Goingorganic.nl

Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg)

ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg) by Dymatize Nutrition Supplementen, Weiproteïne, Training

€ 69,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg)
Prijs: € 69,00
Inhoud: 2.59 kg, 19.8 x 19.8 x 29 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Training, Supplements, Whey Protein, Workout

Dymatize voeding, iso100 gehydrolyseerd, 100% weiproteïne isolaat, aardbei, 5 pond (2. 3 kg) – eiwit 25 g. Bcaas 5. 5 g. Leucine 2. 7 g. Eiwit poeder. 100% Whey protein isolate *. 76 porties. Verboden stof getest + glutenvrij. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Dymatize – perfecte atletische voeding *. Word gedymatiseerd. Typisch aminozuur profiel **.

25 G totale aminozuren per portie. 2: 1: 1 Ratio bcaas 5. 5 g – 47% essentiële aminozuren (eaas): 11. 8 g. Leucine 2. 7 g – waarom leucine? Leucine is de bcaa die direct betrokken is bij het activeren van spierproteïne synthese. Andere eaas – 6. 3 g. Glutamine 4. 4 g – 27% voorwaardelijke essentiële aminozuren (ceaas): 6,8 g. Is glutamine belangrijk? Ja! Glutamine ondersteunt spierherstel na strakke trainingen. Andere ceaas – 2. 4 g. Non-eaas 6. 5 g – 26% – niet-essentiële aminozuren (niet-eaas): 6,5 g. Waarom is niet essentieel. essentieel belang is? Niet-essentiële aminos zijn fundamentele bouwstenen van spieren. Informed-choice vertrouwd door sport.

 Informed-Choice is een kwaliteitsborgingsprogramma dat verklaart dat alle voedingssupplementen en / of ingrediënten die het geïnformeerde keusembleem dragen, zijn getest op verboden stoffen door de wereldklasse sport anti-doping lab, lgc. Bedragen per portie. Proteïne 25 g. Calorieën 110. Koolstof 1 g. Vet 0 g. Suiker 1 g. Bcaas 5. 5 g. Leucine 2. 7 g. Lactose 0 g. Iso100 is gewoon spierbrandstof. Elke portie bevat 25 gram eiwit en 5,5 gram bcaas inclusief 2,7 g l-leucine. Ultrapure, super snel verterende en absorberende gehydrolyseerde 100% weiproteïne isolaat. Als je doelwinst in spiergrootte en kracht is, dan is iso100 jouw perfecte oefenpartner. Geladen met aminozuren met spieropbouw, iso100 kan zelfs de meest serieuze weerstandsprogramma's ondersteunen. Wereldwijd bekend om kwaliteit, iso100 wordt geproduceerd volgens onze hoogste kwaliteitsnormen. Iso100 is geformuleerd met behulp van een cross-flow microfiltratie, multi-step zuiveringsproces dat belangrijke eiwitfracties op basis van spieropbouw behoudt, terwijl overtollige koolhydraten, vet, lactose en cholesterol worden verwijderd. Iso100 is gemaakt met prehydrolyseerde eiwitbronnen om snelle spijsvertering en absorptie te waarborgen. Iso100 is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heerlijke, indulgente smaken. Het is de perfecte voor-training, na-training, altijd eiwit.

Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg): Supplementen, Weiproteïne, Training

Echte wetenschap en kwaliteit. Dymatize eiwitten worden geformuleerd op basis van de nieuwste wetenschap en op de proef gesteld in universitaire studies en op elite-professionele trainingsfaciliteiten. Dymatize eiwitpoeder worden altijd vervaardigd in gmp- en sportcertificaten, waardoor alle ingrediënten en eindproducten streng worden getest en gevalideerd, schoon en veilig zijn. Ze zijn verboden stof getest op de geruststelling van de atleet door geïnformeerde keuze. Dymatiseer eiwit ethiek. 100% Van het geëtineerde eiwit per portie is afgeleid van hoogwaardige, pure, intacte eiwitten. We hebben geen amino spike. * 100% Van het eiwit van wei-eiwit-isolaat. ** Alle aminozuren komen natuurlijk voor in eiwitten.

Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg): Supplementen, Weiproteïne, Training

Bedragen zijn gebaseerd op één portie. Bevat glutaminezuur. goingorganic.nl Deze keer bracht ik de aardbeiensmaak. Ik denk dat het beter is dan chocolademelk. Moet er voor gaan Uitstekende smaak met water! Gemakkelijk gemengd! Snel herstel na training! Geweldig, niet slecht maar ook swwet. De volgende keer zal zeker meer casual smaak nemen. Bittere smaak is onaanvaardbaar. Als je me kan helpen met een truc om die smaak te maskeren, waardeer ik het. Wat de werkzaamheid betreft, denk ik dat het hetzelfde zal zijn als elke andere smaak. Ondanks de slechte smaak van de zoetstof. De aardbeiensmaak smaakt als gom. Ik heb er een hekel aan. Letterlijk.

Goed, heel goed, alles is geweldig. Een studie waarin 52 g wei-eiwitisolaat vergeleken werd met soja en koolhydraat (2 verschillende groepen) toonde aan dat, ondanks het feit dat de calorieën statisch waren, wei-eiwit beter presteerde dan soja-eiwit en glucoseregulatie bij het verminderen van de vetmassa in combinatie met een calorisch tekort (0. Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg) Mensen met problemen met lactose-intolerantie zal vinden dat dit een goede optie voor hen is Bij het onderzoeken van wei-eiwit tegen andere gebruikelijke eiwitbronnen (magere melk, caseïne-eiwit) worden geen verschillen in energieverbruik na consumptie waargenomen. Zelfs proefpersonen die decaf dronken hadden iets hogere cortisolspiegels dan die drinkwater, wat waarschijnlijk te wijten is aan andere chemicaliën die in koffie aanwezig zijn. Een typische eiwitshake gemaakt met één maat weipoeder en één glas magere melk heeft meer dan 200 calorieën. En als u een atleet bent of vaak intensief traint, kunt u het beste praten met een gecertificeerde sport-voedingsdeskundige die u kan helpen bij het bepalen van het beste recept voor pre-, post- en workouttraining op basis van uw behoeften en doelen. Van fruit is bekend dat het van nature vitamines bevat die helpen bij het repareren van de cellen en weefsels in het lichaam. Suppletie van een suboptimale eiwitdosis met leucine of essentiële aminozuren: effecten op de myofibrillaire eiwitsynthese in rust en na weerstandsoefening bij mannen.

Review: Dymatize Nutrition, ISO100 Hydrolyzed, 100% Whey Protein Isolate, Strawberry, 5 lbs (2.3 kg)

Het is echter ook een goede shake na de training, omdat het de aminozuren bevat die onmiddellijk aan het werk gaan om je spieren te herstellen. Cafeïne helpt je vet te verliezen door simpelweg het dagelijkse energieverbruik van je lichaam te verhogen. Blijf alsjeblieft nog een jaar weg van andere supplementen zoals pre-workout, bcaas, creatine, glutamine enz. Als het gaat om eiwitten en cardio, is het het beste om je proteïne achteraf te nemen omdat het moeilijk te verteren kan zijn. Je zult ze niet meer alleen in bodybuilding-supplementen vinden; ze hebben ook hun weg gevonden naar gezondheidsrestaurants en supermarkten. Helaas, naarmate je ouder wordt, wordt je spier enigszins resistenter tegen de effecten van eiwitten. Maar waarom je lichaam aan die extra spanning onderwerpen als supplementen al beschikbaar zijn – vergis je niet, ik slik niet voor supplementen en veel mensen die supplementen consumeren doen dat gewoon om het te doen en zonder de juiste kennis. (Het nemen van een caseïne-eiwitshake is een solide manier om je eiwitinname te verhogen, maar het raakt je systeem niet zo snel als whey-eiwit, dus het is niet zo krachtig als een post-workout spiermassaboost. 89U / l; vergelijkbare reducties in ast en ggt) en verminderen vetafzettingen in de lever terwijl glutathion (een endogeen anti-oxidant enzym) status verbetert.

 Om het gemakkelijker te maken om vruchten te mengen of te mengen met wei-eiwitshakes, voeg eerst vloeistoffen toe. Een pre-workout schud met wei-eiwit is een integraal onderdeel van het creëren van een positieve stikstofbalans in het lichaam. Daarom heeft het gebruik van eiwitshakes enkele voordelen ten opzichte van echt voedsel. Veel mensen gebruiken eiwitsupplementen voornamelijk als een manier om wat snel absorbeerbare eiwitten direct voor en / of na een training in hun lichaam te krijgen, dus daarom zal de kwestie van het al dan niet nuttigen van een post-workout eiwitshake leiden tot een verbetering herstel en verbeterde hypertrofie is van belang voor dit artikel. Als u een lactose-intolerantie heeft, moet u zeker kiezen voor een isolaat van wei-eiwit (Over een concentraat), dat minder dan 0 heeft. Hoe zit het met voedingsmiddelen met een zeer hoge concentratie aan eiwit- misschien de eiwitdichtheid van wei-eiwit poeders zijn veel groter dan die van rundvlees, kabeljauw, eieren en andere eiwitrijke, minimaal verwerkte voedingsmiddelen. Spierbeschadiging vermindert maximale isometrische kracht en bewegingsbereik (Rom) en verhoogt de spierpijn en bloedmarkers zoals creatine kinase (Ck) (Clarkson en hubal, 2002).

 Deze processen zorgen voor een supplement van ongeveer 70-80 procent eiwit, terwijl de rest bestaat uit koolhydraten en vet. Ze merkt op dat het toevoegen van sommige noten, noot-betters, vlas-, hennep- of chiazaden gezonde vetten aan je maaltijd kan toevoegen om je een volle vier tot zes uur vol te houden, terwijl je wat groenten en fruit mengt (rustig aan doen) het fruit of je zou kunnen eindigen met suiker en calorieën), zal je helpen om je koolhydraat-, vitamine- en mineraalbehoeften te halen.