Goingorganic.nl

Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g)

Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g) by Dragon Herbs Eten, Kruidenthee

€ 7,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g)
Prijs: € 7,00
Inhoud: 0.09 kg, 13 x 8.1 x 7.1 cm
Productcategorie: Eten, Kruidenthee, Food, Herbal Tea

Draakkruiden, Lente-Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 theezakjes, 1. 8 oz (50 g) – de gezondste thee op aarde. Een gynostemma gebaseerde thee. 60 Cups. Een theezakje = 3 kopjes. Eén doos = 60 kopjes. Geniet elke dag van een kopje gezondheid. Verken een heel gebied van verschil. Dragon Herbs heeft een speciaal superinfusieproces ontwikkeld. De lente draak levensduur thee is meer dan alleen een mix van 6 gehakte kruiden. Vijf premier tonic kruiden zijn optimaal geëxtraheerd, wat resulteert in een dikke geconcentreerde siroop. De siroop wordt vervolgens ingebracht in gynostemma-bladeren. De verzadigde bladeren worden zorgvuldig gedroogd, waardoor u in het superieure assortiment phytonutriënten van alle tonische kruiden sluit. Het resultaat is een super-krachtige kruidenformulering. Dit proprietair proces zorgt ervoor dat onze tonic kruidenthee 5 tot 10 keer sterker is dan andere kruidenthee die alleen maar versneden kruiden zijn. Plezieren.

Deze gezonde thee is zeer aangenaam en intens verfrissend. Te verbeteren. Deze tonic is zorgvuldig vervaardigd om uw levensduur, aanpassingsvermogen en bloeibaarheid te verbeteren! (Het gaat hier om bloeien hier, niet alleen overleven!). In heel Azië worden gynaecostemmen als dagelijkse thee door gezondheidsbewuste mensen geconsumeerd. Gynostemma staat bekend als 'magisch gras' in China. Het wordt gewoonlijk bekend als magisch gras in China. Het wordt gewoonlijk gebruikt als een aanpasbaarheidsversterkende anti-aging kruid. Gynostemma is een kruid met dubbele richting activiteit.

Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g): Eten, Kruidenthee

Het kan in de ochtend worden geconsumeerd om u te helpen beginnen voor de dag. Het kan ook 's nachts dronken zijn om u te helpen ontspannen. De lente draak lange levensduur thee bevat geen cafeïne. Met vijf premier tonic kruiden die worden ingevuld met gynostemma bladeren van topkwaliteit, levert deze thee een van de meest brede spectrum gezondheidsbevorderende tonische brouwerijen ter wereld. goingorganic.nl Ik hou erg van deze thee, het bevat geen cafeïne, en is natuurlijk zoet. U kunt het kalmerende effect meteen voelen. Ik gebruik dezelfde theezakje voor twee kopjes. Voor extra kalmte zweer ik bij rhodiola. Deze thee is verbazingwekkend evenwichtig. Als ik het angstig ben, zal het me kalmeren. Als ik niet kan concentreren, scherp ik mijn gedachten. Als ik energie goed nodig heb. Je krijgt het idee. Het klinkt te goed om waar te zijn, maar mijn ervaring met dragon kruidenproducten is consequent fenomenaal, hoewel ik niet onder de indruk was van hun ho shou wu. Elke theezakje is luchtdicht verpakt, niet zeker of het vacuüm is verpakt.

Ik vind het leuk om te denken dat wanneer een fabrikant een product maakt dat luchtdicht is verpakt als soortgelijke producten op de markt niet luchtdicht zijn verpakt, dat de fabrikant de kwaliteit ingrediënten binnenkant wil beschermen. Deze thee is $ 8 dollar, de waarde is geweldig. Probeer het gewoon. Voor de prijs, kwaliteit en gunstige effecten heb ik altijd een doos in het huis. Als u kennis heeft met gynostemma, astragalus, schizandra en eleuthero root en hun voordelen, dan is dit een echte brainer om te kopen. Drink een paar kopjes hiervan per dag en kijk hoe je totale lichamelijke ontsteking verdwijnt, je energieniveaus verhogen gedurende de dag, en je slaapt in een diepe slaap als je 's nachts wordt genomen. De langst levende mensen in de wereld hebben gynostemma thee gedronken voor honderden jaren. Zoals ik al zei, het is geen brainer! Ik heb deze thee een paar maanden geleden rechtstreeks uit draken gekruid en kostte mij een fortuin bij de scheepvaart, maar het was een van de mooiste, meest verse thee die ik ooit heb geproefd. Bedankt webshop voor het maken van producten voor draakkruiden meer toegankelijk voor internationale klanten. Dit is een geweldig product voor het afwegen van mijn emoties.

Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g): Eten, Kruidenthee

Als ik depressief ben, begrijp ik me op. Als ik het angstig ben, zal ik me kalmeren. Dit is mijn nieuwe favoriete thee. Prachtige proeverij thee, geweldige energizer in de ochtenden en echt ontspannen in de avond. Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g) Meest krachtige kruiden theezakjes die ik ooit heb gebruikt! Al klaar besteld een andere doos! Deze thee is geweldig en het is geweldig warm of koud. Het smaakt goed, ik drink het altijd. Elke theezakje bevat enkele van de meest krachtige kruiden: gynostemma, schizandra, goji, astragalus, eleuthero en luo han guo. Mijn favoriete manier om deze thee te gebruiken is om het te chillen en te gebruiken als basis voor mijn smoothies. Dit is de meest verjongende thee! De smaak is heerlijk! Ik druk koken gynostemma, ashitaba, paardestaart, reishi en chaga en drink het koud en de hele dag! Dit geeft u de beste dag ooit!

Review: Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g)

Je zal de hele dag verwoest, kalm en gelukkig voelen! Niet te vergeten gynostemma is het nummer één kruid voor antiaging en zal uw dna telemeres verlengen! Ik hou van deze thee. Ik voel me beter in de ochtend nadat ik het 's nachts heb gedronken. Ik weet dat het pakket drie koppen zegt. Ik heb gevonden als ik de theezakje in een theepot zet met drie kopjes, het is sterk genoeg. Echter, als ik de theezakje in een kopje hergebruik, is het alleen goed voor een kopje. Ik heb geen problemen gehad met teabag verscheurend als de andere gebruikers, maar ik zou graag een upgrade willen zien in de gebruikte teabag. Ik heb deze thee aan iedereen aanbevolen. Het is een mooi alternatief voor een glas wijn. Als u slechts één adaptogeen tonic kruidenproduct neemt, moet dit de een zijn. Drinken van 3 tot 5 kopjes hiervan per dag laat me fantastisch voelen. Geactiveerde maar rustige, sterkere immuunfuncties, diepe slaap, betere huid en beter oefenherstel.

De meest helende kalmerende thee die ik ooit heb gebruikt. De Chinezen wisten zeker wat ze doen toen ze deze kruiden samen in een thee gebruiken. Ook heeft een mooie milde smaak – niet te zoet. Steve, smaakt goed. Ik heb het kalmerende effect opgemerkt bij het drinken 's nachts. Dit is de beste thee die ik ooit heb gehad! Het feit dat het super gezond is voor u om te drinken is een totaal pluspunt. Niet alleen is de smaak heerlijk, maar de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten zijn vrij indrukwekkend. Ik vond het erg ontspannend en kalmerend voor de geest en het lichaam. Ik geloof dat het ook adaptogene eigenschappen heeft.

Dragon kruiden hebben een aantal zeer goede kwaliteitsproducten. Ik kocht dit een paar maanden geleden en zal het voor altijd kopen. Ik zag een verandering zodra ik mijn eerste beker dronk. Het is verjongende eigenschappen zijn onmiddellijk opvallend en mijn vertering verbeterde enorm. Ik wil graag 2 theezakjes in een 2 liter pot slikken met wat Goji bessen en water dat tot ongeveer 68 graden celcius wordt verhit (voor kookpunt om de waterstructuur of de kruiden op geen enkele manier te beschadigen). Gelieve dit product te kopen. Als u twijfelt.

Ik beloof dat je van deze thee zal houden. Een beetje zoet, rustgevend en zeer bevredigend. Een zak maakt ongeveer een kwartje thee! De smaak is uitstekend (ook als ijsthee) en één zak geeft echt minstens drie kopjes. Uitstekende smaak en één zak serveert 2 grote kopjes. Afgezien van de gezondheidsvoordelen, krijg je waar voor je geld met deze thee. Een zak maakt een potje (3 kopjes).

Het voelt schoonmakend om na het eten te consumeren. Ook goed voor het nemen van je kruidcapsules in de ochtend. Manier makkelijker op de maag dan groene thee die ik vind. Als je dagelijks drinken, voel je je goed – of je meer energie nodig hebt of stress hebt. Het is echt hydraterend wanneer gemaakt op het bronwater. Ik kan er niet zonder leven. Heel gelukkig.