Goingorganic.nl

Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g)

Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g) by Earth Circle Organics Supplementen, Spirulina

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.11 kg, 18.5 x 12.2 x 1.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Spirulina, Supplements, Spirulina

Aardcirkel organica, ruw organisch spirulina poeder, 113 oz (113 g) – in superfood vertrouwen we. Kosher. Usda organisch. Rauw en gezond eten voor levendig leven. Gecertificeerde organische spirulina. Meer dan 60% eiwit. Essentiële aminozuren en omega-6 vetzuur glazuur. Koud verwerkt onder 118? F. Geen additieven, conserveermiddelen of vulstoffen. Raw. Vegan. Niet gmo. Gecertificeerd organisch door organische certifiers, inc. Spirulina is een van 's werelds meest geconcentreerde bronnen van functionele voedingsstoffen, die gezondheidsvoordelen bieden voor bijna elk orgaan in je lichaam.

 Het is rijk aan chlorofyl, bèta-caroteen, eiwit, ijzer en biedt gemakkelijk aminozuren te verteren. Deze superfood is opgegroeid in minerale rijkere wateren, en bevat een overvloed aan antioxidanten, immuniteitsverbetering en anti-inflammatoire voordelen. Het gecertificeerde organische spirulina poeder van Earth Circle Organics is niet-GMO, veganistisch en koudverwerkt voor maximale kracht. goingorganic.nl Ze zouden dit hier moeten noemen, zou dit niet hebben gekocht, als ik dat had gekend. Misleidende marketing door weglating. Omdat China het meest vervuilde land is van de wereld, klinkt het organische en giftige-spirulina uit China niet erg overtuigend. Ik heb dit product gekocht omdat het in Californië werd gemerkt. Het pakket zegt dat het een product is van China of Taiwan, waarschijnlijk gewoon verpakt in ca.

Goed product voor smoothies. Maar het is een product van China / Taiwan, dus ik denk niet dat ik opnieuw zal bestellen. Dit kwam toen ik in het midden van mijn eerste fles nutrex spirulina was, en het verschil in smaak was zeer merkbaar. Het hielp me om te begrijpen dat nutrex echt fris en puur smaakt, terwijl dit voor mij geen natuurlijke smaak heeft gehad. Dit komt uit op $ 30 per pond, terwijl nutrex $ 35 per pond is en gezondheidsvoeding voedingsmiddelen (ook uitstekend) is $ 39 per pond. Voor slechts $ 5-9 meer per pond, kunt u veel betere producten dan dit. Ik ben niet zo bezorgd dat deze op zichzelf in China gemaakt wordt – hoewel de meeste productie er niet is zoals we dat zouden willen, is dit niet waar voor alle merken, en dit lijkt een zeer laag niveau van verontreinigingen en zware metalen te hebben volgens wat ik heb gelezen, maar de smaak is gewoon levenloos in vergelijking met nutrex op gezondheidsvoeding voedingsstoffen. Wordt dit product in China of Taiwan gemaakt?

Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g): Supplementen, Spirulina

 Wie weet? dat is wat de verpakking zegt. Ik denk dat het daarom goedkoop is. Als ik het weggooit, ben ik geen kans om een ​​product te consumeren dat afkomstig is van een van de meest vervuilde provincies in de wereld. Een goed voedzaam product met goede smaak en geur. Goed voor het mengen in voedsel en smoothies. De enige fout is het pakket – het is vrij moeilijk om de tas te openen zonder groene handen te krijgen. Ik heb eerder spirulina tabletten gebruikt en dat lijkt me de enige manier waarop ik spirulina kan innemen. De geur is zo verschrikkelijk en ik kan deze dingen gewoon niet drinken.

Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g): Supplementen, Spirulina

 Ik heb een theelepel hiervan ongeveer een maand in een smoothie gebruikt en ik heb een instroom van nieuwe haren op mijn hoofdhuid gezien. Bovendien zijn mijn wenkbrauwen duidelijk dikker. Dit product is puur en goedkoop (gezien organische markten in Kroatiė) en smaakt uitstekend in smoothies. Mijn kind houdt er ook van. Aanbevolen! Een must in de smoothie maar geweldig gemengd met verse sappen. De beschrijving dient te lezen en te concentreren op de waarschuwing dat dit product een chemische kennis bevat aan de staat van Californië om geboorteafwijkingen of andere voortplantingsschade te veroorzaken. Ik ben woedend, ik heb er op gehad en ik bestelde 10 pakketten! Geen excuus webshop, u heeft de oorsprong van deze spirulina opzettelijk weggelaten. Dat plus een overnachting van 400% + toename in de internationale verzendkosten, verlies je een klant van 10 jaar meerdere keren per maand. Leuk product! Geweldige waarde voor kwaliteitsproducten.

Deel het met vrienden en familie. Spirulina is een ongelooflijk gezondheidsvoedsel dat hoog is in eiwitten en bevat een rijkdom aan antioxidanten en immuunverbeterende voedingsstoffen. Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g) Het wordt ook gemakkelijk toegevoegd aan smoothies en sappen! Dit product is zowel betaalbaar als organisch, dus een winnaar voor mij en iets dat ik regelmatig zal kopen. Ik was weinig van de smaak, maar de smaak is platbaar met yoghurt of amandelmelk. Virkistnyt minua paljon. Ik weet niet echt waarom, misschien door de b-vitamines, de tryptofaan, het ijzer, het is anti-allergische en anti-rinitis-effecten of het is afwezigheid van pineale klieren, of misschien omdat ze allemaal. Het mengen van een kleine lepel spirulina met extra maagolieolie voor het bed heeft wonderen gemaakt met mijn slapeloosheid. Ik ben veel kalmer, mijn slaap is dieper en ik adem beter. Ik hou niet van het feit dat het in Taiwan is gemaakt, maar het is Amerikaans en eu-organisch. Niet gek over de geur ervan, maar het doet wonderen! Niet alleen is dit in China of Taiwan gemaakt – maar serieus weten ze het niet eens? En helaas heb ik nog niet eerder op de website gemerkt dat het chemisch beschouwt dat door de staat Californië wordt beschouwd om geboorteafwijkingen en voortplantingsschade te veroorzaken? Ik begrijp het niet.

Review: Earth Circle Organics, Raw Organic Spirulina Powder, 4 oz (113 g)

Hoe kan iets zeggen dat het natuurlijk is en geen additieven / conserveermiddelen chemisch bevatten en geen vermelding geven van de chemische stof? Zal niet opnieuw kopen. Laten we beginnen met het feit dat dit superfood tot 70% proteïne per gewicht bevat. In een reeks casestudy's met spirulina (4) Waar elke patiënt zijn eigen cross-over control was, werd gesuggereerd dat spirulina bij 3g per dag gedurende 4 weken niet in staat was om te helpen bij chronische idiopathische (zonder ziekte) chronische vermoeidheid. Het is ook een natuurlijke bron van gamma-linoleenzuur (Gla). Weil over gezond ouder worden, uw online gids voor het ontstekingsremmende dieet. Een onderzoek bij jonge en anders gezonde personen heeft opgemerkt dat de postprandiale piek in triglyceriden na inname van een vetrijke maaltijd wordt verzwakt bij inname naast 5g spirulina (tot 42% bij 4. Verbruik van afifsiose flos-aquae heeft snelle effecten op de bloedsomloop en functie van immuuncellen bij mensen Onderzoekers wilden de voordelen en bijwerkingen zien van chlorella-supplementen en wat ze dan ook deden voor de kwaliteit van leven en overleving.Voor of na een training kunt u ervan genieten of onderdeel maken van uw maaltijden elke dag.

 Het is belangrijk op te merken dat dit niet is bestudeerd in klinische onderzoeken, hoewel er veel anekdotische meldingen zijn dat spirulina de energieniveaus kan verhogen. Het is een eenvoudig en levensecht label dat kan worden gebruikt om elk voedsel waarvan gedacht wordt dat het gezond is boven zijn leeftijdgenoten te verheffen, zowel perceptie als prijs. Dit supplement biedt een Amerikaans geproduceerd, gecertificeerd organisch spirulina supplement. Elke portie biedt 3 gram spirulina in een 100% vegetarische formule die van nature en ecologisch wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Uit onderzoek is gebleken dat dit type algen in het bijzonder de materialen kan opnemen waaruit het groeit. Nutricost spirulina gebruikt 8 gram spirulina in elke lepel en wordt gemaakt in de VS bij een gegarandeerde faciliteit van kwaliteit. 6% van zijn normale hoeveelheid met 1 mg / ml spirulina wanneer gemeten in vitro en zonder endotheel werd verlaagd tot 67.

Een eetlepel spirulina bevat een kleine hoeveelheid vet (ongeveer 1 gram), inclusief zowel omega-6 als omega-3 vetzuren zuren in ongeveer 1. Isolatie van een antihypertensief peptide uit digestie met alcalase van spirulina platensis. Bovendien kunnen korreltjes algen als slabrokken in je tanden blijven steken.