Goingorganic.nl

Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml)

Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml) by Dr. Woods Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml)
Prijs: € 8,00
Inhoud: 1.02 kg, 23.1 x 8.1 x 8.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel, Bath, Beauty, Soap, Shower Gel

Dr. Woods, ruwe zwarte zeep, origineel, 32 fl oz (946 ml) – natuurlijk. 99. 3% natuurlijk. Zacht hydraterende exfoliant. Glutenvrij. Wreedheid vrij. 100% Veganist. Parabenen en ftalaatvrij. Lauryl / laureth sulfaatvrij. Geen petroleumderivaten. Dr. Woods ruwe zwarte zeep. Onze zwarte en castiele zeepjes zijn veilig en effectief voor honderden huishoudelijk gebruik, maar speciaal ontwikkeld voor zachte, natuurlijke huidverzorging. Dr Woods Ruwe Zwarte Zeep is een natuurlijk wonder dat vermoeide huidcellen opheft om je huid glad, hydraterend en buitengewoon gezond te laten.

 Onze ruwe zwarte zeepformule is een zachte exfoliant en een krachtige acnebestrijdende diepe reiniger die de huid verjongt zonder dat het nodig is voor harde wasmiddelen of toxische additieven. Gemaakt van plantain huiden, palmkernolie en shea boter, zwarte zeep is een overvloedige bron van huidvoedende voedingsstoffen a, e en ijzer in een unieke formulering die een luxe rijke en zachte alledaagse reiniger voor uw gezicht en lichaam biedt. Alles goed voor onze familie. En die van jou. Dr. Woods is een familiebedrijf geboren uit onze eigen gepassioneerde zoektocht naar de beste en meest effectieve gezondheids- en schoonheidsproducten ter wereld. Onze familie is prachtig divers met verschillende leeftijden, huidtypes, haartexturen en stylingbehoeften, waardoor het creëren van echt gezonde, zeer effectieve producten die voor ons allemaal werken een inspirerende uitdaging was. En met zorg, creativiteit en veel liefde hebben we de meest gunstige en milieuvriendelijke producten beschikbaar gemaakt.

Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

Dr. Woods trekt op de allerbeste getestte genezende tradities samen met moderne formuleringsprocessen. Wij kiezen ervoor om onze producten zo natuurlijk mogelijk te houden, zonder de effectiviteit in gevaar te brengen. Gebruik de beste zuivere ingrediënten uit de hele wereld en bevat nooit gevaarlijke chemische additieven of harde wasmiddelen die de natuurlijke elasticiteit van de huid afbreken. We hebben ook ongelooflijk hard gewerkt om onze producten echt betaalbaar te maken, zodat goede gezondheid en uitzonderlijke kwaliteit voor iedereen toegankelijk zijn. goingorganic.nl Ik ben erg onder de indruk geweest van dit product. De geur was verschillend van wat ik had verwacht en aanvankelijk was ik er niet zeker van, het heeft nogal een stong sandalwood of patchouli type aroma. Maar de geur is op mij gegroeid en ik heb besloten dat ik het heel leuk vind. Ik heb het gebruikt voor het wassen van haar en ik ben erg onder de indruk van hoe zacht mijn haar achteraf voelt en het geeft een mooie krul. Ik gebruik nog een beetje conditioner nadat ik droog haar heb, maar dat hoef je niet echt te doen. Voor het wassen van lichaam is het heerlijk, niet zo schuimend als ander lichaam wast, maar dat zou ik liever voor extra chemicaliën. Als een gezichtswas is het geweldig. Maar ik heb gemerkt dat het echt steken als je het in je oog krijgt, dus wees voorzichtig daarvoor. Ik heb het ook gebruikt om een ​​schuimende handwas te maken door te verdunnen met water en een schuimpomp in te voeren en een oppervlakte reinigingsspray te maken door een spuitfles in te plaatsen met azijn en water.

Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

Ik zou 5 sterren geven als het niet zo stingy in de ogen was. Ik weet niet zeker of alle castiele / zwarte zeepjes zo zijn, of gewoon deze. Ik gebruik het om mijn huis schoon te maken. Het ruikt prachtig, en mijn huis ruikt voor een lange tijd schoon, was bijna aan één fles in de douche, dit mooie product vervangt het meeste alles. Prachtig voor gezichtsreiniging, voor douches, voor haar – alles komt schoon en schoon! Niets zo speciaal, ik geloof ook dat ze de echte zwarte zeep niet gebruiken omdat ze karamelkleur gebruiken. Mijn dochter heeft geprobeerd veel hoog geprijsde gezichtsproducten voor ernstige acne. Zwarte zeep is echt een wonderproduct voor haar geweest. We hebben verschillende zwarte zepen geprobeerd. Sommigen drogen hier te veel uit en sommige hebben haar huid verbranden. Ik vond dokter Woods vloeibare zwarte zeep op een websøging. Het werkt goed voor haar. Mijn kleinzoon gebruikt het ook. Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml) Ik gebruik het om mijn haar te wassen.

Review: Dr. Woods, Raw Black Soap, Original, 32 fl oz (946 ml)

Een vriend bezoekt van hawaii. De eilanden houden je graag met verschillende huidzwammen die erg moeilijk te behandelen zijn. De zwarte zeep werkt zelfs op de huidrot! Goed spul! Smelt goed (Zelfde als dokter Woods pure zwarte zeep met shea boter) maar deze zeep droogt meer. Zal niet opnieuw kopen als het klaar is. In plaats daarvan zal ik de dokter Woods zwarte zeep kopen met shea boter. Van de vloeibare zwarte zeep, die duurder is dan deze waterige / verdunde versie – maar om een ​​reden (het is gewoon zo veel beter en blijvend). Goed, voel je lekker na de douche in staat om rond te lopen zonder kleding en niet koud te voelen. Hou van de geur, mijn gezicht houdt er meer van.

Zal deze zeep herbestellen en aanbevelen! het is een beetje droog, maar het komt goed uit en is ideaal voor mijn make-up verwijderaar en het reinigen van gezicht procedure. Het is absoluut biologisch afbreekbaar en laat geen residuen achter op de huid. Ik heb extreem gevoelige huid! In eerste instantie werd ik vrijwel door de geur afgezet. Het is als een kruis tussen een mans aftershave en een industriële sterkte vloerreiniger! Het reinigt wel echt goed! Ik heb erachter gekomen dat de geur goed is als ik er zeker van ben dat ik een fijne ruikende lotion heb. ik heb bijna alle geur van de dokter Woods-lijn geprobeerd, dit is verreweg mijn dagelijkse reiniging. Het is veel waarde en doet het goed. De geur is niets te raven maar het houdt mijn eczeem en rugpijn in de steek. Het is echt geconcentreerd, ik zou aanraden om te wassen met een badbloem of spons, zodat u de goede dingen niet kunt verspillen. Geweldig rondom schoonmaker, schudde mijn huid, ik heb zelfs mijn dreadlocks hier schampooft. Het wast zelfs schotels en het is goed, hou ervan alles behalve de karamelkleur, maar ik kan er mee leven. Ik gebruik deze in de hand wassen schuim pompen en was mijn jonge kinderen er mee.

Levert de huid mooi en zacht. Zeer zacht. Laat een behoorlijke tijd. Goede prijs. Hoop dat ze nooit uitkomen! Ik was bang dat het mijn huid uitdroog maar het voelt me ​​geweldig! Ik hou van zowel deze zeep en de amandel een. Ik maak mijn eigen shampoos, ik gebruik het verdund voor een douchegel en ook als handzeep. U kunt er ook kleding mee wassen. Geweldig rond en fabelachtig prijspunt, het werkt perfect voor mijn haar en lichaam, beide worden knetterig schoon! Ik gebruik de schuim om mijn benen gemakkelijk en glad te scheren. Ik zal dit opnieuw bestellen! Ik gebruik het voor bijna alles. Ik heb gevoelige huid en deze zwarte zeep heeft wonderen gedaan voor mijn huid.

Ik weet niet zeker of deze zeep echt zo wonderbaarlijk voor mij is als voor anderen. De geur is aanvankelijk een beetje onbuigzaam, het heeft dit raar, goedkope geur van geur, en het leert nog even als je niets gebruikt om het te bedekken. Ik gebruik het persoonlijk als een gezichtwas, gevolgd door een appelcider azijn toner en moisturizer. Dit lijkt een goede combo te zijn, aangezien de twee geuren de neiging hebben om elkaar uit te halen (voor het gebruik van deze zeep zou de geur van de azijn blijven hangen en het was wat lastig). Het heeft geen schuim en commerciële zeep, dus als je gewend bent aan het idee van lather = schoon, kan je een beetje teleurgesteld zijn. Over het geheel genomen, niet iets dat je huid 's nachts zal veranderen, maar het is goedkoop, meestal natuurlijk en duurt al heel lang. Ik vind de dokter Bonners zeep beter.

Niet een slecht product, liever gewoon anderen.