Goingorganic.nl

E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g)

Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g) by E.L.F. Cosmetics Gereedschap / Borstels, Gezicht

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.05 kg, 1.5 x 7.4 x 6.6 cm
Productcategorie: Gereedschap / Borstels, Gezicht, Tools, Brushes, Face

E. l. f. Cosmetica, wenkbrauwstel, gel & poeder, as, 0. 123 oz (3 5 g) – nieuw. Spiegel en dubbele borstel applicator inbegrepen. Word je eigen make-up artiest. Creëert browsers die vollediger, dikker en meer gedefinieerd zijn. Vormt en zet je wenkbrauwen op. Geeft een blijvende kleurdefinitie voor een mooie natuurlijke uitstraling. goingorganic.nl Ik gebruik alleen de donkerder bruine, aangezien de lichtere een de kleur voor mij licht maakt. Ik heb medium / donker blond haar. De kleur kan soms een beetje green-ish voelen, maar over het algemeen ben ik blij met dit product en zal ik waarschijnlijk blijven gebruiken. Ok, dit kan misschien vreemd lijken, maar ik ben een brunette, ik heb donkere wenkbrauwen, maar ik gebruik altijd brow producten voor blondines, alleen omdat als ik dezelfde kleur als mijn brows gebruiken, ze er zwart uitzien, wat ik op mij haat . Dit product is echter helemaal niet voor mij, het is te licht, het is bijna dezelfde kleur als mijn huid, en ik ben vrij bleek (nc15-20). Het poeder is zelfs lichter, het is precies zoals mijn skintoon, alleen grijser.

 Plus, ik moet zeggen dat ik niet van de formule van de was houdt, het is veel te dun en glanzend, en als je het niet met een poeder plaatst en aanraakt, wrijf het onmiddellijk af. De enige plus kant is dat dit echt een ashy kleur is, dus voor echt bleke natuurlijke blondines is dit waarschijnlijk geweldig kleurrijk. Belangrijk voordat u dit product koopt – de gel kleur is niet zoals in de foto, eigenlijk heb ik veel video's gezien. Met dit product zag de kleur hetzelfde als in deze foto, maar toen ik bestelde (was echt enthousiast over dit één), ik was erg teleurgesteld, de kleur is niet aas, maar beige, vergelijkbaar met de lichtere kleur in de foto. Ik heb lichtbruin haar en een beetje donkerder wenkbrauwkleur, maar de beige kleur. Is gewoon te licht, en je kan nauwelijks een verschil zien, met of met dit product. Hoe dan ook, ik geloof gewoon niet dat het product dat ik heb ontvangen echt e is. L. F wenkbrauw kit, (hoewel op het pak was geschreven dat dit kleuras is), vind ik het leuk. Meestal gebruik ik gel, dan poeder. Het geeft een goede dagelijkse browcorrectie, niet te sterk of hard als een potlood of liner. Goede kleur – er is geen roodheid in het.

E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g): Gereedschap / Borstels, Gezicht

Borstel in de kit is slecht. Ik hou van dit product! Het is voor mij het beste waar voor je geld. Ik ben blond met een zeer eerlijke huid en de as kleur is perfect voor mijn browsjes. Het is het enigste product dat ik gebruik. Ik koop altijd 2 artikelen, zodat ik er nooit van uitgaan. Elf make-up en producten zijn de grootste. Ik ben erg kieskeurig als het gaat om mijn make-up. Ik probeerde een paar producten, waaronder de wenkbrauwgel en ik werd verliefd op elf. laat de prijs je niet laten, het is net zo goed als een van de toonaangevende merken. De gel gaat glad en het poeder zet het. Het is een must.

E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g): Gereedschap / Borstels, Gezicht

Ik heb zwart haar en heb de as in de as gekregen, omdat ik zou horen dat de donkerdere kleuren een roodachtige tint hebben (wat neigt om onnatuurlijk op mijn huid te kijken). De as is echter perfect voor mij! Ik vind mijn wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk, en de gel in deze kit bereikt dat zeker. Ik gebruik maar een beetje om de dunne gebieden te vullen en ik ben klaar! Ik gebruik het poeder niet omdat het natuurlijk te licht is voor mijn haarkleur, maar de gel is alles wat ik nodig heb. Moet ook de prijs houden! Sterk aanbevolen! Abit kalkachtig poeder, maar de was is het beste, de kleur is mooi en natuurlijk, maar verwacht niet dat het de hele dag door blijft. Nog steeds voor $ 3 is het de moeite waard. Deze kleine kit is een geweldige aanvulling op uw make-up kit. Voor iemand die niet extreem op hun make-up gaat zoals ik, of een beginner is, is dit perfect. Het poeder maakt niet te veel verschil en de poets is een beetje klein, maar de gel is wat het geweldig maakt. Ik heb natuurlijk blond haar, gebleekte aansteker en as is perfect voor mijn kleur. De gel is makkelijk aan te passen en gaat een goede lange tijd.

Het is zo goedkoop, ik heb het geredeneerd en zou niet echt iets anders overwegen. E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g) Ik heb al een tijdje deze wenkbrauw kits gebruikt en ze verbazen me altijd! Ze zijn perfect om je browsjes in te vullen en ik vind mijn laatste leeftijden! Hou van dit product. Zeer mooi product. De meeste wenkbrauwkleur heeft te veel rood voor mij. Dit is perfect. Geweldig product.

Review: E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit, Gel & Powder, Ash, 0.123 oz (3.5 g)

Elf maakt kwaliteits make-up producten tegen betaalbare prijzen. Verkoop van wreedheidsvrije cosmetica. Peta keurt het goed! Wie zou niet van dit bedrijf houden. Ik zou zeggen dat deze schaduw is voor blonds. Bevat gekleurde was aan de linkerkant, licht poeder aan de rechterkant. Zeer makkelijk aan te passen, gaat heel goed door de dag.

Het resultaat is een zeer natuurlijke uitstraling. Hou van dit – goed geprijsd en geweldig product, waardoor mijn voorhoofd zo natrual is, goede kleur voor middelmatig donker, blond haar, dit geeft een resultaat van natuurlijke blikjes die zelfs mijn vrienden dachten dat ik ze niet had getekend. Ze kunnen echter niet echt meer browsers creëren. Zeer handig kleine set, en een beetje gaat een lange weg. Het is goed voor blond haar en lichte huid. Ik zal nooit meer teruggaan naar standaard make-upborstels. Lees meer of vind uw persoonlijke supplementoplossing met onze quiz voor huidverzorging. Ik kocht deze set make-upborstels voor mijn vrouw.

Helaas viel na het derde gebruik van de roze silicone het midden af ​​toen ik mijn gezichtsmasker aanbracht. Als je op zoek bent naar een penseelkit die je alles geeft wat je nodig hebt voor een volledig gezicht en je bent een beginneling, dan is dit alles. Vanwege het zorgvuldig ontworpen formaat zijn de borstels geschikt voor verzorging in de nek, het gezicht en de ogen. Make-uphulpmiddelen van goede kwaliteit maken een verschil in de toepassing en het uiterlijk van je foundation, poeder, blush oogschaduw en meer. De professionele precisie wenkbrauwborstel, lipborstel en gezichtsborstel leveren de ultieme precisie en zijn ontworpen om zelfs de lastigste blikken foutloos te maken. Ik heb een aantal van deze vermelde producten zelf gekocht en gebruikt en geloof dat het vanzelfsprekend is dat reinigingsmiddelen met hogere technologische toepassingen waarschijnlijk zullen leiden tot op zijn minst enkele kleine verbeteringen in uw huid. Zorgt voor een precieze plaatsing van poeder, blush, markeerstift om de wangen en de slapen te vormen. Dit is een huidverzorgingshulpprogramma van het volgende niveau, afkomstig van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk pmd. Als u nog geen gezichtsreinigingsborstel gebruikt, is het tijd om te beginnen.

Ze zijn super zacht terwijl ze erg dicht zijn, waardoor mijn make-up een briesje wordt. Bekijk de nieuwste make-upborstels en -hulpmiddelen van topmerken zoals tarte, stila, anastasia en meer! Ik breng mijn vloeibare foundation in mijn gezicht aan met deze borstel in cirkelvormige bewegingen, en het zorgt voor een gladde airbrush-afwerking. Het claimt een gladde en rimpelvrije huid te bieden die er jonger uitziet en gezond is, met regelmatig en correct gebruik. Natuurlijk, als u de beste resultaten wilt, heeft u meer nodig dan alleen wat zeep en een washandje of uw vingertoppen. De borstels zijn niet erg dicht, maar we vonden onze foundation en blush soepeler toegepast dan merken als echte technieken ($ 6 – $ 13). Overmatig gebruik van de gezichtsreinigingsborstel kan uw huid droog en geïrriteerd laten.

De gezichtsreinigingsborstel Foreo Luna 2 functioneert eigenlijk ook als een antiverouderingsapparaat.