Goingorganic.nl

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g)

Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g) by Earth Circle Organics Supplementen, Adaptogen, Superfoods

€ 12,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g)
Prijs: € 12,00
Inhoud: 0.45 kg, 19.1 x 14 x 4.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Adaptogen, Superfoods, Supplements, Adaptogen, Superfoods

Aardcirkel organica, ruw organisch maca poeder, 16 oz (454 g) – Aardcirkel organisch – in superfood vertrouwen we. Kosher. Usda organisch. Rauw en gezond eten voor levendig leven. Gecertificeerd organisch door organische certifiers. Product van Peru. Maca poeder is al ruim 2 000 jaar een belangrijke stapel in het dieet van inheemse andean culturen. Het groeit op hoogten boven 10, 000 voet waar weinig anders overleeft. Maca is een wortelgroente die geloofd wordt om energie te verhogen, vermoeidheid te verminderen en libido te verbeteren. Ancient incan warriors waren legendarisch voor het consumeren van royale hoeveelheid maca in voorbereiding op de strijd, waardoor hun uithoudingsvermogen en energieniveaus aanzienlijk werden geoptimaliseerd. Maca is een adaptogeen, waardoor het vermogen van het lichaam wordt aangepast aan stressresponsen en evenwichtshormonen. Vandaag profiteren atleten van alle soorten van dagelijkse maca consumptie.

Aardcirkel Organics 'maca poeder is 100% ruw en gecertificeerd organisch, gevuld met vitamines en mineralen voor gezondheid, duurzame energie. goingorganic.nl Ik voeg de aardcirkel organische maca poeder toe aan mijn ochtendproteïne smoothies. Ook het toevoegen van energie aan bites (proberen het mengen van rauwe amandelen, cacaopoeder, dadels, een beetje zout, vanille-extract en sommige ruwe cacao-nibs – een gezonde en absoluut goddelijke energieverbetering! aan het eten. Aanbevelen. Ik hou van maca wortel, ik gebruik het in elke schotel, meestal ruwe chocolade en smoothies! Aarde cirkel organica is stellair! Ik ben niet de expert, maar ik nam nu dagelijks merk maca poeder om hormonen te balanseren en het Mooi gewerkt. Het leek op grondchocolade. Dit merk is een geelkleurig poeder, dat is waarschijnlijk een ander type maca, en ik heb helaas slecht gereageerd. Deze maca raakte mijn maag, en mijn maag ging onmiddellijk in de strijdmodus. Gooi het de hele dag vreselijk en krampen tot het door alles in mijn darm blies.

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g): Supplementen, Adaptogen, Superfoods

Dat was een slechte dag. Ik heb het nog een keer geprobeerd, om er zeker van te zijn, en ja. Boze buik. Ik moest pepo bismol drinken die de storm de tweede keer rustig kalmerde, maar ik zet deze spullen nooit meer in de buurt van mijn mond. Zo blij dat ik een hele 1lb zakje van deze spullen kocht die ik niet kan gebruiken, ik verwachtte dat dit de smaak van mijn smoothie zou verwoesten, maar ik kon het niet verrassen. Het heeft een zeer zwakke ahornstroopgeur als je je gezicht dicht bij de tas plaatst, maar niet onaangenaam zoals sommige andere supplementen. Het is een dikker poeder (geen stof). Over het algemeen vond ik het leuk en zal het opnieuw kopen. Geuren en smaken als maca, nootachtige almachtige honingraatgeur. Geweldige prijs voor de hoeveelheid, goede service en verzending, ik zal zeker weer kopen als ik anderen geproefd heeft en het lijkt het beste tot nu toe. Mijn dera webshop klanten, ik moet schrijven dat deze rauwe maca zo goed smaken. Ik beveel aan iedereen die maca dagelijks gebruikt, vooral voor smoothies. Het is gezond voor mensen die een menstruele productiviteitsproblemen hebben, net als ik. Ik heb mijn periode verloren, dus ik raad maca aan om die soort problemen op te lossen.

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g): Supplementen, Adaptogen, Superfoods

Ook deze maca heeft een certificaat als biologisch product, ik gebruik het in mijn smoothies en om mijn koffie te upgraden. Smaak geweldig en een prachtige bron van energie. Zeer aan te bevelen om een ​​keer per maand op uw dagelijkse routine op te nemen, neem ik een paar dagen uit om mijn systeem te reinigen zoals voorgesteld en het weer geniet. Dit product heeft mijn man geholpen met edd van ptsi! Schroef die vulling aan. Hij gaf hem pijn, moeheid en grote pocket tegen de portemonnee. Niet maca. Voor een poeder van een wortelgroente is de smaak geweldig! Gaat goed in smoothies en eiwit shakes. En mijn partner en ik hebben er echt een energieverbetering van gezien! Hou ervan – ik heb het al teruggekocht! Geweldig product! Ik gebruik het elke dag in mijn kogelvrije koffie! Proeft als kwaliteit.

 Liefde maca poeder, ik begon maca in 2004 te nemen, toen een artikel in een herengezondheidstijdschrift het een van de top 5 meest voedzame dichte levensmiddelen noemde die we momenteel kennen. Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g) Na de laatste 26+ jaar een zeer gezonde levensstijl te hebben, na 2-3 weken wat maca te eten, voelde ik me heel wat lichamelijk beter en ook geestelijk scherper. Periodiek door de jaren heen stop ik met een of twee supplementen, enz., Die ik 3-4 weken gebruikt om te zien of ik iets anders voel, als ik erger voel, begin ik opnieuw, met wat ik ooit ben gevallen, als ik Ik voel me beter of geen verandering, ik laat meestal dat product uit mijn gezondheidsregime, nadat ik opnieuw heb onderzocht waarom ik het in de eerste plaats moet beginnen. Bij het stoppen van maca voor 2-3 weken, heb ik een merkbare daling in mentale en fysieke energie, en bij het hervatten van mijn consumptie van het, binnen een week of zo, krijg ik mijn energieniveaus direct terug. Ik heb onlangs aan een vriend gegeven, die meestal veganist is, maar meestal klagde het over gebrek aan energie en kracht, maar wilde niet opnieuw vlees eten. Maca is ook hoog in de eiwit aminozuren, die ontbreekt aan een veganistisch dieet. In 2 weken zal het interessant zijn om te zien hoe ze zich voelt. Het is zo'n goede smaak en geur ook. En het is een goede hoeveelheid in de tas. En het beste van alles – het is zo, zo goed voor jou. Het lijkt op maca, ruikt als maca, smaakt als maca.

Review: Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 16 oz (454 g)

Net wat ik bestelde, smaakt geweldig heeft een malty / caramely type smaak. Ik eet het op mijn havermout. Het heeft een aroma en een formidabele smaak. Voor de trainingen gebruik ik het als energierend, met fantastische effecten. Drie dagen op. Een dag vrij. Is de manier waarop ik begrijp om de beste resultaten te krijgen! Geeft je natuurlijke energie en gemoedsrust door je hormonen te reguleren. Kan in water, sap of macha groene thee worden genomen. Leuke smaak. Super adaptogen, 100 capsules, drakenkruiden als je slechts één formule zou nemen, dit zou de formule moeten zijn. Reishi kan het gedrag van uw witte bloedcellen controleren, waardoor uw immuunsysteem virale infecties, angst en hoge bloeddruk kan bestrijden. Maar alleen omdat alle adaptogenen uw lichaam helpen om te reageren op stress, betekent dit niet dat ze het allemaal op dezelfde manier doen.

Wist u dat … verschillende bedrijven nu uitstekende gecultiveerde cordyceps produceren die op soja worden geteeld in plaats van op rupsen. Hanah één dagelijks natuurlijk adaptogeen superfoodsupplement helpt het immuunsysteem te versterken en mentale helderheid, fysiek uithoudingsvermogen en de spijsvertering te verbeteren, 30 ayurvedische kruiden in ghee en honing, 10. Het is in tcm gebruikt ter ondersteuning van de nierheide en behandelt onvruchtbaarheid, seksuele disfunctie, duizeligheid en vermoeidheid. De incas leverden maca aan hun krijgers om alertheid te verhogen en energie en kracht te geven voor de strijd. Desalniettemin, ondanks tal van tekortkomingen, die de kwaliteit van de verkregen bewijzen in de vroege klinische studies in Rusland hebben verminderd, bieden deze wetenschappelijke bewijzen belangrijke informatie over de werkzaamheid en veiligheid van adaptogenen in de behandeling van psychiatrische stoornissen, tabel 6. Ze verpakken hun kruiden en superfoods in prachtige, niet-uitlogende, recycleerbare en herbruikbare kobaltblauwe glazen potten, en geselecteerde producten worden aangeboden in speciaal miron-glas, dat een subtiel stimulerend effect heeft op de poeders en houdt meer licht- en hittegevoelige kruiden opmerkelijk fris en krachtig voor jaar. Ze reguleren het neuro-endocriene en immuunsysteem om een ​​genezende reactie te induceren. Andere krachtige adaptogenen omvatten ook maca-wortel en rhodiola.

Dit adaptogene kruid wordt ook winterkers of withania somnifera genoemd. Dat gezegd hebbende, als u zich zowel gezond eten als suppletie kunt veroorloven, is dat waar genese binnenkomt. Er zijn zelfs aanwijzingen dat adaptogenen de circulatie van cortisol in het hele lichaam daadwerkelijk kunnen verminderen. Himematsutake: ook bekend als de paddenstoel van god, heeft de proteïne-blaze die in himematsutake wordt gevonden, het vermogen om sommige kankercellen te doden.