Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 250 mg, 30 Capsules

 Resveratrol is ook een aromatase-remmer en verdubbelde bij ratten de sperma- en t-spiegels. Oude Peruanen gebruikten het als een natuurlijke stemmingsverbeteraar, een vruchtbaarheidsbooster en een afrodisiacum. Dit leidt tot gewichtstoename die andere gezondheidsproblemen veroorzaakt. Bij mannen kan dimmen de uitputting van testosteronniveaus remmen en kan het de fysieke prestaties, spiermassa, geslachtsdrift, energieniveaus en meer verbeteren. Diindolylmethane (Dim) is een stabiele indool die voorkomt in kruisbloemige groenten die een gunstig oestrogeenmetabolisme bij zowel vrouwen als mannen bevordert. Zelfs na het leren over de potentiële risico's, besluiten veel mensen toch om de oestrogeenblokker te gebruiken, omdat het oestrogeenprobleem zwaarder weegt dan de risico's van doffe supplementen. Blijf je verliezen of wordt je gewicht groter zonder reden – worstelen met haaruitval, huiduitslag of vermoeidheid – of misschien zweet je meer dan normaal – misschien heb je te maken met hormonale stoornissen. Ik ben het oplossen van de smaak / geur probleem door het in capsules te zetten, zodat ik de hoeveelheid kan regelen. Dit enzym wordt aromatase genoemd en het aantal en activiteit neemt met de leeftijd van mannen toe. Hoe sneller en beter oestrogeen wordt gemetaboliseerd, hoe beter het is om de oestrogeenspiegels in het lichaam op een stabiel niveau te houden. Ik heb dim genomen van twee eerdere bronnen, één in gel cap en één in tabletvorm, daarna probeerde ik de pure poedervorm en omdat ik geen manier heb om mijn eigen gel caps te maken, moest ik een manier vinden om het poeder te nemen . Ik neem het je niet kwalijk als je ook sceptisch bent.

Echte voeding weigert absoluut elke hoek als het gaat om productkwaliteit, productvaliditeit en productfabricage. De inhoudswaarde van een webpagina wordt bepaald door een pagina te vergelijken met bekende kwaliteitspatronen en elk patroon heeft een andere weging in hoe deze de algehele inhoudswaarde van een pagina beïnvloedt. Het basisfeit is dat oestrogeen een geweldige ondersteuning kan zijn voor levenslange gezondheid, maar alleen als het veilig en efficiënt wordt gemetaboliseerd. Hoewel vrouwen zeker meer oestrogeen produceren dan mannen, kan overtollig oestrogeen nog steeds een grote bron van zorg zijn.