Goingorganic.nl

Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g)

FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g) by Ecco Bella Bad, Schoonheid, Make-Up, Touchup Stick Concealer

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g)
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.02 kg, 6.1 x 2 x 2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Make-Up, Touchup Stick Concealer, Bath, Beauty, Makeup, Touchup Stick Concealer

Ecco bella, bloemverf omslag, beige. 13 oz (3 g) – gebruik onder stichting om een ​​natuurlijk flawless gezicht te creëren. Gemakkelijk op de huid, niet vet, goede dekking, chemisch vrij, geurvrij. Glutenvrij. Foutbestendige kleur. Niet veganist, bevat bijenwas. goingorganic.nl Ik heb de afgelopen jaren geprobeerd over te schakelen naar alle natuurlijke producten en het is moeilijk om het pure ingredient make-up te vinden dat net zo goed is als de warenhuizen. Deze concealer is het beste dat ik ooit heb gebruikt. Beter dan mijn vorige smashbox een veruit! Het bedekt vlekken geweldig en ziet er niet uit. De kleur past ook zo goed bij mijn stichting aan, dat als ik overstappen op mijn donkerere zomer make-up, ik het nog steeds kan gebruiken. Zeer aan te bevelen! Ik ben op zoek naar natuurlijke make-up die zo goed is als de warenhuizen. Dit is de beste concealer die ik heb gebruikt, en ik heb een hoop van hen geprobeerd.

De textuur en dekking is precies goed. Goede dekking. Ik heb een gele middelmatige huid en deze toon komt overeen met mijn huidtint. Prachtige textuur, perfect gewicht, makkelijk aan te passen, hou van dit product. Maak mijn gevoelige ogen niet steken als ik er omheen heen ben. Dekking is minimaal, dus als u ernstige problemen hebt, kunt u het met iets anders combineren of het laag maken. Product biedt een goede dekking. De kleur is een beetje te roze voor mijn huid, maar ik kan het inmengen zodat ik er mee kan wegkomen. Het product viel er van af, het is de basis die ik de eerste keer heb gebruikt, dus het is niet te ver in de wind. Goed voor gevoelige huid. Melbourne Australië, ik hou in zowel mijn huizen als de auto. Uitstekende cover!

Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Touchup Stick Concealer

Het gaat gemakkelijk, kan opnieuw worden aangepast en vormt geen vouwen. Unifies the eye area, blijft de hele dag door, minimaliseert het creëren, zeer goede dekking. Een ster product voor een fatsoenlijke prijs! Het bedekt mijn donkere oogcirkels en werd natuurlijk op mijn huid toegepast, zonder fake te zien, geweldig! Ik hou van dit product, na vele jaren heb ik mijn ideale concealer gevonden om bijna alles op de markt te proberen! En het heeft geen slechte chemicaliën erin. Ik heb zelfs gekeken naar de ewg cosmetics database. ) Perfect, gewoon de standaard die alle merken ter wereld moeten hebben om ons lichaam, dieren en het milieu te respecteren. Te blij mee. Geweldige formule.

Helaas is de andere kleur die ze maakt niet te licht, maar ze zijn te roze, zoals anderen hadden geschreven. Ik wou dat het bedrijf de donkere kleur zou maken met de ondertone van deze, die een vlesige perzik is, met andere woorden, de menselijke huidtoon! Heeft een goed werk om onder oogcirkels te verbergen zonder kleverig of zwaar te zijn. Veiliger ingrediënten dan andere merken. Ik gebruik dit voor mijn ogen, maar heb niet veel duisternis om mee te beginnen, dus ik kan niet zeggen hoe sterk het is. Het werkt voor mijn doeleinden, en geen allergische reactie op mijn ogen, die heel belangrijk is. Nice concealer – past gemakkelijk en ziet er natuurlijk uit. Werkt goed om onder-oogcirkels en letsels te bedekken. Te donker voor mijn eerlijke huid, de dekking is zwak en het product is aardig vettig, zoals de gezichtverf die we als Halloween voor kinderen gebruiken. Maar de ingrediënten zijn allemaal natuurlijk, dus het is beter voor je huid dan al die hoge kwaliteit, dure verduisteraars. Als je het gewoon gebruikt om zachte onvolkomenheden te verbergen, zal het het goed doen.

Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Touchup Stick Concealer

Ik heb een geelachtig gezicht en het ziet er goed uit als je niet te dichtbij kijkt. Ik ben suspercting er kan een corelatie tussen puistjes komen uit / wat erger worden en deze dingen gebruiken. Maar het is ook echt een goede dekking, echt betrouwbaar. Brokes heel makkelijk maar bedekt goed onder de ogen. Uitstekend, schoon product. Zeer aan te bevelen! Ik heb het al jaren gebruikt. Leuke concealer. Perfect om donkere cirkels te verbergen. Samenstelling is middelmatig dik. Gemakkelijke stumping.

De rest van de tijd maak ik content voor mijn make-up- en beautyblog, word wakker voor make-up, lees productrecensies, bekijk instructievideo's en lees make-upartiest-boeken. Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g) Nadat je je foundation opnieuw hebt gemengd of je gezicht hebt verneveld, dep je wat crème blos op je wangen voor een gezonde, natuurlijke glans. Kies een concealer waarvan de ene tint lichter is dan de foundation waarmee u werkt en een die vochtinbrengende eigenschappen heeft. Het is niet in het minst verrassend dat deze make-up collectie zo goed blijft, want voor velen is het one-stop-shopping dat klassieke make-uptoepassingstechnieken combineert met genoeg leuke, maar toch functionele producten om de interesse van de klant te houden in het seizoen. Mijn favoriet voor gemakkelijk geïrriteerde ogen is zaditor. Doe het gemakkelijk om de haarlijn, want je wilt niet het vervuilde voorhoofd. Ik hou ervan hoe de producten mijn slapen en bovenwangen naar voren duwen. Houd je foundation de hele dag fris met de make-upstick van het bobbi-gezicht. Als je eerder naar kleurcorrigerende make-up hebt gekeken en hebt besloten dat het niet voor jou is, begrijp ik het helemaal. Maar ik kon make-up niet vinden waardoor ik het gemakkelijk kon doen.

Review: Ecco Bella, FlowerColor Cover Up, Beige.13 oz (3 g)

Draag deze mini-stick in je make-uptas en gebruik deze om onvolkomenheden, roodheid of vlekken te verbergen. Iedereen is gek op onmiddellijke detox, die zwart is en Hawaiiaans zeewater en klei heeft. Verrijkt met vitamines e en a, verzacht deze unieke concealer-blend de huid rond de ogen en vult fijne lijntjes virtueel. Maak 15 verschillende strandmake-up looks met 15 verschillende kleuren. De romige textuur en de opvallende pigmenten brengen het leven weer terug en bedekken beter dan sommige designerproducten. Dit prachtige product is meer een stralende gum, verlicht de ogen en geeft uw ogen een volledig wakkere blik. Voor meer make-uptips en advies over huidverzorging, bezoekt u klimop bij het ontwaken voor make-up.

De natuurlijke aspecten en de onberispelijke dekking van de concealers maakt ze een perfecte aanvulling op je schoonheidsritueel. Het heeft een ongelooflijk mengbare, vloeibare textuur die de dekking niet opoffert en is geformuleerd met een helderder donker en somber oog onder ogen. Als je daar leerlooier bent, kun je ook make-upkleuren testen op je hand (en je moet je spf zeker upgraden!) Zorg ervoor dat je begint met de juiste gezichtscrème om je huid te vullen Primer moet altijd de eerste stap zijn je make-uproutine. Op deze manier heeft concealer tijd om in te stellen, en als het een klein beetje vouwt, wat normaal is nadat je het hebt aangebracht, dan heb je een kans om het soepel te mengen en meer poeder toe te voegen indien nodig. vaarwel aan slechte make-updagen! Bedenk dat de huid rond het oog delicaat is, dus de producten die u gebruikt om zich te verbergen rond de ogen, moeten dat ook zijn. Bedankt make-uprevolutie en meneer haar voor het maken van een kwalitatief hoogwaardig product dat zo betaalbaar is! Verlaat deze stap als u een droge huid heeft, omdat het poeder het product mattert en de hardvochtigheid van uw huid elimineert. Ik heb net een conditioner gevonden die olaplex wordt genoemd en dat is echt goed, want ik kleur mijn haar elke twee weken. Het heeft een uitstekende uithoudingsvermogen en biedt volledige dekking, voldoende om acne littekens, tatoeages, pigmentvlekken, donkere vlekken en vlekken te camoufleren, zonder moeite.

 Make-up en foundation hydrateren, verzachten en beschermen uw huid, egaliseert de huidtextuur en produceert een natuurlijke, frisse en gezonde glans. En kies voor een lichtgewicht, doorschijnend glanspoeder in plaats van iets zwaar, mat en olie-absorberend. Sterke punten: een goede reiniger en verwijdering van oogmake-up; een aantal indrukwekkende fundamenten, met opties voor alle huidtypes en voorkeuren; zeer goede blosjes en oogschaduw (poeder en crème); verschillende top-mascara's; meestal uitstekende borstels. Bekijk dit andere bericht van mij over hoe concealer als make-upartiest kan worden aangebracht. Het geeft een gezonde glans waardoor de huid er levend en stralender uitziet, voegt uzo toe. Ik mix mijn concealers altijd omdat één concealer niet het hele werk doet, zegt kira nasrat, celebrity make-up artist, en de blogger achter Kira. We hebben net maskers gelanceerd en ze zijn geweldig. 'S Nachts was ik mijn gezicht' s nachts met kalmerende reinigingsolie en ik spoel het gewoon weg met water.