Goingorganic.nl

Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g)

Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g) by Earth Circle Organics Supplementen, Adaptogen, Gedroogd Fruit

€ 15,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g)
Prijs: € 15,00
Inhoud: 0.48 kg, 20.3 x 13.5 x 6.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Adaptogen, Gedroogd Fruit, Supplements, Adaptogen, Dried Fruit

Aardcirkel Organics, Goji Bessen, Ruw & Organisch, 16 oz (454 g) – In superfoods vertrouwen we. Werelds beste goji bessen uit het Tibetaanse plateau. Rauw en gezond eten voor levendig leven. Usda organisch. Oude geneeskrachtig fruit. Energie natuurlijk met polysacchariden. Geen conserveermiddelen of additieven.

Proteïne, trace mineralen, een verscheidenheid aan vitaminen en 18 aminozuren. Geweldig proeverij, leuk om te eten snack. Niet gmo. Vegan. Raw. Kosher. Product van China. Gecertificeerd organisch door organische certifiers, inc. Tibetaanse plato organische Goji bessen. Earth Circle Organics biedt u 's werelds beste organische Goji bessen, gegroeid in het afgelegen, ongerepte Tibetan plateau – het dak van de wereld. Gedurende duizenden jaren heeft traditionele Chinese geneeskunde dit verrukte fruit gebruikt om het immuunsysteem te verbeteren en meer dan 100 kwalen te behandelen.

Als je nog nooit de aarde cirkel organische goji bessen hebt geprobeerd, is het nu de tijd. Het woord dat we het meest horen om hen te beschrijven: geweldig. goingorganic.nl Deze oude tibetanische bessen zijn echt een superfood. Niet alleen zijn ze lekker, organisch, niet-gmo, glutenvrij, veganistisch, kosher, vrij van additieven en conserveermiddelen, en geweldig in verschillende recepten, ze zijn geladen met gezondheidsvoordelen. Rijk aan vitaminen c, k, a, e, b-vitamines (thiamine, riboflavin, vitamine b6, folaat, pantothensuur), mangaan, koper, pota ssium, ijzer, magnesium, zink, eiwit, aminozuren, voedingsvezels, tannines, antioxidanten en flavonoïden, ze zijn ideaal voor het behandelen van verkoudheden, griep, koorts, vitamine C-tekortkomingen, ochtendziekte, misselijkheid, maagkrampen, gastritis, zweren, ibz, colitis, diarree, obstipatie, galstenen en galblaasziekte, lagere urinewegen en nieren aandoeningen, leverziekte, vloeistofretentie, jicht, sciatica, diabetes, hoog cholesterol, hypertensie, hart- en vaatziekten,hart- en vaatziekten, hoofdpijn, glutenintolerantie en coeliakie, menstruatiekrampen, artritis, osteoporose, reumatisme, astma, gingivitis, kankerzweren en tandvleesziekte, acne, zonnebrand, eczeem, psoriasis, dermatitis, slapeloosheid en zelfs kanker.

Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g): Supplementen, Adaptogen, Gedroogd Fruit

 Goji bessen zijn een krachtig immunostimulerend en genezend middel die het immuunsysteem stimuleert, toxines spoelen, het spijsvertering vergemakkelijken, brandwonden en zure reflux verhinderen, misselijkheid en opblazen verhelpen, maagzweren genezen, de maagvoering verzachten, de ontsteking van de dikke darm verminderen, de genezing vergemakkelijken , het verhogen van de bloedstroom in de ledematen, het stabiliseren van de bloedsuiker en het reguleren van insuline niveaus, het normaliseren van de bloeddruk, het verlagen van triglyceriden en ldl of slechte cholesterolgehalten, terwijl het verhogen van HDL of goed cholesterol, het beschermen tegen beroertes, atherosclerose en periferearteriële ziekte, verbetering van de hersenfunctie, stimulering van de activiteit van de antioxidante enzymen van het lichaam en het neutraliseren van vrije radicalen, verzachtende en helende droge en beschadigde huid, en zelfs vermindering van het risico op kanker. Een goji berriesmasker of scrub kan topisch worden toegepast om wonden, zweren, littekens, kneuzingen, snijpunten, slijtage, laceraties, brandwonden, uitslag en acne-getroffen gebieden van uw huid te genezen. Het verbetert de huid, verheldert en verheldert huidtint, vermindert roodheid, ontsteking, vlekken, vlekken en kleine lijnen, helpt om oude littekenweefsel af te breken, celvernieuwing en regeneratie te stimuleren en voorkomt voortijdig veroudering. Ik hou van deze geweldige Tibetaanse superberries en voeg ze toe aan havermout, granola, yoghurt, smoothies, en vele andere verschillende recepten. Zou het aanraden aan iedereen die hun immuunsysteem wil verbeteren en hun algemene gezondheid en welzijn verbeteren.

Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g): Supplementen, Adaptogen, Gedroogd Fruit

De bessen die ik kreeg waren netjes vies. Het leek alsof er een soort modder op de bessen was geplakt. Sommige van hen waren ook een beetje donker aan de andere kant (bedorven bessen zijn gedroogd.) Ik zal deze niet opnieuw kopen. Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g) Sunfood of navitas goji bessen zijn veel hogere kwaliteit. Zeer grote teleurstelling. Uit mijn ervaring kan ik alleen aanraden de navitas goji bessen. Hoewel de kwaliteit van bestelling van bestelling kan variëren, vind ik ze nog steeds de meest fijne gojiberries van de bos en daarom kom ik altijd terug voor meer! Veel voor de buck! Lekkere en frisse gojis, geweldig product . Proef heel goed, ja, het is misschien het enige merk dat je goji bessen geeft die organisch en rauw en redelijk geprijsd zijn. kon niet meer vragen, dit product is briljant.

Review: Earth Circle Organics, Goji Berries, Raw & Organic 16 oz (454 g)

Zeer goed, ik hou ervan. Dit zijn enkele van mijn favoriete Goji bessen, aangekomen in zeer korte tijd, geweldig pakket, absoluut niet beschadigd. Veel dank. Ze lijken me te helpen me goed in het algemeen te voelen. Ze zijn lekker. Ik maak Goji Berry Tea en het is heerlijk. Hou van dit, erg lekker, zeer voedzaam. Echt genoten van deze.

Zal opnieuw kopen! webshop biedt me goede klantenservice en fantastische bezorging! Geweldige waarde voor de prijs. Goede kwaliteit en smaak. Ik gebruik het mijn havermout in de ochtend of op taarten. Het is erg schoon, fris en zoet. Mijn 6 jarige kind geniet het dagelijks als een gezonde snack. Mijn manlief zal het gebruiken voor koele honing goji thee!

Geweldig! hou niet van de kleur van de bessen. Ik weet niet wat de kleur moet zijn, maar iets in het product is niet atractief. Ik zal niet meer bestellen. Als de hpa-as continu wordt geactiveerd, kan deze gemakkelijk uit balans raken en de bijnieren belasten, waardoor we gevoeliger worden voor angstgevoelens en bepaalde ziektes krijgen. Hypoglykemische en hypolipidemische effecten van withania somnifera wortel- en bladextracten op door alloxan geïnduceerde diabetische ratten. Is de kwaliteit van de kruiden in de megafood minder dan in het nieuwe hoofdstuk of gaia- ik zou graag een mix van kruiden gebruiken om mijn bijnieren te ondersteunen, maar vraag me af of ik de Gaia-blend moet proberen en misschien meer dan een subtiel effect moet krijgen. De Chinezen geloofden dat Qi een type levenskracht-energie was.

 Het resultaat is het meest krachtige groene supplement op de markt, speciaal gebouwd voor atleten, met elk ingrediënt ondersteund door degelijk klinisch onderzoek en opgenomen in klinisch effectieve doseringen. Ook bekend als Peruaanse ginseng (hoewel het niet echt afkomstig is van de ginseng-familie), wordt maca (Lepidium meyenii) beschouwd als een van de verloren gewassen van de Andes. Hij is een zeer deskundige beoefenaar met vele jaren van adaptogene ervaring, dus ik vertrouw op zijn oordeel. De chemische samenstelling van de plant lijkt per groeigebied te variëren, waarbij Vietnamese en Indiase tribulus zowel tribestine als prototribestin (het gitogeninische type) missen en hogere niveaus van tribulosine hebben, ongeveer 50 – 150 keer meer dan de bovengenoemde soort. Twee menselijke onderzoeken die in China zijn afgerond (de ene dubbelblind en de andere voorlopig) hebben aangetoond dat schisandra mensen met chronische virale hepatitis kan helpen. Zijn aanbeveling betekent veel en het lijkt een van de meer populaire adaptogene kruiden binnen het Chinese medicijnpheon te zijn. Adaptogene kruiden veranderen de stemming niet direct. Net als kurkuma, kan vitamine C ook helpen bij het bevorderen van een gezonde ontstekingsreactie.

Je zult vooral een snelle hap willen voor de ochtendgymnastiek, omdat je lichaam de hele nacht heeft gevast en je glycogeenvoorraden in de lever laag zijn. Voeg ze toe aan sappen of smoothies, of eet ze rauw op met noten en zaden zoals elk ander gedroogd fruit. Onderaan dit artikel hebben we een infographic en meer informatie over veel voorkomende groene poeder ingrediënten en vragen.