Goingorganic.nl

Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g)

FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g) by Ecco Bella Bad, Schoonheid, Lipzorg, Lipstok, Lipstick, Glans, Voering

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g)
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.02 kg, 2 x 2 x 6.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Lipzorg, Lipstok, Lipstick, Glans, Voering, Bath, Beauty, Lip Care, Lip Stick, Lipstick, Gloss, Liner

Ecco bella, bloemkleur lippenstift, mauve roos (cool). 13 oz (3 g) – in de VS gemaakt. Het is een lip kleur en lip behandeling in een. Romige gladde natuurlijke kleuren. Dien toe met onze diervrije lipborstel voor langdurige kleur. goingorganic.nl De kleur is veel te helder en roze in vergelijking met de kleurenkaart. Het is helemaal niet ik, dus ik verspil een goede lippenstift. Het glijdt anders en lippen scheuren niet, zoals de natuurlijke ingrediënten, deze kleur is te helder / roze. Ook kreeg ik de Toscaanse rooskleur die ik veel beter vind. De kleur is mooi maar te helder. De textuur is erg goed. Kleur is goed voor speciale gelegenheden.

De kleur blijkt donkerder te zijn dan ik had verwacht. Textuur verstandig, het is oké. Ernstig gelijke delen van baksteen en snoep appelrood. U kunt het op uw hand leggen en uw hand heen en weer draaien en u ziet het schijnsteen éénrichtingen en snoepappel een andere schijnen. Dus het is echt een neutraal. Het is geen sinaasappel, ze gebruikte gewoon een te algemene genre. Zowel de foto als de youtube video's van een meisje die veel van deze merkenkleuren laat zien, heeft deze lipstick echt door snoepappel door en door gekeken, maar het is niet. er is een stevige kant aan die het een echte neutrale maakt. Het is ook glad en niet korrelig.

Er is ook een mauve onderdeel erin. Maar ik zie alleen mauve als ik naar de kleur in de buis kijk en niet op mijn hand of op mijn lippen. Weet gewoon dat de kleur in de foto helemaal niet de kleur is. Ik kan je vertellen dat ik er echt van hou. Voor mijn huid die eerlijk is maar een gele ondertoon heeft, kan ik geen echte steenkleur dragen, en ik kan ook geen echte koele kleuren dragen. Ik kijk het best in iets tussenin en dat is wat dit is. Ik hou echt van ecco bella lipstick, hou van de kleur en geen funky geur, geweldig product, maar wou dat het goedkoper was. De kleur is geweldig, bijna een mlbb effect bij gebruik sparsel – een geweldige leuke kleur wanneer gebruikt als gewoonlijk / met volle oompf. De lippenstift kan meer hydraterend zijn – ik vind het een beetje droog.

Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g): Bad, Schoonheid, Lipzorg, Lipstok, Lipstick, Glans, Voering

Zal andere kleuren herbestellen. Kleur was dicht bij onze lipkleur. Ik was wel op zoek naar een beetje helder rood. Dit was een beetje dikker dan wat ik wil. Hou er niet van dat de kleur te gemakkelijk verdwijnt. Vooral wanneer het aanraakt met water is het weg. Goede kleur. Door bovenstaande e-mail in te voeren, ga ik akkoord dat groupon mij e-mails kan sturen voor lokale services, winkelen, reizen en groupon-updates. Met een beetje liefdevolle zorg kunnen je lippen in een mum van tijd perfect zijn. Aankoop dient te geschieden bij saks fifth avenue stores 7/12/18 tot 7/14/18 en op saks. Bij blootstelling aan vocht nemen ze water op en vullen ze zich op. Matte lipsticks geformuleerd met een voedende mix van cacaoboter, sheaboter en vitamine E om te hydrateren terwijl het een intens rijke kleur van fruit oplevert. De lipgloss is fluweel, gemakkelijk om charmante lippen te bekladden, de kleur is levendig. Omdat ik in de 60 ben en een lichte huid heb, heb ik de neiging om niet te veel make-up te dragen, omdat ik het gevoel heb dat ik er vaak ouder uitzie, ik draag wel lippenstift, meestal een lichtere (geen nude) of een beetje donkerder als ik me aankleed.

Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g): Bad, Schoonheid, Lipzorg, Lipstok, Lipstick, Glans, Voering

De beste soort lippenbalsem die u onder een lippenstift kunt gebruiken, is een balsem met hydraterende verzachtende middelen of vochtinbrengers in plaats van beschermende occlusieven. Ontwerp de kamer van je dromen moeiteloos met behulp van onze winkel in de kamergids. Ga ook naar mijn profiel om je geboortedatum bij te werken en we sturen je een speciale traktatie wanneer de tijd rijp is! Vind alle benodigdheden voor een volle, perfect geverfde steenbolk met het brede assortiment lipglossers, lipsticks, lippumpers en lipvoeringen van dermstore. Presenteer de ontvangsten van uw hele dag in het daarvoor bestemde gebied voor aankopen in de winkel. Deze lipcosmetica is rijkelijk geformuleerd en getest en geeft je zachte, weelderige lippen. Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g) Lippenbalsem is in feite lipstick, omdat primer de basis vormt. Laat je lippen gehydrateerd en gevoed en geef ze wat kleur, glans en definitie! Ik vind het echter leuk om een ​​oogprimer te gebruiken, dus ik zal het zeker proberen.

Review: Ecco Bella, FlowerColor Lipstick, Mauve Rose (Cool).13 oz (3 g)

 Met zoveel prachtige moderne tinten om uit te kiezen, gaan we niet weg zonder een van deze lipproducten bij ons of bij ons te hebben! Bepaalde uitzonderingen, waaronder een aantal designer- en licentie-afdelingen, salonproducten en -diensten, wijzigingen, restaurants, belastingen, fooien en verzendkosten zijn van toepassing. Ik heb nog nooit een beige naakt gedragen, maar niet vanwege mijn leeftijd, het past gewoon niet bij mijn huidskleur. Bevochtig je lippen door te kiezen uit onze zorgvuldig uitgekozen collectie lippenbalsems. Onze nieuwe, verbeterde lippenstiftformule heeft het voedende gevoel en de hydraterende kwaliteit van een lippenstift, met de verzachtende eigenschappen van een balsem. Mat, romig, metallic, glitter of glanzend: er is een lipproduct voor iedereen. Breng langdurige lippenstift aan in een collectie satijnen en matte tinten voor een hoge intensiteit en vocht die nooit vervaagt. Het bijgewerkte ontwerp helpt de satijnglansformule gemakkelijk te laten glijden om een ​​weelderige, prachtige look te creëren. Wanneer je deze voor de eerste keer op je lippen aanraakt, voel je meteen hoe speciaal ze zijn!

 Qvc is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, inhoud, veiligheid, beleid of praktijken van de hierboven genoemde gelinkte sites van derden waarnaar wordt verwezen, noch aansprakelijk voor verklaringen, claims, meningen of verklaringen daarin. Het bevochtigt echt en blijft uren aan. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Ik denk eigenlijk dat vrouwen minder lipstick kopen als ze ouder worden omdat je door de jaren heen zoveel hebt verzameld en je weet ook wat je tegen die tijd wilt, dus er is minder behoefte om te experimenteren. U kunt de beste voor u kiezen, afhankelijk van de gelegenheid en de behoefte. Ik denk dat we de kleuren moeten dragen waar we ons goed in voelen, en in deze fase van ons leven moeten we weten waardoor we ons goed voelen! Volg deze gids voor het behandelen van veelvoorkomende lipproblemen. Mijn lippen hebben ook de neiging om te snoeien of er snoezig uitzien naarmate ik ouder word, dus ik gebruik wel een lippenbalsem maar waarschijnlijk niet zo vaak als ik zou moeten.

Een glanzende afwerking kan ook uw uitstraling verbeteren, zegt liz. Om u enige tijd te besparen bij het lezen van labels, heeft ons team een ​​lijst samengesteld met de beste natuurlijke lipproducten voor u. Je kunt een suiker scrub gebruiken of je lippen zachtjes exfoliëren met een zachte tandenborstel. Als u er helderder uit wilt zien, raden we u aan een lippenseel te gebruiken. Als u uw handen gebruikt, ziet het er iets donkerder uit. Het zijn niet alleen deze heldere en gedurfde tinten die must-haves zijn. Let op: u kunt kleine zwarte stippen in de lippenbalsem opmerken. Maak kennis met lippenstift die de verwachtingen overtreft.