Goingorganic.nl

Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml)

Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml) by Dynamic Health Laboratories Eten, Koffie Thee En Dranken, Vruchtensappen

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 9,00
Inhoud: 0.79 kg, 7.4 x 7.4 x 16.8 cm
Productcategorie: Eten, Koffie Thee En Dranken, Vruchtensappen, Food, Coffee Tea, Beverages, Fruit Juices

Dynamische gezondheidslaboratoria, lactobacillus acidophilus, gemaakt met organisch zwart kersensapconcentraat, 16 fl oz (473 ml) – plus bifidus & bulgaricus. Yucca schidigera versterkte. Bevat organische tahitian noni! (Morinda citrifolia). 10 miljard levende cellen *. Vetvrij. 100% natuurlijk! Versterkt met zwarte kersenconcentraat. Vegetarisch. Probiotische kracht.

Miljarden vriendschappelijke microscopische organismen die de darmflora bevatten, behouden de juiste zure balans in het darmkanaal. Dynamische gezondheids levensvatbare lactobacillus acidophilus culturen (probiotica) kunnen helpen bij het herstellen en aanvullen van de vriendelijke bacteriepopulatie van de darmflora. Traditioneel gebruikt om: het immuunsysteem te verbeteren. Verbeter algemene metabolisme, spijsvertering en vitaliteit. Verhoog diarree, obstipatie, spijsvertering en gas. Deodorize intern. Ontvang de destructieve bijwerkingen van antibiotica tegen het spijsverteringskanaal. Synthese essentiële vitaminen. Verminder gistensecties. Omdat deze actieve culturen in een natuurlijk medium groeien, kunnen smaak, uitstraling en bruisendheid variëren. * Op het moment van fabricage. goingorganic.nl Ik had me niet kunnen voorstellen hoe veel dit product mijn gezondheid zou verbeteren. Jaren antibiotica verliet me met een enigszins licht gevoelig spijsverteringsstelsel en af ​​en toe candida problemen. In de afgelopen paar jaar ben ik begonnen met gas en oppervlamming, die ik nooit zou hebben gedacht dat ik zou ervaren.

Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml): Eten, Koffie Thee En Dranken, Vruchtensappen

Terwijl uitstekende eetgewoontes en vrij goede oefeningsgewoonten de gezondheidsproblemen meestal in de gaten houden, heb ik een prebiotische en probiotische voor hun toegevoegde voordelen genomen. Toen ik op deze dynamische gezondheid van lactobacillus en acidophilus kwam, moest ik het proberen. Ik heb twee flessen gekocht, een voor mij en een voor mijn moeder. Ik kom nu terug om vier flessen voor mij te kopen! Ik wil er nooit van zijn! Er was een onmiddellijke verlichting van candida, boost in energie en rustig in mijn spijsverteringskanaal. Ik realiseerde me niet eens hoe groot de behoefte aan extra aandacht voor deze gebieden was, tot ik het grote verschil in mijn algemene gezondheid en welzijn had opgemerkt. Mijn huid, terwijl ik er geen problemen mee had, is zelfs verbeterd.

Mijn huid is meer gelijkmatig en serieus, gloeiend! Ik veronderstel dat deze en andere voordelen zinvol zijn omdat de darm de kern van onze gezondheid is. Ik ben gewoon een klant. Ik weet dit leest als een commercieel, maar dit is echt mijn ervaring in slechts een weken tijdspanne! In feite ben ik zo dankbaar voor dit product dat, ondanks alle grote producten die ik regelmatig van webshop koop, dit is de eerste die ik na jaren heb genomen om te schrijven – ruim een ​​decennium (kan langer zijn niet nagaan hoe lang ik klant ben geweest) – als klant. Ik beveel dit product aan voor absoluut iedereen die zijn of haar algemene welzijn en kwaliteit van leven wil verbeteren. Ik kocht dit voor een 89-jarige man die op een regelmatige maandelijkse reeks antibiotica was geweest, problemen hadden met het slikken en had problemen om te eten (vanwege de antibiotica naar mijn mening). Hij begon bijna onmiddellijk meer na het sap te eten. Zijn eetlust blijft verbeteren. Ik ben erg blij met het product en de prijs.

Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml): Eten, Koffie Thee En Dranken, Vruchtensappen

Het smaakt ook goed. Zoals deze. Gemakkelijk te mengen met sap. Goede prijs. Dit heeft wonderen gedaan! Geen misselijkheid of gas meer! En het smaakt ook goed. Tenslotte is een product dat echt werkt, een goede proeverij, goede prijs. Ik beveel 100% aan. En het werkt! Heel gelukkig! Hier zijn enkele van de opmerkingen die we bij aardkliniek lezen. Ik kan u niet genoeg bedanken voor de informatie die u heeft gegeven over acidophilus, omdat ik jarenlang vernedering heb gehad over mijn slechte adem. Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml) Ik merk op een verschil na slechts 3 dagen.

Yahoo! Bravo! Ik heb de laatste 20 jaar slechte adem gehad. Dus, vorige week ging ik naar de gezondheidswinkel en kocht acidophilus en binnen 20 minuten was mijn slechte adem weg. Meestal als ik in de ochtend opstaan, heb ik slechte adem. Niet meer! Ik ben gelukkig over de maan.

Review: Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Made with Organic Black Cherry Juice Concentrate, 16 fl oz (473 ml)

Ik poets nog steeds met koeksoda en swish met organische kokosnootoliën. Maar ik heb eindelijk mijn probleem opgelost! Ik heb geen slechte adem gehad sinds buy acidophilus. Ik wou dat ik jaren geleden had gekend. Ik heb ook ontdekt dat dagboek en suiker je slechte adem geven. Dank je! Liefde. Mijn vriend die kruiden en vitaminen verkoopt, merkt op mijn slechte adem en vertelde me hoe ik het kan genezen. Hij zei dat mijn dunne darm een ​​goede bacterie nodig had, zodat hij me op acidophilus had en nu heb ik niet alleen slechte adem, mijn tandvlees bloeit niet meer en doet pijn en het helpt me bij mijn gevecht met candida. Ik zal nooit weer zonder de acidophilus gaan!

Mijn zus had hetzelfde en begon acidophyllis te nemen. Ze was volledig genezen in 2 dagen en ze had de slechtste slechte adem die ik ooit heb gehad. En haar adem is nu heel normaal. Ik hield ervan en kon de hele fles hebben gegooid, maar mezelf belemmerde. Ik heb echter geen bijzondere effecten gezien zoals ik in het verleden heb gehad met capsule vorm acidophilus. Dus vijf sterren voor de smaak, maar geen idee als het mijn flora hielp! Het ontvangen product was verschillend van vorige orde in zowel smaak en kleur, omdat ik dat niet heb verbruikt. Bekommerd over verandering in formule en / of productveiligheid. Gelieve te adviseren of het product veilig is om te consumeren. Ik geef dit aan mijn twee jongens. Eén is autistisch met zintuiglijke verwerkingsstoornis en de andere is toegevoegd. Ze klagen niet over de smaak en het werkt goed. Mijn kleine autistische man is als een ander persoon. Recht uit de fles.

Gemakkelijker dan het kopen van yoghurt. Plus heeft kersensap voordelen. Chug-a-lug. Ik laat me nooit loslaten. Al mijn resultaten van mijn dokter worden beter en beter. Zeer goede ingrediënten en zeer goede smaak. Belangrijke en goed gekozen bacteriën. Ik eindigde met een zweer na Kerstmis. Ugh. Nou, ik sprong op wat supervoedsel en dit product en nu na een geld wordt mijn buik genezen.

Het voelt zo goed nu en ook, je zal beginnen met gewicht te verliezen als je ook andere supervoedsel eet. Ik drink dit met aloe vera en mijn favoriete sap. Zeer goed en niet zoals de andere merken. Dit product smaakt goed en is het werk. Het helpt bij spijsvertering en reguilariteit. Halverwege wat het lokaal kost. Ik denk dat ik verslaaf voel me dat ik me goed voel met dit product. Ik hoop dat u me een paar flessen zal ontvangen als een cadeau voor een loyale fan! Proeft als kers water en de prijs is zeer goed. Ik heb veel zuurophilus geprobeerd, maar dit is veruit de beste en de prijs is goed genoeg, dat ik op een keer een fles flessen kan kopen.

Ik hou van de smaak, maar mijn jonge zoon is er niet te veel van. De voordelen zwaarder dan alles opwegen.