Goingorganic.nl

Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg)

Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg) by Dymatize Nutrition Supplementen, Wei-Eiwit, Sport

€ 48,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg)
Prijs: € 48,50
Inhoud: 2.59 kg, 29.2 x 19.6 x 19.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Wei-Eiwit, Sport, Supplements, Whey Protein, Sport

Dymatize voeding, elite, 100% weiproteïne, chocoladefudge, 2,1 kg (kg) – zytrix – geavanceerde enzymmatrix. Cross-flow microfiltratie whey eiwit isolaat. Proteïne 25 gram. Bcaas 5. 5 gram. Glutamine 4 gram. Suikers ** 1 gram. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Eiwit poeder.

Glutenvrij. Informed-choice. org – vertrouwd door sport. Haal het meeste uit uw training met elite wei. Het hoogste kwaliteit eiwit. Elite-wei zorgt voor 25 gram 100% wei-eiwit per portie. Whey wordt beschouwd als de beste bron van eiwitten door zijn hoge biologische waarde (bv), aminozuurprofiel en snelle absorptie om uw lichaam te geven wat het nodig heeft om spier te bouwen en te herstellen. Geladen met spierbrandstof. Elke portie elite wei levert 5,5 gram vertakte aminozuren (bcaas), die uitgeput zijn tijdens intensieve training. Bcaas acteren direct in de spieren om de opbouw van eiwitten en snelheidsherstel te bevorderen. Elite wei levert ook 2. 7 gram l-leucine, de bcaa die direct betrokken is bij het activeren van spierproteïne synthese, het proces dat uw spieren bouwt en u in staat stelt sterker te worden. Heerlijke smaak. Dymatize heeft de smaak op een heel nieuw niveau genomen! Onze in-house smaakspecialisten hebben lang en hard gewerkt om nog meer decadente smaken te creëren die we weten dat u zult genieten.

Elite wei, de beloning die u verdient voor al uw harde werk en toewijding. Zo heerlijk heerlijk, je zult er naar uitzien om de volgende shake te zien. Uw ambitie. Onze voeding. **Natuurlijk voorkomend. goingorganic.nl Dit eiwit is geweldig! Smaak en mengen is erg goed. Perfecte kwaliteit. Ik beveel iedereen aan. Ook +5 voor webshop voor de goede prijs van de producten snelle zending correctheid en nauwkeurigheid. Bedankt, dit is de eerste keer dat ik een eiwitaanvulling gebruik, en dus heb ik een breed onderzoek gedaan online en besloten te gaan met dymatize elite 100% weiproteïne 1) Ik verwachtte eigenlijk dat de smaak het slechtst was, maar zoals het bleek – ik vind het echt leuk. Ik meng het met koud water en in mijn smaak lijkt het op instant cacao 2) Ik heb veel gelezen over eiwitpoeders die niet goed mengen en vervelende brokken verlaten. Dit is zeker geen probleem met dit product.

Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg): Supplementen, Wei-Eiwit, Sport

Doe een schepje met 8 oz. Van water, mix 20 seconden en je bent goed om te gaan, 3) Het enige wat me plaagt is dat dymatize staat dat een level scoop 36,3 gram product bevat, maar als ik het met mijn schaal meet (wat is zeer nauwkeurig), het is eigenlijk ongeveer 30 gram, wat betekent dat er minder eiwitten zijn die je zou verwachten bij elke scoop. Ik heb dymatize gecontacteerd over dit probleem, maar heb nog geen antwoord ontvangen. Ik ben al 2 jaar met weiproteïne gebruikt, en ik kan zeggen dat dymatize-elite een van de beste wei-eiwitten in de markt is. Er is geen zin om product te kopen van webshop, vooral in India. Dit is geen negatieve feedback, maar mensen uit India, denk alstublieft tweemaal voordat u aankomt omdat aangepaste kosten zeer duur zijn, goed product. Waarde voor het geld – efficiënt. Proeft prachtig, ik vond het geweldig! Internationale verzending (naar Israël) was de snelste van alle andere webshop-pakketten tot nu toe, vooral omdat het automatisch gedaan wordt met ems en niet Israëlpost (wat soms pakketten verliest of meer tijd kost om mijn huis te bereiken dan het pakket nam om hier te komen van ons), probeerde verschillende smaken van wei, dit is mijn go-to voor het afgelopen jaar. Goede stats, goede smaak. Het product wordt snel geleverd en in uitstekende staat. Zeer onder de indruk van de service en het product is zoals geadverteerd.

Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg): Supplementen, Wei-Eiwit, Sport

Zal zeker weer kopen. Alle super snelle verzending, goed product aanbevelen, dit is heerlijk eiwit. Ik vind het leuk. Product was zoals het is zoals het zou moeten zijn. Slechts één probleem is douanerecht, dat is niet 2575inr. Pls voeg deze aankoopkosten in India toe. Ik ben blij om te kopen zoals het komt tegen dezelfde prijs in India. begrijp me niet verkeerd. Het smaakt goed, maar noemt het fudge te veel van een stuk. Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg) Geweldige waarde en mix goed. Smaak erg goed. Maar er is een klein probleem. Het zegt dat de voeding slechts 130kcal is, maar toen ik het ontdekte, zegt het eigenlijk 140kcal. Anw, smaak echt goed met gewoon water. Geweldig product. Zeer goede smaak van chocolade, aanbevolen.

Review: Dymatize Nutrition, Elite, 100% Whey Protein, Chocolate Fudge, 5 lbs (2.27 kg)

 Zeer goed product, adviseer iedereen die wei wilt kopen. OK! Het is gewoon een uitstekend product, sterk aan te raden, ik hou van de smaak van dit eiwit. Het mixt echt goed! Het dymatize label zegt het allemaal. Ik ben op dit moment een maatplan aan het doen en dit product werkt goed gecombineerd met creatine. Dankzij de webshop service voor de levering binnen 5-6 dagen naar Armenië. Het beste en meest redelijke geprijsde kwaliteits eiwit op de markt.

Caseïne en wei oefenen verschillende effecten uit op plasma-aminozuurprofielen, gastro-intestinale hormoonsecretie en eetlust. De kneedbare eiwitmatrix in het weipermmeringsproduct verlaagt tagconcentraties bij patiënten met het metabool syndroom: een gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie. Met zijn indrukwekkende eiwitgehalte van 90% kan dit marktleidende supplement u helpen uw dagelijkse eiwitinname drastisch te verhogen zonder onnodige vetten en suikers in te duwen. Autocriene regulatie van melkafscheiding door een eiwit in melk. Whey-hydrolysaat is een vorm van wei-eiwit dat is gehydrolyseerd, wat een proces is dat aminozuurketens afbreekt in kleinere brokken voor een gemakkelijkere vertering. Als je een of ander trainingsprogramma volgt, of het nu gebaseerd is op gewichten, cardio- of duurtraining, dan heb je misschien meer proteïnen nodig dan de huidige aanbeveling van de Britse regering van 55g per dag. Tegenwoordig zijn eiwitsupplementen verkrijgbaar in verschillende smaken en voor verschillende fitnessregimes. Er zijn ook veganistische, plantaardige, eiwitpoeders. Sommige glucosaminemerken kunnen schaaldieringrediënten bevatten. Echter, jaclyn bowen, directeur van het clean label project, wijst erop dat veel consumenten eiwitproducten meerdere keren per dag gebruiken. Als een van de belangrijkste fabrikanten van de natuurlijke productenindustrie, bezit en exploiteert het nu verschillende productie- en distributiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada.

Niemand verwacht een eiwitpoeder te kopen dat illegale stimulerende middelen bevat, maar aangezien supplementen niet worden gereguleerd door de fda, ​​is dit een zeer reële mogelijkheid. Er is geen gezaghebbend onderzoek naar de effecten van stoffen als kleurstof voor levensmiddelen en kunstmatige zoetstoffen, maar de consensus onder online fitness- en voedingsgemeenschappen is dat je er het beste van kunt zijn om bij hen weg te blijven. De reep bestaat uit pindakaas karamel crunch, havermout chocolate chip koekjesdeeg en gezouten caramel-krakeling. Lauren houdt van moleculen, literatuur, zwarte koffie, grote honden en het beklimmen van bergen in haar vrije tijd. Mensen nemen vaak whey-eiwit om de atletische prestaties te verbeteren en voedingsdeficiënties of problemen aan te pakken.