Goingorganic.nl

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps

Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps by Doctors Best Kruiden, Artemisia Wormhout, Artemisinine

€ 22,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps
Prijs: € 22,90
Inhoud: 0.07 kg, 9.9 x 5.3 x 5.3 cm
Productcategorie: Kruiden, Artemisia Wormhout, Artemisinine, Herbs, Artemisia Wormwood, Artemisinin

Artsen best, artemisinine, 100 mg, 90 vegetarische caps – wetenschappelijke voeding. Helpt de algemene gezondheid te bevorderen. Voedingssupplement. Vegan. Niet gmo. Glutenvrij. Soja vrij. Vegan. Doctor's beste artemisinin bevat hoogwaardige artemisinine of ching-hao-su, een extract uit de traditionele Chinese kruid artemisia annua (zoete wormhout) of ching-hao. Zoete moerasblaadjes zijn al meerdere eeuwen gebruikt om de algemene gezondheid te bevorderen.

Het extract artemisinine is al meerdere decennia gebruikt. goingorganic.nl Ik heb een dosis van 200 mg. Om mutante cellen te regelen, dwz groot c, met behulp van pro oxidant regimin. Holley, de leverancier van artemisinin, is een van de beste leveranciers, dus dit is zeer goede kwaliteit, samen met de voedingswinkel / allergie reasearch merk. Gemakkelijk te gebruiken 2x per dag. Iedereen die dit soort problemen heeft, moet het proberen. Ik heb dit onderzocht met meer dan 1000 uur. Op internet en een van de beste alternatieve c-strategieën die er zijn. Tests tonen (dokter Lai / singh dat artemisinine zo sterk of sterker is dan de meeste cyclotoxische chemo-agens die daar zijn, zonder weinig of geen bijwerkingen. Werken tegen een brede lijn van kankercellen lijnen. En deze deal is goedkoop om te starten. Goedkoopste bron, maar als Holley Pharmas-merk is $ 42 per fles voor dezelfde 100 caps van 100mg.

Je zou het gewoon willen proberen. Mijn 12-jarige Maltese hond heeft borstkanker. Ze was depressief, zwak en mager. Mijn dierenarts weigerde tumoren te verwijderen omdat ze oud en zwak is. Ik was bezorgd. Ik zag er iemand zien die een hond met dezelfde borstkanker had. Ik deed wat de hond eigenaar deed. Zij had de volgende opvolgingen: -Hac (vervaardigd door kruisformules), -artemisinine (vervaardigd door de beste artsen), -organische lijnzaadolie (vervaardigd door kruisformules), -Dagelijk beste senior voor honden (vervaardigd door pet naturals of Vermont) Braziliaanse groene propolis (geproduceerd door Apiario) 3 4 druppels -Later op, calcium citraat en luteïne worden toegevoegd voor de bot en oog gezondheid.

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps: Kruiden, Artemisia Wormhout, Artemisinine

Shik-hae, dat is een soort gefermenteerde Koreaanse traditionele drank, omdat het gemaakt is van tarwespruiten. Korenspruitjes hebben veel zout en mijn dierenarts heeft me geadviseerd om haar te geven. Ik heb Shikhae gemaakt zonder suiker of zoetstof. Tenminste meer dan 30 minuten oefening is nodig elke dag! Ik gaf elke dag haar kippenkist vlees en vooral een kleine hoeveelheid gekookte bruine rijst. Ik geef haar zelden het voedsel dat rijk is aan koolhydraten en ijzer omdat ze uitermate schadelijk zijn voor kankerpatiënten. Ik ben zo blij en verbaasd over het resultaat! Ze is echt gezond, energiek en levendig. Tumors zijn een beetje gekrompen. Hartelijk bedankt voor het leveren van de beste producten tegen een redelijke prijs.

 Ik werd 5 jaar geleden gediagnosticeerd met kanker van de prostaat en ik heb dit fantastische product al sinds ik op de lijn ging om te zien wat ik zou kunnen doen over mijn kanker. Ik ben zeer dankbaar voor dit vijfsterrenproduct en de resultaten die ik er mee heb. Mijn psa ging onder 1 en voor de laatste 4 jaar is het gebleven. 6 Ik twijfel er serieus aan dat ik kanker heb. De uroloog zegt dat de enige manier om te vertellen biopsie is en ik weigerde het daar rond te pokken. Ik ben 89 in juli en ik heb de heer Jesús gedaan om mij te leiden tot deze oplossing. Ik ben echt blest. Richard Nichol Topeka, ks, ik heb het besteld voor mijn vriend die stadium 4 leverkanker heeft die zich heeft verspreid naar zijn longen. Voor chemo had hij goed functionerende lever, na chemo heeft de kanker zich verspreid, de lever is helemaal mislukt en dokters opgaven hem, stuurde hem verpleegstershuis om hem te helpen met zijn laatste dagen. Ze hebben hem een ​​maand gegeven om te leven. Ik heb artsen best artemisinin besteld en begon hem 2 tabletten te geven in de ochtend en twee 's avonds met wat oliesupplement en ijzeren om 12.00 uur. Na een week stopte hij het 4 dagen gebruiken, omdat ik het plasma in bloed las kon heel laag zijn en toen hij klaar was om opnieuw te beginnen viel hij ineen.

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps: Kruiden, Artemisia Wormhout, Artemisinine

Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps

Review: Doctors Best, Artemisinin, 100 mg, 90 Veggie Caps

Hij lag in bed kon niet 3-4 dagen eten of drinken en dokters gaf hem een ​​week om te leven. We riepen de priester in en waren klaar voor het ergste, maar voor de laatste drie – vier dagen stond hij op, kwam naar beneden met een beetje soep. Hij praat en ik probeer zijn familie te overtuigen (ik ben gewoon een vriend) om door te gaan met artemisinine omdat ik ervan overtuigd ben dat hij helpt en hij waarschijnlijk instortte door bloedarmoede en laag plasma in bloed. Ik weet niet veel over het gewoon leren als ik ga en hoop dat hij het zal blijven gebruiken om minstens één kerstje samen te hebben. Ik gebruik artemisinine voor lyme, babesia & bartonella. Ik heb 3 weken een enorme herx reactie gehad, terwijl mijn antibiotica nauwelijks op dit plateau hielpen. Moet proberen voor iedereen met lyme en co-infecties. Ik beveel het 3 weken aan dan 1 week van en ga zo maar door. Beste resultaten wanneer gecombineerd met andere antimalariale antibiotica. Mijn zus die met stadium 4 borstkanker werd gediagnosticeerd nadat ze 1 uur geleden door de operatie en chemo was gegaan voor haar stadium 3 borstkanker maar op het einde verslechtert haar conditie in plaats van stadium 4. Ze zullen een andere behandeling voorstellen om haar leven nog eens 4 te verlengen Alleen -8mths. Op dit moment ga ik google om alternatieve medicijnen voor haar te vinden. Ik ben dankbaar, ik vond artemisinin een veelbelovend alternatief en het is makkelijk te consumeren, goedkoop en vooral zeer effectief.

Ik heb erin geslaagd haar te overtuigen om dit uit te proberen, omdat haar dokter al niet kan helpen. We waren allebei sceptisch als dit product zou werken. Maar omdat we geen andere keuze hebben, moesten we het risico nemen. Na het nemen van dit product voor slechts 1mth en slechts 1 fles hiervan. Haar doc was geschokt wat er binnen deze 1mth is gebeurd en heeft haar geadviseerd om door te gaan wat ze neemt. Ze is nu gewist van haar kanker! PTL! Ik ben blij dat ik dit getuigenis deel om te zegenen wie in dezelfde situatie is om dit product te overwegen. GBU! Ik had een grote harde klont onder mijn tepeltje, de grootte van 4 kwartalen op elkaar gestapeld. Het duurde een paar maanden. Ik was bang dat het kanker was, maar ging nooit om het te diagnosticeren, omdat de meeste procedures voor het diagnosticeren van kanker meer kanker veroorzaken of het kunnen metastasen.

Bijvoorbeeld, biopsies breken de zeehond om de tumor, waardoor cellen in het bloed kunnen lekken) Ik open de artemisinin capsules en meng het met de zuiverste dmso die ik zou kunnen vinden om een ​​pasta te maken. Ik heb het dagelijks aan mijn tepel aangebracht, met een bandhulp om het op te laten zitten en te absorberen. Ik heb ook een waterweek van twee weken gedaan. De klont is snel afgenomen en is na 45-60 dagen verdwenen. Hurray voor artemisinin! Dit is wat mijn traditionele Chinese arts voor mij heeft voorgeschreven wanneer ik in de tropen reis om malaria te voorkomen. Google Search geeft aan dat het een uitstekend kruid voor kanker is (vooral leukemie en colon). Het heeft geen nadelige bijwerkingen en malaria heeft er geen weerstand tegen ontwikkeld. Ik heb een bokserhond met lymfoom en dit maakt deel uit van mijn genezingsprotocol. Er is veel informatie over artemisia om tumoren vast te houden en de grootte te verminderen. Ik en mijn broer nemen 2 pillen per dag op lege maag om candida te behandelen. We zullen het gebruiken tot we worden hersteld.

 Het werkt, kan je een soort herxheimer reactie voelen als je het gebruikt. Dit is gebruikelijk wanneer u systemische Candida infectie heeft. Wij gebruiken ook andere supplementen. Ik had een probleem met mijn lever / galblaas en kon niet eten. Bloedonderzoeken en sonogram waren normaal behalve verhoogde eosinofielen die een allergische reactie (niet voor 3 weken) of een parasietinfectie kunnen betekenen. Ik heb deze twee dagen geprobeerd. Moest in de buurt van een badkamer blijven en niets anders dan waterige diarree. Maar later voelde ik me veel beter en heb ik normaal ontlasting, geen buikproblemen en lichte leverproblemen als ik teveel vet eet.

Dit is een van de supplementen die ik gebruik in mijn strijd tegen prostaatkanker. Ik vind dit merk heel erg leuk en vind het een goede waarde voor de prijs. Ik heb malaria gecontracteerd in mijn reizen als ik niets heb gedaan. Aangezien ik artemisinine heb begonnen, heb ik nog nooit malaria op dezelfde locaties gecontracteerd. Ik bestelde dit onderdeel voor de infectiebehandeling van babesia. Ik was erg onder de indruk van de kracht van dit product. Het is nu een week geweest en ik heb belangrijke veranderingen opgemerkt. Ik had een zeer sterke reactie tijdens het nemen van dit, misschien gerelateerd aan ontgifting of een herx reactie. Ik nam het om lymesziekte en een potentiële b te verhelpen. Microti infectie.

Ik nam dit op aanbeveling van een kruidenarts, en voor de twee weken waar ik mee voelde, voelde ik vies en ziek en kon ik nauwelijks of lineair bewegen of denken. Dit kan wel zachter zijn, het is holistische vorm, zoet alsem. We waren erg blij met dit. Onze hond heeft hermangosarcoom en we hebben dit gebruikt met de ip-6 en de omega 3's als aanvulling op de andere protocollen die we voor onze hond doen en waren blij met de resultaten. We gebruiken altijd menselijke kwaliteit voor onze dieren. Ik stel voor om een ​​zoet of andere transfactor te nemen om dit werk het meest effectief voor u te maken. Ik kan niet zeggen of de kracht is zoals geadverteerd. Voor de beste opname, neem met een theelepel of twee kokosolie. Had een langdurige infectie en het lijkt nu duidelijk te zijn. Ik neem dagelijks artemisinine met melk en coconatvet en breng mijn wbc naar beneden.

 Met dit product voor mijn tcm-diagnose van koude baarmoeder, heb ik een duidelijke verbetering in mijn symptomen opgemerkt.