Goingorganic.nl

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack

Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack by Dr. Tungs Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.02 kg, 1.3 x 4.1 x 24.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Dr. Tungs, ionische tandenborstel, vervangende borstelkoppen, zachte borstelharen, 2 stuks – klinisch bewezen om tot 48% meer plaque te verwijderen. goingorganic.nl Mijn tandheelkundige afspraken zijn geweldig sinds ik tien jaar geleden met dit product was begonnen, ik hou van alle Tungs tandproducten van de dokter! Deze borstel reinigt zo veel beter dan de gewone tandborstel. Sterk aanbevolen! De beste tandenborstel heb ik ooit geprobeerd en echt het schoonmaakwerk doen. Hebben jarenlang deze type off brushes gebruikt. Er zijn niet beter dan de ionische borstels. Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn tandarts tandenborstel gekregen. Er is nog steeds een functionerende batterij nodig die vervangende hoofden nodig heeft, omdat u ze elke zes maanden moet wijzigen. Deze werken net zo goed als het origineel waarmee het kwam. Lijkt te werken: eenvoudige constructie van het poetskop, hoewel frisheid na het borstelen langer blijft en sinds ik met deze borstel begon, begon ik ook de tanden van de binnenkant van de tanden te observeren (hoop dat het woord is) – het is afnemend. Ik heb de tandenborstel gekocht en moet de borstelkoppen veranderen. Het verwijdert plaque, zelfs zonder tandpasta.

Terwijl ik de tandenborstel heb, ben ik er zeker van dat de vervangende koppen goed zijn. De ada beveelt aan om uw tandenborstel elke 3 tot 4 maanden als algemene richtlijn te vervangen. Wanneer de koolhydraten in het voedsel en de dranken die u eet niet regelmatig van de tanden worden gereinigd, leveren ze brandstof voor bacteriën die de holte veroorzaken. Een tandzijde die aanvoelt als satijn biedt comfortabele bediening en een heerlijke muntsmaak. Er zijn elektrische tandenborstels voor kinderen met populaire personages om kinderen te helpen hun tanden te poetsen. Veel elektrische borstels hebben ook automatische uitschakelingen als er te veel druk wordt uitgeoefend tijdens het poetsen, waardoor het risico van te hard borstelen wordt geëlimineerd. De roterende oscillerende beweging van de borstelkop is uitstekend voor het verwijderen van tandplak, terwijl deze veilig is op alle tandoppervlakken. Als u problemen ondervindt bij het bepalen welke tandenborstel voor u geschikt is, kan uw tyler- of longview-tandarts u helpen.

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

De hoeveelheid verwijderd plaquesubstituut werd bepaald via een vergelijkende foto-analyse met één foto van de tanden ervoor en één foto na de poetscyclus. De beste tandenborstel is er een die bij je mond past en waarmee je gemakkelijk alle tanden kunt bereiken. Van goedkope handmatige tandenborstels met neon, hoekige haren tot dure elektra met wifi en ultra-super-sonische functies, er zijn zoveel tandenborstelfuncties om te vergelijken. Handmatige tandenborstels zijn gemakkelijk te verplaatsen en vereisen geen batterijen of opladers. In aanvulling op traditionele floss, kan een waterfloss-apparaat effectief zijn bij het verwijderen van overtollig voedsel en plaque die tandenborstels niet kunnen bereiken. Zelfklevende crème zorgt ervoor dat uw kunstgebit veilig hecht aan uw tandvlees wanneer u ze voor het eerst inbrengt en zorgt ervoor dat ze de hele dag op hun plaats blijven, zodat u ze niet steeds hoeft te houden. De orale-b-pro-gezondheid-antimicrobiële elektrische tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het schild op de haren helpt de microbiële groei tot 90 dagen te voorkomen. Als u echter twijfelt, kunt u altijd kleiner blijven en zelfs een kinder-tandenborstel kiezen als borstels van volwassen grootte ongemakkelijk zijn.

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

 Zakken verwijzen naar de opening die verschijnt aan de basis van de tand van waaruit de tandvleesrand is teruggetrokken. Een handmatige tandenborstel vertrouwt zwaarder op elleboogvet om de klus te klaren, omdat deze geen bewegende delen bevat. Hoe meer patiënten weten over de risico's die hun mondgezondheid dagelijks loopt, hoe beter ze in staat zijn om de gezondheid van hun tanden en tandvlees op de lange termijn te beschermen. Elektrische tandenborstels worden geleverd met een oplader die mee moet reizen, of batterijen die dood kunnen gaan. Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack De collectie tandenborstels van het museum omvat een verscheidenheid aan materialen en stijlen. Zowel volwassenen als kinderen moeten een tandenborstel met zachte haren gebruiken. Routine tandenpoetsen is de belangrijkste methode om veel mondziekten te voorkomen, en misschien wel de belangrijkste activiteit die een persoon kan uitoefenen om de opbouw van tandplak te verminderen. Elektrische tandenborstels blijven een goede optie voor tandheelkundige patiënten met beperkte motorische vaardigheden en personen met mobiliteitsproblemen (zoals artritis). Uw tandarts of mondhygiënist kan ook een bepaald type tandenborstel, tandzijde of mondspoeling aanbevelen om u te helpen het beste uit uw dagelijkse mondzorgtraditie te halen. Voedingsmiddelen die spieren en botten helpen, helpen ook tanden en tandvlees.

Review: Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, Replacement Brush Heads, Soft Bristles, 2 Pack

Terwijl kosten de belangrijkste wegversperring zijn voor alle ouderen om de tandheelkundige zorg te krijgen die ze nodig hebben, vinden ouderen met een lichamelijke handicap het bijzonder moeilijk om adequate tandheelkundige zorg te betalen. Tandartsen en volksgezondheidsraden voerden aan dat een gebrek aan mondhygiëne leidde tot andere ziekten van het lichaam, en dat deze ziekten volwassenen zonder werk hielden en kinderen van school weg hielden. Zoals eerder vermeld, kan natriumhypochloriet, een gewoon huishoudelijk bleekmiddel, als een 0 worden gebruikt. Mam zei altijd dat je voor je tanden moest zorgen en je ernaar moest streven om je best te doen. Professionele tandreiniging kan de tandplak bereiken. Borstelen kan niet helpen tandbederf op afstand te houden. Mondgezondheidsprofessionals adviseren het gebruik van een tandenborstel met een kleine kop en zachte haren, omdat deze het meest effectief zijn in het verwijderen van tandplak zonder het tandvlees te beschadigen. Tandpasta is verkrijgbaar in afzonderlijke tubes of verpakkingen van twee of meer, wat ideaal is als u een groot huishouden en meerdere badkamers heeft.

 Het merk uit Zweden biedt een eenvoudige schoonheidsbelofte: om een ​​nieuw gevonden vertrouwen te bieden door middel van innovatieve schoonheidsoplossingen die werken. Oral-b floss-plectrums combineren de eigenschappen van tandzijde met tandenstokers, waardoor het eenvoudig is om uw tanden en tandvlees vrij te houden van tandplak en voedseldeeltjes. ), Dus tandartsen raden elektrische borstels aan, omdat ze een bewezen manier zijn om mensen te helpen zachter en langer te poetsen. Tandpasta had tandpoeder overgeslagen als de meer populaire vorm van tandpasta; het claimde in 1949 ongeveer 75% van de Amerikaanse markt. Slimme tandenborstels moedigen optimale mondhygiëne aan door patiënten nauwkeurige rapporten te geven over hun poetstijd en -gewoonten en door professionals te voorzien van rapporten over hoe lang patiënten poetsen. De meeste elektrische tandenborstels zijn tegenwoordig ultrasoon. Oral-b's genius pro elektrische tandenborstel is het antwoord op al uw tandenborstbehoeften. Slechte mondgezondheid heeft veel grotere gevolgen dan de onmiddellijke toestand van uw tanden en tandvlees. Chipping kan optreden en dit kan in de toekomst tot meer tandfracturen leiden. Maar zijn ze effectiever dan het handmatig tandenpoetsen met een traditioneel penseel – de Amerikaanse tandartsenvereniging (Ada) heeft dit onderwerp in meerdere persberichten behandeld, omdat handmatige penselen inderdaad zo effectief kunnen zijn als elektrisch.

Volwassenen en kinderen van 2 jaar en ouder: tanden grondig poetsen na de maaltijd of minstens tweemaal daags of gebruik zoals voorgeschreven door een tandarts. Het is belangrijk voor iedereen die met xerostomie leeft om een ​​gezonde orale routine te behouden om tandbederf en infectie te voorkomen. Als je tanden gevoelig zijn voor warm, koud of zoet, koop dan desensibiliserende tandpastamerken. De werkzaamheid van elektrische tandenborstels na een poetsoefening: een systematische review. Elektrische tandenborstels kunnen consumenten helpen die moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken vanwege kleinere koppen en borstelharen en een slank ontwerp. Het opslaan van een vochtige tandenborstel in een gesloten houder bevordert de microbiële groei meer dan het blootstellen aan de open lucht.