Goingorganic.nl

E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush

Studio, Powder Brush, 1 Brush by E.L.F. Cosmetics Gereedschappen / Borstels

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.05 kg, 20.3 x 7.1 x 2.5 cm
Productcategorie: Gereedschappen / Borstels, Tools, Brushes

E. l. f. Cosmetica, studio, poederborstel, 1 penseel – nieuw. Creëert een professionele sculpted look. Volledige dekkingskleur. Gebruik met poeder of bloos voor perfecte contouring. Poederkwast. E. l. f. Studioborstels zijn ontworpen en getest door ons professionele team van make-upartiesten. goingorganic.nl Ik hield eerder van deze borstel, maar elf veranderde het en ik begrijp het niet echt waarom. Ik heb deze kwast oorspronkelijk van hun site besteld, maar het was veel kleiner dan die die ik eerder bestelde. Het lijkt op een reisversie. Ik contacteerde hen en vertelde hen over het probleem, maar ze zeiden dat ze het product zouden verbeteren, zodat ze minder en beter kwaliteit zou hebben. De borstel zij zou gek willen hebben (en ik had dat probleem nooit met degenen die ik bestelde voor de verbeterde), het water is grijs wanneer ik het wassen (en dit gebeurt telkens als ik het was, niet alleen de eerste keer) het is kleiner en niet zo dicht als de oude.

 Toen ik zag, had webshop ze besteld, en ik hoopte dat het een soort gebroken kwast was die elf me had gestuurd, maar ik kreeg nog een klein beetje kwastje en ik ben helemaal gefrustreerd omdat ik van deze kwast hield van poeder en stichting, nog meer dan de sigma f80. Wat Mirano betreft, heb ik mijn bestelling zo snel gekregen en van hen houden. Het goede ding over deze borstel is de prijs. Zoals ik al zei, deze borstel is een must en als je iets van deze site wilt kopen (make-up-wijze), zou dit het zijn, zo goedkoop en werkt goed! Ik gebruik het met mijn poeder! Goede borstel voor poederfunderingen. Mijn bestelling arriveerde in 6 dagen naar Spanje. Ik hou van de effectiviteit van webshop. Is de tweede keer dat ik herhaal en zal blijven herhalen. Geweldig! Grote poeder voor poeder, maar als u wilt, kunt u zowel poeder als vloeibare basis toepassen. Het is zacht op de huid en wil dat helemaal niet. Geweldige borstel voor het poetsen van het gezicht, ik vind dat het me een vollediger dekking geeft.

E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush: Gereedschappen / Borstels

Ik gebruik ook deze borstel voor bloos. Alhoewel omdat het niet zo dicht is, zou ik het niet aanraden voor de basis omdat de borstels gewoon aan de stichting zouden vastklampen, maar dat zou mijn voorkeur kunnen zijn om een ​​dichtere borstel te willen voor een liniaaldekking die in mijn stichting afwerkt. Ideaal voor stippelen op poeder. Dit is de sencond die ik kreeg als een back-up nodig was, als men was en droogde, had het al minstens een jaar gebruikt, en door wekelijkse wassingen is het helemaal niet helemaal. Goed als vloeibaar, poeder basisborstel en blush ook borstel! Zeer veelzijdig! De betaalbare prijs is nog een plus =), kocht dit voor mijn zus.

Ze denkt dat ze goed zijn. Kan niets meer zeggen dan dat. Deze borstel is een fractie van de prijs en net zo goed! Werkt op allerlei poeders – gedrukt en los. Ik heb een 2e een gekocht als reserve, alleen als het ooit is beëindigd. Dit is een geweldige multifunctionele borstel. Ik gebruik normaal gesproken een dubbele vezelborstel voor mijn stichting, maar dit werkt zo veel beter! Geeft een prachtige mix en afwerking. Zou het zeker aanraden om dit te kopen is het zo goedkoop en helemaal waard! Ik gebruik het voor poeder en compacte make-up, een goede borstel! recommendada! Zo goedkoop en werkt goed! Ik gebruik het voor poeder, en ik hou ervan dat het niet knippert.

E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush: Gereedschappen / Borstels

Dit is mijn 2e poederborstel van elf. Toen ik het eerst had gewassen, heeft het een beetje groenachtig en grijsachtig aan het kijken bloeden. Na een paar wassen leek het duidelijk te zijn. Het gebeurde echter niet met mijn 1e penseel. Maar nog steeds zacht en pluizig. De borstel was licht uit de vorm toen ik het had ontvangen, maar dit was opgelost bij het wassen van de borstel. Voors: goed te gebruiken voor poeder, betaalbaar.

Nadelen: het schuurt bijna elke keer dat ik het gebruik. Ik heb mijn twijfels over de duurzaamheid van deze kwast. Over het geheel genomen zou ik zeggen dat dit een aanvaardbare poederborstel is omdat het lage prijs is. Niet de beste poederborstel, maar geweldig voor mensen als ik die niet veel willen uitgeven / gebruik geen poederborstel dagelijks. Leuke prijs, ik heb het meerdere malen gewassen en het is geweldig! E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush Het is de moeite waard het prijs is! Het kost $ 3 en je kan het helemaal voelen door gewoon de poets te houden.

Review: E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush, 1 Brush

Het presteert goed, maar de handgreep is verschrikkelijk en helaas gebroken voor mij. Er was geen verlies van het haar tijdens of na het aanbrengen en alles zorgde voor een goede dekking. Gemaakt van de wortelvezels van de konjac (of olifanten yam) plant, deze super zachte maar exfoliërende gezichtssponzen glijden zachtjes over de huid om alle sporen van vuil en make-up te verwijderen. Bekijk make-uphulpmiddelen van topmerken en ontwerpers. Ik adviseer deze borstels ten zeerste voor verdunde schellak. Ik heb veel andere borstels geprobeerd, waaronder penselen van kunstenaars en natuurlijke haren, evenals vervaardigd, duur en laag, en ik heb niets gevonden dat zo goed werkte. Perfect voor de rijpe huid, dauwbladerde Aziatische klei, konjac-spons met rode klei om onzuiverheden uit je poriën te trekken, waardoor de huid verjongd en gloeiend wordt.

Pas al je favoriete cosmetica toe met stijl en flair met deze handige borstelrolset die gemakkelijk kan worden opgeborgen voor reizen. Onze beautytools zijn gemaakt met immense zorg en kunnen geweldige toevoegingen zijn aan uw schoonheidsbenodigdheden. Om de borstels te testen, manoeuvreerbaarheid en het vermogen om de kleur gelijkmatig te deponeren, kochten we vloeibare foundation, gelliner, poederblush en oogschaduw om tegen witte bristolplaten te swatchen, vergelijkbaar met de gezichtskaarten die door make-upartiesten worden gebruikt. Een hoogwaardige set van acht borstels voor de ogen, wangen en teint. Het is cruciaal om te begrijpen dat dit veronderstelde proces van groei en verlies deels illusie is. Babyshampoo en theeboomolie, of olijfolie en afwasmiddel, kunnen uw penselen kiemvrij houden. Aangekomen op tijd in een envelop en borstels in een plastic zak. De borstels zijn lastig in de hand te houden, dankzij het topzware ontwerp, maar voor ons woog de kwaliteit van de haren op tegen de grappige handgrepen. De controle van make-up was zoals bedoeld, en vlot zoals u zou denken het zou zijn; of voel dat het zou moeten zijn. Als dat niet genoeg reden is, kunnen vuile penselen ook leiden tot spottier, moeilijkere make-uptoepassing.

Ongeveer 10 procent van het haar van een persoon kan in een rustfase terechtkomen, telogen genaamd, wanneer haar uit kan vallen. Beauty blenders kunnen worden gebruikt om primer op uw ogen en gezicht, foundation, concealer, blush, contour, highlighting en meer aan te brengen.