Goingorganic.nl

Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml)

Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml) by Eclectic Institute Kruiden, Ladys Mantel

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml)
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Productcategorie: Kruiden, Ladys Mantel, Herbs, Ladys Mantle

Eclectisch instituut, ladys mantel, 2 fl oz (60 ml) – kruidenextract. Een voedingssupplement. Alchemilla vulgaris. goingorganic.nl Ik was aanbevolen door Ladys Mantle Tea door een vriend, maar kon het niet drinken vanwege de andere ingrediënten, zo googled Ladys mantle en dit kwam op. Ik vond het een poging waard. Na 1 maand van het tweemaal per dag, merkte ik een geweldig verschil op, en ik ben nu op mijn tweede maand en het is nog steeds ongelooflijk. Ik heb erg zware periodes gespeeld sinds ik begon toen ik 9 was, en ondanks verschillende medicijnen (bijvoorbeeld Mefanamic zuur) zijn ze eally heavy gebleven. Ik heb ook endometriose en fibroïden en hoewel ik operaties heb, zijn de periodes net zo zwaar en pijnlijk teruggekomen. Ik heb uiteindelijk nachttijd handdoeken moeten dragen in de dag en ook 's nachts opstaan ​​2-3 keer om te veranderen. Ladys mantel heeft mijn stroom verminderd tot ongeveer een derde van wat het was, dus nu is het maar de eerste 24 uur die zwaar is en daarna staart het naar niets. Ik neem een ​​pijnstiller zo snel als het begint en dan ga ik goed. Ik ben al 7 dagen gewend, en nu is het over in ongeveer 3,5 dagen. Dus, stroming gesneden door een derde, lengte snijden met de helft, en pijn sterk verminderd.

 Ik ben echt chuffed. En in plaats van vijf tot zeven dagen per maand laag te zijn, ben ik nu maar 24 uur lang ergens bij. Fantastisch! Ik heb het aan mijn vrouwelijke vrienden aanbevolen. Geef het een kans. Ik heb 15 jaar lang endometriose gehad, zodat ik zware periodes heb. Nu ik in mijn jaren veertig ben, is mijn cyclus in hyperdriving gegaan, waardoor er zware periodes ontstaan ​​tot het punt waar ik mijn pads overstroomde. Ladys mantle heeft dit probleem voor mij opgelost. Niet meer zware stroom of stolling. Ik neem drie tot drie keer per dag 20-40 druppels per dag, beginnen 5-7 dagen voor mijn periode, en ga door met deze dosering tot aan het einde van mijn periode. Sommige dames moeten dit misschien op dag 15 starten en doorlopen tot aan het einde van de cyclus.

Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Ladys Mantel

Iedereen is anders. Dit is een absolute must voor mij hebben. De kwaliteit van het eclectisch instituut is geweldig. Dit is een levensredder die ik zeker niet kan zijn zonder. Ik heb het maar ongeveer 3 weken gebruikt. Begonnen met het nemen van 30 druppels ladys mantel en paardenstaart 3 keer per dag twee weken voor mijn verwachte periode, en mijn stroom verminderde tot ongeveer 1/3 van wat ik gewend ben. Ik heb al geruime tijd aan excessieve menstruele bloeden geleden door een grote intramurale fibroid die ik heb. Niet meer!

Ik hou van Ladys mantle, en ik bid dat webshop het nooit zal stoppen met het verkopen. Ik zal deze elke dag doorgaan, zoals ik heb gehoord dat het ook moet helpen om fibroids te krimpen. De tijd zal het leren. Ik had een vreselijke tijd met overstromingen en veel clots. Ik gebruikte shepards portemonnee (wat sommige geholpen) maar toen ik Ladys mantel voegde, daalde de overstroming echt. Ik bleef het verder nemen en het hielp mijn periodes ook te reguleren. Ladys mantel samen met sheperds portemonnee zal sterk zware menstruele bloeden verminderen en helpen om fibroids te verminderen. Moet langdurig en dagelijks gebruiken. Ik ben geplaagd door zware periodes sinds ik jong was. Dit heeft me mijn leven terug gegeven. Mijn stroom was zo zwaar dat ik het huis nauwelijks twee tot drie dagen van de maand kon verlaten.

Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Ladys Mantel

Ik kon niet door de nacht slapen, ik moest vaak opstaan ​​om mijn bescherming te veranderen. Deze cyclus was zo anders! Ik lekte maar twee keer door. Mijn stroom werd in de helft gesneden op mijn slechtste dagen. Ik gebruik dit 5 dagen voor en voor de eerste 3 dagen tijdens mijn periode met de herfsttas en de damesmantel. Mijn periode is half in lengte gesneden en stroomt. Ik maak het niet meer bang. Ik zal hierop volgen als ik iets nieuws te zeggen heb, maar tot nu toe werkt dit goed voor mij. Ik heb af en toe vreemde perioden gehad sinds ik een tiener was. Ik gebruikte kruiden als rode framboos en ze hielpen, maar nu ik ouder word, werkten ze niet zoals ze vroeger aan het doen waren. Ik begon op een ladys mantelregime na een harde, zware periode die te lang ging dreigen, en de volgende periode was veel beter. Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml) Het was niet zonder ongemak of episodes van zware stroom, maar minder eng dan zonder mantel. Ik wacht op wat er gebeurt als mijn volgende periode rondkomt. Maar ik ben zeker hoopvol.

Review: Eclectic Institute, Ladys Mantle, 2 fl oz (60 ml)

Enkele tips die voor mij lijken: Ik vond dat ik beter deed door minder doses vaker door de dag te nemen, in plaats van de standaard 3 per dag. Zoals een dosis misschien elke 4-6 uur. Ik zou berekenen hoeveel druppels ik in elk van deze vaker doses kon nemen, om ervoor te zorgen dat ik niet de maximaal toegestane dagelijkse dosis had overschreden. Andere bronnen raden een dosis aan tussen 20 en 40 druppels, 3 keer per dag. Dit zou maximaal 120 dagen bedragen). Dit leek me goed te werken. Zelfs als uw periode is beëindigd en de dingen normaal lijken, stop u niet met het nemen van de druppels, maar u kunt overwegen om uw dosis een beetje te verlagen als u de maximaal toegestane dosis tijdens uw periode heeft ingenomen. Doe je eigen onderzoek om uit te vinden wat voor jou werkt. En wees geduldig, soms zien we geen onmiddellijke resultaten. Ik gebruik deze tinctuur voor zware stromen, samen met herdertas, rode framboos en wortel. Ik neem de aanbevolen dosis 3 tot 4 keer per dag. Werkt buitengewoon goed. Dit is de beste dingen voor menstruatie en premenstruele straf en somberheid en krampen en dergelijke. Ladys mantel aka alchemilla vulgaris.

Ik moest het in kruidvorm vinden en brouwen enorme thee thee en er waren zware bladeren overal. Eclectisch instituut doet het allemaal voor jou. Gebruik het vrij, het is helemaal veilig en niet giftig. Controleer de gezondheid van Maria Trebens via Godsapotheek als u een referentie wilt. Heel goed gewerkt met sheperds portemonnee om bloedende bloedingen te arresteren. Deze kleine ladys mantle tinctuur heeft mijn menstruatieproblemen binnen 2 maanden opgelost! Ik had het grootste deel van mijn leven langdurig en lang zware tijdperken, en met deze verstopping stopte, werden perioden lichter en korter. Ik zou uiteindelijk regelmatige pads en tampons kunnen gebruiken in plaats van grote avonden! Ik heb geholpen mijn hormonale uitbarstingen omdat het natuurlijk hormonen helpt reguleren, dus nu in plaats van 7-8 pauzes per maand krijg ik 1-2. Het enige nadeel is lager libido.

Eigenlijk regelt het het, dus als je libido laag is, zou het op het normale niveau oplopen, maar als je libido hoog is, zal het normaal verlagen. Helaas is de tweede situatie mijn situatie, maar dat is het enige nadeel. Ladys mantel is geweldig kruid voor vrouwelijke problemen, ik ben nogal verbaasd dat het niet zo populair is als bijvoorbeeld vitex. Samen met shapherds portemonnee zijn ze mijn levensredders. Ik bloed veel minder wanneer ik ze gebruik. Ladys mantel werkt het best voor mij als ik het alvast bedel of zelfs enkele dagen voor de periode begint en gedurende de periode. Dit product is echt geweldig, en het werkt meteen!

Ik heb een beetje een vreselijke smaak, maar het is het waard! Ik gebruik dit bijna een maand en mijn mannen waren niet zo erg. Mijn krampen waren een beetje minder pijnlijk, ik zag niet zo veel en ik was niet cranky. Ik heb gehoord dat het een tijdje duren voordat kruidengeneesmiddelen werken, dus ik zal meer wachten om te kijken of Ladys mantle meer voor mij doet. Ik gebruik dit in combinatie met shepards portemonnee en het heeft me geholpen met mijn symptomen van endometriose. Na enkele maanden van het samenvoegen van deze twee producten zoals aangegeven heeft het de pijn in de helft gesneden, daarom neem ik de helft van de pijnmedicatie. Geweldig product. Ik begon dit onlangs te nemen nadat ik gediagnosticeerd werd met een fibroid, en ik wil zien of het effect heeft. Ik zal waarschijnlijk dit nog een jaar volgen, en herzien na een jaarlijkse controle. Voor kwaliteit en kosten adviseer ik eclectisch instituut. Mijn zware bloeding stopte en was niet zo slecht. Het duurde niet meer dan een paar uur en kwam niet terug voor de rest van de dag, waar ik de hele dag normaal gesproken met pijnlijke bloeddruk ben, dus voor mijn eerste ervaring met dit ben ik erg onder de indruk. Ik heb jaren na de eerste dosis zwaar bloeden geleden, de bloeding was 75% lichter. Ik heb fibroids en ze veroorzaken zware bloeden.

Dit stopt de overstroming en maakt mijn cyclus korter. Hou ervan.