Goingorganic.nl

Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml)

Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml) by Earthly Delight Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Lafes Natuurlijke Lichaamsverzorging

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml)
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.57 kg, 6.4 x 6.4 x 20.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Lafes Natuurlijke Lichaamsverzorging, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Shampoo, Conditioner, Lafes Natural Body Care

Aardse genot, natuurlijke shampoo, voor alle haarsoorten, kruiden, 16 fl oz (454 ml) – aardse genot is een natuurlijk hoofdhuid en haarvoedend systeem dat voor alle haartypes is gemaakt. Lafes aardse verrukkelijke producten zijn wreed vrij en bevatten geen natriumlauwelsulfaat, parabenen, deas, maas, thee, minerale olie, petrochemicaliën of kunstmatige kleuren, vulstoffen of geuren. Aardse verrukkelijke producten zijn ph evenwichtig en veilig van gekleurd haar. goingorganic.nl Na de beweringen dat de ingrediënten veranderd zijn nadat ze door lafes zijn gekocht, schreef ik hen een mail om hen hierover in detail te vragen. Ze reageerden meteen met deze mail: bedankt dat je me terugkomt. We kochten deze productlijn van een van de originele ontwikkelaars in 2011, samen met de verpakking en labels. We hebben besloten om de labels te actualiseren en opnieuw te ontwerpen, omdat we nogal wat exporteren en moeten voldoen aan specifieke internationale voorschriften, evenals in overeenstemming zijn met de regels voor hele voedselregels waar de producten worden verkocht. De oude labels waren niet helemaal accuraat met betrekking tot wat er in het product was, en dit is waar de ingredientlijst op de website is genomen.

 Ik heb geen idee waarom dit zo was, zoals dit was voor onze overname, maar ik kan raden dat het product in de loop der jaren evolueerde en het label niet heeft gedaan. Het product heeft slechts 1 verandering gehad sinds we het hebben gekocht – we hebben de synthetische oppervlakteactieve stof vervangen door een natuurlijke, het is een beetje schoon. Hier bij lafes geloven we in 100% etikettering, dat wil zeggen, we geloven dat de consument het recht heeft alles in hun producten te weten. Dus dit stelt ons in een moeilijke positie, waardoor het lijkt alsof we veel ingrediënten hebben toegevoegd, toen we het niet hebben gedaan. Het product wordt nog steeds in dezelfde fabriek geproduceerd als bij de vorige eigenaren. Het polysorbaat 20 fungeert als een emulgator, en is een zeer klein percentage van het product. Het is gemiddeld risicoprijs op de huiddiepe website. Zonder emulsificatie zal het product scheiden en moeilijk zijn om te gebruiken. We begrijpen echter uw zorgen. In de toekomst hopen wij kleine veranderingen geleidelijk aan te brengen om dit product nog meer op te ruimen. Geuren helemaal hemels en laat haar zacht, glanzend en hydraterend. Geen wonder dat het al minstens 10 jaar een echt sterproduct op natuurlijke haarverzorgingsplanken is geweest. Zeer mooie, grote fles, goede prijs, zeer natuurlijk product en sooooooo snelle bezorging naar Zwitserland! Smelt leuk, maar een beetje te mannelijk voor mijn smaak, dit is een no-nonsense shampoo, er is maar een wassing nodig. Ik probeerde twee keer te wassen en het leek een beetje te veel.

Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Lafes Natuurlijke Lichaamsverzorging

Dat gezegd hebbende, ik hou ervan omdat het heel natuurlijk en geweldig is voor de hoofdhuid: het verdroog het niet, maar ontdooit het van overmatige talg. Ik zal blijven kopen! Ik hou van deze shampoo! Het ruikt goed! Prachtig voor beide geslachten. Niet te veel van een vrouwelijke geur of mannelijk. Het liet mijn haar zich natuurlijk voelen, maar schoon gevoel. Na de conditioner gaat de grofheid weg.

Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Lafes Natuurlijke Lichaamsverzorging

Ik zou dit aan iedereen aanraden. Veel te sterke en mannelijke geur. Het verspreidt zich niet gemakkelijk in het haar. Ik heb deze shampoo gekocht in de hoop dat het zou zijn als de originele kruiden essentie. En het is. De geur is gelijk en het laat mijn haar piepend schoon en pluizig. Ik gebruik geen conditioner na shampooing met dit product. Ik had het niet nodig, wat bij de meeste shampoos ongewoon is.

 Dit is een geweldige natuurlijke shampoo en een beetje gaat een lange weg! Als u op zoek bent naar een shampoo die ruikt als kruiden essentie origineel (vanaf de jaren 1970), is dit waarschijnlijk zo dichtbij als u ooit krijgt. Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml) Probeer het. Ik denk dat je het zo leuk vindt als ik! Pdate: ik heb minder schadelijke ingrediënten geplaatst dan veel andere duurdere producten daar dan. Maar nu kijkend naar de ingrediëntenlijst lijkt het een beetje te veranderen? Ik heb de oldefles al weggegooid, dus ik weet het niet zeker. Maar imo is het nog steeds een van de veiliger goedkope shampoos die op webshop zijn gevonden. Word tho.

Review: Earthly Delight, Natural Shampoo, For All Hair Types, Herbal, 16 fl oz (454 ml)

 Het vervaagt mijn henna sneller. Update okt 16: waarom heeft de prijs zo veel gesprongen. Voor alle haar- en huidtypes inclusief gevoelige spruiten. We proberen altijd ingrediënten te gebruiken die van nature zijn afgeleid, waar mogelijk biologisch gecertificeerd en afkomstig van binnenlandse leveranciers om banen te behouden in lokale gemeenschappen. Hoewel het geen volledig natuurlijke optie is, zijn de synthetische stoffen die het bevat weinig verontrustend. Verwen je gezicht vandaag met een nieuw, natuurlijk huidverzorgingsprogramma! Volle granen zorgen voor vezels en voeding zonder het spijsverteringsstelsel te zwaar te belasten. Elke tint heeft een warme naam naar een speciale bezienswaardigheid of locatie die dicht bij harten bostonians ligt. Zorg ervoor dat je het niet teveel laadt, anders zal het moeilijk zijn om gelijkmatig te verdelen. U zult de natuurlijke bad- en lichaamsproducten van emz blendz vinden als de beste die u ooit hebt gekocht. Deze producten zijn ontworpen om mensen te helpen een zorgeloze en actieve levensstijl te leiden. Instanly haar herwint zijn elasticiteit en is zijdezacht. Alle hartcosmetica maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten die je huid verdient.

Deze koude wateren helpen het zout het hoge gehalte aan mineralen te behouden, waardoor het een idee is voor huidverzorging. Als arts die zowel basiswetenschappen als klinisch onderzoek heeft uitgevoerd, lees ik regelmatig de wetenschappelijke literatuur en kan ik zowel de geldigheid als de veiligheid van elk ingrediënt in mijn producten bevestigen. Ik maak zeep, suiker scrubs en gezichtscrème. De informatie op deze site is alleen voor informatieve doeleinden. Wij creëren ongelooflijke, effectieve formules die verslavend plezierig zijn om te gebruiken en zijn gemaakt om veilig te zijn voor u, uw huis en de aarde. Ik heb echter de fout gemaakt om de bar onder de douche te laten staan. De babywas en shampoo bevat geur, natriumlaurethsulfaat, peg-150-disteraat (diepe huidskwaliteit: 3), en peg-80 (diepe huidscore: 5).

Hun aanbod is gemaakt met de intentie van een alberta-gebaseerde aromatherapeut, kruidkundige en heilige medicijnvrouw, ze bevatten wildgemaakte kruiden en lokaal geproduceerde ingrediënten en zijn geïnspireerd op het boreale bos, de heidense folklore en meer daarbuiten. Andere producten zijn chemische vrije insectenwerende middelen, minerale zouten voetschedels, troostende zalven, lippenbalsems, natuurlijke deodoranten en yogamatreinigers en -verfrissers.