Goingorganic.nl

E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g)

Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g) by E.L.F. Cosmetics Gezicht

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.11 kg, 11.9 x 4.3 x 4.3 cm
Productcategorie: Gezicht, Face

E. l. f. Cosmetica, flawless finish foundation, spf 15, olievrij, porselein, 0. 8 oz (23 g) – nieuw. Spf 15 – olievrij. Pompapparaat. Word je eigen make-up artiest. Breng op het gezichtsveld aan op een zelfs huidtint voor een mooie half matige afwerking die de hele dag doorhoudt. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. goingorganic.nl Mooie omslag, niet vol. Gaat het best met stippling brush door middel van echte technieken.

Ruikt een beetje stoffig Het betekent niets voor jou, maar het is een beloning voor mij? Dank je! Deze kleur is goed voor mijn huid, maar wees gewaarschuwd, zelfs moeilijk ik ben vrij eerlijk, ik ben niet de eerlijkste. Dus als je eerlijk bent en denk dat deze kleur leuk zou zijn voor je zonder het eerder te proberen, zal het waarschijnlijk een beetje donker zijn. Het bedekt mooi, maar is niet volledig bedekt. Dus als je huid nogal slecht is, dan zal dit niet volledig bedekken. Maar als je een lichte bedekking nodig hebt, om de huidtemperatuur glad en zelfs de huidtint te maken, dan is dit erg goed.

Zo'n goede basis, verduistert de huidtint en is een perfecte match! Wees maar op de hoogte dat deze stichting niet zo licht is als het lijkt! Ik ben nc20 en het lijkt bijna perfect voor mij, al is het iets aan de oranje kant, mijn eerste ooit fundament! Ik kreeg porselein en het was een wedstrijd voor mij (misschien een beetje geel / donkerder), hoewel ik moet zeggen dat het porselein niet zo licht is omdat ik meer midden in het eerlijke huidskleur spectrum ben. Ik hou gewoon van deze stichting, het is geweldig. Grote kwaliteit, makkelijk te vermengen, volledige dekking. Ik was een revlon foundation lover maar mijn vriend kocht dit en ik moest het proberen! Dit is mijn favoriete stichting nu, omdat ik dezelfde kwaliteit kan krijgen als revlon maar voor een tiende van de prijs! Ik heb honderden op stichtingen besteed en veel van hen zijn nergens in de buurt van de kwaliteit van deze stichting. Ik vond het makkelijk te gebruiken, heeft geweldige dekking en is een van de beste die er zijn voor een klein bedrag van wat je meestal zou betalen. Zou dit product zeker aanraden en zal opnieuw ordenen.

E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g): Gezicht

Ik lees de opmerkingen over deze make-up alvorens te kopen en ik zal eerlijk zijn dat ik aarzelend was. Het was best goedkoop in vergelijking met concurrenten (ik gebruikte revlon colorstay in het verleden – $ 10 per stuk). Ik lees waar mensen zeggen dat de kleur ook uit was. Maar voor mij kan ik niet zien waar een van de negatieve opmerkingen binnenkomt. Deze make-up gaat heel vlot en bedekt fouten goed. Het is olievrij, maar heeft een beetje glans, evenals een basis als je het eerst toepast. Bedek het met een mooi doorschijnend poeder en je bent helemaal klaar. Het komt in een pomp, dus je pompt een beetje uit op je make-uppad (wat ik gebruik) en glad over je huid. Mijn huid is in de loop van de dag niet zo vettig, terwijl ik dit ook draag (ik heb extreem vette huid). Deze kleur is zand, dat is precies de kleur die ik met andere producten heb gebruikt en het past perfect. Het voelt niet zwaar op mijn huid en het blijft goed door de dag. Bijvoorbeeld, ik heb een sinus infectie en koud, zodat ik voor altijd mijn neus blaas. En begrijpelijk zullen sommigen afvuren, maar niet veel en ik loop niet rond en lijken op rudolph, de roodharige rendier! Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd over hoeveel er niet weggaat. Ik dacht dat het allemaal tegen het einde van de dag zou gaan met de snelheid die ik ga.

E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g): Gezicht

Mijn andere, duurdere make-up was bijna om 12.00 uur weg. Niet te vergeten, alle elf producten zijn wreed vrij en dit is erg belangrijk voor mij (niemand moet voor mijn schoonheid lijden). Ik hou van hun make-up en voor mij – het was beter dan verwacht en ik ben een toekomstige klant! Licht en goed als je de roodheid van de huid wilt verbergen. Dekt geen puistjes maar geeft u een mooie en natuurlijke basis. Dit is het beste voor lichte skintypes. Als u van natuurlijke en niet te dikke make-up houdt, neem dan deze.

Hou absoluut van deze basis. Grote dekking, zoals de fles, goede prijs, kleur past goed, blijft voor een goede tijd. E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g) Ik zou dit zeker weer kopen. Ik ben vrij bleek, en sommige lichtfundamenten zijn pasty of kalkachtig, maar zelfs zonder dat ze in het echte leven zijn gezien (net online), verwachtte men geen perfecte match, maar. Het was wel aardig. Echt blij met dit. En je hoeft niet eens te veel tegelijk te gebruiken. Hoe rechtvaardigt u de prijs van deze stichting te verdubbelen nadat het populair is geworden op webshop? Ik kocht het voor 3 dollar voor! Het is goed. Deze stichting is zo dromerig, ik hou van hoe mijn gezicht er na uitziet. Het is goedkoop en ziet er toch goed uit! Ik zou zeggen dat het medium tot hoge dekking en zeer bouwbaar is.

Review: E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, SPF 15, Oil Free, Porcelain, 0.8 oz (23 g)

 Koop dit al jaren en ben niet teleurgesteld! Geweldige basis, het is wreedheidloos en veganistisch! Heel gelukkig! Het is mijn nieuwe favoriete fundering. Het past perfect in mijn faceskin. Niet te veel. Er is geen masker effect, perfect zoals altijd. Hou van de dekking en de geur. Bedankt, deze fundering werkt goed! Laatste lang en bedek bijna alles, gebruik het met elf studio concealer dekking!

Het voelt me ​​niet goedkoop en mijn huid vond het ook leuk. Het heeft de huid niet vettig verlaten en het was makkelijk om het vlot aan te brengen. Lijkt op een geweldig product. Het is een paar tinten te donker voor mij. Ik kan niet geloven dat ik dit eerder niet heb geprobeerd, ik hou van e. L. F producten. Zo'n geweldige basis en de prijs die ik dacht is dit echt! Dit is een mooie basis. Het is dik als u het uitpompt, maar mooi op de huid past. Het heeft een goede dekking en mooie kleur. Ik zou alleen aanraden als je bleek bent met gele ondertoon, maar houd van deze stichting.

Geeft perfecte dekking over mijn roodachtige huidtint. Ik zou iedereen willen aanmoedigen die aan strenge acne heeft geleden om het offer te brengen. Het drinken van melk helpt je spiermassa en botmassa te verbeteren. Na zoveel jaar worstelen met acne, is het moeilijk te geloven dat er iets is dat echt werkt. Welnu, hoe haal je het beste uit je huidvoedsel – kook het – bak het – de wetenschap zegt dat koken het carotenoïdengehalte van zoete aardappelen tot 85-95% houdt (naast het drogen in de oven, een proces niet voor de mens consumptie! Vitamine c verhoogt de hoeveelheid ijzer die wordt geabsorbeerd, wat een probleem kan zijn voor mensen met hemochromatose, een ziekte van ijzerstapeling, legt hij uit. Waar het op neerkomt: Of je het nu drinkt of het op je gezicht laat liggen, het gebruik van collageen vertaalt zich niet in echte huidvoordelen. Sommige merken hyaluronzuursupplementen claimen bronnen met laag moleculair gewicht te gebruiken. Ik zou deze kliniek en het acne-programma 100% aanbevelen aan iedereen die worstelt met acne en er niet vanaf kan komen door actuele producten te gebruiken. Een huidsupplement is een capsule of poeder (probeer zo mogelijk tabletten te vermijden) met een combinatie van vitaminen, mineralen, antioxidanten, groen voedsel en andere voedingsstoffen die synergetisch werken om de huid te verbeteren. De onderkant hiervan is dat supplementen duur kunnen zijn. Maar nu heeft Kroatië, dat ooit deel uitmaakte van de communistische federale staat van Joegoslavië, Engeland uitgeschakeld in de finale op zondag. En vergeet niet dat ascorbinezuur oplosbaar is in water, dus vergeet uw 8 lange glazen water per dag niet!

 Als u geïnteresseerd bent in het lokaal en op de acne richten, zou ik het 16-weekse online programma van natuurlijke acnelekken aanraden om helder en gebalanceerd te zijn, zowel van binnen als van buiten. De ontwikkeling van nieuwe bloedvaten (neovascularisatie) resulteert in de dood van fotoreceptoren, wat op zijn beurt leidt tot verlies van het gezichtsvermogen. Kies de juiste collageensupplementen en geniet van zichtbare resultaten. Onze topkeuzes zijn: Zalm (met omega-3 vetzuren, vitamine A, co-enzym q10), snapper (met omega-3 vetzuren en selenium), geroosterde of gerookte kalkoen (met zink), amandelen en walnoot (met tocoferolen, omega -3 vetzuren, vitamines a en c).