Goingorganic.nl

Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g)

Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g) by Earth Science Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.2 kg, 17 x 7.6 x 7.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Bath, Beauty, Conditioners, Hair, Scalp, Shampoo, Conditioner

Aardwetenschap, diepe conditionering, haarmassa, olijf en avocado, 6 oz (170 g) – ultra premium. Herstel, versterkt en voedt haar binnen en buiten. Voor normaal tot droog haar. Kleurkluis. Sulfaatvrij. Glutenvrij. Vrij van parabenen. Wreedheid vrij.

Deep conditioning hair masque – voor normaal tot droog haar, heerlijke diepe conditioning masque reparaties droog, beschadigd kleur behandeld of over verwerkt haar. Penetreert en bekleed de haarschacht in natuurlijke zijdeproteïne om binnen en buiten te versterken en te voeden. Blader haar zacht, wikkel vrij en glad, niet kleverig of afgewogen. Ph 4, 5 -5. 5. goingorganic.nl Dit product geeft directe en korte termijn oplossing voor beschadigd haar. Het wordt echter op een misleidende manier gepresenteerd – het is effect is gebaseerd op de siliconen die het bevat (amodimethicon). Daar is niets natuurlijk over. Wanneer dit product niet wordt gebruikt, is het effect weg. er is geen echte, aanhoudende voedende. Zeer goed product, natuurlijk zonder parabenen. Het voedt en hydrateert diep mijn gekleurde haar.

Ik wou dat het in een grotere fles kwam! Uitstekend masker voor lang, beschadigd haar! Ik gebruik het eenmaal per week alleen op de haarkanten en het is genoeg om er goed uit te zien, mijn haar is krullend, gekleurd en aan de droge kant. Ik gebruik dit regelmatig en laat mijn haar gezond en ultrazacht voelen. Het is een van mijn favoriete producten van alle tijden. Het ruikt duidelijk en voelt alsof het ingrediënten die niet volledig natuurlijk zijn. De geur is bijna zeepachtig en parfumachtig (ruikt vaag als pantene), dus het ruikt niets zoals of avocado of olijfolie. Het voelt alsof er zeker silicium is, of een ander ingrediënt dat is ontworpen om het haar te bekleden. Ik zal dit niet opnieuw op mijn haar gebruiken. In feite gooide ik het weg na slechts één gebruik. Mijn haar is dik en zwaar, en ik vind dit haarmasker zeer voedzaam in mijn haar, zonder het zwaar te maken. Ik laat het haarmasker 30 minuten lang in mijn haar staan, voor een prachtig resultaat. Ik hou ervan. Ik moet de shampoo te snel kopen!

Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g): Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Dit is het beste haarbehandelingsproduct ooit! En geloof me, ik heb alle merken geprobeerd, inclusief alle hoge en dure merken en de natuurlijke / organische, niet-chemische producten. Deze komt eerst, zelfs beter dan Giovanni producten. Dus ik gebruik ook Giovanni en andere merken, maar deze is een permanent onderdeel van mijn haarregime (BTW, ik heb gekleurd, gemarkeerd, goed en niet zo zacht haar). Deze haarmaskaat slaat op alle andere producten die ik heb gebruikt, zelfs chemicaliën! Deze haarmask is geweldig. Het laat mijn haar goed vochtig, glanzend, glad en zacht! Zeer aan te bevelen! Er is ook een bijpassende shampoo, maar sinds ik deze dag niet elke dag gebruik, heb ik hun haarbehandelingshampoo en conditioner gekocht. Maar voor het repareren en hydrateren is dit beter. Het heeft een zoete geur in tegenstelling tot andere natuurlijke producten, dat verklaart het parfum in de ingrediëntenlijst. Het bevat ook amodimethicon, maar ik stoort me niet, omdat ik dit alleen op de middelste lengte en de uiteinden van mijn haar nr.

Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g): Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

1 D toepas & Haarbehandeling. Ik vond deze masker niet leuk voor haar. Niet hydraterend en niet verzachtend. Het is heel moeilijk om je haar daarna te kammen. Het werkt gewoon niet. Tevergeefs verspilling van geld. Het is raar dat iemand het leuk vond.

Ik heb grof droog haar – platte ijzeren elke dag. Dit is niet giftig en maakt haar echt vochtig. Geen residu dat is een must. Haat oliën om die reden. Ik vond dit masker leuk. Geen wonder, maar echt goed masker – haar is glanzend en zacht. Mijn haar is super lang is uitgedroogd door kleurstoffen. Mijn haar is erg vet aan de wortels, maar extreem droog en bros halverwege. Dit heeft mijn haar tijdelijk gemaakt, maar na het wassen is het effect weg en maar verbeterde het niet op lange termijn. Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g) Zal het niet aanbevelen. Ik ben een fan van alle aardwetenschappen.

Haar masker leeft tot die reputatie. Moet minder dan veel andere bedrijfsproducten gebruiken. Kostenefficient. Dit is echt werk voor mijn droge haar. Het hydrateert mijn haar door slechts een klein beetje te gebruiken. Ik probeer nooit een conditioner beter dan dat. Ik heb geprobeerd verschillende natuurlijke, organische conditioners, gedaan gedaan eieren, azijn, koeksoda, kokosolie behandelingen. Zal meer kopen. Ik hou van dit product! Een gustos kleur! Het heeft geen sterke geur dus het zou goed zijn voor iedereen in die afdeling. Zo dik en romig bekleedt mijn haar goed en voelt gevoed en zacht na gebruik. Ik wil het opnieuw kopen.

Review: Earth Science, Deep Conditioning, Hair Masque, Olive & Avocado, 6 oz (170 g)

Spoedig. Geweldige textuur en geur, weegt mijn haar niet af. Alleen maar eens geprobeerd. Werkt goed voor mijn saai haar. Ik was op een verlies als de voorkant waar ik meestal aan het aanpassen ben en retoucheren met het hete ijzer van mijn haar was frazzled, stroachtig en absoluut knapperig aanvoelde. Om doffe kleuren te voorkomen, stelt dorsey voor om droge shampoos en haarserums te gebruiken die zijn geformuleerd met spf om je lokken te beschermen. Probeer het maar eens: Ouai dry shampoo foam is eigenlijk een beauty magic trick: pomp een klein beetje uit en masseer het in je wortels om de mousse te zien en je vet verdampt. Breedgerande kammen zijn gemakkelijker voor je haar als het nat is en verminderen het breken.

 Deze additieven dienen voornamelijk om het onderscheid te maken tussen de ene shampoo en de andere in termen van marketingclaims. Biedt onmiddellijke, cumulatieve en aanhoudende hydratatie van haar en hoofdhuid zonder olieachtig residu. De shampoo van Naturopathica combineert extract van olijfblaadjes en amandelproteïne om het haar te versterken en het natuurlijke glans te geven, terwijl zwarte spar en zilveren munt helpen de hoofdhuid te verduidelijken en te stimuleren. Toch zijn er andere redenen waarom u uw haar moet spoelen met warm water voordat u gaat shamponeren. Aveda droge remedie vochtinbrengende shampoo, $ 30; Aveda. Het ruikt zeer mild en schoon, laat het haar niet vettig achter en helpt bij kroezen terwijl het licht is. Ik wilde u en iedereen die dit leest, laten weten dat ik dit de afgelopen nacht heb geprobeerd en mijn heilig haar is geweldig! Wat denk je – ben ik gek – zou je het ooit proberen – wil je aan mijn haar ruiken om te verifiëren dat ik niet ruik als een fryolator voordat ik het een kans geef of is het gewoon helemaal van de tafel voor jou – praat met me! Maar als je hectische schema geen tweewekelijks föhnen toestaat en je elke ochtend liever een extra twintig minuten in bed hebt, wacht dan tot je deep conditioner werkt, het is magie of worstelt met de tang, lees verder, omdat we heb met een aantal van de experts in het bedrijf gesproken om de zeven belangrijkste haarregels vast te leggen om voor te leven, voor gezondere, gelukkiger en beter hanteerbare lokken.

Je haar heeft al voldoende natuurlijke oliën aan de wortels, je hoeft de conditioner maar aan te brengen op het midden en aan het einde van je haar. Toen ik voor het eerst de co-only methode begon te gebruiken, kreeg ik na ongeveer een week nog steeds wat talgafzetting, dus ik zou shampoo gebruiken om dat te verwijderen.