Goingorganic.nl

Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g)

Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g) by Dr. Woods Bad, Schoonheid, Zeep, Shea Boter

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.18 kg, 3.8 x 6.9 x 9.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Shea Boter, Bath, Beauty, Soap, Shea Butter

Dr. Woods, zeeboterzeep, rauwzwart, 5. 25 oz (149 g) – alles goed. Van nature. Verjongend. Gemaakt met haver, aalwyn en honing. Driemaal gemalen. 100% Veganist. Natuurlijk exfoliates en hydrateren. Onze ruwe zwarte zeep met organische shea boter is een uitzonderlijke hydraterende exfoliant die effectief is op alle complexen. Rijk aan voedingsstoffen vitaminen a en e, helpt onze zwarte zeep huidcellen te regenereren en vrije radicalen te neutraliseren, de natuurlijke elasticiteit van uw huid te herstellen en premature gezichtslijnen te voorkomen. Dr. Woods ondersteunt trots vrouwencoöperaties in Afrika die de plantains verwerken en de shea-noten die in onze rauwe zwarte zeep worden gebruikt, met shea-boter oogsten. Verwen met goede bedoelingen.

Alle dingen goed. Het is een simpele code waarin we leven. We willen op alle manieren goed voelen – van wat we op onze huid of in ons lichaam zetten, hoe we anderen en onze omgeving behandelen. We willen ons speciaal voelen en zich verwennen, zonder toekomstige generaties van onze natuurlijke hulpbronnen te verspillen of te beroven. Daarom streven we ernaar om alleen de meest natuurlijke, effectieve en duurzame ingrediënten te gebruiken die we kunnen vinden. Wij maken alles hier in de VS, maar zoek de wereld om de beste ingrediënten voor onze producten te verkrijgen om een ​​merk te creëren waar we in geloven. Een merk dat een verschil maakt door te doen wat geschikt is voor u, uw familie en onze planeet. goingorganic.nl Deze barzeep voelde me geweldig op mijn huid. Dit was de eerste keer dat ik het kocht en zal het niet meer krijgen. Na het gebruik van een paar dagen gaf ik het aan mijn man. Ik geef het maar drie sterren omdat, terwijl de ingrediënten op deze website geen palmolie opgeven, de doos waarin de zeep kwam, deed. Als de doos niet precies aangeeft wat de palmoliebron is, moet ik ervan uitgaan dat het komt uit de regenwouden van Indonesië of Maleisië, die ik probeer te vermijden door de vernietiging die palmolieplantages aan de regenwouden doen, die zo zijn kritisch voor het overleven van bedreigde soorten en inheemse volkeren.

Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g): Bad, Schoonheid, Zeep, Shea Boter

Duizenden hectare Indonesische en Maleisische regenwouden zijn gesneden en verbrand om enorme palmolieplantages te creëren. Ik ben in Borneo geweest toen de lucht zo dik was van rook uit deze branden dat mensen, inclusief mezelf, gezichtsmaskers moesten dragen om alleen in de straat te lopen, hoewel de branden honderden kilometers verderop waren. De branden kunnen maandenlang doorgaan. De regenwouden zijn de longen van de aarde. Ik zou liever producten gebruiken die niet bijdragen aan hun verlies. Ik zal doorgaan met het gebruik van vloeibare zeep van arts Woods van duurzame shea boter en zwarte zeep, ze zijn geweldige waarden. Ik hoop dat de dokter Woods bedrijf hun palmoliebron op de verpakking van hun barzeepjes in de toekomst zal vermelden en als ze geen duurzame palmolie gebruiken, moeten ze overstappen naar een duurzere oliebron. Voor vochtinbrengende barzeep, zal ik met olijfoliezeep vasthouden tegen kus mijn gezicht of kerkcoco castile barzeep. Zo de moeite waard is prijs! Zo lekker, zo'n fijne geur! Daarna is de huid zo wasachtig en verwend! Probeer het, je zult het leuk vinden! Deze zeep is heerlijk.

Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g): Bad, Schoonheid, Zeep, Shea Boter

Het laat mijn huid zo zacht, voelt zo glad, en het aroma is subtiel maar verleidelijk. Ik hou er gewoon van. Nubische erfgoed. Groot genoeg zeep, melkgrijze kleur met een aangename geur een beetje melk. Het is niet zoals de zeep uit het nubische erfgoed. Niet alleen is deze zeep 100% natuurlijk, maar het ruikt goed, droog je huid niet uit, het is niet wasachtig, en er zijn kleine stukjes kruiden (misschien? Dat soort dingen doen als een exfoliant als je het over je huid loopt Ik hou gewoon van deze zeep en heb het steeds opnieuw gekocht. Ontvangst product in goede staat, ik hou van deze zeep! Kan het niet vinden bij een lokale retailer. Blij dat ik het in webshop gevonden heb. Deze mooie zeep heeft altijd in voorraad. Familie of het en zo mooi en elk huidtype, ik hou van de geur en textuur op mijn huid.

Ik zou het aan anderen aanbevelen en zal in de nabije toekomst meer kopen. Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g) Ik koop dit in bulk voor mijn moeder en ik heb meerdere bestellingen voor haar gemaakt. Ze zegt dat het op haar gezicht hydraterend is en ze ziet minder lijnen en iedereen complimenteert haar op een gloeiende huid! Ik hou echt van de Dr Woods Zepen, mijn favoriet is de gewone Shea Butter. Ik merkte geen groot verschil in deze en zou waarschijnlijk gewoon vasthouden aan de vlakte. Maar het is mooi en ik heb deze ook als geschenken gebruikt – dat is altijd goed ontvangen. Ik hou van het gebrek aan slechte ingrediënten erin! Ik gebruik deze bar om mijn gezicht schoon te maken.

Review: Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g)

Het laat mijn huid glad en droog het niet uit. Dove shea butter beauty cream bar is doordrenkt met een rijke mix van deze voedende boter; de formule voedt de huid met diepe vocht als u te reinigen, waardoor het voelt zijdezacht en verzacht. ), En mijn haar ziet er perfect schoon uit (samen met de rest van mij)! Dit product is speciale zeep en wordt niet gevonden in de meeste supermarkten en drogisterijen. Kijk eens waar sheaboter in de ingrediëntenlijst staat. Out of Africa verbena sheaboterzeep bevat 20% ongeraffineerde sheaboter, wat een van de hoogste is in vergelijking met andere sheaboterzepen op de markt. Deze sheaboter, met biologische fair trade-shea, heeft shea butter als eerste ingrediënt. Het zeggen van een zeep is handgemaakt zegt niets over de kwaliteit van de ingrediënten of de kennis en vaardigheden van de zeepmaker! Ik maak mijn repen in kleine batches vanaf nul met behulp van de traditionele koude procesmethode en ik gebruik alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Houd er rekening mee dat het kiezen van een boter erg afhankelijk is van uw persoonlijke voorkeur en hoe u wilt dat uw eindproduct voelt. Ik heb het op mijn gezicht gebruikt en hoewel het te vroeg is om het zeker te weten, ben ik er vrij zeker van dat het mijn gezicht plotseling heeft doen afnemen eczeem bc ik heb niets anders gedaan behalve de zeep. Wanneer je voor de eerste keer sheaboterzepen koopt, zal het erg moeilijk zijn om de beste zeep of de juiste zeep voor je te kiezen. We raden zwangere en zogende moeders aan om contact op te nemen met hun verloskundige of arts voordat ze een huidverzorgingsroutine veranderen met onze producten of een andere productlijn. De beroemde luxe producten van L'Occitane zijn niets minder dan een schoonheidsverschijnsel, geliefd bij onderhoudsarme types en glamourmeisjes. Verpakt in mooi bedrukt papier en vastgebonden met henneptouw, citrien zeep is een heerlijke aanvulling voor elk bad, douche of wastafel. Betere sheaboter is gemaakt van 100% pure en ongeraffineerde boter.

Rijke, romige en decadente boters zijn een geweldige aanvulling op een breed scala aan projecten. De afbeelding hierna laat acne zien die is gezakt en bijna is opgeruimd langs de wang en de nek.