Goingorganic.nl

Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g)

Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g) by Earth Science Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.11 kg, 3 x 5.6 x 11.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Womens

Aardwetenschap, natuurlijke deodorant, thee, lavendel, 2. 45 oz (70 g) – niet-irriterend. Hele dag bescherming. Wij gebruiken thee en lavendeloliën in deze zachte, effectieve en langdurige formule om de hele dag geur te voorkomen zonder aluminium of andere harde chemicaliën. goingorganic.nl Ik gebruik al jaren deze deodorant en hou ervan. Ik ben buitenshuis en atletisch en het duurt de hele dag zonder behoefte aan heraansluiting. Ik hou van de manier waarop het ruikt, niet te intens, en het is een geweldige prijs. In het verleden heb ik veel verschillende natuurlijke deodorants geprobeerd en heb ik geen geluk gehad tot ik op de aardwetenschap stakelde. Hou ervan.

Zeer aan te bevelen. Nu ben ik ouer (duh), mijn lichaam odeur verandert en ik zwet een beetje meer (bummer!) Mijn oude deo-rolletje gooit het goed, dus ik heb deze geprobeerd. Normaal gesproken heb ik een roll-on maar de stok is erg leuk, niet kleverig, langdurig en goed werk, alleen de geur is zo. A zou het leuk vinden als het een beetje zachter of meer lavendel zou zijn. Nu is de geur een beetje chemisch. blijvende, frisse geur en een zeer goede prijs. Ga bestellen. Ik gebruik deze deodorant en is zeer effectief, mijn man gebruikt het ook en het werkt ook voor hem. De geur is niet zo leuk, maar het gaat in het eerste uur snel weg. De bescherming duurt de hele dag.

De bar is duidelijk, dus niet de kleren vlek. Glijdt glad, theeboom ruikt de hele dag geweldig, niet geurig te sterk. Ik heb een super gevoelige huid en ik heb geen irritatie met deze deodorant! Zeer aan te bevelen! Ik heb een zeer gevoelige huid in dit gebied en tot nu toe werkte het goed. Ik kan niet zeggen dat het minder effectief is dan normaal anti-transpirant. Ruikt goed Werkt geweldig, erg fijne geur, helemaal niet irriteren, zelfs na het scheren. Ik ruik overdag geen overweldigende wafels parfums, maar kan ook geen lichaamsgeur ruiken. Nog geen betere product gevonden, ik heb veel natuurlijke deodorants geprobeerd en dit is de enige die de hele dag werkt, zelfs in de volgende morgen. Alles wat ik heb geprobeerd, hield niet op als het een hete dag was, maar het is hier heel warm en aardwetenschappen deodorant levert. Mijn man houdt van dit spul. Het houdt hem droog, behalve de meest heetste dagen die niet zo vaak in ons deel van ons zijn. We houden ervan dat het natuurlijk is en geen aluminium bevat. Droogt binnen een redelijke tijd op de huid.

Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Het was de hele dag fris en ik was over het algemeen erg blij met deze aankoop. Na het gebruik van ongeveer de helft van de stok leek ik erop te reageren, werd mijn huid een beetje jeukend en rood, dat was jammer omdat ik het echt leuk vond. Bij deze prijs is het zeker een poging waard. Ik heb iets sterker nodig. Ik kan me wel voorstellen dat dit goed zou werken voor mensen die niet zwaar zweren. Dus niet slecht, maar niet voor mij. Werkt niet echt goed om te voorkomen dat zweet optreedt en te sterk ruikt.

Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

 Ik was behoorlijk sceptisch overstappen van aluminium-gebaseerde deoderant naar natuurlijke deoderant. Echter, zodra ik dit begon te gebruiken (na het ontdoen van conventionele deoderant), was ik verbaasd over hoeveel ik de schakelaar niet eens gezien had! De geur is vrij sterk bij applicatie, maar ik vind het echt zo. De lavendel geeft me altijd een rustgevend gevoel. Het vlek mijn shirts niet en het duurt de hele dag (ik herhaal de ochtend voordat ik soms naar het werk ga, als ik weet dat het op die dag heel warm zal zijn). Ik zou zeggen dat ik vrij gemiddeld op de zweetschaal ben. Het feit dat de overstap naar deze deoderant van conventionele deoderant was, was zo makkelijk en ik voelde me helemaal niet beschaamd of bezorgd gedurende de dag, en maak me erg blij met dit product. Mijn man maakt gebruik van dit en houdt ervan. Ik heb hem omgevormd van gewone winkelplanken en hij vindt het echt leuk, hij zegt dat het echt goed werkt. Erg goed!

Ik hou van en gebruik al jarenlang deodorant voor aardwetenschappen. De theeboom, lavendel werkt goed met mijn lichaamschemie en de geur is erg leuk. Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g) Ik wil ook naar webshop schreeuwen voor het aanbieden van dit product tegen een goede prijs. Ik was verbaasd om alle natuurlijke / biologische producten te vinden die ik meestal bij mijn lokale winkel koopt. Werkt goed. Verse, schone geur. Ik zou het zeker weer kopen. Deze deodorant krijgt de score 1 door milieu werkgroep en dat is geweldig! Ewg tarieven producten op deze manier weinig gevaar: 1-2, matig: 3-6, hoog risico: 7-10. Ik geef vier sterren omdat het de hele dag niet de geur van mijn zweet weggaat.

Review: Earth Science, Natural Deodorant, Tea Tree, Lavender, 2.45 oz (70 g)

Maar het feit dat dit product zo schoon is, betekent dat ik weer zal kopen. Ik hou van het gevoel, het werkt gewoon niet echt voor mij en ik voel me helaas dat ik een anti-perspirant heb. Ik kan zeggen dat het wel werk is. Veel beter dan andere natuurlijke deodoranten. Hou er van, hoewel ik nog steeds aan het einde van de dag nog steeds zweet en stink. Gewoon nodig om opnieuw aan te passen. Dus, hopelijk als ze uiteindelijk een deodorant verkopen, zal deze beschikbaar zijn om een ​​monster te proberen. Verrijkt met zachte reinigende ricinusolie, onze formule-lathers. Onderarm crème klinkt misschien een beetje gek, maar het is net zo effectief als elke andere natuurlijke deodorant. Violets zijn blauw is een merk dat niet alleen een hele reeks keuzes heeft, van schone huidverzorging tot lichaamsverzorgingsproducten, maar het belangrijkste is dat elk product met een overvloedige hoeveelheid liefde gemaakt en verpakt wordt van oprichter, cynthia uiteen. We zullen uw creditcard alleen belasten voor elke bestelling als het artikel wordt verzonden en u kunt op elk moment annuleren. Om de replenishment-service voor dit product te starten, kiest u een hoeveelheid en leveringsschema tijdens het afrekenproces. Deze stick ruilt de frisdrank voor even effectief, minder irriterend magnesium en arrowroot poeder, plus geuren van verfrissende essentiële grapefruitolie. Heeft iemand anders een liefde voor damp- (Sorry voor de lange opmerking.) Anderen hebben misschien mijn oksels beter laten ruiken, maar ze voelden zich nog steeds moerassig.) Ik gebruik deze deodorant al 2 jaar zonder compromis.

 Deze zachte, gemakkelijk aan te brengen formule maskeert geur met een combinatie van vanille, roos en andere essentiële oliën en biedt ook holistische voordelen, zoals verzachtende, genezende en beschermende huid. Breng een vingertop aan op de schone huid en wrijf hem voorzichtig in uw hele okseldarmgebied. Er is een reden waarom je basic witte tee zoveel cameo's heeft neergezet in grote kaartjesfilms, muziekvideo's en je dagelijkse leven. Hoewel dit alles misschien angstaanjagend en intimiderend klinkt, is de waarheid dat het meeste van wat je in de winkel ophaalt, volkomen veilig is om te gebruiken terwijl je zwanger bent. In de Verenigde Staten omvat de portfolio merkpictogrammen zoals: Axe, ben en jerry's, breyers, streling, heldere hoofdhuid en haartherapie, landcrock, graad, dove personal care-producten, fruttare, goede humor, hellmann's, ik kan niet geloven dat het geen boter! Ik kende een man op school die regelmatig heroïne deed en wodka-shots door de endeldarm maakte, maar geen magnetron wilde gebruiken. Ik bestelde twee van deze voor mijn vrouw en ik en meteen uit de mail, het product zou niet uitrollen.