Goingorganic.nl

Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml)

Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml) by Dr. Woods Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml)
Prijs: € 9,00
Inhoud: 1.04 kg, 23.1 x 8.1 x 8.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel, Bath, Beauty, Soap, Shower Gel

Dr. Woods, ruwe zwarte zeep, met eerlijke handel shea boter, origineel, 32 fl oz (946 ml) – natuurlijk. 99. 3% natuurlijk. Gemaakt met eerlijke handel shea boter. Zacht hydraterende exfoliant. Wreedheid vrij. Glutenvrij. 100% Veganist. Parabenen & ftalaatvrij. Lauryl / laureth sulfaatvrij.

Geen petroleumderivaten. Dr. Woods ruwe zwarte zeep. Onze zwarte en castiele zeepjes zijn veilig en effectief voor honderden huishoudelijk gebruik, maar speciaal ontwikkeld voor zachte, natuurlijke huidverzorging. Dr. Woods Raw Black Soap is een natuurlijk wonder dat vermoeide huidcellen opheft om je huid glad, hydraterend en buitengewoon gezond te laten. Onze ruwe zwarte zeepformule is een zachte exfoliant en een krachtige acnebestrijdende diepe reiniger die de huid verjongt zonder dat het nodig is voor een hard reinigingsmiddel of giftige additieven. Gemaakt van plantain huiden, palmkernolie en shea boter, zwarte zeep is een overvloedige bron van huidvoedende voedingsstoffen a, e en ijzer in een unieke formulering die een luxe rijke en zachte alledaagse reiniger voor uw gezicht en lichaam biedt.

 Wij bieden onze eerlijke handel organische shea boter, een van de meest effectieve en veelzijdige gezondheids- en schoonheidsmiddelen van de natuur, over alle dr. Woods zwarte en castiele zeep. Duurzaam geoogst van de noot van de karite shea-boom, inheems aan Ghana, onze shea-boter is een overvloedige bron van vitaminen a en e, evenals essentiële vetzuren om uw huid te kalmeren en evenwichtig te maken. We gebruiken shea boter in zijn zuiverste vorm – ruw en organisch – om zijn hoogste therapeutische en genezende eigenschappen te behouden. Alles goed voor onze familie. en die van jou. Dr. Woods is een familiebedrijf geboren uit onze eigen gepassioneerde zoektocht naar de beste en meest effectieve gezondheids- en schoonheidsproducten ter wereld. Onze familie is prachtig divers met verschillende leeftijden, huidtypes, haartexturen en stylingbehoeften, waardoor het creëren van echt gezonde, zeer effectieve producten die voor ons allemaal werken een inspirerende uitdaging was. En met zorg, creativiteit en veel liefde hebben we de meest gunstige en milieuvriendelijke producten beschikbaar gemaakt.

Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

Dr. Woods trekt op de allerbeste getestte genezende tradities samen met moderne formuleringsprocessen. Wij kiezen ervoor om onze producten zo natuurlijk mogelijk te houden, zonder de effectiviteit in gevaar te brengen, met de beste zuivere ingrediënten uit de hele wereld en nooit gevaarlijke chemische additieven of harde wasmiddelen bevatten die onze natuurlijke elasticiteit afbreken. We hebben ook ongelooflijk hard gewerkt om onze producten echt betaalbaar te maken, zodat goede gezondheid en uitzonderlijke kwaliteit voor iedereen toegankelijk zijn. Onze familie is diep trots op de producten die we maken en het is een grote eer om ze met jou te delen. goingorganic.nl Titel zegt het allemaal. Ik gebruikte het als gezichtswas – veel blackheads op mijn neus en voorhoofd daarna. Gebruikt het op mijn lichaam – veel blackheads op mijn rug. Ik gebruikte dit voor een tijdje, en dacht dat mijn huid hier gewoon aan wennen, maar na twee maanden is het nog steeds hetzelfde.

Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Douchegel

Dus niet voor mij. Uitstekende vochtinbrengende zeep. Beste ik ooit heb geprobeerd. Geen huidrest. Niet-irriterend, zelfs voor eeuwig. Deze zeep is zeer veelzijdig en zacht maar ik verwachtte een grote geur en een dikker consistentie (van andere posten). In plaats daarvan is het veel hetzelfde als andere vloeibare castiele zeep die ik heb gebruikt. Ik gebruik het niet alleen voor het zwemmen, maar ook voor het scheren. Werkt heel goed als een scheerschuim.

Normaal gesproken heb ik niet eens nashave nodig omdat er geen scheermesverbrandingen zijn. Dit is de hand om de beste lichaamswas die ik ooit heb gebruikt. Ik gebruik het met ecotools gerecycleerde bad- en douchewanden, en mijn huid heeft nooit beter gevoeld. Zo zacht en glad. Je kunt de shea boter echt voelen. Als een gezicht was aan de andere kant. Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml) Slechtste zeep die ik ooit heb gebruikt. Het voelde me geweldig de eerste twee dagen. Echt geweldig. Graag willen. Dit kan het geweldig zijn.

Review: Dr. Woods, Raw Black Soap, with Fair Trade Shea Butter, Original, 32 fl oz (946 ml)

Gezicht was zijdezacht. Totdat ik besefte wat het werkelijk deed, was een microfilm toegevoegd van wat ik denk dat de shea boter op mijn hele gezicht is, waardoor mijn poriën verstoppen zoals nooit eerder, en ik heb deze pijnlijke rode vlekken over beide mijn kin (waar ik meestal krijg nooit uitbraken), 10/10 Zal opnieuw kopen als een lichaamswas, maar zal het zo ver weg van mijn gezicht houden als mogelijk. Ik struikelde over dit product op de website en dacht dat ik het eens zou willen proberen. Ik hou ervan! Ik heb geprobeerd veel van mijn chemisch geladen lichaamsproducten te elimineren, zodat dit perfect was. Ik gebruik het als een gezichtsreiniger, lichaamswas en shampoo en ik heb geen klachten over het effectiviteit in een van die categorieën. Ik zal meer bestellen. Ik heb dokter Bronners (bar & vloeibare zeep) gebruikt, het hele voedsel generieke merk (alleen vloeibaar), kus mijn gezicht (alleen bars), en dokter Woods zeep.

Mijn huidtype is aan de droge kant. Ik ben gevoelig voor geuren en oliën in zeep. Deze evaluatie is gebaseerd op persoonlijke voorkeur door middel van ervaring. Ik vind dokter Woods de meest zachte van de zepen die ik heb gebruikt en dokter Bronners om de zwaarste te zijn. Hoewel al deze zepen rijke oliebasis hebben en natuurlijk zijn, komt dokter Woods bij mij de voorkeur aan. Ik voel me schoon als ik er mee schrobt en als ik het afspoel, voel mijn huid glad. Ter vergelijking, andere vloeibare zeep laat mijn huid voelen alsof het gedroogd is en dat er nog steeds zeeprest overblijft. Ik beschouw het als een effect van de shea boter, maar ik heb ook de amandzeep w / out shea boter gebruikt met hetzelfde effect. Ik gebruik deze zeep in plaats van lichaamswas, want alhoewel het lichaamswas goed kan zijn voor hydraterende, verlaat ze me niet met een bevredigend schoon gevoel. De zwarte zeep verbeterde de huid. Ik heb geen acneprobleem maar heb soms irritaties op mijn huid door droogheid. De zwarte zeep zorgt voor deze irritaties effectief. Het verzacht ze en verwijdert ze snel weg. Welke oliën die in deze zeep zijn, stem overeen met mijn huid. Dit waardeer ik omdat ik een milde allergische reactie op de meeste geuren en oliën in schoonmaakproducten heb.

Aangezien deze zeep zacht op mijn huid is, evenals een effectieve reiniger, zal ik dit blijven kopen en het voor de rest van mijn leven gebruiken, tenzij de formule veranderd is. Ik zou deze zeep aanbevelen als iemand op zoek was naar een goede zeep om te kopen. Het is beter dan dokter Bronners. In feite voel ik me dat dit de beste zeep die we vandaag op de markt hebben, dat daadwerkelijke zeep is. Ugh! Het is een nepzwarte zeep, zeer droogend, laat schuim overheen douchegel / glas, ruikt niet fris. Probeer een ander merk als nubisch erfgoed. Te vloeibaar en de geur is sterk en slecht. Schuimt niet goed. De geur is gewoon verschrikkelijk, in eerste instantie is het ok, maar na 2 toepassingen kan ik het niet meer doen. Te lief. wil niemand brutalen maar ruikt letterlijk als een zoete puke. Dr houtzeep bevat alle natuurlijke ingrediënten en het is zeer veelzijdig.

Het bevat geen harde chemicaliën zoals parabenen, ftalaat, natriumlaurylsulfaat. Het is biologisch afbreekbaar en laat geen schadelijke chemicaliën achter in de omgeving. Het irriteert de ogen niet veel wanneer het per ongeluk in de ogen komt. Dit is niet hetzelfde als u conventionele zeep gebruikt met veel onbekende chemische stoffen. Ik heb de zwarte zeep standalone en zwarte zeep + shea boter geprobeerd. Ik heb de voorkeur aan de shea boter combinatie, omdat het ook helpt bij het vochtigen van beter. Ik heb een zeer vette gezichtshuid en een gezichtswas kan me 4-5 uur duren voordat het nog een was nodig heeft. Mijn gezichtshuid verdroog niet wanneer ik mijn gezicht vaak wassen. Ik gebruik het ook voor shampoo, lichaamswas, scheren, waskleren, afwas en vloer. In principe is het een alles in een fles!

Het is vergelijkbaar goedkoper dan het is concurrerende dr bronner zeep die soortgelijke zeep verkoopt. Grote zeep, reinigt de huid. Droge huid is niet geschikt! Deze zeep is perfect voor normale vette huid. Het heeft een specifieke, niet erg uitgesproken geur, ik vind het leuk. Probeer gewoon je haar te wassen met zeep, normaal gesproken, nadat de zeep haar grondig gereinigd is, maar hard. Zo staat het dat ze kunnen worden gewassen, niet geprobeerd. Samenstelling is goed.

Het is vrij dik en heeft drijvende brokjes van shea boter. We hebben dokter Bronners vloeibare zeep in schuimende fles gebruikt. Ik denk dat deze shea het schuimende mechanisme zou verwennen. We zouden het zo veel kunnen verdunnen als dokter Bronners en gebruiken het uit een lotion pomp. Het is niet zo droog als dokter Bronners en ik hou van de geur van zwarte zeep. Ik vind het een goede keuze om dit als dokter te kopen. Bronnersprijs is niet meer erg betaalbaar voor ons en ik vind de verandering leuk. De eerste keer dat ik dokter Woods heb gebruikt, mijn dochter en ik heb een goede huid die makkelijk breekt, werkt echt geweldig. Ruik heel mooi en laat een frisse zachte geur. Zou het sterk aanbevelen.

Ik zal nog eens Woods zeep kopen. Het ruikt vreselijk als menscologne plus babypoeder. Sorry, ik kan de geur niet uitstaan. Het is een goede zeep als je de geur kan staan. Ironisch ding is soms dat we verschillende huidtypes hadden maar toch dezelfde resultaten hadden. Geweldig voor shampooing. Ik heb dit al jaren gebruikt en bij 50 jaar is mijn huid uitstekend. Dit spul heeft een onaangename geur als denentaart of iets. Ook. De zeep en shea boter worden niet geëmulgeerd. De shea boter drijft in grote globs door de fles, en mengt niet met schudden. Het is een beetje moeilijk om van de fles af te geven, omdat de klontjes shea boter de tuit verstoppen.

Ik raad het niet aan. Geweldig product, kwam per ongeluk tegengekomen tijdens een reis naar ny (woon in het Verenigd Koninkrijk), 100 keer beter dan een douchegel eerder gebruikt en veel goedkoper ook. De website van webshops is briljant, aangezien u dit product niet in het Verenigd Koninkrijk kunt vinden, dus het is de enige plek waar ik dit van krijg.