Goingorganic.nl

Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks

Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks by Dr. Tungs Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondhygiëneproducten

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.02 kg, 1.3 x 4.3 x 6.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondhygiëneproducten, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Oral Hygiene Products

Dr. Tungs, perio sticks, x-thin, 100 sticks – verwijdert voedsel en plaque. Tapered voor effectievere reiniging. Voor strakke ruimtes. Bevestigd om interdentale ruimtes te passen. Eco-gecertificeerde nordische berk. goingorganic.nl Uitstekend voor kleine ruimtes, ik ben verbaasd dat ze zo flexibel zijn, ik beveel dit product niet aan, de pikken zijn te dun en walgelijk in de mond gespleten zoals goedkope tandenstokers. Teleurstelling. Deze zijn erg dun en bereiken gemakkelijk in spleten, maar niet scherp genoeg om de tandvlees te pijn doen. Zeer handige metalen doos voor snelle reparatie na het avondeten wanneer het niet in de openbare badkamer mogelijk is om flossen te maken. Eco gecertificeerde berk ook! Uit te lopen van kleine dingen om op te slaan als ze geen aanvullingen beschikbaar hebben, heb ik dit product al 5 jaar gebruikt sinds ze in Queenstown NZ zijn ontdekt. Ideaal voor de tandvlees en schoonmaken van je tanden voor het poetsen.

Goed, maar normaal extra, ik kan het niet vinden in Duitsland. Bedankt, deze stokjes zijn zo broos, maar ik blijf ze buigen omdat ik geen ander merk gevonden heb dat zo handig is om in je tas te hebben. De voorgevormde vorm geeft een precieze controle, plus afgeronde inkepingen aan beide zijden helpen je de tongreiniger vast te houden terwijl je hem gebruikt. Als u lijdt aan enige mate van reflux, boulimia of regelmatig braken om welke reden dan ook, loopt u een hoger risico op tanderosie, cariës en tandvleesaandoeningen. Ons kantoor kan vragen over de juiste tandreinigingstechnieken beantwoorden en vragen over pijn tijdens of na het tandenpoetsen beantwoorden. Vergeet niet de achterkant van de laatste tand aan beide zijden, bovenste en onderste. Binnen een dag begint plaque echter verhardende mineralen uit speeksel op te nemen. Als u deze tips gebruikt en slechte gewoonten corrigeert, bespaart u tijd, geld en een lezing van de tandarts. Een andere keuze is beter voor je tanden. De tandarts onderzoekt vervolgens grondig uw tanden en tandvlees om naar eventuele probleemgebieden te zoeken.

Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondhygiëneproducten

Het materiaal dat in de tepe easypick wordt gebruikt, is sterk en flexibel, waardoor het gemakkelijker is om tussen uw achterste tanden te reiken en zorgt ervoor dat u geen vlekken mist als u poetst of flosst. Als u wilt zien hoe uw producten voor mondhygiëne standhouden, bekijk dan deze artikelen waarin we uitleggen hoe u zelf kunt bepalen of uw producten voor mondhygiëne holistisch zijn of niet en hoe u kunt zien of een tandpasta-ingrediënt veilig is om in de mond te gebruiken . Je tandvlees zal nog een tijdje bloeden, maar na ongeveer 4-6 weken moeten ze genezen en gezond tandvlees bloedt of doet geen pijn bij het poetsen of flossen. Tandartsen en journalisten schreven artikelen over de noodzaak om het publiek te waarschuwen voor de gevaren van veel tandpasta's. (Klik op de volgende afbeeldingen om groter te bekijken). Hier is een link naar het artikel en gratis download om u in de juiste richting te laten gaan. Als u nog niet genoeg redenen had om goed voor uw mond, tanden en tandvlees te zorgen, biedt de relatie tussen uw mondgezondheid en uw algehele gezondheid nog meer. Als een bonus voor het proberen oramd ontvang je een gratis e-bookversie van mijn gezonde tanden – gezond lichaam en het gif in je gebitboeken. Dit is logisch omdat de bacteriële film bekend als plaque de oorzaak is van parodontitis.

Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondhygiëneproducten

 Tijdens een professionele reiniging verwijdert de tandarts of mondhygiënist tandsteen en polijst het het oppervlak van uw tanden, waardoor het moeilijker wordt voor tandplak en tandsteen om zich eraan te hechten. De tanden zullen losser worden en als dit door kan gaan, kan parodontale chirurgie nodig zijn, of kan er zelfs tandverlies optreden. Een grondige reiniging wordt ook wel schaal- en wortelplanning genoemd. Als uw tanden bijzonder gevoelig zijn, raadpleeg dan uw arts. Praat met uw tandarts over welke mondspoeling het beste bij u past. Cpc met mondwater bevat cetylpyridiniumchloride, te vinden bij merken zoals colgate plax, crest pro health, oral b pro health rinse. Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks Water is een betere keuze voor atleten, en houd er rekening mee dat het aanvullen van elektrolyten eigenlijk alleen maar nodig is voor atleten met een zeer hoge prestatie. Deze pagina is opgesteld door het Ada Science Institute voor wetenschappelijke informatie. Het beschermt tandenborstels tegen stof en andere luchtverontreinigende stoffen en het voorkomt ook schimmelvorming. Zelfklevende crème zorgt ervoor dat uw kunstgebit veilig hecht aan uw tandvlees wanneer u ze voor het eerst inbrengt en zorgt ervoor dat ze de hele dag op hun plaats blijven, zodat u ze niet steeds hoeft te houden. Plaque is een kleverige laag materiaal met bacteriën die zich op tanden ophopen, ook waar tandenborstels niet kunnen komen. Als merk gelooft Earth Shift dat een gezonde levensstijl begint met één keuze per keer en het toevoegen van een duurzame, langdurige tongreiniger aan uw mondverzorgingsroutine is een eenvoudige manier om dat te doen.

Review: Dr. Tungs, Perio Sticks, X-Thin, 100 Sticks

Heb de hele dag mindere verse lucht met ademverfrissers zoals spry pepermuntjes en kauwgom. De beste producten voor een goede tandgezondheid zijn een tandenborstel met zachte of extra zachte haren, tandpasta met fluoride en tandzijde. Degene die je kiest, is een persoonlijke voorkeur. Bretels hebben talloze kleine ruimtes om voedsel op te sluiten, en dit gevangen voedsel veroorzaakt plaque, wat tot veel andere gebitsproblemen kan leiden. Lees meer over de verschillende tandheelkundige problemen waarmee vrouwen in hun leven worden geconfronteerd. Praat met uw tandarts over welke soorten mondverzorgingsproducten het meest effectief voor u zijn. Met behulp van onze mondverzorgingsverzameling kunt u uw geld eruit laten zien alsof het een miljoen dollar kost (en u bent de enige die het weet dat niet deed!) Thuiszorg moet worden aangevuld met professionele zorg. soorten tandheelkundige aandoeningen zijn tandbederf (holtes, tandcariës) en tandvleesaandoeningen, waaronder gingivitis en parodontitis Bottransplantatie is nodig wanneer de tandvleesaandoening schade veroorzaakt aan het bot rond de wortel van uw tand.

 Hoe vaker suikers worden verbruikt, hoe groter de tijd waarin de tand wordt blootgesteld aan lage ph-niveaus, op welk moment demineralisatie optreedt (onder 5. Zorg ervoor dat u voorzichtig tussen uw tanden en onder uw tandvleeslijn kunt komen met het product dat u kiest Tandheelkundige implantaten worden gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen die verloren zijn gegaan door een ziekte of een ongeval.Het bevat antilichamen die virale ziekteverwekkers aanvallen, zoals verkoudheid en hiv. “Wie zou het moeten gebruiken: kinderen die een beetje aanmoediging nodig hebben om hun tanden te poetsen” tanden. De wekity-tandenborstelhouder heeft een automatische dispenser met vacuümpomp die de hoeveelheid tandpasta uitknijpt, u ​​hebt een minder verspillende en hygiënischer manier nodig. Terwijl u de buitenkant van uw tanden poetst, plaatst u de borstel in een hoek van 45 graden waar uw tandvlees en tanden samenkomen. Als u klaar bent, spoelt u krachtig met water om plaque en voedseldeeltjes te verwijderen. Het mag niet worden gebruikt voor medisch advies, diagnose of behandeling. Verder de uitbreiding van het moderne. Is het geladen met suiker, als het dat is, denk dan nog maar eens na.

 Sommige tandenborstels hebben een kriskras patroon, dat tandplak beter uit tanden kan verwijderen, en sommige hebben polijstkopborstels, die naar verluidt helpen oppervlaktevlekken beter te verwijderen. Tandartsen en volksgezondheidsraden voerden aan dat een gebrek aan mondhygiëne leidde tot andere ziekten van het lichaam, en dat deze ziekten volwassenen zonder werk hielden en kinderen van school weg hielden. Wat de reden ook is, maar het heeft ook invloed op de algehele gezondheid van het lichaam.