Goingorganic.nl

Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g)

Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g) by Dragon Herbs Supplementen, Superfoods, Hydrilla Verticillata

€ 49,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g)
Prijs: € 49,50
Inhoud: 0.34 kg, 9.1 x 9.1 x 14.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Superfoods, Hydrilla Verticillata, Supplements, Superfoods, Hydrilla Verticillata

Dragon kruiden, tonic alchemie, ultieme superfood mix, 9. 5 oz (270 g) – de ultieme supertonische superfood mix. Gemaakt met organische ingrediënten. Voedingssupplement. 30 dagen levering. 91 In 1. Tonische kruiden. Probiotica. Greens. Zeewier. Vruchten. Groenten. 91 In 1 uw dagelijkse verzekering voor stralende gezondheid. Op basis van de oude gezondheidsbevordering principes uit Azië, master herbalist ron teeguarden heeft gecreëerd een heerlijke superfood mix die waarschijnlijk de beste en breedste voedingsgebied van elk superfoodproduct in de wereld biedt. Van de hoogste bergen tot de diepe oceanen, van woestijnen tot jungles, zijn alleen de beste beschikbare ingrediënten opgenomen in tonic alchemie. Met 91 geweldige ingrediënten is tonic alchemie het ultieme natuurlijke alchemische levensverhogende voedingscomplex en energiebron die in een glas leverbaar is. Het is de bron van duizenden fyto-voedingsstoffen.

Tonische alchemie bevat ook de 20 grootste supertonische kruiden uit de hele wereld. Tonische kruiden worden dagelijks over de hele wereld geconsumeerd om stralende gezondheid te bevorderen. Tonic alchemie voedt het hele lichaam door het vergroten van evenwichtige energie en vitaliteit, het ondersteunen van detoxificatie, het stimuleren van immuunresponsen, het opbouwen van het bloed, het verhogen van de activiteit en de hoeveelheid antioxidanten, en nog veel meer. Tonische alchemie kan uw voedingsbasis zijn voor stralende gezondheid – traditioneel gedefinieerd in Azië als gezondheid buiten gevaar. Gemaakt met organische ingrediënten. 100% Veganist. 71 Organisch gekweekte kruiden, groenten, superfoods, superfruiten, superspruitjes. 6 Wildgemaakte zee groenten. 7 Probiotische micro-organismen. 20 grote tonic kruiden, waaronder premium reishi, chaga, goji, schizandra, rhodiola en hij shou wu. 11 Probiotisch predigested (gefermenteerde) tonic kruiden en superfoods.

Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g): Supplementen, Superfoods, Hydrilla Verticillata

Geen chemicaliën, conserveermiddelen, kleuren, smaken of additieven. goingorganic.nl Ik begon dragon kruiden, tonic alchemie toen ik in tucson woonde en had een lokale leverancier. Was zo blij om te vinden dat je ze hier in webshop had. Ik kan niet genoeg zeggen over dit product – mijn hele cellulaire structuur is verbeterd (werd door een arts bewaakt), mijn huid is aan het verbeteren, mijn haarkleur komt terug, mijn energieniveaus zijn omhoog en de lijst gaat door. Je krijgt veel goedheid in een scoop. Voel energiek en geestelijk duidelijker binnen 20 minuten. Overweeg het testen en vervanging van koffie hierbij, of doe in ieder geval de zuurgraad van de koffie hierbij af. Hou van jou.

Dank je! Ik heb dit product nu al een jaar gebruikt. Ik kan niet zeggen dat het goed smaakt, maar het is ook niet slecht. Ik weet niet zeker dat ik kan zeggen dat ik uren voelen, maar ik kan zeker zeggen dat ik 25 kilo daaraan heb verloren omdat ik vele uren niet honger heb. Ik stopte met het drinken van cafeïne en heb geen cravings. Ik verloor ook mijn constante hartverbranding en mijn buikpijn. Prachtig product, snelle verzending met webshop. Ik beveel het aan aan al mijn vrienden.

Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g): Supplementen, Superfoods, Hydrilla Verticillata

Zoals veel op deze site heb ik mijn eerlijke deel van groene poeders geprobeerd. Smakelijk, dit is een beetje anders. U krijgt de Stevia zoetigheid met de greens, maar ook een bepaalde kruidengeur komt erdoor. Niet verrassend, aangezien dit product, voor zover ik kan vertellen, proberen om een ​​supergroen plus kruiden tonic te zijn, met meer nadruk op de kruiden tonic dan andere merken. Ik hou van de ingrediënten, eigenlijk zoals de smaak, en het lijkt mij elke dag een boost te geven. Echter, bij bijna twee keer de kosten in vergelijking met geweldig gras en andere producten die ik van hoge kwaliteit beschouwen, kan het moeilijk zijn om te blijven gebruiken om het te gebruiken. Ik ben nu elke ochtend in mijn smoothies tonic alchemie aan het gebruiken.

Ik meng het met bosbessen, bananen, sojamelk, en soms yoghurt. Het is lekker, en je zal de energieverbetering niet geloven totdat je het zelf probeert. Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g) Het is helemaal veilig en natuurlijk. Het is alles wat ik in de ochtend nodig heb. Ik ben niet meer afhankelijk van koffie en multivitaminen, dit tonic heeft alles. Ik beveel dit product en webshop aan. Ik zal blijven kopen van webshop, en ik zal draak kruiden, tonic alchemie opnieuw bestellen. Dank je. Ik hou ervan, gewoon schud het met ongeveer 4 gram water en neem het als mijn groenten voor de lunch. Ik kan de energie uren voelen! Mijn huid was hard na het consumeren van dit en moest een allergie tablet nemen om de jeuk te stoppen. Als u gevoelig bent voor allergieën en voedselsensitiviteit, stel ik voor dat u een lagere dosis neemt (1/2 scoop of minder). Het is nog te vroeg om te vertellen of het mij helpt, en ik weet niet zeker hoe effectief het nu zal zijn, omdat ik de helft van de aanbevolen dosering tegelijkertijd kan nemen. Mijn man drinkt dit in de ochtend in plaats van koffie of andere stimulansen.

Review: Dragon Herbs, Tonic Alchemy, Ultimate Superfood Blend, 9.5 oz (270 g)

Hij werkt vaak 10-15 uur dagen. Zijn verhoogde uithoudingsvermogen is heel merkbaar. Uitstekend product. Misschien wel de beste groene poeder daar, maar de prijs is een beetje steil voor mijn smaak. Ik zou dit regelmatig drinken als het niet zo duur was. Dat gezegd wordt, doet alles wat het zegt, lekker zoet niet bitter, en ik voelde me geweldig hoe lang ik het had genomen. Prijs opzij, ik beveel dit product of iets door dragon kruiden voor dat uit. Ik voeg nog maar 1 theelepel toe aan 16 oz lentedragendhee en pak de sip de hele dag als ik een lift nodig heb. Groot verschil in mentaal, lichamelijk en emotioneel wezen.

 Beveel dit aan voor iedereen die energie wil verhogen, beter slapen en gezond bloed opbouwen. Mijn man en ik nemen het in onze smoothie. Ik ben net geboren en ondanks de duidelijke slaapstoornis, voel ik mij heel geweldig. Ik heb het niet genomen terwijl ik zwanger was maar met een senior kruidenarts bij draakkruiden gecontroleerd dat het goed is bij borstvoeding. Neem momenteel ongeveer 2/3 aanbevolen dosis. Ik ben niet meer anemisch, mensen zeggen dat ik er goed uitziet, een positieve stemming heb en het helpt me om zonder koffie te komen. Ook is het een goede back-up als je geen perfect dieet hebt op één van die vreselijke zombie dagen met een pasgeboren baby! Ik moet opmerken dat ik ook andere aanbevolen drakenkruidformules gebruikt – dus ik denk dat ze allemaal bijdragen tot een goede gezondheid.

Hartelijk bedankt Ron & webshop voor het verkopen van zo'n geweldig product en het gemakkelijk te maken voor ons in Australië! We blijven loyale klanten zijn. Echt echt uitstekend product. Container is te klein voor $ 43 +. Zou overwegen om dit trouw te gebruiken als het 50% goedkoper was. Ik ben al een decennium voor kruiden en supplementen geweest – ik heb deze vorige week geprobeerd en laat het je vertellen, het is de echte deal. Uitstekend voor uw gezondheid, gemakkelijk geabsorbeerd en gebruikt door het lichaam. Essentiële voor degenen die de kwaliteit waarderen en alleen het beste in hun lichaam willen zetten. Relatief makkelijk te mengen, fatsoenlijk proeven en geweldig voor energie. Ik was erg blij met de snelle service en goedkopere verzendkosten om dit product te kopen. Goedkoper dan rechtstreeks kopen van ron teagardens.

Een andere superlatieve formule van draakkruiden. Een geweldige aanvulling op elke ochtend fruit smoothie. Ik wou alleen dat de baden groter waren of de prijs voor dit veel lager was. Vergeleken met andere poeders van een soortgelijke aard, wordt dit slechts af en toe gebruikt vanwege de prijs en niet op regelmatige basis. Higlhy wordt aanbevolen als je jezelf wilt behandelen. Ik hou van dit product. Het geeft mij en mijn partner zo veel energie als hij het meeneemt. Ik meng het met sinaasappel-, druiven- of blackcurrant sap en het smaakt erg leuk. Het heeft zoveel leuke dingen erin. Het is fantastisch.

Echt geweldig dat zo veel geweldige superfoods en superherbs in één product worden gecombineerd. Dit is mijn tweede aankoop van dit product. Het heeft een mooie smaak met sap. Ik heb meegemaakt dat mijn energieniveau optreedt. Dit is een zeer voedzame aanvulling: maar de smaak was een beetje onaangenaam voor mij door de zoetheid. Anders dan de zoetheid heeft dit veel chlorofyl en groene groenten. Als ze het in twee vormen maken, zou ik het altijd kopen, een zoetje en een zonder zoete additieven om sommige van mijn maaltijden te vervangen. Een van de dingen waar ik mee worstelen is de smaak van dit soort supplement. Maar met verse geitenmelk is het uitstekend.

 Ik heb het geprobeerd met water en andere dingen, maar het is echt het beste met rauwe geitenmelk – en ik stel me voor om met elke andere melk van uw keuze.