Goingorganic.nl

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g)

Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g) by Earth Circle Organics Supplementen, Adaptogen, Superfoods

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.23 kg, 13.2 x 6.9 x 12.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Adaptogen, Superfoods, Supplements, Adaptogen, Superfoods

Aardcirkel organica, ruw organisch maca poeder, 8 oz (226. 7 g) – in superfoods vertrouwen we. Kosher. Usda organisch. Rauw en gezond eten voor levendig leven. Niet gmo. Vegan. Raw. Gecertificeerd organisch door organische certifiers.

Maca poeder is al ruim 2 000 jaar een belangrijke stapel in het dieet van inheemse andean culturen. Het groeit op hoogten boven 10, 000 voet waar weinig anders overleeft. Maca is een wortelgroente die geloofd wordt om energie te verhogen, vermoeidheid te verminderen en libido te verbeteren. Ancient incan warriors waren legendarisch voor het consumeren van royale hoeveelheden maca in voorbereiding op de strijd, waardoor hun uithoudingsvermogen en energieniveaus aanzienlijk werden verhoogd. Maca is een adaptogeen, waardoor het vermogen van het lichaam wordt aangepast aan stressresponsen en evenwichtshormonen. Vandaag profiteren atleten van alle soorten van dagelijkse maca consumptie. Het maca poeder van Earth Circle Organics is 100% rauw en gecertificeerd organisch, gevuld met vitamines en mineralen voor gezonde, duurzame energie. goingorganic.nl Mijn man en ik gebruiken het religieus – voeg het in de ochtend en voor onze trainingen toe aan proteïneschudden (hoewel ik ook eiwitbars heb gemaakt / bijt voor het een beetje snack tijdens de dag). Biedt u de juiste hoeveelheid energie om de dag te verdragen en dan beest door middel van een training (vooral als u een harde dag op het werk hebt gehad) – en dat is alles zonder het lastige gevoel van een pre-workout of cafeïne!

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g): Supplementen, Adaptogen, Superfoods

Hoewel een beetje bitter in vergelijking met andere merken van maca is het nog steeds een afkomstkwaliteit. Leuk en maakt me goed met meer energie en gevoelens van vreugde. weet niet of het product goed is omdat ik het nooit heb ontvangen. Ik contacteerde hen en alles wat ik kreeg was een sjabloon antwoord. Ik bleef ze schrijven en alles wat ik kreeg was hetzelfde antwoord, alle kopieerpasta. Ik verloor mijn 65 dollar en mijn bestelling. Het is 2 maanden en niets geweest. Zeer slechte service en slechte vaardigheid. Ik ben een atleetvrouw en ik gebruik het soms 's ochtends zoals voorgesteld: maca, cacao en bruine suiker, en ik voeg ook kaneel met kardemom toe. Voor mij is het goed, lekker (herinnert de noten een beetje) en dient in plaats van 's ochtends koffie. Maar doordat er nog geen grote hoeveelheid studies voor jonge vrouwen zijn gedaan, probeer ik het niet te overdrijven.

Enkel soms, als ik er een stemming voor heb. Het gebruik van maca poeder helpt bij mijn energieniveaus. Ook lijkt het mij te helpen bij mijn pre-menopauze problemen. Het helpt ook bij de hoofdpijn die ik vroeger kreeg. Geweldig kwaliteit maca poeder. Ik neem 2gram voor en na het uitwerken voor fysieke stimulering en mentaal welzijn. Enkele doses van 5-7 gram lijken libido te verhogen. Zo leuk, 2 theelepels in elke ochtend, het helpt bij het beheersen van zware bloeden en abnormale cyclus van de baarmoeder fibroid, en ontdoen ook van bloedstolsels in de periode. Ik neem ook borage olie capsules om menstruele kramp te verlichten. Ik drink wat ruw maca poeder gemengd met water voordat u sport doet. Ondanks de iets onaangename smaak, geeft het me een belangrijke energieverbetering, zonder de bijwerkingen van andere stimulanten, zoals cafeïne. Ik voeg dit maca poeder in met spirulina ruwe cacao en hennepzaadolie in amandelmelk. Maakt een geweldige shake! Ik heb nog geen maca poeder geprobeerd, dus ik heb niets te vergelijken met.

Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g): Supplementen, Adaptogen, Superfoods

Dit product is echter glad, mengt goed met andere poeders en voor de artikelen die ik heb gebruikt voor (smoothies en ijs op basis van fruit), is het goed. Vooral, ik voeg het toe bij het gebruik van ruwe cacao poeder voor een dieper chocolademelk. Herbesteld, 5 van de 5 sterren uitstekend product 8oz is genoeg als de portiegrootte is een theelepel, ik neem dit voordat ik uitwerk en ik voel me echt dat het me extra energie geeft. De smaak is niet geweldig en kan wat wennen, ik meng het gewoonlijk met wat amandelmelk, rauw cacao poeder en rauwe honing. Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g) Ik kocht het voor mijn moeder als een natuurlijke behandeling voor menopauze symptomen. Het geeft ook veel energie, we gebruiken het in smoothies. Rauwe maca werkt helemaal goed, maar de rits is niet opnieuw te verkleinen, meestal kocht ik ander poeder dat maca poeder bevat. Deze keer bestel ik dit rauwe maca poeder, en het smaakt echt raar, ruikt leavening en alcohol. Ik heb ruim een ​​week maca gebruikt en ik kan geen effecten op mij zien of voelen. Ik neem de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 theelepel.

Review: Earth Circle Organics, Raw Organic Maca Powder, 8 oz (226.7 g)

Misschien kost het meer tijd voor mij. Gelukkig bestelde ik ook een ander merk, dus ik zal die proberen en kijken of het op mij werkt. Elk van de wetenschappelijke namen voor deze specifieke adaptogenen is te vinden op de vorige dia's. De klinisch effectieve dosering van moringa varieert tussen 500 en 2.000 milligram van het blad. Dit is waar de equilibrerende kracht van adaptogenen van pas komt. Shilajit: Dit kruid wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunde en vertaalt zich naar de veroveraar van bergen en de vernietiger van zwakte. Ashwagandha of withania somnifera is een adaptogenic kruid dat bekend staat als de kracht van de hengst in India. Wat we niet nodig hebben, is dagelijks deze extreme stressreactie veroorzaken, maar dat doen we dankzij gemeenschappelijke zorgen zoals een opeenhoping van e-mails of een verkeersopstopping. Onderzoek heeft ontdekt dat het normale patronen van slapen en eten na stressvolle gebeurtenissen kan herstellen, evenals de lever en het hart kan helpen beschermen, het geheugen kan verbeteren, bescherming kan bieden tegen toxines en mogelijk de levensduur kan verlengen.

Onze experts wegen in op welke adaptogens de real deal zijn en hoe ze in uw dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd. Ze verwijderen cortisol direct, maar ze kunnen ervoor zorgen dat we minder produceren door de stressreactie te verminderen. We hebben jarenlang gezocht naar heinde en verre naar ongerepte, ongerepte landerijen van waaruit we onze kruiden konden oogsten en ingrediënten konden kopen, en ze vervolgens driemaal kunnen testen om zuiverheid en potentie te garanderen. Senticosus verbeterde de mentale prestaties in de correctietest; verhoogde activiteit van de bijnierschors, de activiteit van het sympathische adrenomedullaire systeem, de intensiteit van metabolische processen en de intensiteit van rood-ox-processen. Het is verkrijgbaar in vloeibaar extract, in capsules of als thee, maar deskundigen raden aan om heilige basilicum in verschillende vormen te consumeren, afhankelijk van wat je nodig hebt. Als leraar en auteur is hij ook een van de grondleggers van organisch India, de stichting dunagiri en de veda-mandala. Ginseng zit ook vol met antioxidanten die werken om van nature de bloeddruk en bloedsuikerspiegel te verlagen.

Adaptogenen zijn een natuurlijke bondgenoot in het omgaan met aanhoudende stress en vermoeidheid, omdat ze werken met het reguleren van belangrijke hormonen. Volgens een studie uit 2009 in het tijdschrift bio-organische en medicinale chemie, bevorderen de polysacchariden in reishi-paddenstoelen een lang leven.