Goingorganic.nl

Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g)

Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g) by Dymatize Nutrition Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

€ 24,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g)
Prijs: € 24,90
Inhoud: 1.09 kg, 15.2 x 15.2 x 25.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne, Supplements, Protein, Sport Protein

Dymatize voeding, elite 100% weiproteïne poeder, chocolade taartbeslag, 32 oz (907 g) – 100% wei eiwit *. 25 porties. Verboden stof getest + glutenvrij. Natuurlijk gegeurd met andere natuurlijke smaken. Perfecte atletische voeding. Word gedymatiseerd. * 100% Van het eiwit van weiproteïne. Bedragen per portie: Proteïne – 25 g. Calorieën – 140. Carbs-3 g. Vet – 2 g. Suiker – 2 g. Bcaas – 5,5 g. Leucine – 2,7 g. Of u nu voorbereid bent op een harde training, herstel van intensieve training in de sportschool of gewoon op zoek bent om uw eiwitinname te verhogen, elite 100% wei-eiwit is het perfecte eiwit. Snel verteerbaar, snel absorberend, 100% weiproteïne. Profiteer van uw trainingen met elite 100% weiproteïne. Elke portie elite 100% wei-eiwit is verpakt met 25 gram hoogwaardig, snel verteerbaar en absorberend weiproteïne, inclusief wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat en weipeptiden om zelfs de meest strenge atletische en fitnessdoelen te ondersteunen. De superieure kwaliteit van elite 100% weiproteïne maakt gebruik van cross-flow microfiltratieverwerking om de belangrijke spieropbouweigenschappen van weiproteïne en wei-eiwitfracties te behouden, zoals alfa-lactalbumine en bèta-lactoglobuline, serumalbuminen en immunoglobulinen. Elite 100% wei-eiwit wordt geformuleerd door in-house onderzoeks- en ontwikkelingswetenschappers door zorgvuldig ingrediënten te selecteren die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en specificaties.

Elite 100% whey eiwit smaken worden intern ontwikkeld, zodat ze lekker zijn elke keer dat u geniet van een elite 100% wei eiwit shake. Denk eraan als een toegeeflijke, slimme beloning voor uw harde werk en toewijding. Echte wetenschap en kwaliteit. Dymatize eiwitten worden geformuleerd op basis van de nieuwste wetenschap en op de proef gesteld in universitaire studies en op elite-professionele trainingsfaciliteiten. Dymatize eiwitpoeders worden altijd in gmp- en sportcertificaten vervaardigd, wat betekent dat alle ingrediënten en eindproducten streng worden getest en gevalideerd, schoon en veilig zijn. Ze zijn verboden stof getest op de geruststelling van de atleet door geïnformeerde keuze. Dymatiseer eiwit ethiek. 100% Van het geëtineerde eiwit per portie is afgeleid van hoogwaardige, pure, intacte eiwitten. We hebben geen amino spike. Alle elite 100% whey eiwit poeders zijn geinstantialiseerd voor makkelijk mengen, zodat u de smaak en consistentie van de wereldklasse van elke portie krijgt. Typisch aminozuurprofiel ** 25 g totale aminozuren per portie 2: 1: 1 verhouding 5,5 g 47% essentiële aminozuren (eaas): 11. 8g waarom leucine? Leucine is de bcaa die direct betrokken is bij het activeren van spierproteïne synthese.

Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g): Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

Leucine 2. 7 g andere eaas 6. 3 g glutamine 4. 4 g 27% voorwaardelijke essentiële aminozuren (ceaas): 6. 8 g is glutamine belangrijk? Ja! Glutamine ondersteunt spierherstel na strakke trainingen. Andere ceaas 2. 4 g non-eaas 6. 5 g 26% niet-essentiële aminozuren (niet-eaas): 6. 5 g waarom is niet essentieel. essentieel belang is? Niet-essentiële aminos zijn fundamentele bouwstenen van spieren! ** Alle aminozuren komen natuurlijk voor in eiwitten. Bedragen zijn gebaseerd op één portie. Bevat glutaminezuur Volgens onderzoek door neil harrison, phd, een professor in de farmacologie, kan het additief meer werken als een kalmerend middel dan als een stimulerend middel.

Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g): Supplementen, Eiwitten, Sportproteïne

Het feit dat de producten met een hogere score gemaakt zijn met wei is logisch, in overeenstemming met de theorieën van Callan over plantaardige producten versus de jaren 1970 en 1980 was er een dramatische toename in de groei van de bodybuilding supplementenindustrie, gevoed door wijdverbreid gebruik van moderne marketing technieken en een duidelijke toename van recreatieve bodybuilding. Mijn advies: als je tanken met gezonde, verfrissende maaltijden die je aanspreken, zul je onvermijdelijk de voedingsstoffen krijgen die je nodig hebt. Dit betekent dat het energie levert om het lichaam van brandstof te voorzien, maar ook structurele eigenschappen heeft. Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g) Vrolijke drankjes worden aangeboden als tussendoortje of ontbijtvervanger, die mensen, inclusief moeders en vegetariërs na de zwangerschap, kan aanspreken. Laat staan ​​de aanwezige vezels en alle andere aanwezige vitaminen en mineralen, zegt Coleman. Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken eiwitsupplement-oplossing die zeer effectief is, zijn eiwitpoeders een uitstekende keuze. Eiwit laat je spieren groeien en herstellen na het sporten. Wees kieskeurig over je ingrediënten en probeer in grotere hoeveelheden te kopen, dus je krijgt de meeste waar voor je geld – in plaats van naar de totale prijs te kijken, bekijk je de prijs per pond om een ​​idee te krijgen van hoeveel een pond van de spullen kosten. Nu is het onlangs een trotse partner van terracycle, een u. De 26 niet-geverifieerde producten die we snijden zijn niet noodzakelijkerwijs slechte producten; het betekent alleen dat het bedrijf dat ze produceert niet heeft gekozen om ze te laten testen.

Review: Dymatize Nutrition, Elite 100% Whey Protein Powder, Chocolate Cake Batter, 32 oz (907 g)

 Cohen zei dat onderzoekers de FDA in mei informeerden over het vinden van de nieuwe chemische verbinding in rage. Alleen omdat je eiwit een poeder is, wil dat nog niet zeggen dat je genoegen moet nemen met een eiwit met een etiket dat als een wetenschappelijk experiment leest. Om dit aan te pakken, bevatten veel supplementen ook aromatase-remmers en dht-blokkers zoals chrysine en 4-androstene-3,6,17-trione. Cla biedt een aantal gezondheidsvoordelen, zoals vetverbranding en behoud van vetvrije massa. Dit is niet het eerste onderzoek dat een hoog gehalte aan verontreinigende stoffen in dergelijke producten heeft aangetoond: A Consumentengids 2010 Onderzoek heeft arseen, cadmium, lood en / of kwik aangetoond in monsters van alle 15 geteste poeders. Het ingrediënt komt van ontvet sojabloem met een hoge oplosbaarheid in water en na verwerking is het minimaal 90% eiwit. Org, twee van de meest gerespecteerde onafhankelijke testorganisaties in de buurt. Elke portie van vier eetlepels van dit eiwitpoeder bevat 15 gram eiwit, maar liefst 7 gram voedingsvezels, 1 gram effectieve netto koolhydraten, 4 gram gezonde vetten en 110 calorieën, naast essentiële voedingsstoffen zoals omega-vetzuren, ijzer en magnesium.

Omdat de formule middellangeketentriglyceriden van kokosnoot bevat, merken veel amazonecontroleurs op dat ze zich langer voller voelen met dit eiwitpoeder in tegenstelling tot anderen. Slechtst dader: 4-dimensie voedingswei-fase (bijna 64% van het gemeten eiwitgehalte was afkomstig van ongebonden eiwit). Hoewel erwten-eiwitpoeder veelbelovend is, is er meer onderzoek van hoge kwaliteit nodig om de resultaten van deze onderzoeken te bevestigen. Hennep-eiwit komt echter met een paar nadelen. Hoewel vrouwen geen eiwitpoeder voor vrouwen hoeven te gebruiken om van het supplement te profiteren, zijn er bepaalde producten beschikbaar die ingrediënten bevatten die speciaal zijn ontworpen om gezonde vrouwelijke lichamen te ondersteunen. Mensen nemen vaak whey-eiwit om de atletische prestaties te verbeteren en voedingsdeficiënties of problemen aan te pakken. Niet-afgevoerd of slecht materiaal kan worden uitgedaagd en verwijderd. En dit is voor voornamelijk zittende mensen die geen speciaal dieet volgen met een hoog eiwitgehalte. Cr's akinleye zegt dat het heel moeilijk zou zijn om een ​​systeem te creëren waarbij eiwitpoeders absoluut geen sporen van zware metalen bevatten.

Effecten van wei-eiwitisolaat op lichaamssamenstelling, lipiden, insuline en glucose bij personen met overgewicht en obesitas. Shakes zijn gewoon een handige manier om uw inname van eiwitten te verhogen, wat nodig is om spiergroei en tal van andere lichaamsfuncties te ondersteunen.