Goingorganic.nl

Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg

Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg by Dr. Tungs Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Mondhygiëneproducten

€ 3,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg
Prijs: € 3,90
Inhoud: 0.02 kg, 14.7 x 9.9 x 2.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Mondhygiëneproducten, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes, Oral Hygiene Products

Dr. Tungs, snap-on tandenborstel sanitizer, verse limoen, 1, 600 mg – kiekt natuurlijk dood. Antibacteriële dampen reinigen uw tandenborstel veilig. 4 Sanitiserende schijven. 60 dagen bescherming elk. Fda geregistreerd. Past bij de meeste handmatige en krachtige tandenborstels. Container gemaakt met ecopure. Alle natuurlijke desinfectiemiddelen. Tandenborstels hebben schadelijke bacteriën die uw mond opnieuw kunnen infecteren wanneer u poetsen. Onze sanitizer laat ontsmetten van dampen uit speciale essentiële oliën, kiemen doden en bacteriële groei op uw tandenborstel neutraliseren. Een schone, veilige, hygiënische tandenborstel helpt je mond tegen infectie te beschermen. goingorganic.nl Het ruikt goed. Ik gebruik het omdat we een droger machine in onze badkamer hebben. Dus het is altijd stof daar, ongeacht hoeveel je er schoon maakt. Het is moeilijk om te beoordelen op kwaliteit, maar ik hoop dat het goed werkt om tandenborstels uit stof en bacteriën te beschermen. Heb een leuke dag, dit zijn heel goed als je reist!

Ook vind ik de geur leuk. Dit heeft het leven van veel een tandenborstel verlengd, en voorkomt dat ongewenst sediment rond de basis van de borstels wordt gebouwd. Grote, goedkope manier om goede hygiëne op te nemen, zoals het idee om borstels te beschermen tegen stof en kiemen, maar geur is helemaal niet minachtig. Het is meer thee boom. Deze dingen zijn geweldig! Nu hoef ik me geen zorgen te maken over bacteriën van ontlasting die mijn tandenborstel koloniseren! Zeer handig, maar ik weet niet echt of het iets sanitiseert. Ik denk dat als je wilt dat je tandenborstel zo schoon mogelijk moet zijn, laat het openlijk drogen, doe het niet in een plastic doos (kiemen houden niet van droge plaatsen). Echter, dit zijn zeer goed wanneer u reist! Ik kocht dit om een ​​minder natuurlijk merk te vervangen dat ik bij de apotheek had gekocht. De drogisterij liet eigenlijk een goede hoeveelheid residu op mijn tandenborstel achterlaten, die echt brutaal was. Tot nu toe ben ik erg tevreden over deze sanitizer. Het rookt niet te chemisch, houdt mijn tandenborstel veilig en schoon, maar laat het nog wat ventilatie.

Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Mondhygiëneproducten

Ik zou zeker aanraden voor de prijs. Dit heeft mijn tandenborstel heel schoon gehouden, en ondanks het kleine stukje schimmel die in het gebied om het heen groeit, helpt dit mijn tandenborstel duidelijk! Onlangs gekocht, en blijft het doen! Zeer comfortabel en handig in reizen. Ik hou van de gebouwd vochtigheidsstijger functie die uw tandenborstel droog en schoon houdt. Geweldig product als u wilt dat uw tandenborstels mooi en schoon zijn, 5 Sterren. Hou van deze jongens, mijn tandenborstel ruikt niet meer raar en het is natuurlijk.

Ik heb een monster van deze in de kids grootte en onmiddellijk besteld de volwassenen. De kinderen passen eigenlijk op mijn tandenborstel (maar nauwelijks). Plus, het is raar om een ​​cartoonbeer te zien, grin je altijd op, lol! Maar serieus bedekken ze de penseel en beschermen ze tegen contact met vuile badkamerlucht. Daarnaast hebben ze alle natuurlijke sanitizers die de tandenborstel een kruidachtige-fruitige geur geven. Ik zal dit waarschijnlijk op mijn en mijn echtgenoten van nu af aanborstelen! Goede dingen! Het product geeft een goed gezond gevoel tegen een goede prijs. Het is ook geschikt voor een verscheidenheid aan tandenborstels. Fantastisch Ik hou ervan, houdt mijn borstels schoon en verfrissend, zo handig om mijn tandenborstel te beschermen. Ik hou ervan.

Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Mondhygiëneproducten

En echt fijn ruiken. Het is grappig hoe sommige mensen beweren dat dit product niets doet. Natuurlijk, dat wat het doet is niet bijzonder zichtbaar, maar het doet eigenlijk echt wat het zegt. Een capsule kan maximaal twee maanden duren, zelfs nog meer, wat briljant is. Ik reinig het met alcohol van tijd tot tijd, om ervoor te zorgen dat het helemaal schoon is zonder restpasta. Automatische en hoogtechnologische elektronische tandenborstels zijn veilig en effectief voor de meerderheid van de patiënten. Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg Melk en kaas zijn ook rijk aan calcium en fosfaat en kunnen ook remineralisatie stimuleren. Vraag uw tandarts tijdens uw volgende check-up of schoonmaakafspraak of er tijdens uw mondhygiëne routine extra aandacht aan besteed moet worden. Deze gespecialiseerde kauwsubstantie maakt gebruik van een suikeralcohol ingrediënt bekend als xylitol omdat het het belangrijkste ingrediënt is om gaatjes te voorkomen. Dit kan de tandwortel blootstellen en gevoeligheid veroorzaken voor warme, koude en zoete voedingsmiddelen en dranken. Communautaire waterfluoridering is de toevoeging van fluoride om de natuurlijke fluorideconcentratie van de watervoorziening van een gemeenschap aan te passen op het niveau aanbevolen voor een optimale tandgezondheid, ongeveer 1. De ontsteking zet het immuunsysteem en de afweer van het lichaam onder druk, en erger nog: het kan bijdragen aan beroertes of een hart. Gebruik de floss om voorzichtig de zijkant van de tand in een op-en-neerwaartse beweging te wrijven.

Review: Dr. Tungs, Snap-On Toothbrush Sanitizer, Fresh Lime, 1.600 mg

Goede mondhygiëne helpt tandbederf, tandvleesaandoeningen en slechte adem te voorkomen, en het houdt uw tanden witter en helderder. Wanneer tandvleesaandoeningen aanwezig zijn, kunnen zich andere bacteriën vormen, leidend tot beschadiging van het tandvlees en botverlies. Wat het doet: de altijd opgeladen en klaar-om-te-combinatie van een sonische tandenborstel en een monddouche voor irrigatie, om je mond een krachtige reinigingservaring te geven. U kunt ook droge mondverzorgingsproducten en producten voor orale pijnverlichting vinden als u lijdt aan zoiets als kiespijn of een tandpijn. Selecteer een tandenborstel met een zeer klein hoofd voor een heel klein kind of baby. Plaats de borstel in een hoek van 45 graden waar uw tandvlees en tanden samenkomen. Binnen een dag begint plaque echter verhardende mineralen uit speeksel op te nemen. Hun producten zijn biologisch, klein en handgemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van tandzijde is geweldig, maar het is niet altijd haalbaar als u niet thuis bent of op reis bent. Wil je goedkope en goede tandenborstelhouder voor de badkamer kopen?

Kom naar de openhaard. Sommigen gebruiken baking soda en peroxide als reinigingsingrediënten die kunnen helpen om uw tanden witter te maken terwijl u borstelt. Onze bekende rashental rager, samen met onze tandenborstels, speciale borstels en tandheelkundige sticks, wordt dagelijks gebruikt door consumenten en tandheelkundige professionals in 60 landen over de hele wereld. Fluoride mondspoelingen helpen ook tandbederf verminderen en voorkomen. Er zijn enkele tandenborstels speciaal gemaakt voor het reinigen van kunstgebitten, hoewel normale tandenborstels in de meeste gevallen prima zijn voor een opfrisbeurt. Fluoride is een stof die helpt tanden sterker en resistent te maken tegen verval. Een belangrijke factor voor het hebben van een goede mondhygiëne routine is inzicht in wat uw orale behoeften zijn. Amerika poetst: het gebruik en de verkoop van tandpasta en tandenborstels in de twintigste eeuw. Onze missie is om de algemene systemische gezondheid te verbeteren door mensen van alle leeftijden te helpen sterkere en gezondere tanden en tandvlees te hebben. Schade aan tanden kan worden voorkomen, maar als dit eenmaal is gebeurd, wordt de behandeling vaak moeilijk, gezien het beperkte vermogen van kinderen met eb om hun mond en hun gevoelige slijmvlies van de mond te openen. We hebben een breed scala aan opties waaruit u kunt kiezen in smaken om uw palet en formuleringen tevreden te stellen om aan uw mondverzorgingsbehoeften te voldoen. Ze helpen om de tandstructuur bestand te maken tegen verval.

Door het gebied waar uw tanden bij uw tandvlees liggen schoon te houden, kunt u tandvleesaandoeningen voorkomen, terwijl uw tandoppervlakken schoon blijven zodat u holtes kunt vermijden. Maar je tandenborstel kan het werk net zo goed doen. Sommige tandpasta's worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 6 jaar. Er was echter een oorlog nodig om de tandenpoetsgewoontes van de Amerikaan te veranderen. Hoewel er al fluoridetandpasta's waren geïntroduceerd, duurde het tot de merkkam in 1955 werd gelanceerd dat fluoride de standaard en een geaccepteerd additief voor tandpasta werd voor de preventie van tandbederf. Weet gewoon dat u een frisse adem, parelwitte blaren en een bradley cooper-glimlach kunt behouden door te kijken naar een aantal van de beste mondhygiëneproducten op de markt. De interdentale ragers waren ook het resultaat van tandheelkundig onderzoek en de nauwe relatie met tandheelkundige professionals.