Goingorganic.nl

Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g)

Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g) by Earth Circle Organics Supplementen, Superfoods, Chlorella

€ 18,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g)
Prijs: € 18,00
Inhoud: 0.24 kg, 15.2 x 11.9 x 6.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Superfoods, Chlorella, Supplements, Superfoods, Chlorella

Aardcirkel organica, organisch chlorella poeder, 8 oz (226. 7 g) – aardcirkel organica. In superfoods vertrouwen we. Kosher. Niet-GMO-project geverifieerd. Usda organisch. Rauw en gezond eten voor levendig leven. Gecertificeerde organische chlorella. Ultrageluid vernielde celmuur. Koud verwerkt. Geen additieven, conserveermiddelen of vulstoffen. Gecertificeerd organisch door organische certifiers, inc.

Chlorella is een superfoodpoeder, dat perfect is voor het toevoegen van een groene boost aan elke routine. Ons poeder is 100% pure chlorella, geen additieven, conserveermiddelen of vulstoffen. Chlorella wordt gekweekt in zuiver zoet water en sterk zonlicht. Aardcirkel organische chlorella poeder wordt koud verwerkt en de celwand van de chlorella is gebroken door unieke echografie vibratie. Earth circle's commitment is om wereldwijd biologische en wilde superfoods van de beste kwaliteit te delen. Wij samenwerken met producenten die zich inzetten voor hun lokale gemeenschappen en duurzaamheid. Uw aankoop van eco-producten ondersteunt duizenden organische familiebedrijven over de hele wereld. Organische chlorella-producten moeten voldoen aan strenge minimale gezondheids- en veiligheidsnormen die de overgrote meerderheid van onethische praktijken voorkomen en vrijwel alle chemicaliën en kunststoffen uit het groeiproces elimineren. Chlorella is ook rijk aan vitamine d, e en k1, evenals magnesium, kalium, fosfor en zink. Volgens het oude Indiase geneeskunstsysteem dat bekendstaat als ayurveda, levert chlorellapoeder ojas, wat zich losjes vertaalt naar vitaliteit of levenskracht. We worden elke dag blootgesteld aan zware metalen en gifstoffen in onze omgeving, door ongefilterd leidingwater te drinken, vervuiling in te ademen en zelfs cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g): Supplementen, Superfoods, Chlorella

Dus de toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze groene algen. Als u op zoek bent naar chlorella van de hoogste kwaliteit op de markt, dan heeft u die gevonden. Ik heb het elke dag 2 weken lang met plezier ingenomen, toen het ineens een week geleden zonder dosiswijziging was, ik kreeg binnen 20 minuten nadat ik het had ingenomen met mijn, gehoorverlies, misselijkheid, warme en koude toevloed en projectiel braken (Letterlijk braken). sap of water in de ochtend. Verpakt in de VS, wordt geleverd in een handige en beveiligde hersluitbare verpakking. Bovendien intensiveert het de kracht en de processen die zich in een cel voordoen. Ik vertrouw hen nu veel, zij zijn mijn standaardbedrijf voor dit soort poedersupplementen. In deze klasse wordt een algenproduct gekweekt in zonlicht in puur oceaanwater, in tegenstelling tot andere greens-producten die in grote vaten in de duisternis met stadswater worden gekweekt. De Amerikaanse kankervereniging beveelt een dosering aan van 2 tot 15 gram per dag. In Japan heeft de belangstelling voor chlorella zich grotendeels gericht op zijn ontgiftende eigenschappen: het vermogen om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen of te neutraliseren. Het chlorella-supplement van de aardcirkel is zorgvuldig gezond verbrijzeld en gedroogd op lage temperatuur om de biologische beschikbaarheid van de volledige voedingsstof te behouden.

Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g): Supplementen, Superfoods, Chlorella

 Ik las onlangs in een artikel over de volksapotheek in mijn lokale krant van een man die al 20 jaar chlorellapoeder (1/4 theelepel per dag) gebruikte om zijn okergeurgeur te verminderen. Chlorella is in de traditionele geneeskunde gebruikt vanwege zijn brede scala aan vitaminen, mineralen, fytonutriënten en antioxidanten om ontstekingsgerelateerde aandoeningen te behandelen. We gebruiken gebroken celwand chlorella en spirulina gekweekt zonder het gebruik van pesticiden voor een volledig pure zoetwater algen ervaring. Voedingsmiddelen die rauw en volledig natuurlijk zijn, zoals superfoodpoeders, zijn zelfs meer vatbaar voor dit soort besmetting dan verwerkt voedsel. Op het einde hadden deze mensen lagere bloeddrukmetingen dan deelnemers die de placebo namen (31). Mede door de hoge eiwitgehaltes in spirulina en chlorella kunnen ouderen een hoog vleesgehalte in hun dieet verwijderen en deze twee supplementen toevoegen. Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g) Chlorella bevat het hoogste percentage chlorofyl van alle bekende planten op aarde en is een van de krachtigste reinigingsmiddelen in de natuur.

Review: Earth Circle Organics, Organic Chlorella Powder, 8 oz (226.7 g)

Ik gebruik het nu een week en het werkt! Hoewel er geen one size fits all maaltijdplan is, of voedingssupplement, is er een groene superfood die redelijk in de buurt komt. Vitaminen zetten voedsel om in energie en mineralen zoals ijzer zorgen ervoor dat zuurstof in je bloedvaten wordt gebracht. Deze capsules maken het nemen van chlorella heel gemakkelijk omdat ik het poeder niet in water of sap kan drinken, maar met deze capsules neem ik ze elke dag zonder te moeten drinken. De allergrootste claim van Chlorella is echter dat het rijk is aan vitamine B12, een essentiële vitamine waar veel vegetariërs geen genoeg van krijgen, omdat het meestal voorkomt in dierlijke bronnen. Dit betekent dat chlorella van groot nut kan zijn voor veganisten en vegetariërs die prioriteit geven aan spiergroei en kracht in hun training. In hun studie gepubliceerd in mini-reviews in medicinale chemie, rapporteren ze dat wheatgrass antikankerpotentieel heeft, mogelijk vanwege het apigeninegehalte dat cellulaire schade voorkomt. Neem het van mij aan, dit spul is de echte deal.

 Het heeft ook inositol, nucleïnezuren, paba (para-aminobenzoëzuur) en pantotheenzuur. Spirulina wordt beschouwd als een van de meest nutritioneel complete voedingsmiddelen die er zijn. – Bevordert normale bloedstolling, hormoonbalans en spijsvertering en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Chlorella is ook een goede bron van vezels, die helpt bij het bevorderen van een betere spijsvertering en eliminatie van verspilling door voedsel door het gi-kanaal te helpen verplaatsen. Chlorella bevat ook een uniek complex dat chlorella-groeifactor wordt genoemd. Gratis wereldwijd chlorella-poeder voor ebook-superfood wordt geleverd met onze digitale gids over spirulina en chlorella voor gezond en schoonheid. Van tonijn tot kwikvullingen, zware metalen kunnen verschijnen waar je ze het minst verwacht, dus het nemen van een dagelijkse dosis chlorella is een goede manier om je lichaam een ​​helpende hand te bieden in het ontgiftingsproces. Een onderzoek toont aan dat het poetsen met chlorella-geregen tandpasta de algehele gezondheid van de tanden verbetert, met name de tanden en het tandvlees. Op muizen, gedocumenteerd in het tijdschrift voor voedsel- en chemische toxicologie, werd gevonden dat cv-behandeling (Chlorella vulgaris) loodniveaus in bloed en weefsels significant verlaagde en andere gevonden aanwijzingen zijn voordelen als chelatiemiddel om de gastheer te beschermen tegen de schade veroorzaakt door loodvergiftiging. Voeg het toe aan smoothies of als je hardcore bent, mix het gewoon in wat water en haal het eraf.

Nog meer superkrachtige superfoods voor uw gezin! Wanneer je naar de nutriëntendichtheidscore kijkt, is het gemakkelijk in te zien waarom chlorella een van de top 10 gezondheidsvoedingen ter wereld is. Bekijk onze top 10 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van chlorella om meer reden om ervoor te zorgen dat dit superfood een belangrijk onderdeel van uw dieet is. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk bij het stimuleren van het immuunsysteem en een stevige lichaamsresistentie kan bestaande kankercellen en andere micro-organismen die een infectie kunnen veroorzaken, efficiënt bestrijden. Een groep jongens gebruikte gewone tandpasta, geverfd in groen met voedselkleuring, terwijl de andere groep borstelde met tandpasta verrijkt met chlorofyl. Chlorella kan alle soorten aanvallen door andere bacteriën en virussen overleven dankzij de dikke celwand en heeft een grote vermenigvuldigingssnelheid en verdeelt zich elke 20 uur in 4 verschillende cellen.