Goingorganic.nl

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head

Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head by Dr. Tungs Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 19,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head
Prijs: € 19,50
Inhoud: 0.05 kg, 2.5 x 9.4 x 19.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Dr. Tungs, ionische tandenborstel, w / vervangende kop, 1 tandenborstel, 1 vervangbaar hoofd – klinisch bewezen om tot 48% plaque te verwijderen. Silent ionische werking. Geen emf's. Drukknop batterij tester. Vervangingshoofd inbegrepen. Maakt tanden afstoten plaque Voor reiniger, wittere tanden. Silent ionische actie verwijdert plaque positief.

Klinisch bewezen om tot 48% meer plaque te verwijderen dan een gewone tandenborstel, en om de gingivale gezondheid te verbeteren. Ideaal voor braces en moeilijk te bereiken plaatsen. Inhoud: Ionic power source handle. Borstelkop (geïnstalleerd op handvat). Vervangingsborstelkop. Instructies handleiding. Alles in de natuur heeft een lading of polariteit. Tegengestelde polariteit maakt plaque (+) vast aan de tanden (-). De ionische tandenborstel van Dr. Tung reverseert tijdelijk de polariteit van de tandoppervlakken van (-) naar (+), afstotende plaque naar tandenborstelkop (-). goingorganic.nl Het is een goede tandenborstel, maar de ionische functie is totale oplichterij. Het heeft een 3,3V batterij. De tandenborstelkop is gemonteerd op metalen staaf die geen elektrisch contact heeft met borstels. Zelfs het is nat, het voert geen elektrische stroom uit.

U kunt het eenvoudig met elke digitale multimeter testen. Dus ik zou het niet aanbevelen om dit product te kopen. Teleurgesteld. Dit is een zeer goed product, niet wonderbaarlijk. De borstel is erg zacht, dus je denkt dat het niet goed gaat schoonmaken, maar dat doet het eigenlijk. Het gaat ook waar een normale borstel niet kan bereiken. Ik lijkt hetzelfde resultaat te krijgen met mijn normale tandenborstel, maar belandt met geïrriteerde tandvlees van het harde poetsen. Er is nog steeds een opbouw van plaque maar het is afgenomen. Ik weet gewoon niet of het komt omdat ik ook gebruik maken van geavanceerde mondhygiëne (levensverlenging) en floss met dr tungs smart floss + gebruik dr tungs tongreiniger. Het grote nadeel van dit product is dat ik in Sydney woont en dat webshop de vervangbare hoofden niet meer verkoopt. Ik heb het moeilijk om ze overal te vinden (de website van dr tungs lijkt niet internationaal te verzenden) en de enige site die ik vond te verkopen, kost een heftige, onaanvaardbare $ 34 verzendkosten voor 4 vervangbare koppen op $ 28!

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Ik vrees dat ik nu vast zit met een onbruikbaar goed product. Anders snelt u de snelle en efficiënte service van webshop op. Ik ben zo gevoelig voor tandpasta, dus ik dacht dat deze borstel het proberen waard was. Ik was verbaasd over hoe glad mijn tanden voelden na het poetsen alleen met water. Ik wou dat het zonne-energie was, dus ik hoef het niet eens te vervangen, dus ik gaf het 4 sterren. Maar wat een geweldige uitvinding! Ik heb zeer gevoelige tanden, ik probeer te werken met voeding en alternatieve praktijken zoals dit soort tandenborstel om dat te veranderen. Ik was voorzichtig na het lezen van sommige mensen, de gevoeligheid werd slechter. Ik heb een paar dagen lang een zachte toename van sensatie gehad, niet helemaal zoals de gebruikelijke gevoeligheid, en toen ging het weg. Ik ben nu al ongeveer 3 weken in gebruik, tandarts afspraak is nog een maand weg. Reinigt goed! Er moet wat magie zijn in dit, hoewel het onzin wordt genoemd. In ieder geval voelen mijn tanden veel schoonmaker bij het gebruik van deze borstel! Het probleem is dat webshop geen vervangende hoofden verkoopt, tot nu toe zo goed.

Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

O man deze tandenborstel is verslavend! De zeer snelle service in webshop was vrij indrukwekkend. Na een paar uur werd mijn bestelling verzonden, want het is een manier. Usps, met het is economie verzending, had het pakket in Michigan in twee dagen. Ook zeer snel. Wat de tandenborstel zelf betreft, voelen mijn tanden zich echt schoon en schoner. Ik zal toegeven dat ik sceptisch ben. De tandenborstel bereikt in meer gebieden en gebruikt ook minder tandpasta. Ik zou niet aarzelen om webshop, usps of dokter Tung te adviseren. Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head Tong, Tung. Ik zet nu gewoon de twee samen.

Lol. Al met al ben ik een zeer gelukkige klant. Dit is de enige tandenborstel die ik zou kopen, mijn 2e. Eenvoudig, duurt een zeer lange tijd (batterij) en doet wat het zegt dat het doet! Ik heb meerdere gekocht voor vrienden. = D, en ik bedoel het! Beste tandenborstel ooit! Ik reinig mijn theet, zelfs zonder een thootpaste of een andere stof. Je moet echt zacht zijn bij het schoonmaken, maar ik heb gevoelige tandvlees en theet, dus ik ben extra voorzichtig, maar ik ben er meer tevreden over. Voor gebruik zet ik het onder warm water, nat mijn vingers (degenen die de borstel houden) en voorzichtig schoonmaken. Zeer aan te bevelen. kan niet zeggen dat het gewoon begint te gebruiken.

Review: Dr. Tungs, Ionic Toothbrush, w/Replacement Head, 1 Toothbrush, 1 Replaceable Head

Alhoewel het echt een goede kwast is. Beste tandenborstel die ik ooit heb gebruikt, mijn tanden voelen me schoon. Ik gebruik het met en of zonder tandpasta. De borstelharen op de borstel zijn anders dan gebruikelijk. Lange en korte borstelharen. Ik ben optimistisch in de Japanse technologie. Ik gaf het een 4 cuz Ik ben er nog steeds nieuw in. Werkt heel goed en de prijs was goed. Geef effect wat beloofd was! De beste tandenborstel die ik ooit heb gehad.

Ik ben zo blij dat ik dit product heb gekocht, ik heb geweldige resultaten opgemerkt! De beschrijving doet, zoals het zegt, schone en frisse tanden! Ik beveel dit product sterk aan. Mijn mond voelt erg schoon. Ik gebruik dokter Tungs ionic tandenborstel plus dokter Tungs tandheelkundige floss. Het bewijs zal zijn wanneer ik mijn tandarts natuurlijk zie, maar ik zal dit regime tenminste tot dan doorgaan. De floss is bijzonder goed omdat het geweven is, waardoor het ontspant en een veel grotere flexibele oppervlakte geeft wanneer het door de tanden wordt getekend. Bedankt voor een goed product!

Ik vind het leuk. Het reinigt de tanden goed, geeft dat gladde gevoel. Leuk om te gebruiken. Ga naar de algemene dollar om grote tandenborstels en mondverzorgingsproducten te vinden die u een bundel besparen. Crest 3d witte whitestrips zullen alleen natuurlijke tanden witter maken. Om je tanden volledig te beschermen en je mooie glimlach nog jarenlang te behouden, heb je zowel tanden aan het huis schoonmaken en flossen en schoonmaken en flossen op kantoor nodig. Als ik mijn tanden net goed heb gepoetst en dit meteen daarna gebruik, verwijdert het vrij grote stukken voedsel tussen mijn tanden. De keuze tussen een handmatige of elektrische tandenborstel is over het algemeen een kwestie van voorkeur. Werkgevers hoopten dat deze gedwongen hygiëne de productiviteit zou verhogen aangezien werknemers geen werk zouden missen als gevolg van tandinfecties. Met oplaadbare tandenborstels, opzetborstels voor tandenborstels, bleekverzorgingskits, tandreiniging en nog veel meer, onze selectie geeft u iets om over te lachen!

Hoe vaker suikers worden verbruikt, hoe groter de tijd waarin de tand wordt blootgesteld aan lage ph-niveaus, op welk moment demineralisatie optreedt (onder 5. 14 Hoewel is aangetoond dat tandenborstels met medium borstelharen effectief zijn bij het verwijderen van biofilms, raadt ada het gebruik van een tandenborstel met zachte haren aan omdat ze het risico op tandvleesafscheiding minimaliseren. Uit de analyse bleek dat elektrische tandenborstels 21 procent meer tandplak verwijderden en 11 tot 18 procent gingivitis verminderden na drie maanden gebruik, vergeleken met handtandenborstels. Een voordeel van elektrische (elektrische of sonische) tandenborstels is dat ze een consistente poetstechniek bieden. Ons assortiment zal ook uw dagelijkse mondverzorgingsroutine transformeren in een aangename schoonheidsbehandeling, zodat u uitkijkt naar het verzorgen van uw tanden in plaats van het als een hele klus te beschouwen. Behalve vlekken op de tanden onderbreekt roken ook de opname van calcium in het lichaam en kan het ook levensbedreigende ziekten veroorzaken, zoals mondkanker. Verwijdert voorzichtig en veilig vlekken en gifstoffen uit je tanden waardoor ze witter worden met een nieuw gevoel voor de tandarts. Hoe meer tandplak u zelf kunt verwijderen, hoe gezonder uw tanden en tandvlees zullen zijn en hoe minder schurend u nodig zult hebben wanneer u naar het kantoor van de tandarts gaat voor een schoonmaakbeurt.