Goingorganic.nl

Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g)

Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g) by Earths Care Bad, Schoonheid, Shea Boter, Anti Pijn

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.09 kg, 13 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Shea Boter, Anti Pijn, Bath, Beauty, Shea Butter, Anti Pain

Aardbezorging, anti-jeukroom, met shea boter en amandelolie, 2. 4 oz (68 g) – voor je zorgen. Verzorgen van de aarde. Steroïde-vrij. Vrij van parabenen. Natuurlijke kamphoren & menthol. Hypoallergene. Geen dierproeven. Geen parabenen.

Geen kunstmatige kleuren of geuren. Geen petrolatum. Geen natriumhydroxide (lijm). Beproefde jeugdverlichting voor: Insectbites. Poison ivy / eik / sumac. Zonnebrand. Oorsprong: natuurlijke menthol, die eeuwenlang gebruikt is, is afkomstig uit pepermunt en andere muntoliën. Zijn aromatische metgezel – natuurlijke kamfer is afgeleid van Azië's camphor laurierboom (kaneelcamphora). Bekend om zijn huidbestendige eigenschappen, amandelolie (prunus amygdalus dulcis) is natuurlijk rijk aan vitamine E. Toepassingen – voor de tijdelijke verlichting van pijn en jeuk in verband met kleine huidirritaties zoals giftige ivy / eik / sumac, zonnebrand, insectenbeten en kleine stukken en schrape. Indicaties: Aardbezorging anti-itch crème is een krachtige combinatie van natuurlijke menthol en natuurlijke kamfer-twee ingrediënten die jeugd verlichten. Menthol zorgt voor een dubbele koeling / opwarming effect, terwijl kamfer het jeukende gebied verzacht. Beide werken snel en natuurlijk om sensorische zenuwen te desensibiliseren, waardoor de jeuk sensatie wordt onderdrukt. Geschikt voor dagelijks gebruik, bevat deze proprietaire niet-vettige formule geen steroïden, ftalaten of parabenen.

Persoonlijk vind ik dat het naar chocolade ruikt. Het kan zelfs volume bieden wanneer het wordt aangebracht op alleen de wortels bij het stylen! Laat het masker 10 tot 12 minuten intrekken voordat u zachtjes uw gezicht reinigt met warm water en een zacht washandje voor het beste resultaat. Vanwege de verzachtende eigenschappen is het een perfect ingrediënt om op te nemen in uw recepten voor lichaamsverzorging en huidverzorging. Sheaboter is een vaalwitte vetachtige substantie die wordt verkregen uit de noten van de sheaboom uit West-Afrika, meestal gebruikt in cosmetische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Door sheaboter rechtstreeks op je hoofdhuid aan te brengen, kun je de angel uit de zon of windbranden halen en het droge, ongemakkelijke gevoel dat bij die winter- of zomertemperaturen hoort, wegwerken. Was je gezicht eerst met een crème reiniger of warm water. Er zijn verschillende soorten sheaboter – a, b, c, d en e. Daarna kan het worden verpakt in kleinere containers of worden gevormd in blokken van vijf of tien pond, de vorm waarin je het vandaag kunt kopen, op basis van de keuze van Cleopatra. Mensen gebruiken al duizenden jaren sheaboter in cosmetica en huidverzorging. Beschouwd als een heilige boom groeit de sheaboom (Shea-kariteboom) van nature in het wild in de droge savannegordel van West-Afrika, van Senegal in het westen tot Soedan in het oosten, en op de uitlopers van de Ethiopische hooglanden.

Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Anti Pijn

De sheaboter komt van de noten die op de boom worden gevonden door de buitenschaal te verwijderen. Heel indrukwekkend ook, de ceo is ook de moeder van tien kinderen. Bewaar sheaboter uit direct licht of warmte. Verschillende vrouwen kneden en slaan de pasta in een pot totdat een schuimlaag naar de oppervlakte drijft. Als je meer van een olie-scheerbeurt houdt dan van een schuimende, scheer je met shea. Het vet wordt herhaaldelijk gereinigd, waardoor wit schuim ontstaat. Ik bestel deze en heb geweldige resultaten gehad, maar goede shea butter-merken zijn ook te vinden bij veel lokale natuurvoedingswinkels. Bij apotheek in bulk bieden wij een aantal verschillende soorten sheaboter om aan uw exacte behoeften te voldoen. Dat gezegd zijnde, ik was ongerust omdat nadat ik het bestelde, ik enkele negatieve recensies zag. De verzachtende (verzachtende) kwaliteit van sheaboter maakt het nuttig voor haar en lichaamsverzorging, omdat het gemakkelijk en snel wordt geabsorbeerd wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Vandaag is sheaboter het op twee na hoogste exportproduct in Burkina Faso. Deze crème zorgt niet alleen voor hydratatie van je huid, het kan ook een huisremedie zijn voor acne en helpen bij het bestrijden van rimpels of littekens die het gevolg zijn van schade door de zon of acne. Volgens beoordelingen is de werkzaamheid van shea butter voor eczeem en acne gemengd.

Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Anti Pijn

Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g)

Review: Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g)

De eerste keer dat ik shea-boter aanraakte, was het alsof chocolade smolt in mijn mond: glad en romig, en dat is precies hoe het je huid verlaat. Voor een eenvoudig overzicht van de verschillen tussen deze twee soorten boters, zie onderstaande tabel. Karitéboter was tot voor kort niet een van de meest gewilde Afrikaanse producten. Rauwe sheaboter is perfect om die jeukende winterhuid te helpen verwijderen! Allereerst, die winkelmerklotion die je gebruikt – het heeft waarschijnlijk sheaboter als ingrediënt, maar het is niet hetzelfde. Sheaboter kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende huidproblemen, waaronder een droge huid, eczeem, rimpels en striae. Getuigenissen die op deze site verschijnen, worden via elektronische feedback ontvangen via geverifieerde klanten. De kostbare substantie wordt gebruikt voor veel verschillende soorten cosmetica en huidverzorgingsproducten vanwege zijn natuurlijke genezende eigenschappen; mensen geven de voorkeur aan de agressieve chemicaliën, kunstmatige kleuren en vulstoffen die vaak worden gebruikt in conventionele cosmetica. De onderzoekers schreven de ontstekingsremmende activiteit van het extract toe aan de remmende effecten op door lps geïnduceerde inos, cox-2, tnf-alfa, il-1beta en il-12 mrna-expressie.

Het kan ook worden gebruikt als ontstekingsremmende en vochtinbrengers waardoor het zeer nuttig is in medicinale zalven en crèmes. Een ander probleem waar de koper op moet letten, is de ouderdom van het product. Onze ivoren sheaboter varieert van gebroken wit tot beige tot lichtgrijs. Meerdere keren per dag aanbrengen; knuffel regelmatig om de werkzaamheid te testen. Karitéboter is niet geel, groen, grijs, donkerbruin of wit. Dit is een van de redenen waarom het geliefd is bij Afrikanen, van wie de huid en het haar bijna voortdurend worden blootgesteld aan zonnige en soms barre weersomstandigheden. Masseer in het te behandelen oppervlak van het gezicht of lichaam. 4 Gezien deze beweerde eigenschappen is het niet verrassend dat de vraag naar shea-korrels en -boter in de afgelopen jaren gestaag is toegenomen voor verschillende doeleinden, waaronder gebruik als voedsel (met name als een cacaoboteradditief in chocolade) en in medische en cosmetische producten. Werk snel, voordat de shea stolt. U kunt een elektrische staafmixer gebruiken om het naar de gewenste consistentie te kloppen. De meeste zaadoliën kunnen worden onderverdeeld in twee belangrijke fracties. Deze behandeling helpt de huidstructuur te herstellen, te beschermen en te versterken.

 Natuurlijk sterk geconcentreerd, het is de natuurlijke en economische keuze om je droge, beschadigde huid aan te vullen en het gevoel zachter en gezonder te maken dan in jaren. Sheaboter bevat vetzuren waarvan is aangetoond dat ze de huidbarrière verbeteren. Omdat er wordt gedacht dat het spirituele beschermende krachten heeft, beschouwen veel gemeenschappen en etnische groepen de sheaboom als heilig en speelt deze een belangrijke rol in religieuze en culturele ceremonies. Natuurlijk is het eenvoudig om thuis uw eigen huidverzorgingsproducten te maken. Eerlijke handel is een georganiseerde sociale beweging uit de jaren tachtig die betere handelsvoorwaarden bevordert tussen producenten uit ontwikkelingslanden en kopers in de ontwikkelde wereld. In Afrika en over de hele wereld wordt sheaboter gebruikt voor zijn vermogen om de huid van kinderen te kalmeren, een ruwe huid te verzachten, te beschermen tegen zonnebrand, kloven, irritatie, zweren en reuma. Tip: als de sheaboter te dik is voor wat u probeert te doen, smelt u hem op een zeer laag vuur en gebruikt u vervolgens.

 Door de jaren heen talloze leveranciers te hebben gebruikt voor onze sheaboomboter, zijn we zo blij met deze shea-boter van topkwaliteit van brambleberry dat we niets anders bestellen dan deze sheaboomboter sinds hij het heeft geprobeerd.