Goingorganic.nl

Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)

Eyebright, 2 fl oz (60 ml) by Eclectic Institute Kruiden, Eyebright

€ 13,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)
Prijs: € 13,00
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Productcategorie: Kruiden, Eyebright, Herbs, Eyebright

Eclectisch instituut, eyebright, 2 fl oz (60 ml) – graanvrije alcohol. Sinds 1982. Herbal extract. Voedingssupplement. Euphrasia officinalis bloem & blad. 250 mg / ml kruid gelijkwaardigheid. Usda organisch. Non-gmo. Gluten / Soja / Zuivelvrij. Volle kracht. Vegan. Biologische alcohol. Gecertificeerd organisch met organische tegel. goingorganic.nl Ik probeerde eyebright om twee redenen: 1) Het is een bitter en aangenaam kruid, goed voor de lever. Ik hoopte dat het de overmatige slijm zou helpen die ik heb na het eten van allergische voedingsmiddelen.

Het deed, 2) ik heb zwakke ogen en wetend dat ik besloot dat eyebright mijn genetische kruid kan zijn. Na ongeveer drie weken verbeterde mijn visie (blurriness) samen met mijn nachtzicht! Omdat ik gevoelig ben, neem ik slechts 1-3 druppels twee ot drie keer per dag. Een ander voordeel mijn huid ziet er jonger uit. De astringerende factor versterkt de huid. Ik zocht rond en vond het vaak in huidcrèmes. De spieren testen goed, werkt het best in combinatie met bayberry, elecampane en fenu-thyme capsules om die lente- en zomerallergie te verzachten. Ik heb meerdere verschillende merken geprobeerd, maar deze lijkt op de hoogste kwaliteit te zijn. Het toevoegen van motherwort 3 keer per dag aan de andere hart-supplementen die ik neem heeft vrijwel de hartkloppingen die ik ooit heb meegemaakt, elimineren. Ik breng mijn oogwenk overal!

Het werkt goed zoals bedoeld voor seizoensgebonden allergieën. Ik gebruik het het hele jaar door voor elk type allergische reactie, maar ook lokaal. Tijdens een vakantie in de Caraïben werd een jong meisje door een soort zwarte vlieg op het strand en in tranen gestoken. Ik had mijn eyebright en bood het actueel aan. Vijftien minuten later kwam mama naar me toe en liet me zien dat de kwartiergrootte op haar dochter weg was! Goed voor de prijs. Ik gebruik dit en bosbes voor mijn computeroog. Maar ik denk voor het gezichtsvermogen, dit is niet zo goed. Moet oogziekte of iets zijn. Vermindert in de ogen ogenblikken van oogstremmen, neem respiratoire problemen.

Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Eyebright

Werkt goed. Geen significante resultaten. We hebben uiteindelijk geen gebruik gemaakt van dit product op advies van onze arts. Klinische onderzoeken die dit voordeel aantonen ontbreken echter. Preppers gebruiken de hele bloeiende plant, inclusief de wortels, in homeopathische middelen en kruidengeneesmiddelen. — Bestanddelen — de precieze chemische bestanddelen van het kruid zijn nog niet geregistreerd; het is bekend dat het een eigenaardige tannine bevat, aangeduid als euphrasia-tanninezuur (dat een donkergroen precipitaat geeft met ijzer (III) zouten en alleen te verkrijgen is door combinatie met lood) en ook manniet en glucose, maar de vluchtige olie en het bittere en bittere principe hebben nog niet chemisch geanalyseerd. Regelmatig gebruik van deze behandeling kan de verzwakte ogen versterken – gebruik het geduldig! Het grootste deel van de verkochte ogentroost komt uit Europa, maar het is gevonden in Noord- en West-Azië, maar ook in Noord-Amerika. Het is maanden geleden en het heeft me tot nu toe doen denken dat de blauwe bosbes de echte held is.

Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Eyebright

Ogentroost kan het bloedsuikerniveau bij sommige mensen verlagen. Onderzoek heeft aangetoond dat met name de adstringerende stoffen die tannines worden genoemd in ogentroost ontsteking en zwelling in het oog verminderen. Nadat ik het drie keer per dag een tijdje had gebruikt, merkte ik dat het slechts één keer voor het slapengaan volstond (en eenvoudiger!) U moet deze informatie niet gebruiken om gezondheidsproblemen of ziektes te diagnosticeren of te behandelen zonder uw arts te raadplegen. bescherming van de integriteit van de bloedvatwanden tegen breuk of vloeistoflekkage evenals het vermogen om de bloedcirculatie door het lichaam, inclusief de ogen, te verbeteren.Het losmaken van de grond tot een diepte van ongeveer 1 inch is voldoende.De ideale tijden om de planten te oogsten zijn in de zomer als ze in volle bloei zijn. Bij vervolgonderzoeken 7 en 14 dagen na aanvang van de behandeling werd bij 53 van de patiënten een volledig herstel waargenomen. Voor een probleemloze toepassing, 5-6 druppels in een gezichtscrème en die 's nachts kan worden aangebracht. Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml) Veel andere vroege auteurs in werken die dateren uit de 14e eeuw noemen het gebruik van ogentroost zowel extern als intern de ogen en sinussen ondersteunen. Ogentroost is een formule voor de bovenste luchtwegen, die hoest, keelpijn, allergieën, post neusdruppels, sinussen, sinusitis, oorpijn en jeukende, rode en tranende ogen geassocieerd met hooikoorts helpt.

Review: Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)

 Kruiden kunnen intern worden ingenomen of op verschillende manieren extern worden gebruikt. Veel van de informatie hier over het traditionele gebruik van ogentroost is consistent met het model van denken waarbij men probleem a met plant b kan behandelen. De tannines in ogentroost kunnen de slijmproductie verminderen, wat de symptomen van ademhalingsaandoeningen verlicht en zelfs de stevigheid van de weefsels in de luchtwegen verhoogt. We gebruiken ogentroost in onze respiratoire supplementen waar het is opgenomen voor het behoud van gezonde, heldere sinussen en ogen. Van de manier waarop het zijn naam heeft verdiend, is ogentroost natuurlijk vooral gebruikt om te helpen bij aandoeningen van de ogen; conjunctivitis, rode ogen, styles, jeukende ogen, stekende ogen en zwak zicht door verschillende oorzaken. Zijn kwaliteit van leven ging dramatisch omhoog. Een theelepel in een kopje water, toegediend gedurende slechts 5-10 minuten, geeft een actief medicijn, of zo weinig als 1 of 2 ml van de tinctuur die we maken als een 1: 5 in 40% ethanol. Mijn enige klacht is, hij heeft er een hekel aan om deze pil alleen te eten.

Voor gebruik van een ogentroost voor elk type aandoening, dient u uw arts te raadplegen. Informatie over het traditionele gebruik en eigenschappen van kruiden op deze site is uitsluitend voor educatief gebruik en is niet bedoeld als medisch advies. Na het afronden van zijn opleiding in de oogheelkunde in het Mount Sinai-ziekenhuis in New York City, Dr. Raadpleeg ons redactionele beleid om inhoudsbronnen en attributies te bekijken. Ik begon mijn natuurlijke gezondheidsboeken en thee-info te bekijken en vond een doos met ogentroost-thee. Er zijn zelfs oogzorggereedschap zoals pinhole-bril om uw ogen te oefenen. Raadpleeg een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Een extra 11 patiënten vertoonden een duidelijke verbetering in symptomen zoals roodheid, zwelling en verbranding.

Kruidenremedies die ogentroost bevatten werken snel om de ogen op te helderen en blokkades te verwijderen.