Goingorganic.nl

E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g)

Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g) by E.L.F. Cosmetics Bad, Schoonheid, Make-Up, Ogen, Oogliner

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.02 kg, 14.7 x 3 x 1.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Make-Up, Ogen, Oogliner, Bath, Beauty, Makeup, Eyes, Eye Liner

E. l. f. Cosmetica, intense inkt eyeliner. Zwarte zwart, 0. 088 oz (2,5 g) – geen dierproeven. Quick-dry formule verhoogt de wimper lijn met rijke, langdurige kleur. Glijdt glad op zonder vlekken, vederlopen of rennen. Vetstip maakt het mogelijk om met een precisie een strakke of dunne lijn te maken. goingorganic.nl Als iemand nieuw om eyeliner, dit product, op het is de lage prijs is zo geweldig. De kleur is consistent en glad, de tip is dun en laat me die scherpe vleugel toe oefenen. Zou zeker aanraden voor de prijs en in het algemeen heeft het een goede zwarte pigment en gaat het een beetje glad en het is een goede eyeliner maar de verf op het deksel om een ​​of andere reden komt uit zelfs bij het eerste gebruik en de zwarte verf van het deksel gewreven op mijn vingers en belandde op mijn gezicht en het is erg frustrerend cuz het is moeilijk om weg te gaan en ik moet mijn make-up af wrijven om het gewoon af te zetten en dan moet ik de make-up opnieuw weggooien.

Ik denk niet dat ik dat weer zal krijgen. Zeer zwart en ik was in staat om een ​​wekkenachtig blik te bereiken door de waterlijn te voegen en vlakbij de wimpers, de applicator is een zeer fijne viltpunt, het ging goed, geen pauzes en goede uithoudingsvermogen. De beste eyeliner ooit, hou ervan? Donker zwart en ogen om toe te passen. Waard om te kopen. Ik vind het leuk. Makkelijk te gebruiken.

Liefde e. L. F producten. Hou van dit! Ik bestelde nog 3 en gaf ze aan vrienden! Eenvoudig te gebruiken, goede kleur, en de prijs is geweldig! Werkt evenals duurdere liners. Zal zeker opnieuw ordenen. Van eerste aanraking hield ik van hem, heel precies, geweldig.

E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Ogen, Oogliner

De beste liner die ik ooit heb geprobeerd. Perfect gevormde kwast om liner in zeer dikke laag aan te brengen. Ik stel het vooral voor beginners die nog niet zo goed zijn in de kattenoog. Great! Geweldige waarde voor de prijs. Hou van deze eyeliner, het blijft de hele dag lang en is echt intens zwart. Ik heb dit al jaren gebruikt en er van houden.

Ik verkies meestal de dunne, borstige vloeibare eyeliner die meer glanzend zijn. Maar deze pen-achtige inkt eyeliner is ideaal voor het creëren van de cat-eye look. Zo blij om het te vinden, snijden, dunne en nauwkeurige lijnen. Het is moeilijk om de pen de eerste keer te openen! Geweldige transparantie van de kleuren, langdurig op zoek naar een goede kwaliteit vloeibare liner. Dit is de beste die ik heb gevonden die niet vol is van vieze chemicaliën. Glijdt echt op en blijft stil, mooie zwarte, zeer goede formule. Update: de fles is verschrikkelijk van buitenaf, ik weet niet waar het van gemaakt is, maar zwarte stukken komen af ​​en sice, je kan je gezicht niet raken wanneer je make-up maakt, de kleine zwarte stippen zijn erg vervelend aan je gezicht en makkelijk te gebruiken, geweldig product in vergelijking met het is prijs, makkelijk te gebruiken, maar ik denk dat ik snel droog. Model Ashley Graham raakte de christelijke sirianobaan met elektrische fuchsia-oogschaduw die werd geaard door tonnen zwarte mascara en voering. Om een ​​subtiele en volledig natuurlijke look te krijgen, perfect voor een dag op je werk of thuis met je gezin, breng het potlood zo dicht mogelijk bij de wimperlijnen aan, teken een dunne lijn die een impact heeft en nooit je look overweldigt als een geheel. Maar iets wat ik heb geleerd toen we op een dag make-up op kantoor bespraken, is dat zelfs mensen die normaal geen volledig gezicht dragen, veel te zeggen hebben over oogmake-up.

E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Ogen, Oogliner

 Als je weet hoe je eyeliner goed kunt aanbrengen, kun je altijd een moderne look creëren, zegt celebrity make-up artist rae morris, auteur van prachtige ogen: de ultieme oogmake-upgids. Stel je voor hoe deze uitbarsting van pure en krachtige elementen, met mate en met veel respect van de aarde zelf, de ogen zou kalmeren en koesteren; zorgen voor een eeuwige uitstraling van schoonheid en vitaliteit. Nadat je je eerste laag mascara hebt aangebracht, stof je een beetje doorschijnend poeder over je wimpers en breng je een tweede laag aan. Omdat het omklappen van het deksel ervoor zorgt dat de ogen er kleiner uitzien, moet je proberen je ogen groter te laten lijken met je eyeliner. E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g) Voor meer make-upadvies van klimop, ga je wakker worden voor make-up. Neem een ​​al aansprekend paar ogen en spuug het een beetje op. Traditionele cosmetica zijn geformuleerd met synthetische chemicaliën die kunnen bijdragen aan onze persoonlijke toxische belasting. Oogmake-upproducten omvatten producten die rond het oog worden gebruikt om het uiterlijk van de ogen te verbeteren en om de schoonheid van de ogen te benadrukken.

Review: E.L.F. Cosmetics, Intense Ink Eyeliner. Blackest Black, 0.088 oz (2.5 g)

 Om het uiterlijk te voltooien, brengt u de matzwarte oogschaduw aan op de buitenste ooghoek en dicht bij de onderste wimperlijn. Of het nu in potlood of vloeibare vorm is, eyeliner dient om te benadrukken en verfraaien wat velen beschouwen als de meest prominente eigenschap van iemands gezicht. Blader door oogmake-upaanbiedingen van topmerken en ontwerpers. Voor deze stap vond ik deze tip bijzonder nuttig bij de tutorial over de Koreaanse beauty-youtube: laat het bruine nooit langs het witte deel van je ogen komen. Hoewel organische eyeliner een vorm van cosmetische versiering is, bedoeld om kleur en glamour voor de ogen te brengen, kan het ook verdubbelen als een volledig natuurlijke schoonheidsboost gemaakt van de zuiverste, gezondste en meest milieuvriendelijke ingrediënten. Kjaer weis oogschaduw compact in wijsheid $ 45, goop. Ik zal niet liegen, ik was absoluut eerst bang dat de eyeliner met de zware bodem mijn ogen zou doen lijken, maar kijk, de look creëerde eigenlijk meer contrast met het wit van mijn ogen, dus ze zagen er over het algemeen groter en helderder uit ( Of zo denk ik, hoe zit het met jou -). Kattenogen en kittenflicks zijn klassiekers, en het is leuk, snel en gemakkelijk om de look voor herfst aan te passen. Het plaatsen van de shimmer vangt het licht op en geeft zo het uiterlijk van meer open, wakkere ogen. Ik hou van hoe dun het potlood en de spoolie zijn, en het product laat me gemakkelijk toe mijn wenkbrauwharen in te vullen zonder al te veel te doen.

Ongeacht de gelegenheid die voor je ligt, of het nu een volledige dag is op het werk of een avond in de club, of misschien een zondagmiddag voorbijgaat op een tuinfeest of in het theater, deze verbazingwekkende en gevarieerde organische eyelinerpotlood heeft jou gedekt. Dus waarom zouden we de peepers dan moeten verfraaien? Waarom moeten we de ogen verbeteren met de kunstgreep van cosmetica? Een lichtgevende en pure lippenstift kan zelfs het meest sappige paar glamour en mystiek toevoegen. lippen, alleen de make-up met het juiste oog kan de ogen in brand steken; hun schoonheid belichten en demonstreren, zelfs als ze hun inherente charme benadrukken. Breng een bruisende schaduw op de oogleden aan met een veegborstel, kies een glanzende tint die goed aansluit bij de kleur van de ogen zelf. Doordrenk een wattenschijfje en houd het gedurende 20 seconden boven uw oog om de oogmake-up losser te maken voordat u wegveegt. Krijg schitterende ogen die centraal staan ​​met oogmake-up van covergirl.

Van alle beautytips en -trucs die er zijn, is eyeliner een van degenen met de steilste leercurven: mensen hebben alles geprobeerd, van lepels tot tandzijde om de overvloedige vlekken en cue-tip-slachtoffers te voorkomen die het gemiddelde kattenoog met zich meebrengt.