Goingorganic.nl

Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml)

Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml) by Ecco Bella Bad, Schoonheid, Geursprayen

€ 23,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml)
Prijs: € 23,00
Inhoud: 0.11 kg, 4.3 x 4.3 x 10.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Geursprayen, Bath, Beauty, Fragrance Sprays

Ecco bella, aromatherapie, eau de parfumspray, ambrosia, 1. 0 fl oz (30 ml) – aromatherapie. Deze handgemaakte geur is zeldzaam in de moderne tijd. De topnotities zijn een ontwaking van commores ylang, egyptische geranium, zwarte bessenbud absolute en baviaanse lavendel. De hartnoten verspreiden de warmte van tropische gember, kardemom en kruidnagel. De basisnotities ontvouwen een mystieke patchouly en hypnotische vanille. Kies het als je in een tapijt van bloemen, kruiden en vanille wilt worden omgeven. Parfum, bijna een parfum, duurt langer dan een cologne. Ecco bella parfums zijn gemaakt van echte essentiële oliën en zijn uniek op elk individu. goingorganic.nl Ik vond dit parfum leuk. Het heeft een rijke, intense warme geur, bijna wat ik een oosterse pittige / aardige geur zou noemen. Het doet me denken aan een oudere geur die cinnabar heet. Het duurt een tijdje op mijn huid, dus een beetje gaat een lange weg. Ik vind het wellicht beter geschikt voor volwassen vrouwen, omdat het lijkt zwaarder te zijn.

Ik vind het meer een avond en / of herfst / wintergeur. Ik hield van dit, maar het is erg zwaar en pittig, wat is mijn stijl. Als u van vintage parfums houdt, zal u hiervan houden. Als u lichte, warme en subtiele geuren houdt, is dit niet voor u. Wat een mooie, complexe geur! Het verandert met verloop van tijd, zoals alle goede parfum doet, en elke fase is geweldig! Ik geef dit aan mijn zus voor haar verjaardag, want ik heb meer voor mij. ) Zo blij dat ik dit product tegenkwamen! Heerlijke geur. Zacht, stupefying, sensueel, erotisch, sacraal. Bij contact met de huid vertrekt het een warm gevoel.

Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Geursprayen

Natural. Lange houdt. Pittig en Musky. Hou ervan. Het duurde langer dan bourbon vanilla, kocht dit als een natuurlijke vervanging voor parfum. De geur kan worden omschreven als zwaar, de geranium overwint de geur, sandelhout is het tweede element om door te komen, en je kan de zwarte stroom lichtjes ruiken. Echter, ik heb dit gekocht voor de vanille basis notities, welke de mijne en mijn moeders huid niet bestonden. Grote teleurstelling. Als u androgyneuze geuren, die aardig en diep zijn, deze voor u verkiezen. Zeker niet synthetisch, dat is een groot pluspunt. De hoofdnoten zijn erg sterk en zoet, na een tijdje is het goed maar zwak. In het algemeen zijn er teveel sterke noten in de mix die uiteindelijk een minus zijn, omdat de subtiele notities verloren gaan. Eerst was ik niet zeker of ik dit parfum leuk vond. Maar nadat ik het een tijdje heb gedragen, is het heel mooi gegroeid. er is iets intellectueel en vreemd aan dit parfum. Ik heb nog nooit iets zoals het voorheen geholpen.

Ik hoop dat dit bedrijf in de toekomst een groter scala aan parfums maakt. Als ik andere geuren wil proberen, zijn er zeer weinig langdurige parfums op de markt die natuurlijk zijn en geen schadelijke conserveermiddelen of andere additieven bevatten. Leuke geur die de hele dag verandert. Ik hou van dit parfum, en mijn man vindt het ook leuk. Het is geweldig hoe het verandert terwijl je het draagt. Het verdwijnt echter wel snel. Het is echter organisch en natuurlijk. Ik vind het een goede geur voor de winter en het is zo leuk om een ​​parfum te hebben zonder alle chemische rommel. Defintely heeft een interessante geur, maar veel te lief voor mij. Ik zoek nog steeds een pittig / herby product, en deze is echt alle bloemen. De geur is te sterk.

Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml): Bad, Schoonheid, Geursprayen

 Ik gebruik het voor het kind van mijn kind als luizenpreventie, in eerste instantie lekt deze cologne er goed uit, maar dan ontwikkelt een vreemde onderknoop, een soort vreemde chemische geur. Natuurlijk, dit is alleen op mij. Hoe een geur reageert op een nonsmoking, nondrinkende, niet-knoflookende vegetarische roodharige in het midden van de jaren 40, kan heel anders zijn dan hoe het op je reageert. De ingrediënten klonk zo veelbelovend. Niet zeker waarom deze swing veranderde in een miss voor mij. Meest regelmatige colognes / parfums geven me een lichte reactie, dit doet niet en ruikt heerlijk. Het is eerst sterk (zoals de meeste parfums als je ze aanzet) maar verdwijnt na een tijdje. Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml) Prachtige, pittige bloemengeur. het is een interessante geur. Het gaat nogal sterk en bloeiend, dan wordt het zoet, dan eindelijk woodsy / musky. Maar na ongeveer 2 uur ruik ik het niet meer. Geuren zijn zo subjectief en individuele chemie maakt het anders als iemand anders het gebruikt. Voor mij is het veranderd in een dure luchtverfrisser.

Review: Ecco Bella, Aromatherapy, Eau de Perfum Spray, Ambrosia, 1.0 fl oz (30 ml)

Ik heb dit al jaren bee en vind het graag in webshop. Het is schoon en niet aan het kloppen. Een mooie langzame geur die de hele dag ongelooflijk doordringt. Ik kan alleen de kleinste spuit gebruiken om er niet door te worden overweldigd. Het is smaak is veelzijdig. Ik betwijfel dat ik zou gebruiken als mijn dagelijkse parfum. Niet voor iedereen. Niettemin is het niet slecht, ik kan zeggen dat ik het leuk vindt. Zeer zoet en vervelend. Het ruikt bijna als bourbon vanille maar met pittige toon.

Biedt meer dan vanille maar het is niet goed omdat ik het niet leuk vind. Ik wou dat ik het aan mijn grootmoeder kon presenteren. Helaas heb ik geen grootmoeder. Kies gewoon een essentiële olie die je aanspreekt en stop hem met water in de diffuser. Maar als u een paar aangename geuren aan uw badkamer wilt toevoegen, zorgen deze aangenaam geurende producten ervoor dat een stinkende wasruimte tot het verleden behoort. Smeer een ongeparfumeerde lotion of een lotion in met dezelfde geur als je lichaam rijkelijk mist over je lichaam, waar je de bodypispray aanbrengt. Doen, bas, batist, bc, wees geweldig, schoonheid voor echt, bedstu, betere huid, bh cosmetica, big mouth inc, birkenstock, bloesem, bravado, breda, brooklyn verlichting bedrijf, beken, btw, bok naakt, bomp het, buddy scrub, buqu, burt's bijtjes, byrd, case taboe, casetify, cat footwear, clarks, classy chargers, chasing paper, cooper hewitt, color me, compagnie de provence, creative recreation, chronicle, chronicle books, colab, cosrx, color factory , colorsmash, crownjwlz, cr gibson, crazy baby, crystal mae creaties, dci, definiëren, ontkennen, ontwerpkliek, ontwerpideeën, diadora, dioy, dormify, dr. Ontworpen en geformuleerd in Frankrijk, botanische essentie is een parfum gemaakt van 98 procent natuurlijke ingrediënten die het een onderscheidende, exotische geur geven.

Het beste van alles is dat elk parfum vegan en wreedheidvrij is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de manier waarop uw parfum invloed heeft op het milieu. In deze post zal ik een spray conditioner beoordelen, het is de schwarzkopf gliss haar reparatie met vloeibare keratine ultieme olie elixir express reparatie conditioner. Dit is perfect om te gebruiken voor een test, tijdens het studeren, of als u zich super mistig voelt door te veel slapeloze babyavonden. Haar troef is het creëren van geuren met gecertificeerde biologische, wildbewerkte en biologisch-dynamische ingrediënten die zich richten op het aromaprofiel, suggestieve verhalen en de schoonheid van geur. Ik gebruikte plastic bekers voor mijn gorgelende combo en toen ik 's morgens opstond, had de onderkant van de cups gaten in de bodem waar een deel van de olie nog steeds aan het plastic vasthield. Spuit de lichaamsmist licht op een borstel en borstel de lichaamsmist door je haar om een ​​lichte geur aan je haar te geven. Ik keek naar glazen flessen op Amazon, maar ik weet niet zeker wat ik moet doen.